(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nuamoorea354. Sabun..... Sabun.....
Sabun..... Promosi tandanya rajin buka toko😊
Bi

Sabun..... Sabun..... Sabun..... Promosi tandanya rajin buka toko😊 Biar orang tau kalo saya jualan😁 Semoga Allah mudahkan rezeki saya dari arah mana pun.. Aamiin😇 . . . 👇👇👇 Info order/konsul/join klik link dibio ig kami @nuamoorea354 Atau langsung Wa: 0895-4112-85689 #nuamooreaungu #nuamoorea #skincareamandanhalal #skincarecowok #skincarecewek #skincareamandanhalal #skincarebpom #skincarereview #skincareamanbumil #skincareamanbusui #skincareindonesia #naturalskincare #BackToNatureWithNuAmoorea #naturaltanpamakeup #AllinOneNaturalNutritionMoor #allnaturalskincare #allinoneskincare #sabunmenutrisikulit #SabunAllinOne #salamtempelbilas💜 #Atasi_Jerawat #atasijerawat #atasisemuamasalahkulit #atasiflek #atasibopeng

Share 0 0
nuamoorea354. DEP NuAmoorea memasarkan produk produk berkualitas serta aman jangka p

DEP NuAmoorea memasarkan produk produk berkualitas serta aman jangka panjang😉 So kalo kamu masih ragu, sayang banget.. Lebih percaya sama produk yang putih dalam seminggu🙈ngeri gaes... . . . . 👇👇👇 Info order/konsul/join klik link dibio ig kami @nuamoorea354 Atau langsung Wa: 0895-4112-85689 #bisnisonlineshop #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnisanakmuda #bisnisonline #bisnismudah #bisnishalal #nuamooreaungu #nuamoorea #skincareamandanhalal #skincarecowok #skincarecewek #skincareamandanhalal #skincarebpom #skincarereview #skincareamanbumil #skincareamanbusui #skincareindonesia #naturalskincare #BackToNatureWithNuAmoorea #naturaltanpamakeup #allnaturalskincare #allinoneskincare #sabunmenutrisikulit #SabunAllinOne #salamtempelbilas💜

Share 0 0
nuamoorea354. 👧: Mbak, gimana sih cara biar jualannya laris? 👩: Mindsetnya dibener

👧: Mbak, gimana sih cara biar jualannya laris? 👩: Mindsetnya dibenerin, Mentalnya diobatin, Doanya dikencengin, Actionnya ditambahin, Pasti Closing😊 . . . . 👇👇👇 Info order/konsul/join klik link dibio ig kami @nuamoorea354 Atau langsung Wa: 0895-4112-85689 #bisnisonlineshop #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnisanakmuda #bisnisonline #bisnismudah #bisnishalal #nuamooreaungu #nuamoorea #skincareamandanhalal #skincarecowok #skincarecewek #skincareamandanhalal #skincarebpom #skincarereview #skincareamanbumil #skincareamanbusui #skincareindonesia #naturalskincare #BackToNatureWithNuAmoorea #naturaltanpamakeup #allnaturalskincare #allinoneskincare #sabunmenutrisikulit #SabunAllinOne #salamtempelbilas💜

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nuamoorea354. Bismillah...
SELAMAT PAGI PARA PEJUANG KELUARGA 💪💪
.  Semangat ngela

Bismillah... SELAMAT PAGI PARA PEJUANG KELUARGA 💪💪 . Semangat ngelapak, semoga yg dagang hari ini Allah limpahkan rezeki, dilariskan dagangannya.. Aamiin yaa Rabbalal'amin . . . . 👇👇👇 Info order/konsul/join klik link dibio ig kami @nuamoorea354 Atau langsung Wa: 0895-4112-85689 #nuamooreaungu #nuamoorea #skincareamandanhalal #skincarecowok #skincarecewek #skincareamandanhalal #skincarebpom #skincarereview #skincareamanbumil #skincareamanbusui #skincareindonesia #naturalskincare #BackToNatureWithNuAmoorea #naturaltanpamakeup #AllinOneNaturalNutritionMoor #allnaturalskincare #allinoneskincare #sabunmenutrisikulit #SabunAllinOne #salamtempelbilas💜 #Atasi_Jerawat #atasijerawat #atasisemuamasalahkulit #atasiflek #atasibopeng #NuAmooreaSkincare #sabunkayamanfaat

Share 0 0
reviewme.co. My fav acne product 🥰
Dua\"y brand Jepang ya..
Sering banget orang jas

My fav acne product 🥰 Dua"y brand Jepang ya.. Sering banget orang jastipin produk ini...kalian bisa beli di Po jepang /shopee Buat kalian yang sering jerawatan wajib punya dua produk ini 😍 #makeuplokal

Share 6 2
di.aryani. Bismillah... _
Di postingan ini, aku mau belajar bikin review skincare

