(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
azisyusufthea. Keluargamu bartambah banyak
Dan tak terasa sudah 7 tahun kepergianmu

Keluargamu bartambah banyak Dan tak terasa sudah 7 tahun kepergianmu #20-10-2012 #20-10-2019 #suami #bapak #kakek(abah) #alm.iyus mulyadi (iyus bakar)

Share 1 0
butsainah_ariqah. 🌻 KESUDAHAN YANG BAIK BAGI ISTRI YANG SABAR

#istri #sabar #suami #pa

🌻 KESUDAHAN YANG BAIK BAGI ISTRI YANG SABAR #istri #sabar #suami #pahala #Allah

Share 0 0
ilmu_hadist_sahih. #suami

#suami

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anomnaim_. Tb sambut bday..Selamat hari lahir buat suamiku roslee a.wahid..semoga

Tb sambut bday..Selamat hari lahir buat suamiku roslee a.wahid..semoga dipanjangkan umurmu dimurahkan rezekimu dikurniakan kesihatan yg baik untuk mu... #20091955 #suami

Share 1 0
ulama_pewaris_nabi_muhammad. Allah swt berfirman “Kami perintahkan kepada manusia supaya berbuat ba

Allah swt berfirman “Kami perintahkan kepada manusia supaya berbuat baik kepada dua orang ibu bapaknya, ibunya mengandungnya dengan susah payah, dan melahirkannya dengan susah payah (pula). Mengandungnya sampai menyapihnya adalah tiga puluh bulan, sehingga apabila dia telah dewasa dan umurnya sampai empat puluh tahun ia berdo’a: “Ya Tuhanku, tunjukilah aku untuk mensyukuri ni’mat Engkau yang telah Engkau berikan kepadaku dan kepada ibu bapakku dan supaya aku dapat berbuat amal yang saleh yang Engkau ridhai. berilah kebaikan kepadaku dengan (memberi kebaikan) kepada anak cucuku. Sesungguhnya aku bertaubat kepada Engkau dan sesungguhnya aku termasuk orang-orang yang berserah diri.” (Qs. Al-Ahqaaf : 15) #hijabstyle #hijabers #hijabfashion #hijab #anak #anakjajan #anaksoksibuk #anaksolehah #anaksoleh #ibu #mamah #mamahmuda #suami #suamiistribahagia #suamikusurgaku #istri #istrisholehah #keluarga #family #kb #majelisrasulullahsaw #muslimah #muslim

Share 26 0
df.wardani88. #Cinta #Istri kepada #Suami selalu #Tulus. Maka jangan sia2 kan jerih

#Cinta #Istri kepada #Suami selalu #Tulus. Maka jangan sia2 kan jerih #payah nya yg tiada #bosan menemani setiap jengkal #nafas mu

Share 4 0
jovila_hino. Selamat malam semua semoga berkah ❤️ #sayangistri 
#cintadalamdiam 
#p

Selamat malam semua semoga berkah ❤️ #sayangistri #cintadalamdiam #pacartentara #suami #sayangku #deepikapadukone #cewekdj

Share 4 0
idhafauzialfaiez. DANIAL KENAN ERSYA AL FAIEZ. 
BOGOR, 28 ApRiL 2019.
Than's to DR. Buyu

DANIAL KENAN ERSYA AL FAIEZ. BOGOR, 28 ApRiL 2019. Than's to DR. BuyunG SPOG. Rs. MARY CILEUNGSI BOGOR. #Suami Q... YG Tetap SIAGA sampai Detik ini. Mkch Ats Anugrahmu Ya ALLAH...

Share 0 0
lilisuriyaniziezai. Doyang makan buah mangga
Tak mengenal waktu
@bawaan suami harus di mak

Doyang makan buah mangga Tak mengenal waktu @bawaan suami harus di makan #suami syank istri#

Share 0 0
juned92. Reposted from @ghurobaa_86 (@get_regrann) - 👤 ust Khalid Basalamah
.
Share 13 0
bconfident_hq_luarbiasa. SIAPA TAK SAYANG BINI oiiiiiii
.
isteri kecewa lepas bersama sebab sua

SIAPA TAK SAYANG BINI oiiiiiii . isteri kecewa lepas bersama sebab suami 5 minit dah pancut. bukan kadang2 tapi setiap kali bersama jee cepat pancut. kesian kat isteri muka lawa body nice tapi suami hmmm kecik jeee pendek pulak tu. . hargai laa isteri tu bagi dia senyum bila bangun tido. biar dia dapat rasa nikmat bersama tuu . nak kekal sampai tua kan? so cari solution bro takkan nak biar gitu jee..sedihhh . dah dah jangan tunggu lama lagi roger jeee WA 01160566714 . #luarbiasa #ubatkuat #tahanlama #zakar #zakarbesar #zakarkecil #zakarpendek #zakarpanjang #gambir #lintahgunung #suami #isteri #lambatpancut #y15zr #rxz #bukanbiasabiasa #125zr #ex5 #kapcai #awek

Share 0 0
bconfident_hq_luarbiasa. SIAPA TAK SAYANG BINI oiiiiiii
.
isteri kecewa lepas bersama sebab sua

