(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
art_mira_henna. Guyzzz..🤩🤩 jom order Bouquet by mira..😉 Harga Serendah Rm30 keatas.

Guyzzz..🤩🤩 jom order Bouquet by mira..😉 Harga Serendah Rm30 keatas..🤭👍👍 🎁Pelbagai isi boleh pilih🎁 * Choc flower🍫🌺 * Choc Flower Bear🍫🌺🐻 * Choc 🍫 * Flower Bear🌺🐻 * Flower🌺 * Candy Flower🍭🌺 * Candy Bear🍭🐻 * Candy🍭 * Kosmetik Flower Bear💄🌺🐻 * Kosmetik Flower💄🌺 * Kosmetik Bear💄🐻 * Jajan 🍪 * Pakaian Flower👗👖🌺 * Pakaian Bear👗👖🐻 Dll Guyzz...😀😉😉❤ korang boleh pilih nak bouquet ape.. contoh nak choc sahaja , atau nak bunga sahaja pon boleh.. 🤭👍👍 Ikut bajet anda.. 💸pasti puas hati.😍 Rm30 keatas guyzz..🤗 Konvo #Uthm 2019 🥰🤩 www.wasap.my/60167577355/bouquet www.wasap.my/60167577355/bouquet #uthmparitraja #konvo #paritraja #konvouthm #bouquetflower #bouqeutchoclate #amiraaida #amiraaidabeauty #mirahennaart

Share 3 0

Warga UTHM dan Parit Raja 😎 antara yang anda nanti-nantikan untuk bersama dalam ceramah perdana bersama Ustaz @ebitlew bertajuk " Antara cita dan cibta" dengar tajuk je dah menarik kan? Rugi sangat kalau lepaskan peluang ni, kalau anda tak datang anda rugi 😎 Pada rabu malam ni tau ❗Jumpa anda disana ✌️ datang ramai-ramai ajak ibu, ayah, adik kakak dan bagitahu pada jiran-jiran tau 🤗 . "Universiti untuk Masyarakat" . #uthmawesome #uthmparitraja #festkonuthm #uthmjohor

Share 74 0
_supersistur. 💎PALAZZO TULANG PLUS SIZE💎
.
❗️PLUS SIZE❗️
.
Labuh 98 CM
Pinggang 34

💎PALAZZO TULANG PLUS SIZE💎 . ❗️PLUS SIZE❗️ . Labuh 98 CM Pinggang 34-39 inci / 85-95 CM( stretchable ) Pinggul 120 CM Peha 62 CM *Pinggang bergetah *Stretchable *Material Kulit Laici *Side pocket . 💰 RM 20 / pc 💥3 pcs FREE POSTAGE💥 • ❌ NO DM, WHATSAPP ONLY FOR ODER CLICK NUMBER PADA BIO :') . #palazzomurahmalaysia #palazzomurah #palazzorm18 #palazzobootcut #palazzolaici #palazzomosscrepe #palazzocottonlychee #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousemurahrm20 #longtopmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #uitmshahalamstudent #studentprice #uitmshahalam #shahalam #uthmstudent #uthmparitraja #paritraja #dollytop #dollyblousemurah #dollyblouse #ironless #ironlessblouse #preggypants #officewear

Share 2 0
bougasbeauty.nysaa. [Say Hi to @kayman.bougasxsrwk]
.
My agent here will cover parts of #k

[Say Hi to @kayman.bougasxsrwk] . My agent here will cover parts of #kuching / #samarahan area especially #uitm, #unimas & #ipgtar . . Student lagi but sales per month mmg laju. Keep it up. Our sister here also covering #uthmparitraja and #kolejkediamanbestari . Boleh click @kayman.bougasxsrwk @kayman.bougasxsrwk @kayman.bougasxsrwk

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thebouquet4u. Peminat coklat Cadbury tegar sila munculkan diri anda🍫
.
Birthday or