Bismillah... _ Di postingan ini, aku mau belajar bikin review skincare kayak skincare enthusiast favorit aku, yaitu @kinans.review , dan Qodarullah juga dia lagi ngadain give away dengan syarat bikin review tentang skincare yang hype changer versi masing-masing. #reviewbarengkinan _ Yang ngga suka boleh skip postingan aku ya, aku ngga maksa baca. Tapi kedepannya juga aku rencana bikin post tentang skincare juga in syaa Allah, semoga dimudahkan. Untuk mba @kinans.review ditunggu kritik dan sarannya juga ya buat pemula ini 😘 _ Skincare yang holygrail banget buatku di 2019 yaitu 2 produk diatas ya.. Hadalabo Tamagohada Mild Peeling Face Wash dan St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub. Tapi aku review hadalabo dulu aja yes, takut mabok baca reviewku yang kepanjangan 🤭 _ Awal beli hadalabo ini karena di grup pecinta skincare pada rame nyari facial wash yang ngga bikin rasa ketarik setelah dipakai. Dan banyak yang nyaranin hadalabo ini. Dari situ baru tau kalo facial wash yang bagus itu yang ngga bikin kulit berasa ketarik, padahal dulu kukira yang ada sensasi ketarik gitu justru yang bersih banget. Astaghfirullah 😅 _ Akhirnya aku nyoba beli di shopee, dengan harga sekitar 36k - 40k untuk yang 100g. Dengan harga segini, aku pake bisa sebulan lebih sih, lumayan hemat 😁Kemasan hadalabo ini tube, jadi praktis menurutku untuk ngeluarin isinya. _ Texture face wash ini creamy ya... tapi yang aku belum paham, entah pas baru pertama dibuka, kalo dikeluarin tuh isinya cair doang yang keluar. Setelah beberapa kali pakai baru deh tuh yang creamy keluar. Nah itu yang cair kira-kira buat apa yaak 😁 yang tau boleh share di komen ya, buat tambahan info. _ Cara pemakaiannya, keluarkan isi produk secukupnya di tangan, lalu busakan dengan sedikit air, baru digosok ke wajah dengan lembut. Nah waktu dibusakan di tangan itu, berasa banget lembut teksturnya... apalagi pas digosok ke wajah, bikin betah 😆 _ Lanjut di komentar #reviewhadalabo #reviewskincare #skincarereview #kinansreview #skincarestory #skincareenthusiast #skincarefriendly #skincareaddict

Share 0 1
loveskinandmore. Whether you celebrate Christmas or not...I feel like this time of the

Whether you celebrate Christmas or not...I feel like this time of the year is just stressful. Everywhere you go there is traffic and it's impossible to find a parking space. I feel like a stalker when I spy someone going toward their car and get frustrated at the checkout counter. Yes, I am a little (actually a lot) stressed out. I was out all day and I am so ready to just rewind today. . . Tonight, I want to share with you my thoughts on this @jmsolution.official Marine Luminous Pearl Deep Moisture 3 Step Mask. . This product claims to help achieve clean and glowing complexion. Notable ingredients are sea water, marine collagen and pearl extract. This product does have added fragrance in all 3 steps. The scent is strong for my senstive nose. This scent reminds of typical vintage k-beauty skin care (sort of floral, musky and perfume/soap like). . Step 1: Marine Waterfull Essence: The clear and viscous gel applies nicely. Doesn't seem to quite absorb but I suppose it is intended to prep the skin for sheet masking. . Step 2: Sheet Mask: The material adheres nicely without much budging. I had the mask on for 20 minutes. It was still moist. My skin felt slightly hydrated however it dried to tacky finish. I probably waited good 10 minutes thinking the essence will absorb but it did not. . Step 3: Eye Cream: I actually really liked the eye cream. It was very moisturizing and skin around my eyes felt moist and supple. The texture is nice and light. The amount of product contained is a lot. Probably enough for using it twice. . . Overall, this mask was ok. I didn't see might brightening results as I was expecting. The 3 products does seem to balance each other out and I would say my favorite step was the eye cream. I also did not like the strong scent. I probably won't purchase this due to scent. But if you love multi-step sheet mask, I love this combination. Essence, sheet mask and an eye cream. It will be great for travel. . . . #kbeauty #kbeautyreview #sheetmask #sheetmaskreview #sheetmasking #jmsolution #skincare #skincarereview #kbeautyonig #abcommunity #pearlextract #sheetmaskaddict #kbeautylove #sheetmaskkorea .

