(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rotijaladiraja. Lapar ? Tapi malas nak masak ? Don’t worry kami menyediakan cod depan

Lapar ? Tapi malas nak masak ? Don’t worry kami menyediakan cod depan pintu depan tangga depan muka ! Ihiksss😋🥘 HARGA BERPATUTAN DAN RASA YANG MENYELERAKAN!😍🥘 . . Roti Jala d Raja by Ciksukitchen🥘🍞 Students Politeknik kota bharu boleh DM untuk order😍 #politeknik #politeknikkotabharu #koklanas #ketereh #ayamcheese #ayamcheesesohor #studentpoliteknik

Share 19 3
rotijaladiraja. Bestnya kan kalau dapat makan roti jala kuah kari panas panas lagi lag

Bestnya kan kalau dapat makan roti jala kuah kari panas panas lagi lagi musim sejuk sejuk macam ni kan😋 . . Roti Jala d Raja by Ciksukitchen🥘🍞 Students Politeknik kota bharu boleh DM untuk order😍 #politeknik #politeknikkotabharu #koklanas #ketereh #ayamcheese #ayamcheesesohor #studentpoliteknik

Share 13 0
aizam_maryk. Setiap kali nak keluar setiap kali tu la berjam- jam depan cermin..ala

Setiap kali nak keluar setiap kali tu la berjam- jam depan cermin..ala..tak jadi la.kening..kening macam sinchan la..nak kening cantik terletak..menda bolej ekjas kenapa nak pening- pening kepala..pakai je brow tint..mudah..jimat masa..yang tak pandai lukis kening pun teruja guna brow tint..so cepat gais..sempenan sale 12.12 ni harga giler murah cepat sebelum abis❗🤭www.wasap.my/60195588244 🤳🏽0195588244 🤳🏽0195588244 🤳🏽0195588244 Much love💋 Aizam Your beauty consultant mary kay #studentpoliteknik#

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_princesssjoyce. Kalau rasa gembira tepuk tangan 😁😁
#studentpoliteknik 
#mingguinspir

Kalau rasa gembira tepuk tangan 😁😁 #studentpoliteknik #mingguinspirasisiswa

Share 9 0

3️⃣ MINGGU JE JERAWAT NANAH DAH TAK BERANI MUNCUL DIMUKA. . . Tak perlu produk yang mahal ratusan ringgit. . Tak perlu pergi pusat rawatan muka. . Hanya dengan menggunakan set INFININCE SKINCARE, mampu mengatasi masalah jerawat nanahbyang teruk. Parut juga cepat pudar. . Yang penting ianya selamat dan mampu milik. Hanya dengan RM150.oO sekotak dan dalam masa seawal 3 minggu mampu mengemblaikan keceriaan korang. Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik link kat bio profile akak goorjes. #skinvigorate #shampoosantan #shawlviral #shakleemalaysia #youthshaklee #infinenceskincare #skincareorganik #skincaremalaysia #skincarekorea #skincarejapan #nakcantik #naklawa #mobilefacial #marykaymalaysia #buatduitdarirumah #parttimebusiness #studentpoliteknik #medilskincare #aainabeauty #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #pucukharumnita #bondarozita #teamAFCIRCLE01079

Share 139 54
aizam_maryk. Thanks a lot my customer🥰🥰..truste my service,repeat order again and

Thanks a lot my customer🥰🥰..truste my service,repeat order again and again💕💕 #makeupartistmalaysia#

Share 2 0
aizam_maryk. Cantikkan😘..lagi cantik kalau uosll grab bulan ni sebab apa tau??..bu

Cantikkan😘..lagi cantik kalau uosll grab bulan ni sebab apa tau??..bukan sahaja boleh skinvigorate jerr tapi sekali dengan mini luggage free tau..free..jimatkan..bila dah guna tu boleh simpan dalam beg mini tu..cepat tau lagi 1 hari lagi..bulan depan memang tak dapat tau..so jangan fikir lama-lama..wasap aizam😘😘 0195588244 0195588244 0195588244 Much love💋 Aizam Your beauty consultant mary kay #penjagaankulit#

