(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Come and talk to us about what’s on the “menu”!

Share 0 1
beautyreviewsbygio. Hello Happy Friday 💖y’all💖. I’m super happy because I've been testin

Hello Happy Friday 💖y’all💖. I’m super happy because I've been testing these products and I love them this is the famous Hollywood set from @ernolaszlonyc Dr.Laszlo has made headlines treating the skin of Hollywood's elite, as has continued to be the go-to product to the celebrities of today. (Marilyn Monroe, Audrey Hepburn , Jackie Onassis.) . . . *Gifted. . . . #ernolaszlo #beautybloggers #skincare #skincareroutine #skincareroutine #skincaretips #flatlay #beautybloger #skincareluxury #highendphotography #luxury #skincareaddict #hollywood #marilynmonroe #womenstyle #skincaredaily #contentcreator #skincarenatural #vanity #aesthetic #mirrorpic #skinconcept #bestofthebest #luxurylifestyle #skincarecommunity #moisturizer #serum #cuidadodelapiel #famousskincare #fotosbonitas

Share 10 1
dlemonie_sda. *CUSHION*

Apa sih Cushion? cushion ini lagi booming banget loh di dun

*CUSHION* Apa sih Cushion? cushion ini lagi booming banget loh di dunia per make up an, cushion itu seperti BB cream juga tapi BB cream yang di masukkan kedalam wadah dan dipakai dengan sponge, dengan cara di tap tap bukan di oles2 , biasanya cushion lebih menghasilkan wajah yang lebih glowing dan ringan dimuka. Cushion (atau 'Air Cushion') adalah BB/CC cream dalam bentuk compact. Cushion ngasih manfaat multifungsi yaitu covering (meratakan warna & tekstur wajah), moisturizing, dan perlindungan (SPF). Dan Cushion Lemonieskin ini sdh mengandung SPF 50 yaa. Lalu, bedanya dengan produk BB Cream, CC Cream ataupun foundation sendiri apa? Perbedaan paling mencolok tentu aja dari bentuk packagingnya. BB Cream, CC Cream dan foundation biasanya dalam bentuk tube atau botol kaca, sementara cushion dalam bentuk compact yang punya puff unik sebagai aplicator yang disebut air puff cushion. Nggak seperti puff biasanya, permukaan puff cushion seperti dari sponge lembut dan halus yang dirancang bisa menyerap formula cushion sehingga ketika diaplikasikan ke wajah terlihat halus kayak air brush. Cara pakenya cukup ditepuk-tepuk, bukan disaput atau digeser atau ditarik, puff ini akan meratakan formula cushion, dan karena nggak bersentuhan langsung dengan kulit tangan seperti pas kita pake tube jadi cushion ini sangat higienis. #wardah #lemonieskincare #skincareluxury #skincarebpom #skincareaman #skincareobsessed #prilaga #skincaremurah #skincareph #skincareproducts #skincarejunkie #skincarehalal #skincareroutine #naturalskincare #skincarecommunity #skincarealami #skincaretips

Share 0 0

Close up & personal with RUBYBERRY Body Butter! 😍🍰🍓⁠ ⁠ RUBYBERRY smells like Strawberry Cheesecake🍰 and is created with:⁠ ⁠ ✨MANGO BUTTER 🥭⁠ ✨SHEA BUTTER 🌾⁠ ✨APRICOT OIL 🍃⁠ ✨COCONUT OIL 🥥⁠ & MORE⁠ ⁠ 💎Ready to Experience the Luxury of Natural Skincare? 🤗 Order or sample our All-Natural Body Scrubs & Body Butters TODAY on DiamondsbyDominique.com 💎💎💎 ⁠ Tap photo to shop or click link in bio! 🤗⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #diamondsbydominique #bodyscrub #bodyscrubs #cocoabutter #sheabutter #mangobutter #apricotoil #sweetalmondoil #jojobaoil #arganoil #coconutoil #bodybutter⁠ #exfoliate #skincareproducts #selfcare #naturalskincare #skincarecommunity #topshelfie #skincarejunkie #saltscrub #whippedbodybutter #blackgirlmagic #melaninmagic #essencemag #skincaretips #naturalhair #myblackisbeautiful #blackbusiness #blackownedbusiness #skincareforblackwomen⁠

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
derma.essentia. Picture perfect glowing skin is everyone’s desire!