Share 2 0
kikiokti. Priming water sekaligus setting spray dalam satu botol, seru banget ka

Priming water sekaligus setting spray dalam satu botol, seru banget kan produk-produk nya @studiotropik ini, produk lokal yang menurut ku inovatif banget karena selalu mengikuti perkembangan beauty industri . Ini udah botol ketiga aku mulai pake dari setahun yang lalu, botol yang sekarang ini spray nya udah lebih halus gaes jadi kalo kena mata ga sakit samsek! Hasilnya gimana pake ini? Selama ini aku pake sebelum make up buat jadi primer dan semprot setelah makeup jadi setting spray hasilnya bikin amaze banget, foundation setara Purbasari aja bisa tahan 8 jam tanpa geser 🖤🖤🖤

Share 27 3

Selfcare Sunday 🍝👽

Share 31 11
trueblossom.co. Best lip mask ever 😍 now tgh promo tau. From rm23 jd rm19 je exclude

Best lip mask ever 😍 now tgh promo tau. From rm23 jd rm19 je exclude postage. Sampai 18hb jee. Cepat2 grab. Mmg best 😘 my lip jd moist je and xmerekah. Best je bila apply lipstik and hasil dia lagi lawa bila lips kita sihat 🙊 . #skincarekoreamalaysia #sayajualskincarekorea #sayajualinnisfreemalaysia #sayajualinnisfreemalaysia #sayajual #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknilmurah #sayajualskincare #skincarekoreamurah #koreanskincare #sayajualmurah #korea #murah #skincarerants #skincarereview #miracletoner #sayajualtoner #skincarekorea #koreanskincaremurah #cosrx #sayajualcosrx #cosrxmalaysia #sayajualnacific #nacificphytoniacin #sayajualnacificphytoniacin

Share 2 0
derma.essentia. Cold weather robs the natural moisture from your skin, leaving it dry

Cold weather robs the natural moisture from your skin, leaving it dry and dull! Here’s how to put an end to dry and dehydrated skin. Check out this DIY face mask for dry itchy winter skin. #ExperienceHealthySkin with #Derma Essentia #skincareoriginal #skincarecommunity #skincareaddict #skincareblogger #skincarelover #skincareroutine #skincare #skincarediary #skincareproducts #skincaretips #skincarereview #skincareproduct #skincarenatural #skincareherbal #skincareph #skincareaddict #skincare #skincareobsessed #skin #skincarecommunity #skins #skincareroutine #skinfade #skincarelover

Share 1 0
glowseries_. Haiiiii selamet hari mingguu

Sebagai pembukaan feeds ig ini, aku peng

Haiiiii selamet hari mingguu Sebagai pembukaan feeds ig ini, aku pengen posting produk empty pertama aku yang aku repurchase. Yaitu PIXI GLOW TONIC✨ Jadi singkat cerita, tipe wajahku normal to dry skin, sensitif dan jarang berjerawat. Sekalinya jerawatan tuh kayak bisa bebarengan gitu 2-3 biji(cara aku nyembuhin jerawatnya nanti aku posting pankapan yaa🤣). Nah karena tanganku suka iseng, aku juga suka kopekin jerawat alhasil nimbulin bekas yg gelap bgt (jgn ditiru). Udah coba exfoliator sanasini merk ini itu tp bekas jerawat gamemudar2, ada juga yg memudar tp lama bgt dan maju mundur juga mau beli produk ini karena ada yg gacocok tapi sekalinya cocok hasilnya bisa DEWY DUMPLINGS SKIN wkwkwk. Akhirnya aku beraniin deh beli yg tavel size varian glow tonic walaupun agak pricey dengan ukuran travel size segitu . . . PIXI GLOW TONIC ini merupakan mild exfoliator, aku udah sebulanan pake produk ini dan pakenya 2x seminggu. Cara aku pakenya adalah dituang dikapas dan ditap2 ke wajah tapi agak ditarik keatas gitu. Setelah +- 4x pemakaian, bekas jerawatku yg gelap bgt jadi memudar walaupun ga drastis ya tapi keliatan kalo produk ini works on me dan ngasih efek glow juga dibagian2 tertentu seperti tulang pipi, hidung dll. Untuk wanginya ga begitu strong sih jadi ga mengganggu. Karena cocok jadi aku beli yg full sizenya nah aku punya sedikit masalah kulit kyk milia gt dibawah mata dan hidung, jadi aku coba beli yg varian retinol karena fyi, retinol itu bagus untuk mengurangi milia. Untuk info aku cocok apa engga sama pixi varian yang retinol bakal aku update yaa❤ Harga 15ml: +-90k Harga 100ml: 190k (varian retinol) Dua2nya beli di e commerce #reviewskincare #reviewskincareindonesia #skincarereview #reviewpixi #reviewpixiglowtonic #reviewskincarepixi #pixiglowtonic #skincareroutine #pixireview #reviewindonesia #skincareenthusiast #beautyenthusiast

Share 2 0
bysouthskin. — @jumiso_official review ✨
.
.
.
🌿Yes, I Am Toner AHA 5% | 150 ml -