Peminat coklat Cadbury tegar sila munculkan diri anda🍫 . Birthday or anniversary tak lama lagi, mungkin korang nak buat surprise dekat someone special, cumanya tak tahu nak bagi apa . Kalau dia memang peminat tegar Cadbury, adalah lebih baik korang surprisekan dia dgn sejambak coklat . Perempuan ni biasanya kalau makanan dia tak tolak, kata diet tapi kalau nampak coklat confirm cair hihi . Kalau kata matahari tu mencairkan make up dia, Awak mencairkan hati dia cia cia cia . Begitu begini pegi diaaaaaaaa 💃💃💃 trylah buat kalau tak caya hahaha . #surprisebirthdayparty #surprisedeliverybatupahat #surpriseplannerbatupahat #surpriseplannermalaysia #surprisemakeuproom #surprisebirthday #surpriseanniversary #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybudget #surprisecandlelightdinner #surprisedeliveryparitsulung #surprisedeliveryparityaani #surprisedeliveryyongpeng #surprisedeliveryparitbesar #surprisedeliveryparitraja #convobouquetmurah #konvouthm #konvouthm2018 #uthmparitraja #surprisedeliverykluang #surprisedeliveryayerhitam

Share 7 0
_supersistur. PALAZZO A CUT PANTS
.
❗️FREE SIZE❗️
Labuh 98 CM
Pinggang 70 - 82 CM (

PALAZZO A CUT PANTS . ❗️FREE SIZE❗️ Labuh 98 CM Pinggang 70 - 82 CM ( stretchable ) Pinggul 94 - 100 CM ( ukur lilit ) Peha 60 CM *Material Kulit Laici *Pinggang bergetah . 💰RM 20 / pc exc postage 💥3helai FREE POSTAGE💥 • ❌ NO DM, WHATSAPP ONLY FOR ODER CLICK NUMBER PADA BIO :') . #palazzomurahmalaysia #palazzomurah #palazzorm18 #palazzobootcut #palazzolaici #palazzomosscrepe #palazzocottonlychee #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousemurahrm20 #longtopmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #uitmshahalamstudent #studentprice #uitmshahalam #shahalam #uthmstudent #uthmparitraja #paritraja #dollytop #dollyblousemurah #dollyblouse #ironless #ironlessblouse #preggypants

Share 1 0
festkon_uthm. Warga UTHM dan Parit Raja 😎 Pada Khamis malam kami bawakan persembaha

Warga UTHM dan Parit Raja 😎 Pada Khamis malam kami bawakan persembahan selebriti @ismailizzani_ 🎉 best ke best? Jumpa anda disana ✌️ datang ramai-ramai tau 🤗 . "Universiti untuk Masyarakat" . #uthmawesome #uthmparitraja #festkonuthm #uthmjohor

Share 67 0
festkon_uthm. Siapa yang tak kenal @sitinordiana yang mempunyai suara merdu bak bulu

Siapa yang tak kenal @sitinordiana yang mempunyai suara merdu bak buluh perindu ni, nak nyanyi bersama? Jom datang untuk melihat persembahan secara live pada hari Jumaat 9 malam 🎉 ramai-ramai datang jangan tak datang gaiss . "Universiti untuk Masyarakat" . #uthmawesome #uthmparitraja #festkonuthm #uthmjohor

Share 53 0

Save the date gais ☺ Pada hari Sabtu kami bawakan persembahan istimewa daripada kumpulan @dramabandmy jumpa mereka di FESTKON 🎉 datang ramai-ramai ❗datang jangan tak datang . "Universiti untuk Masyarakat" . #uthmawesome #uthmparitraja #festkonuthm #uthmjohor

Share 42 0
thebouquet4u. Peminat coklat Cadbury tegar sila munculkan diri anda🍫
.
Birthday or