Naturally, glowing

Picture perfect glowing skin is everyone’s desire! Naturally, glowing skin is the outlook of our health. No matter what your age is you can have an attractive, healthy glow and energy. Learn More: https://zurl.co/wfm2 #skincareoriginal #skincarecommunity #skincareaddict #skincareblogger #skincarelover #skincareroutine #skincare #skincarediary #skincareproducts #skincaretips #skincarereview #skincareproduct #skincarenatural #skincareherbal #skincareph #skincareaddict #skincare #skincareobsessed #skin #skincarecommunity #skins #skincareroutine #skinfade #skincarelover

Share 2 0
complexbeautyco. P.s. tonight’s the last night for 50% off skincare + 25% off apparel!!

P.s. tonight’s the last night for 50% off skincare + 25% off apparel!!

Share 3 1

If you're looking for a way to give back this year, our Ellie Bianca Foundation provides a wonderful opportunity to do so. 🎁 Through both donations and purchases, we provide an educational bursary award for single mothers pursuing post-second education. The foundation was started by our founder, @moraa_enyairo, with an aim to provide financial support to individuals striving to make a difference in society, increasing opportunities for women and children through education and business mentorship. 🙏🏾 Learn more at the link in bio #EllieBiancaBeauty #EllieBiancaWoman ph @sheen.ism

Share 8 1
karasmaticdayspa. 🎄HOLIDAY GIVEAWAY!🎄
Want to win a Signature HydraFacial + Teeth Whit

🎄HOLIDAY GIVEAWAY!🎄 Want to win a Signature HydraFacial + Teeth Whitening for you and your best friend?(Value: $250 each) All you have to do is... 1. Follow us: @karasmaticdayspa 2. Like this post! 3. Tag your BFF (make sure they are following too) 4. (Optional) For extra entries share this post on your IG story! (You can do this daily) . . . . Participants must be able to travel to our facility in Bayport, NY in order to receive treatment. Must be 18 years of age or older to enter. Giveaway ends December 20th! Good Luck! This giveaway is not associated with Instagram or Facebook. . . #bayport #bluepoint #sayville #hamptons #patchouge #giveaway #springgiveaway #skincaregiveaway #skincare #f4f #hydrafacial #longisland #newyork #nyc #christmasgiveaway #skincareproducts #skinisin #longisland #bestofli #bestoflongisland #skincareaddict #skincarecommunity #suffolkcounty #christmasgiveaway #holidaygiveaway

Share 33 23
aniztystuff. Lagi lagi #APAKATAMEREKA ? 😍
.
Ini dia Trend Baru Infus wajah ♥️
.
Ud

Lagi lagi #APAKATAMEREKA ? 😍 . Ini dia Trend Baru Infus wajah ♥️ . Udah coba beberapa produk Skin Care baru ini yg cocok bgt buat wajah aku, Moringa Series yg udah aku cobain terbukti bikin wajah aku lebih cerah dan lembut gk bikin kulit kering, yg paling unik toner moringa dari @aniztystuff ini bisa untuk pembersih make up, bisa sebagai toner dan bisa untuk maskeran juga loh wow!!! Skrg ga perlu ganti2 Skin Care lg. Thankyou Evershine & @aniztystuff 😘 . . How to order? WA : https://wa.me/6285607217933 Website : https://bit.ly/2r1C0nX or tap link on bio👆🏻 . . Karena Anizty Stuff mengerti kebutuhan cantikmu!💋 . #evershinerefreshtoneressence #jualevershinemurah #evershinemurah #refreshtoneressence #refreshtoneressencemurah #moringaseries #infuswajah #toner #essencemurah #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #skincarejunkie #skincareaddict #skincaremurah #skincareaman #essence #skincarebpom #skincarecommunity #skincareobsessed #skincareindonesia #skincarelover #skincarealami #skincarehalal #EvershineIndonesia #DIYmask #MaskerWajah #infuswajah