@jumiso_official review ✨ . . . 🌿Yes, I Am Toner AHA 5% | 150 ml - PAO 12M This is an alcohol-free that also contains glycolic acid (3.2%) & lactic acid (1.8%) to exfoliate and maintain skin moisture. It has a clear watery texture that absorbs right away. I use it with a cotton pad right after cleansing. It doesn't sting at all & not causing any irritation. This toner effectively removes the dead skin & makes my skin feel so smooth. . 🌿All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum | 30 ml - PAO 12M This one is a non-water-based serum for brightening that contains sea buckthorn & niacinamide. Non-sticky & absorbs well. It feels hydrating but so far I have not noticed any brightening effect after using this serum. . 🌿First Skin Brightening Sheet Mask | 26 ml If you need an instant brightening effect, maybe you need to try this mask. The material is good, made of cotton fabric that feels like a second skin. Easy to apply, clings nicely & covers well. Even though the essence is a bit sticky & needs more time to absorb, still I do enjoy it👌 . 🌿Have A Good Cream | 50 g - PAO 12M It contains snail mucin & Centella Asiatica to provide moisture & soothing care. It looks creamy but has a lightweight texture. It's easy to spread and effortlessly sink into my skin without any tackiness. After application, I can feel that my skin moisturized, plump & soft to touch! – 📦 Where to buy? @stylekorean_global website – Those products was given by #stylekorean_global & #jumiso for review purpose but all opinions are mine. – #stylekorean #southskinblog

Share 51 4
miladysbeautys. @firstaidbeauty PureSkin Face cleanser: A fragrance-free, gentle clean

@firstaidbeauty PureSkin Face cleanser: A fragrance-free, gentle cleanser that effectively removes makeup, dirt, and grime, leaving skin soft and supple. Then I went in with @katesomervilleskincare Exfolikate: A dual-action exfoliator that smooths and polishes skin to reveal a natural glow; lactic acid and fruit enzymes clean clogged pores in as little as one use. Let me just say no more clogged pores on my nose. @olehenriksen Glow 2OH Toner: A potent toner, supercharged with high-potency AHAs (glycolic and lactic acids), to reduce the look of dark spots in as little as seven days. @algenist Liquid Collagen: A vegan collagen treatment serum that helps to restore skin's natural bounce and resilience while diminishing the look of fine lines and wrinkles. @freshbeauty Black Tea Kombucha Essence: An antioxidant essence prep step that delivers eight benefits, including pollution protection for smooth, luminous skin. @sundayriley A+ High Dose Retinoids Serum: An advanced-strength retinoid serum that delivers a six-and-a-half percent solution of stabilized retinoid blends and botanical retinol-alternative extracts into the skin. @algenist Complete eye renewal balm that multitasking eye balm that primes, hydrates, soothes, diminishes the look of dark under-eye circles, fine lines, and wrinkles. @katesomervilleskincare Wrinkle Warrior: An all-in-one plumping serum, moisturizer, and primer that hydrates skin and visibly smooths crow’s feet, fine lines, and wrinkles in just 30 minutes. @algenist Liquid Lip Collagen : A vegan collagen moisturizing lip treatment that visibly restores lip fullness and contours for youthful-looking lips in as few as 10 days. #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincarejunkie #skincarecommunity #skincareaddict #skincarebloggers #skincareluxury #skincareobsessed #skincareessentials #skincarethreads #skincarediary #skincarereview #skincaredaily #skincaregoals #iloveskincare #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #makeupartistworldwide #makeupcommunity

Share 10 0

❊𝐆𝐞𝐧𝐚𝐢𝐬𝐬𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦 𝐄𝐬𝐬𝐞𝐧𝐜𝐞 𝟑𝟎𝐦𝐥❊ ˑ ᴬᶜᶜᵉˡᵉʳᵃᵗᵉᵈ ʳᵉⁿᵉʷᵃˡ ᵗᵒ ᵗᵃʳᵍᵉᵗ ᵃˡˡ ᵛⁱˢⁱᵇˡᵉ ˢⁱᵍⁿˢ ᵒᶠ ᵗⁱᵐᵉ ˑ From our ultimate time-transcending collection, the Serum Essence makes rejuvenation the new reality and transforms age into agelessness. Crystal Miracle Broth infuses skin with the legendary healing energies of the sea, accelerating visible renewal as never before. Lines, imperfections and other signs of time appear dramatically reduced as the complexion becomes more polished, even, resilient and refined. ˑ 𝓣𝓱𝓮 𝓖𝓮𝓷𝓪𝓲𝓼𝓼𝓪𝓷𝓬𝓮 𝓕𝓮𝓻𝓶𝓮𝓷𝓽™ Created with a Rare red algae, refined 24 karat gold and Infused with waves of light, The Genaissance Ferment helps skin boost it's natural collagen production, bringing skin a new look of life. ❀ After spending 1 bottle within 4 months I see a lot of changes in the condition of my face Dark spot fade slightly, especially on the right cheek Pores also appear firmer Wrinkles on the forehead due to dehydrated skin are also reduced dramatically Skin tone is increased & more evenly Acne scar also looks slightly up This serum works very well on the skin texture, making it look smoother and feel softer but still moist. ❀ I use this serum as much as 3 drops every night For classy serum, I think it works less than optimal Maybe I should spend a few more bottles to see significant results I don't think I'll buy it again because it's very expensive But if you're 30 years old more, you should try the greatness of this luxurious serum. ❀ Price : $665

Share 31 4
maimexbeauty. เคยได้เทสเตอร์เจลครีมมาใช้ ซึ่งงัดหน้าได้จริง(เคยรีวิวไว้น้า) ช่วงโปรa

เคยได้เทสเตอร์เจลครีมมาใช้ ซึ่งงัดหน้าได้จริง(เคยรีวิวไว้น้า) ช่วงโปรanniversaryของเค้าเลยอยากลองตัวอื่น มาจบที่Treatment Lotionน้ำตบตัวดังเค้า ตอนนี้ใช้มาได้1/3ของขวดแล้ว ที่ชอบอย่างแรกเลยคือกลิ่น 555 มันsoothingสบายจมูกดีมากเลยค่ะ อย่างที่2คือเนื้อสัมผัส เป็นน้ำตบที่ไม่ใช้น้ำใสๆ มีความหนืดนิดดดดดนึง ซึ่งทำให้เวลาใช้มันง่ายขึ้นเยอะนะคะ ไม่ใช่เทใส่มือแล้วไหลหกไปหมด อย่างที่3คือความชุ่มชื้นทิ้งไว้หลังจากลงตัวโลชั่น ถ้าใครมองหาขั้นตอนเสริมความชุ่มชื้นก่อนลงเซรั่ม เราว่าตัวนี้ดีเลยนะคะ #skincare #instabeauty #skincarejunkie #beauty #beautyblog #skincarereview #lamer #lamerthailand #lamerth #treatmentlotion #lamertreatmentlotion #essence

Share 13 0

And I’m back .....ok,I’m not at 100% yet as I’m still fighting a major battle with my health but I’ve really missed my Instagram Fam & wanted to say thank you to everyone who’s reached out & sent their love 💕I’m hopeful tho since I have some upcoming treatments but I’m on waitlists so in the meantime I’m slowly building back my strength so I can get back to doing what I love most, which is connecting & sharing my life & style with y’all, creating content, finding awesome deals & most importantly sharing my honest & vulnerable self while practicing self care & #wellness. Currently, #SELFCARE is at the top of my list while my body & mind are still healing. I think we all need to take more time for ourselves & do things that help us to look & feel our best. I’ve been doing a ton of inner self care & I’ve also really taken some extra time to experiment with my outer self care as my health issues have really taken a toll on my skin, especially now that I’m 37 😱 Luckily, BEAUTY HAS NO EXPIRATION DATE & I had the amazing opportunity to try out this new @eternoskincare LED device which I’ve been dying to share with y’all as it truly works to remove & reduces wrinkles, fine lines, redness, scars, sun spots & loose skin in as little as 8 weeks. It’s like getting a mini face lift without surgery or pain. COUNT ME IN 🙋‍♀️I’ve really noticed my sun spots fading, my skin tone is way more even, my small wrinkles are disappearing & my skin just looks younger & healthier with a beautiful glow 🌝 I can’t believe how fast this device has improved my skin & more importantly, my confidence. I call it my #magicwand since it’s been so mind blowing at changing my sensitive skin. Plus it has allowed me to take an extra 15-20 mins a few times a week just for myself to enjoy the warmth & relaxation while I help change my skin on my own terms & in the comfort of my home. Be sure to check out my @eternoskincare dedicated highlight reel where I go into even more detail about this amazing Beauty device. Such a great #giftidea Use code SHAY20 for20% off site wide. Trust me, you’re worth it !➡️swipe to see my amazing before & after pics #skincarereview #sponsored #beautyreview #glowingskin

Share 31 33
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
glowcounsel. •Obsession•
If you don’t already know, I’m a loud and proud EXO-L thro

•Obsession• If you don’t already know, I’m a loud and proud EXO-L through and through. Check out their new album’s title track called Obsession which I’m so obsessed with! . In relation to @weareone.exo, here’s a hand cream set from @naturerepublic! I love their hand creams, the scents and the finish. Just the perfect boost of moisture without the stickiness. Plus points because they have EXO on them.🥰 . Please don’t forget to use hand creams, even if you live in a tropical climate! Constant washing dries our hands out. And as they say, your age shows not just on the face but on the neck and hands as well!💁🏻‍♀️ . p.s. I may or may not have rearranged this set in order of favorites starting with my bias in the middle. But really, is there even a bias concept for EXO? I love them all! Hands up of you’re a fellow EXO-L bec I may like you more! . . . #EXO #naturerepublic #EXOL #kpopshoutout #abcommunity #abcommunityph #handcreams #glowcounselreview

Share 41 5
doris_skincare. -
🌿Aēsop香芹籽抗氧化眼部精華🌿
-
《產品簡介》
▫️含維他命C及抗氧化成分
▫️保濕、滋養及保護眼周細緻肌膚
▫️15ml 澳