Peminat coklat Cadbury tegar sila munculkan diri anda🍫 . Birthday or anniversary tak lama lagi, mungkin korang nak buat surprise dekat someone special, cumanya tak tahu nak bagi apa . Kalau dia memang peminat tegar Cadbury, adalah lebih baik korang surprisekan dia dgn sejambak coklat . Perempuan ni biasanya kalau makanan dia tak tolak, kata diet tapi kalau nampak coklat confirm cair hihi . Kalau kata matahari tu mencairkan make up dia, Awak mencairkan hati dia cia cia cia . Begitu begini pegi diaaaaaaaa 💃💃💃 trylah buat kalau tak caya hahaha . #thebouquet4u #surprisebirthdayparty #surprisedeliverybatupahat #surpriseplannerbatupahat #surpriseplannermalaysia #surprisemakeuproom #surprisebirthday #surpriseanniversary #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybudget #surprisecandlelightdinner #surprisedeliveryparitsulung #surprisedeliveryparityaani #surprisedeliveryyongpeng #surprisedeliveryparitbesar #surprisedeliveryparitraja #convobouquetmurah #konvouthm #konvouthm2018 #uthmparitraja #surprisedeliverykluang #surprisedeliveryayerhitam

Share 1 0
thebouquet4u. Peminat coklat Cadbury tegar sila munculkan diri anda🍫
.
Birthday or

Peminat coklat Cadbury tegar sila munculkan diri anda🍫 . Birthday or anniversary tak lama lagi, mungkin korang nak buat surprise dekat someone special, cumanya tak tahu nak bagi apa . Kalau dia memang peminat tegar Cadbury, adalah lebih baik korang surprisekan dia dgn sejambak coklat . Perempuan ni biasanya kalau makanan dia tak tolak, kata diet tapi kalau nampak coklat confirm cair hihi . Kalau kata matahari tu mencairkan make up dia, Awak mencairkan hati dia cia cia cia . Begitu begini pegi diaaaaaaaa 💃💃💃 trylah buat kalau tak caya hahaha . #thebouquet4u #surprisebirthdayparty #surprisedeliverybatupahat #surpriseplannerbatupahat #surpriseplannermalaysia #surprisemakeuproom #surprisebirthday #surpriseanniversary #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybudget #surprisecandlelightdinner #surprisedeliveryparitsulung #surprisedeliveryparityaani #surprisedeliveryyongpeng #surprisedeliveryparitbesar #surprisedeliveryparitraja #convobouquetmurah #konvouthm #konvouthm2018 #uthmparitraja #surprisedeliverykluang #surprisedeliveryayerhitam

Share 6 0

2 hari lagi 🤭 ya 2 hari lagi untuk FESTKON bermula ‼️Jangan lepaskan peluang untuk ke FESTKON 😎 ajak semua jiran dan ahli keluarga untuk ke FESTKON 😘 pelbagai aktiviti akan diadakan sepanjang Festival Konvokesyen ni tau. Datang jangan tak datang macam-macam ado✌️ . Jom ikuti laman rasmi kami : Instagram : Festkon_uthm Twitter : festkonuthm Facebook : festkon uthm . #universitiuntukmasyarakat #uthmparitraja #uthmjohor #uthmawesome

Share 32 0
rahimahyusof68. ~ Punca Resdung ~

Virus

Jangkitan virus selsema kepada tisu didalam

~ Punca Resdung ~ Virus Jangkitan virus selsema kepada tisu didalam rongga hidung membengkak Untuk pertanyaan lanjut . boleh je klik link ni 😊 http://www.wasap.my/60132568818 #stokisbanting #ISP1411019s #supportprodukmuslim #produkbumiputra #produkherba #codbanting #selfpickupbanting #Resdung #ikbnbanting #uthmparitraja

Share 51 26
beatloveliee.chumine. LIPTINT TAK HILANG ! 🔥
.
✔️Tak lekat dekat straw
✔️Tidak mudah hilang