Share 1 0

Moga kita jumpa lagi guys..✌ . #psmza #student #studentpoliteknik #life #friends #kenangan

Share 104 0
aizam_maryk. Hai gaiss..nk story sikit..balik rehat tengahari tadi sebelum solat ai

Hai gaiss..nk story sikit..balik rehat tengahari tadi sebelum solat aizam guna make-up remover untuk buang pakai make up pagi tadi🤗masuk kerja semula just pakai cc cream + lip&cheek stick..simple..jimat masa😍 0195588244 0195588244 0195588244 Much love💋 Aizam Your beauty consultant mary kay #kulit

Share 1 0
infinence.skincare.akakgoorjes. PARUT JERAWAT PUDAR DALAM TEMPOH 10 HARI?
.
.
Macam tak percaya je.
De

PARUT JERAWAT PUDAR DALAM TEMPOH 10 HARI? . . Macam tak percaya je. Dengan set penjagaan muka, ianya tak mustahil. Hanya RM157.O0 sahaja tau. Harga promo akak goorjes RM15o.0o sahaja untuk set percubaan. #intermittenfastingmalaysia #infinenceskincare #ebookbymommyhanna #uitmshahalam #politeknikungkuomar #politeknik #uitmdihatiku #unikl #limkokwing #studentsideincome #studentpoliteknik #ohanamalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangimalaysia #nakcantik #bougasserum #niqabwarna #bajukurungplussize #khimarmalaysia #cspscs

Share 86 26
jamshop.co. ⌚️SEIKO SOLAR DIVER 
Swipe for more colour 👀
🔥💵 RM 70 
0194859139
Share 4 0
jamshop.co. ⌚️CASIO LA-201W
✅ Unisex ✅ Colour : Black / Silver / Gold / Bronze
✅ M

⌚️CASIO LA-201W ✅ Unisex ✅ Colour : Black / Silver / Gold / Bronze ✅ Mineral Glass ✅ LED Light ✅ StopWatch & Alarm ✅ Day & Date 🔥💵 RM 70 📲 0194859139 #jamshoplook #jamtangan #jamtanganmalaysia #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #casio #casiomalaysia #jamcasiomurah #belijam #bazaarpaknil #studentpoliteknik #malaysia #malaysiasales #sales2019 #readystock

Share 6 0

Terima kasih customer2 yang service n repair bersama @octocompservice ❤️ Customer 1 (student politeknik melaka) Masalah screen pecah n takpernah langsung cuci habuk dalam laptop..tanya kedai huhu harga pecah kepala😵nasib ada octocomp service buat dua service ini pon still murah😍 Customer 2 (student utem melaka) Laptop masalah slow n hang jee(sebab virus)..jalan penyelesianya kena format+full backup data Customer 3 Masalah laptop tak boleh on.ingat motherboard..bila hantar kat saya just adapter(chager) je rosak..nasib tak hantar kedai..kalau tak dah kena cas motherboard tu.. So mana yang lom try service dari octocomp service jom spam banyak2 http://wasap.my/60172775958 #studentutem #studentpoliteknik #studentkolejkomuniti #studentMMu #cikgu2 #repairmurah #Servicelaju #repairMotherboardMurah #RepairPhone #melaka #jasin #nyalas #selandar #alorgajah #merlimau #telukmas #melakatengah

Share 17 0
aizam_maryk. Hasil bedah kotak love semalam🤗🤩ada lagi yang nk join order..jom ler

Hasil bedah kotak love semalam🤗🤩ada lagi yang nk join order..jom lerr promo oktober masih ada💋 Ehh..ehh..siapa yang punya barang dalam kotak tu say 'hai'✋..sabar-sabar nanti sampai la kat tangan uolss😇 0195588244 0195588244 0195588244 Love much💋 Aizam Your beauty consultant mary kay #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykaypahang #marykaypantaitimur #thrgegar #sinar #studentuitm #studentpoliteknik #bondsmalaysia