- 🌿Aēsop香芹籽抗氧化眼部精華🌿 - 《產品簡介》 ▫️含維他命C及抗氧化成分 ▫️保濕、滋養及保護眼周細緻肌膚 ▫️15ml 澳幣$85購入 (約NT$1800) - 《使用心得》 水潤帶點稠度的精華質地很好延展 我會稍做按摩再輕拍至吸收 建議用量3-5滴,我自己眼周2滴就很夠了 改善易乾燥脫皮的嘴角效果也不錯 剛開始使用時有點熱熱刺刺的 不過沒有引起過敏或泛紅 用幾次後就沒有這種狀況了 雖然是偏輕盈的水潤精華質地 但它吸收後會有成膜的微潤感 若擦比較多剛開始會微微的黏 這瓶比較適合我在春夏使用 入秋之後覺得保濕續航力不夠 我會再將臉部乳霜帶到眼周 最近越來越乾冷,我已經換成滋潤度更高的眼霜了 整體來說,這瓶對我的效果就是輕潤保濕 無法改善細紋,也沒有抗老等功效 它很適合年輕肌膚、不需較高滋潤度 或是剛入門想用眼部保養的人 質地不厚重、好吸收、雖清爽仍有一定的保濕度 留言告訴我,你喜歡Aēsop什麼產品? - 《總結》 ▫️質地輕透水潤,吸收後有成膜的微潤感 ▫️春夏使用保濕足夠,秋冬需搭配眼霜 ▫️適合年輕剛入門使用眼部保養的人 ▫️屬輕潤保濕型眼部精華,無明顯抗老效果 ▫️喜愛度:85%

Share 39 3
masklife.id. 🔸Review on Dry, Dehydration, Sensitive skin🔸

Nama: Mentholatum Beau

🔸Review on Dry, Dehydration, Sensitive skin🔸 Nama: Mentholatum Beauty Mask Collagen Firming 👚 Claim: Maintain skin elasticity and anti-aging for youthful looking skin. 👚 Notable ingredients: Glycerine, Creatine, Sodium Hyaluronate, Hydrolyze Collagen, Sodium Acetylated Hyaluronate. (No alcohol & contains fragrance). 👚 Material: very thick cotton Aroma: no specific Essence: ? Waktu pemakaian: 15 menit Harga / Beli: Rp 24.000 di Watsons 👚 Kesan selama pemakaian: Sheet ada 2 parts, bahannya sangat tebal (this is the thickest sheet mask I’ve ever encountered), kaku dan gak lembut. Agak susah di-adjust karena kaku, tapi untungnya masih cukup mudah menempel. Kurang nyaman selama dipakai karena terlalu tebal. Gak tercium ada specific aroma. Sheet gak terlalu lembab akan essence, dan gak ada essence yang tersisa di pack, jadi aku gak tau bentuk essence nya seperti apa. Dan sheet cenderung berasa cepat kering. 👚 Hasil: Setelah 15 menit aku lepas, wajah terasa cukup segar dan hanya sedikit lembab, selain itu gak merasakan efek lainnya. Kulit aku gak terasa lengket sama sekali, seperti abis pake lightweight toner, basically gak seperti abis pake masker. Masker gak berkerja sesuai claim, hasil akhirnya bisa didapat dengan pengunaan hydrating toner (atau aku merasakan efek itu karena dari toner yang aku pake sebelum pake masker ini). Jadi aku terpaksa kasih 2⭐️ karena masker ini gak memberikan hasil yang buruk tapi gak memberikan hasil yang bagus juga. Rate: ⭐️⭐️ . [⭐️ Bad result | ⭐️⭐️ Not good enough | ⭐️⭐️⭐️ Average | ⭐️⭐️⭐️⭐️ Good mask | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Good result, very recommended] #sheetmask #masksheet #facemask #masking #sheetmasking #sheetfaced #sheetmaskkorea #koreansheetmask #sheetmaskselfie #maskaddict #sheetmaskaddict #maskreview #sheetmaskreview #sheetmasklover #sheetmaskjunkie #maskforlife #sheetmaskeveryday #dailymasking #sheetmaskforlife #maskerwajah #maskermuka #maskerkorea #skincare #skincareroutine #skincarereview #skincarecommunity #rasianbeauty

Share 11 7
girlbehind_glasses. 💦After 2 weeks, here's my lengthy review of the @jumiso_official prod