LIPTINT TAK HILANG ! 🔥 . ✔️Tak lekat dekat straw ✔️Tidak mudah hilang ✔️Tidak melekat ✔️Tahan lama ✔️Ringan . Beli 1 RM49.00 Beli 2 RM95.00 (valid until 31/10/19) . #beatbeautymy #loveliee #liptint #liptintbeatbeauty #asyalliee #uitmsegamat #uthmbatupahat #uthmparitraja #beatbeautysegamat #cantik #kosmetik #sischumine #johor #salekawkaw #salebeatbeauty

Share 13 1
festkon_uthm. Warga UTHM dan Parit Raja 😎 save the date ya ☺ temui selebriti terken

Warga UTHM dan Parit Raja 😎 save the date ya ☺ temui selebriti terkenal jom bersama @haqiemrusli98_ di FESTKON nanti pada tarikh dan masa berikut 🎉 Jom datang ramai-ramai ❗datang jangan tak datang . "Universiti untuk Masyarakat" . #uthmawesome #uthmparitraja #festkonuthm #uthmjohor

Share 79 4
festkon_uthm. Warga UTHM dan Parit Raja 😎 save the date ya ☺ persembahan istimewa d

Warga UTHM dan Parit Raja 😎 save the date ya ☺ persembahan istimewa daripada Azmi @caliphbuskersofficial di FESTKON pada hari Isnin 8 malam 🎉 Jom datang ramai-ramai ❗datang jangan tak datang . "Universiti untuk Masyarakat" . #uthmawesome #uthmparitraja #festkonuthm #uthmjohor

Share 64 0
festkon_uthm. Berbaki 3 hari je untuk FESTKON ‼️Jom pakat ramai-ramai ke FESTKON UTH

Berbaki 3 hari je untuk FESTKON ‼️Jom pakat ramai-ramai ke FESTKON UTHM 😎 jangan lepaskan peluang ini ajak semua jiran dan ahli keluarga untuk ke FESTKON 😘 Menarik weyh, ada belon panas, pesta lampu, gerai jualan, ceramah perdana dan Macam-macam lagi ✌️ . Jom ikuti laman rasmi kami : Instagram : Festkon_uthm Twitter : festkonuthm Facebook : festkon uthm . #universitiuntukmasyarakat #uthmparitraja #uthmjohor #uthmawesome

Share 23 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Psssttt 🤭 harini berapa haribulan dah ye? heii FESTKON semakin hampir lah 🤗 4 hari lagi ‼️ 4 hari lagi guyss ❗pelbagai aktiviti menarik sepanjang FESTKON , ada belon panas, pesta lampu, gerai jualan, ceramah perdana dan Macam-macam lagi ✌️Datang jangan tak datang tau ☺️ . Jom ikuti laman rasmi kami : Instagram : Festkon_uthm Twitter : festkonuthm Facebook : festkon uthm . #universitiuntukmasyarakat #uthmparitraja #uthmjohor #uthmawesome

Share 35 0
_supersistur. 💎PLEATED PANTS💎
.
❗️FREE SIZE❗️
Labuh 98 CM
Pinggang 30 - 38 inci (

💎PLEATED PANTS💎 . ❗️FREE SIZE❗️ Labuh 98 CM Pinggang 30 - 38 inci ( stretchable ) Pinggul 120 CM ( ukur lilit ) *Material Pleated Moss Crepe *Kain jenis sejuk Tak jarang *Pinggang bergetah . 👉🏻 RM 20 /pc 👈🏻 exc postage RM 8/SM RM 10/SS . 💥3 pasang FREE POSTAGE💥 • ❌ NO DM, WHATSAPP ONLY FOR ODER CLICK NUMBER PADA BIO :') . #handbagmurah #handbagraya #handbagraya2019 #palazzomurahmalaysia #palazzomurah #palazzorm18 #palazzobootcut #palazzolaici #palazzomosscrepe #palazzocottonlychee #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousemurahrm20 #longtopmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #uitmshahalamstudent #studentprice #uitmshahalam #shahalam #uthmstudent #uthmparitraja #paritraja #ironless #ironlessblouse #preggypants #officewear