SIAPA TAK SAYANG BINI oiiiiiii . isteri kecewa lepas bersama sebab suami 5 minit dah pancut. bukan kadang2 tapi setiap kali bersama jee cepat pancut. kesian kat isteri muka lawa body nice tapi suami hmmm kecik jeee pendek pulak tu. . hargai laa isteri tu bagi dia senyum bila bangun tido. biar dia dapat rasa nikmat bersama tuu . nak kekal sampai tua kan? so cari solution bro takkan nak biar gitu jee..sedihhh . dah dah jangan tunggu lama lagi roger jeee WA 01160566714 . #luarbiasa #ubatkuat #tahanlama #zakar #zakarbesar #zakarkecil #zakarpendek #zakarpanjang #gambir #lintahgunung #suami #isteri #lambatpancut #y15zr #rxz #bukanbiasabiasa #125zr #ex5 #kapcai #awek

Share 1 0
bconfident_hq_luarbiasa. ISTERI SAMPAI KEJANG KAU KEJE KAN BRO?
.
apa rahsia nya? share sikit k

ISTERI SAMPAI KEJANG KAU KEJE KAN BRO? . apa rahsia nya? share sikit kat aku asyik aku jee yang kejang sebab pancut awal hahaha . senang jee bro kau hanya perlu jadi lelaki luar biasa jee . lelaki luar biasa adalah lelaki yang cepat buat tindakan bila ada masalah contohnya masalah cepat pancut, adik kecik, adik pendek dan cepat tekan link kat bio WA 01160566714 . #luarbiasa #ubatkuat #tahanlama #zakar #zakarbesar #zakarkecil #zakarpendek #zakarpanjang #gambir #lintahgunung #suami #isteri #lambatpancut #y15zr #rxz #bukanbiasabiasa #125zr #ex5 #kapcai #awek

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bconfident_hq_luarbiasa. ISTERI SAMPAI KEJANG KAU KEJE KAN BRO?
.
apa rahsia nya? share sikit k

ISTERI SAMPAI KEJANG KAU KEJE KAN BRO? . apa rahsia nya? share sikit kat aku asyik aku jee yang kejang sebab pancut awal hahaha . senang jee bro kau hanya perlu jadi lelaki luar biasa jee . lelaki luar biasa adalah lelaki yang cepat buat tindakan bila ada masalah contohnya masalah cepat pancut, adik kecik, adik pendek dan cepat tekan link kat bio.. WA 01160566714 . #luarbiasa #ubatkuat #tahanlama #zakar #zakarbesar #zakarkecil #zakarpendek #zakarpanjang #gambir #lintahgunung #suami #isteri #lambatpancut #y15zr #rxz #bukanbiasabiasa #125zr #ex5 #kapcai #awek

Share 0 0
bconfident_hq_luarbiasa. ISTERI SAMPAI KEJANG KAU KEJE KAN BRO?
.
apa rahsia nya? share sikit k

ISTERI SAMPAI KEJANG KAU KEJE KAN BRO? . apa rahsia nya? share sikit kat aku asyik aku jee yang kejang sebab pancut awal hahaha . senang jee bro kau hanya perlu jadi lelaki luar biasa jee . lelaki luar biasa adalah lelaki yang cepat buat tindakan bila ada masalah contohnya masalah cepat pancut, adik kecik, adik pendek dan cepat tekan link kat bio.. WA 01160566714 . #luarbiasa #ubatkuat #tahanlama #zakar #zakarbesar #zakarkecil #zakarpendek #zakarpanjang #gambir #lintahgunung #suami #isteri #lambatpancut #y15zr #rxz #bukanbiasabiasa #125zr #ex5 #kapcai #awek

Share 0 0
perfume.paradise_official. 💰 PEN PERFUME PARADISE RM10 SAHAJA‼️
.
WANGIAN TAHAN LAMA
WANGIAN TAH

💰 PEN PERFUME PARADISE RM10 SAHAJA‼️ . WANGIAN TAHAN LAMA WANGIAN TAHAN LAMA WANGIAN TAHAN LAMA . ❗ PASTIKAN UOLSS BELI PEN PERFUME BY PERFUME PARADISE YA. . Testimoni beribu2. Yang pasti, uolss konfirm akan repeat oder. . Jom pilih wangian mana yg uols sukaaa. Kami ada 56 pilihan wangian tau❤ . 📲 +601116623983 / Klik link di bio ig 👆 . . . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #pomade #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #suami #jommakeup #sayanakmakeup #shortvacay #makeupclass #serimanja #klang #sungaibesar #cuticutimalaysia #sunwaycity #medancahaya #uitmshahalam #tamandatoharun #pulautioman #anniversary #holiday #backpackers #fyqasignature #fyqasignature #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive

Share 4 0
kurniawati1751. Buat anda² para pecinta #Suami Orang?
Mending buru² nyadar diri dehh,t

Buat anda² para pecinta #Suami Orang? Mending buru² nyadar diri dehh,takut karma+azab yg akan menyadarkan Mu😎😎😎😎

Share 6 0

#suami 💚

Share 2 0