Share 0 0

TGIF! What's your plan tmr? Before you hang out, do remember to use your secret weapon——the hyaluronic acid facial masks. You’ll be the party queen👑 * * * * * #hyaluroincacid #HA #HAmask #moisturizing #hydrating #hydration #boosthydration #skincareproducts #igskincare #skincareroutine #onesheetmaskaday #skincaretrend #skincarecommunity #skincareaddict #skincareaddiction #skincareluxury #skincarejunkie #skincaretips #skincareregime #beautyguru #beautyqueen beautycare #beautyaddict

Share 0 0
skn.goddess. Don't forget your night time routine!
Let your skin rest. Don't leave

Don't forget your night time routine! Let your skin rest. Don't leave on makeup/dirt/sweat/oil/bacteria that will not only weight down your skin, but also disrupt your skins recovery from a day of fighting aging and free radicals! You wouldn't go to sleep the clothes & shoes that you wore all day would you? Get a good night sleep. For you and your SKIN. Buenas noches! 😚💤💤

Share 9 3
afternoonskin. I’ve finally gotten around to using the #glossier body hero set. I hav

I’ve finally gotten around to using the #glossier body hero set. I have to say it makes me feel so pampered and I feel great for the whole day. 💕 It’s like a whole self care moment in the shower. I’m really interested in looking for little self care touches to add in my day to day life. Right now, I have a lot of scented candles and they instantly make me feel like I have my life together lol. What else do you guys do to make yourself feel pampered?

Share 8 1
showmetheglow. Those first use feels! Look at that swirl. So satisfying!
.
I know a l

Those first use feels! Look at that swirl. So satisfying! . I know a lot of you have tried this one from @olehenriksen . What are your thoughts? Smells good enough to eat!

Share 18 4
dreamychocolate.vivian. [REVIEW] AHC Natural Essential Mask Aqua Brightening (Brightening and

[REVIEW] AHC Natural Essential Mask Aqua Brightening (Brightening and Hydrating) Sheet Mask ★★★★★ Made using Europe's Oeko-tex® Standard 100 Class 1 certified 100% pure and natural cotton. Feels soft and gentle on the skin! It doesn't come with a separator, so please unfold it carefully~ Fitting ★★★★✩ The overall size and the eyes sockets are slightly big for my face, but everything else is fine. It slips down a little over time. Essence ★★★★★ The essence ingredients wow-ed me! It contains 7 natural plant extracts to soothe and hydrate rough skin, hippophae rhamnoides fruit extract that is rich in Vitamin C to brighten skin tone and leave a healthy glow, and a blend of 93% natural ingredients including Vitamin B3 derivative and extracts from different berries to brighten dull skin! Being an aqua brightening and hydrating mask, aqua ceramide, the patented moisturising ingredient, is also present to intense hydration without leaving sticky feeling! The ingredients make a clear and slightly runny essence in one pack~ Scent ★★★★✩ Citrus! Only caffeine is listed as a fragrance and although it is rated safest (green 1) on CosDNA, there's no harm to patch test before using the sheet mask just to be safe. . **•̩̩͙✩•̩̩͙*˚ My Experience ˚*•̩̩͙✩•̩̩͙*˚* . The mask is noticeably drier compared to when I started placing it on my face and some essence, too has absorbed into my skin. I like how my face really doesn't feel sticky after patting the essence into my skin! And it does feel somewhat hydrating, so I enjoy using this mask~ . #viviの日記 #kbeauty #skincare #facecare #skincarejunkie #skincareaddict #skincarelover #skincarecommunity #skincarereview #skincareblog #skincarediary #skincareluxury #abcommunity #abcommunitymy #beautyreview #beautyblogger #kbeautyblogger #abbeatthealgorithm #AHCBeauty #ahcmalaysia #ahc

Share 4 0
aniztystuff. Lagi lagi #APAKATAMEREKA ? 😍
.
Ini dia Trend Baru Infus wajah ♥️
.
Ud