Share 3 0
_supersistur. 💎PALAZZO STRAIGHT CUT💎
.
❗️FREE SIZE❗️
Labuh 98 CM
Pinggang 70 - 82

💎PALAZZO STRAIGHT CUT💎 . ❗️FREE SIZE❗️ Labuh 98 CM Pinggang 70 - 82 CM ( stretchable ) Pinggul 100 - 115 CM ( ukur lilit ) Peha 56 CM *Material Kulit Laici *Pinggang bergetah . 💰RM 18 / pc exc postage 💥3helai FREE POS💥 • ❌ NO DM, WHATSAPP ONLY FOR ODER CLICK NUMBER PADA BIO :') . #palazzomurahmalaysia #palazzomurah #palazzorm18 #palazzobootcut #palazzolaici #palazzomosscrepe #palazzocottonlychee #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousemurahrm20 #longtopmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #uitmshahalamstudent #studentprice #uitmshahalam #shahalam #uthmstudent #uthmparitraja #paritraja #dollytop #dollyblousemurah #dollyblouse #ironless #ironlessblouse #preggypants #officewear

Share 3 0

Good morning uollssss 🙆🏻 @ainaabeautyofficial juga ada set 3in1 daripada harga RM169 hnya RM150exc postage ‼️🔥So kalau korang taknak pakai scrub dulu ke, korang boleh try set ni ‼️ . JOM DAPATKAN PRODUK AINAA DGN SUHA 🔥STOCK SEMUANYA TERHAD SBB PRODUK LAKU KERAS DAN MEMBERI KESAN YANG POSITIVE 🔥 JUST WS/DM SUHA 📲 0136693181 ❤️❤️ #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam #nsateamzue #ainaabeautysuhaa #batupahat #uthmjohor #paritraja #uthmpagoh #uthmparitraja

Share 5 0
festkon_uthm. Pejam celik pejam celik, tinggal 5 hari je untuk FESTKON ‼️Jom pakat r

Pejam celik pejam celik, tinggal 5 hari je untuk FESTKON ‼️Jom pakat ramai-ramai ke FESTKON UTHM 😎 Dah tengok tentatif? Menarik kan? Mestilah, jadi jangan lepaskan peluang ini ajak semua jiran dan ahli keluarga untuk ke FESTKON 😘 Menarik weyh, ada belon panas, pesta lampu, gerai jualan, ceramah perdana dan Macam-macam lagi ✌️ . Jom ikuti laman rasmi kami : Instagram : Festkon_uthm Twitter : festkonuthm Facebook : festkon uthm . #universitiuntukmasyarakat #uthmparitraja #uthmjohor #uthmawesome

Share 35 0
thebouquet4u. Kadang kita sebagai pasangan  selalu sibuk dengan kehidupan seharian s

Kadang kita sebagai pasangan selalu sibuk dengan kehidupan seharian sampai takde masa untuk kumpul bersama . Apa kata sesekali luangkan sedikit masa bersama keluarga. Spent time together . Kalau anda buntu tak tau nak plan mcmana, kami boleh bantu anda . Bukan setakat mendekorasi kami boleh bagi idea yang mungkin anda inginkan ! . Berminat utk ketahui lebih lanjut boleh terus whatsapps kami . 013-3554127 . www.wasap.my/60133554127 . #thebouquet4u #surprisebirthdayparty #surprisedeliverybatupahat #surpriseplannerbatupahat #surpriseplannermalaysia #surprisemakeuproom #surprisebirthday #surpriseanniversary #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybudget #surprisecandlelightdinner #surprisedeliveryparitsulung #surprisedeliveryparityaani #surprisedeliveryyongpeng #surprisedeliveryparitbesar #surprisedeliveryparitraja #convobouquetmurah #konvouthm #konvouthm2018 #uthmparitraja

Share 8 0