💦After 2 weeks, here's my lengthy review of the @jumiso_official products I received from @stylekorean_global 1️⃣The Yes I Am Toner has a mild citrus scent & a watery consistency that only left a slight tackiness. Notable ingredients are glycolic acid & lactic acid w/c are AHAs for exfoliation; Houttuynia Cordata extract, w/c is rich in flavonoids w/ anti-inflammatory, antibacterial & antioxidant benefits; and Scutellaria Baicalensis root extract w/ flavones that are also rich in antioxidants & has soothing properties. Before using this, my skin was rough & bumpy — it maybe a combination of stress & hormones. As an exfoliating toner once, I only use this once every other day. There was no stinging or any untoward reaction for me. W/in the 1st week, the texture of my skin gradually improved, becoming smoother with less bumps over time. By the 2nd week, most of the bumps were gone and my skin was looking less dull. 2️⃣The All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum has a lighter citrus scent. It’s a clear, thin, gel-like serum that takes a couple of seconds to get absorbed. At the top of the ingredients list is Hippophae Rhamnoides, also known as sea buckthorn w/c is a source of vit.B, C, E, lycpene, phytosterols, & phenols w/ antioxidants. It also has Chamomilla Recutita flower extract w/ soothing & anti-inflammatory effects. Others include niacinamide, sodium hyaluronate, centella asiatica extract, Scutellaria Baicalensis root extract, panthenol (vit.B5) & ascorbic acid. The only thing I worry is the bergamot oil w/c is a photosensitizer. In 2 weeks, I haven’t seen a significant change. What I’ve noticed it done though is hydrate & soothe my skin. Despite the minimal effect, I'll keep using this for the vitamins & antioxidants present. 3️⃣The Have A Good Cream also has a citrus scent w/ a thin consistency & on application, produces a mild cooling sensation which is really refreshing. The star ingredients are centella asiatica extract, snail secretion filtrate, asiaticoside, madecassic acid & asiatic acid. It also has squalane, trehalose & sodium hyaluronate. (Continued ⬇️) #stylekorean #stylekorean_global #jumiso

Share 18 2
skina_skincare. Muka tampak muda seketika dengan skina magica face serum dengan kandun

Muka tampak muda seketika dengan skina magica face serum dengan kandungan vitamin c yang tinggi mampu memberi manfaat seperti : . - skin tightening - menyamarkan pori-pori - anti aging - skin detox - memperbaiki sel kulit rusak . #skincareroutine #skincareproducts #skincaretips #skincarejakarta #skincareindonesia #jualskincare #creamwajah #glowingskincare #pelembabwajah #pelembabwajah #serumwajah #beautysalon #dokterkecantikan #asiangirls #skincarenatural #skincarereview #beauty #beautybloggers #tips #jualkosmetik #jualmasker #jualserum #instagood #glowingskin #jualsabunmandi #jualsabun #jualsabunpemutih #skina

Share 1 0

Sunday Stay-in Beauty Regime We Swear By / When it comes to facial masks, the inclusion of avocado as an active ingredient comes almost naturally. The fruit contains vital minerals such as calcium, iron, copper, potassium, magnesium and other vitamins that provides an extensive range of benefits. • • • • • • AVOCADO FACE MASK 🥑 perfect for dry skin - recipe below: What you’ll need: 1 half of a mashed Avocado 2 tablespoons of yogurt 3-5 teaspoons of 🍯 10 drops of Vitamin E oil Apply and take a snooze! 💚 💚 💚 _ Video courtesy: @aslihan_makeup #avocado #avocadomask #facemask #avocadorecipes #avocados #skincare #skincareroutine #skincareregime #skincarereview #bngavocadooil #beautytips #sunday #tutorial #beautyvideos #beautytreatment #avo #beautytips #facecare #natural #flawless #beautiful #skin #skincareproducts #mask #sundayvibes #honey #vitamine #skinfood #beautyinfluencer #mumbai @hudabeauty @huda @flawlesssdolls @tutorials.gallery

Share 14 0
blossommyrahq. Pink Clay Cleanser ⁣
- a multi use of clay cleansing suitable for all

Pink Clay Cleanser ⁣ - a multi use of clay cleansing suitable for all skin type. ⁣ - can be use as a cleanser⁣ - use as your weekly scrub and mask⁣ ⁣ Key ingredients:⁣ 🌹 French pink clay, kaolin clay, garbanzo flour, rose petals, apricot kernel oil, vegetable glycerine, rose geranium.⁣ ⁣ ✨ 100% natural⁣ ✨ no preservative⁣ ✨ no fragrance⁣ ⁣ If you're looking for an exfoliator which is mild and gentle for your skin, PINK CLAY CLEANSER might be for you ❤

Share 10 1
fwbeaute. setelah sekian lama gak pake sleeping mask, akhirnya aku cobain @lacoc

setelah sekian lama gak pake sleeping mask, akhirnya aku cobain @lacoco.id Watermelon Glow Mask ini dan enak banget dong si sleeping mask ini! — sleeping mask ini teksturnya gel tebal agak lengket, ada aroma wangi semangkanya dan ketika diaplikasikan ke wajah langsung berasa dingin banget. aku suka banget pakai ini dimalam hari di step akhir dari rangkaian skincare aku. . walalupun teksturnya tebal dan agak lengket, sleeping mask ini cepat menyerap dan tentunya bisa dijadikan substitusi untuk night cream. efek yang aku dapatkan dari sleeping mask ini dia bener2 menghidrasi wajah dan ada efek plumpingnya! pagi2 bangun wajah jadi glowing dan kenyal. [*gifted] #fwbeaute #fwbeautemask