Lagi lagi #APAKATAMEREKA ? 😍 . Ini dia Trend Baru Infus wajah ♥️ . Udah coba beberapa produk Skin Care baru ini yg cocok bgt buat wajah aku, Moringa Series yg udah aku cobain terbukti bikin wajah aku lebih cerah dan lembut gk bikin kulit kering, yg paling unik toner moringa dari @aniztystuff ini bisa untuk pembersih make up, bisa sebagai toner dan bisa untuk maskeran juga loh wow!!! Skrg ga perlu ganti2 Skin Care lg. Thankyou Evershine & @aniztystuff 😘 . . How to order? WA : https://wa.me/6285607217933 Website : https://bit.ly/2r1C0nX or tap link on bio👆🏻 . . Karena Anizty Stuff mengerti kebutuhan cantikmu!💋 . #evershinerefreshtoneressence #jualevershinemurah #evershinemurah #refreshtoneressence #refreshtoneressencemurah #moringaseries #infuswajah #toner #essencemurah #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #skincarejunkie #skincareaddict #skincaremurah #skincareaman #essence #skincarebpom #skincarecommunity #skincareobsessed #skincareindonesia #skincarelover #skincarealami #skincarehalal #EvershineIndonesia #DIYmask #MaskerWajah #infuswajah

Share 0 0
shopkoreanglow. ❤️ Laneige Glowy Makeup Serum 30ml P1080 ❤️
————————————————————
Look.

❤️ Laneige Glowy Makeup Serum 30ml P1080 ❤️ ———————————————————— Look. At. That. Glow. 👏🏻 This makeup serum has been the talk of the town since its release early this year! Thoughtfully formulated to complement your makeup, the Glowy Serum gives you glow like no other while making sure your skin is smooth and moisturized. Best paired with the Laneige Layering Cushion. 👯 . A glow serum that moisturizes your skin to boost skin radiance and prepares it for perfect makeup application. Light Fit Prep Technology helps strengthen the adherence and consistency of makeup as if applying a hydrating, radiant base and primer. Natural mineral diamond ingredient boosts skin radiance, leaving the skin smooth and glowing. Light, water-gel texture moisturizes the skin and adjusts the oil-water balance with ceramide. . To be used after your skin care routine, after sunblock and before makeup. Swipe to see how it looks when applied on its own! ❤️
———————————————————— #koreanskincareph #koreanmakeupph #koreanproducts #kbeauty #skincareroutine #kbeautyph #beauty #kbeautyjunkie #koreanskincare #skincarecommunity #authentickoreanskincare #skincaretips #skincarecommunityph #lookingforph #forsaleph #skincare #laneige #laneigeglowymakeupserum #makeupserum #koreanglow #glassskin #kgmrecommends

Share 1 0
cremamia. 🎄DAY 2🎄
Have you ever had that moment where you’ve been invited to a

🎄DAY 2🎄 Have you ever had that moment where you’ve been invited to after work drinks but you’re just not feeling as fresh as you would like to be! Down there that is! ⠀⠀ These little babies are literally shower in a wipe 🤩 They will take your freshness from 0 to 100 anytime, any place. ⠀⠀ Our wipes are specially formulated for your intimate areas, are pH balanced, biodegradable and flushable. ⠀⠀ Sold in packs of 7 for Queens on the go 👑

Share 0 1
tantydwitanty. *CUSHION*

Apa sih Cushion? cushion ini lagi booming banget loh di dun

*CUSHION* Apa sih Cushion? cushion ini lagi booming banget loh di dunia per make up an, cushion itu seperti BB cream juga tapi BB cream yang di masukkan kedalam wadah dan dipakai dengan sponge, dengan cara di tap tap bukan di oles2 , biasanya cushion lebih menghasilkan wajah yang lebih glowing dan ringan dimuka. Cushion (atau 'Air Cushion') adalah BB/CC cream dalam bentuk compact. Cushion ngasih manfaat multifungsi yaitu covering (meratakan warna & tekstur wajah), moisturizing, dan perlindungan (SPF). