(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

TKP by ctareniss thekotakputih thekotakputih Posts

thekotakputih. available setiap hari.
.
.
#kemaman #chukai #kekcoklatkemaman #kekkema

available setiap hari. . . #kemaman #chukai #kekcoklatkemaman #kekkemaman

Share 15 1
thekotakputih. hokaido gebu cream jluok pun ada harini. as usual hnya rm5/5pcs shja.n

hokaido gebu cream jluok pun ada harini. as usual hnya rm5/5pcs shja.nk oder 1box (rm23/25pcs) sila inform awal ya. kami xbuat stock bnyk2 . . #kemaman #chukai #hokaidokemaman #hokaido

Share 11 0
thekotakputih. whoopie pie muk muk ada mcm biasa harini. rm5/2ketul. soft cake + chee

whoopie pie muk muk ada mcm biasa harini. rm5/2ketul. soft cake + cheese + nutella. supper yummy gais . . #kemaman #chukai #whoopiepie #whoopiepiekemaman

Share 9 0

Hola.kedai open smpai 7ptg harini . . . #kemaman #chukai #kekkemaman #keksedapkemaman #kekmurahkemaman

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thekotakputih. baru siap ni gaisss..rm5 shja.
.
.
#kemaman #chukai #creampuffkemaman

baru siap ni gaisss..rm5 shja. . . #kemaman #chukai #creampuffkemaman

Share 10 1
thekotakputih. direct deal & wApps Nana @satysfeed ya. .
.
#kemaman #chukai #delivery

direct deal & wApps Nana @satysfeed ya. . . #kemaman #chukai #deliverykemaman

Share 9 0
thekotakputih. masing2 berbaris.. 💪🏼💪🏼 team.. ni ha team tgh saling bantu membntu

masing2 berbaris.. 💪🏼💪🏼 team.. ni ha team tgh saling bantu membntu utk siapkan tempahan & siapkan utk chiller.WHOOPIE PIE, PUDING ROTI & CREAMPUFF..jom cepat sbb harini kami sampai 6ptg shja ya . . #kemaman #chukai #dessertkemaman

Share 24 0
thekotakputih. #kekbatikkemaman #kekbatik
Share 13 0
thekotakputih. haaa ni description nya.. siesly sedap tau. mau x aweks yg tgh merajuk

haaa ni description nya.. siesly sedap tau. mau x aweks yg tgh merajuk ngn pakwe tu, pakwe belanja 2 3 bekas. hilang la merajuk tu sbb kek ni lain dari yg lain. sedap & 'menyejukkan' lain macam😍🤤 . . #kemaman #chukai #bruleekemaman #kekkemaman

Share 13 0
thekotakputih. CHOCOLATE BRULEE CAKE with strawberry & chocolate loaded as request.
.

CHOCOLATE BRULEE CAKE with strawberry & chocolate loaded as request. . kek ni almost 1kg lebih tau. nmpk je kecik tp berat sbb ada 4layer (refer previous post utk each layer). available in 7" & 9" shja. . NO STOCK.mesti pre-order awal utk make sure uolls dpt kek fresh. sebarang pertanyaan sila wApps sis directly.link wasap kat bio. dm/pm/cooment tkt terlepas pandang. . . #kemaman #chukai #bruleecake #kekkemaman #chocbrulee

Share 23 0
thekotakputih. ada buah lebih,kita kasi lebih. rezeki Allah ni dtg dlm mcm2 cara.stob

ada buah lebih,kita kasi lebih. rezeki Allah ni dtg dlm mcm2 cara.stobery lebih pun dikira rezeki customer jgk & rezeki TKP jgk dpt customer yg sng nk deal😊😊. Sponge Cake inside deco as request. tQ dear😍 . . #kemaman #chukai #kekbirthdaykemaman #kekbirthday #kekmurahkemaman #keksedapkemaman

Share 31 2
thekotakputih. dalam hidup ini, tak semua yg kita buat kita dpt memenuhi 100% keingin

dalam hidup ini, tak semua yg kita buat kita dpt memenuhi 100% keinginan & kepuasan hati manusia. kami jgk xterlepas dari buat silap atau mungkin ada terlepas pandang sesuatu.but kami amik dari sudut POSITIVE dan cuba utk improve our quality. maafkan pihak kami andai ada khilaf sepanjang berurusan dgn TKP. yg selalu sokong, kami ucap TERIMA KASIH bnyk2.. doakan TKP terus maju😊 #semogaallahmakbulkandoakita

Share 35 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thekotakputih. Happy Weekend 😎
.
jom singgah harini sebelum 6ptg..as usual,sabtu is

Happy Weekend 😎 . jom singgah harini sebelum 6ptg..as usual,sabtu is hari yg agak bz sbb permulaan hari utk kami bekerja & bnyk benda nk kne topup. so kalau late reply,jgn mara tau✌🏼 . . #kemaman #chukai #kekkemaman #kekmurahkemaman #keksedapkemaman

Share 6 0
thekotakputih. antara yg join delivery harini..tQ so much smua. mana ada terkurg,kami

antara yg join delivery harini..tQ so much smua. mana ada terkurg,kami mintak maaf. as mention,sy (diri ini) xbuat delivery ya. hanya agent @satysfeed shja yg buat delivery. tu pun pada hari tertentu shja.once ada delivery, sy akan update . . #kemaman #chukai #kekkemaman #deliverykemaman

Share 23 0
thekotakputih. direct deal & wApps @satysfeed 👉🏽 http://www.wasap.my/60182705954.
.

direct deal & wApps @satysfeed 👉🏽 http://www.wasap.my/60182705954. . . #kemaman #chukai #deliverykemaman

Share 7 0
thekotakputih. whole pavlova as request..tQ dear sudi order.
.
.
#kemaman #chukai #pa

whole pavlova as request..tQ dear sudi order. . . #kemaman #chukai #pavlovakemaman #pavlova

Share 34 1
thekotakputih. CONGO BAR.. tQ order dear. full loaded with choc chips..blh direct wAp

CONGO BAR.. tQ order dear. full loaded with choc chips..blh direct wApps utk booking. . . #kemaman #chukai #congobarkemaman #kekkemaman

Share 8 0
thekotakputih. selamat masuk perut.. kami dah potong sebijik..mmg sedap lahai.. mkn s

selamat masuk perut.. kami dah potong sebijik..mmg sedap lahai.. mkn sejuk2 beramai2 mmg nikmat. jgn ramai sgt tkt xckup🤣..pape pun jom cpt singgah kedai sebelum 7ptg.kami baru bakar harini tau.Rm15 shaja . . #kemaman #chukai #kekkemaman #kekkaramelkemaman

Share 19 0