Share 51 3
thevibrantbirdie. @niveame MicellAR water review

Well there are times when you just reg

@niveame MicellAR water review Well there are times when you just regret purchasing a product by its brand name and it does not justify the same... The same happened with me when I purchased @niveame #micellarwater The product claim that - 1. It removes Makeup- All in 1 makeup remover 2. Cleanses 3. Soothes It’s been 1 month I have been using this product and I am just so disappointed with it. It really take lot of efforts and time to remove the entire makeup from skin... especially if you do a medium to full coverage makeup. If you just apply compact or no makeup and just wanna clean face then definitely this product is justifiable. For me it was a real struggle using this product and when I compare with @garnierarabia #micellarwater which helped me remove 80% of makeup in a single stroke I just don’t see this product as a nearby replacement. I would not like to say much more about this product here but definitely I am not recommending this to my birdies. Rating- 1.5/5. ⚠️Please note, the reviews are based on my personal experience. #niveamicellair #micellarwater #productreview #notrecommended #disappointed #productphotography #skincare #skincarereview #igers #igdubai #igindia #indianblogger #dubaiblogger #thevibrantbirdieblogger #tvbb♥️

Share 2 0
its.nik.nazirah. #niksreview @jumiso_official First Skin-Brightening 26ml

Description/

#niksreview @jumiso_official First Skin-Brightening 26ml Description/Claims: Cupra sheet is made of the 100% mildest cotton yarn with the finest quality. 1. Superior adhesion to the skin. 2. Breathable sheet. 3. Quick absorption. 4. Minimizes the skin damage. Super high quality essence! Salmon roes that nourishes your skin. First Skin-Lightening contains salmon roes rich in vitamin E and vitamin A, which is effective to improve skin color.! Key Ingredients: •Gigawhite •Redberry Complex •Ceramide Complex •Niacinamide Usage(s)❓: I usually wearing sheet mask after applying all my water based product like hydrating toner, serum and Ampoule. #niksreview: Material -> cellulose like cupra sheet. Very thin and I need to carefully open mask and gently put on my face to avoid from torn. Essence -> clear transparent but thick consistency essence. Scent -> smell nice like flowery floral scent. Even I only use once, but i can see that my skin look slightly brighter than before putting sheet mask. I see the difference because when i want to wearing this mask, my skin get sun an due to over exposure to sun light. I like how my skin felt so hydrated and moisturised. Thanks to emollient and humectant Ingredients in this mask. My pores also look smaller and less appears. However the essence of this mask a little bit tacky once the essence fully absorb. Even the essence consistency thick, it didn't take much time for essence to penetrate into the skin. Another point why I like this mask is because the sheet mask cutting and size fit perfectly on my face. The eye hole not to small or big. Rating: 4/5 ⭐. Product provided by @stylekorean_global for review purpose. Disclaimer: All reviews are based on my experience and reaction from my skin. #stylekorean #stylekorean_global #Jumiso #skincarereview #nikskincareroutine #niktry #nikshare #nikskincarejourney #oilyskin

Share 22 2
detoskinofficial. #Repost @sapphireroses_
• • • • • •
[Gifted for review] Detoskin have

#Repost @sapphireroses_ • • • • • • [Gifted for review] Detoskin have gotten idyllic packaging down to a 'tea' 😁🍵 A "Hygge cosmetic that will present you extraordinary comfort & relaxation for your skin". There are 11 masks in this range, 5 of them are centred around teas with different functions whilst the others primarily focus on detox cleansing (one of them is a bubble mask). The cleanse half of the collection includes parsley, beetroot, celery, oatmeal, kale & black bubbly masks. The tea masks use hibiscus, black, green, rooibos & puer teas. Individual functions: Kale - Moisture/calming/sensitivity, Black bubbly - Pore cleaning/purifying/brightening, Oatmeal - Moisture/skin barrier/calming, Celery - Moisture/brightening/nourishing, Beetroot - Moisture/wrinkle care/nourishing, Parsley - Moisture/skin toning/ nourishing, Puer tea - Firming/wrinkle care/nourishing, Roobios tea - Moisture/brightening/nourishing, Green tea - Moisture/Calming/nourishing, Black tea - Nourishing/wrinkle care/skin toning, Hibiscus tea - Moisture/skin toning/nourishing. Reviews coming next week. 💬 Which one do you most want to try? #detoskin #sheetmask #tea #detox skincare #스킨어 #beauty #kbeauty #뷰티그램 #뷰티 #skincarereview #blogger #sheetmask #마스크팩 #bubblemask #데일리 #피부 #selfcare #hygge

Share 23 0
sunshine_delites. It’s getting good y’all! ☀️

It’s getting good y’all! ☀️

Share 9 3

Thank you @aceologybeauty & @marthaa__k ! Can’t wait to try this bad boy 🤩 Has anyone else tried the new Anti Aging Gold Eye Mask by Aceology??

Share 43 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});