Share 3 0

Pesta Layang-layang, mersing #datarankembara #studentpoliteknik #solo #mersing

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
infinence.skincare.akakgoorjes. DWI TINDAKAN 2 IN 1 .
Ye benar.. pencuci muka INFINENCE boleh bertidak

DWI TINDAKAN 2 IN 1 . Ye benar.. pencuci muka INFINENCE boleh bertidak sebagai: 1️⃣ Pencuci muka Basahkan muka Pam pencuci ditapak tangan Cuci muka seperti biasa 2️⃣ Penanggal makeup Pam muka diasatas kapas muka Sapukan pada solekan diwajah . KESAN MENGGUNAKAN PENCUCI MUKA INFINENCE ✓ Muka rasa Flawless lepas cuci ✓ Muka kurang berminyak ✓ Senang tanggalkan foundation & makeup ✓Boleh tanggalkan lipstick jenis matte . Sebotol pencuci muka INFINENCE mengandungi 150g pencuci. Harga pasaran RM112. Harga promo cuma RM103.Oo sahaja. Dapatkan penjimatan RM9 dengan buat tempahan sekarang. Korang boleh KLIK LINK KAT BIO PROFILE untuk tempahan dan pertanyaan. #obsesscosmetics #sobella #kuasaviral #produkmuslim #produkbumiputera #safieycosmetics #meeracleface #formulagemstone #meeracleadvanceformula #dyasscrub #scrubmalaysia #mukaflawless #antijeragat #dms360 #bizzibody #caryacosmetics #bruneionlineshop #iklanbrunei #intermittenfastingmalaysia #infinenceskincare #politeknikungkuomar #politeknik #studentsideincome #studentpoliteknik #susumaaez #susurizqi

Share 114 8
infinence.skincare.akakgoorjes. DAY CREAM/KRIM SIANG INFINENCE SKINCARE sangat unik tau.
.
Selain bert

DAY CREAM/KRIM SIANG INFINENCE SKINCARE sangat unik tau. . Selain bertindak untuk melembapkan kulit wajah, ia juga mengandungi SPF 30 untuk melindungibkukit wajah dari sinaran UV. 1 botol Day Cream infinence 50g bernilai RM159.Oo sahaja. Harga akak goojes cuma RM150.o0 je . Untuk trmoaha dan pertanyaan,korang boleh klik link kat bio profile akak goojes tau. #teamAFCIRCLE01046 #infinenceskincare #kekaboo #kekasihshahalam #tudungpeople #prelovemalaysia #tudungbawal #cspscs #duitnow #studentpoliteknik #studentsideincome #topapmalaysia #toneexcel #rambo2019 #bawalchiffonmurah #bajukebarung #daryteatox

Share 155 54
boloni.bolat. Feedback dari customer tetap boloni.bolat 😘💖
Thankyou so much ! ! !

Feedback dari customer tetap boloni.bolat 😘💖 Thankyou so much ! ! ! Yang lain meh order cepat cepat #bombolonidonuts #bomboloniviral #bombolonimurah #donuts #donutviral #bolonibolat #openorderbomboloni #studentpoliteknik #politeknik #bolonienak #gebumelimpah #foodie #foodies #sedapgiler

Share 22 0
jamshop.co. Stay Tuned sweetie this Friday on 4 October 2019 ‼️For the first time

Stay Tuned sweetie this Friday on 4 October 2019 ‼️For the first time we open booth at Dataran Keusahawan, Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah. Jamshop.co will be accompany with other 4 shops. So don’t forget to mark on you calendar 📆 to meet us 😉🤩 #cybersales #dataranpsa #keusahawanan #jamtanganmurah #periuk #sepasepatu #heyloveliee #studentpoliteknik #politeknik #psa #jualmurah #sales2019 #casio #gshock #patekphillippe #michaelkors #jamtanganmalaysiamurah #malaysia

Share 6 0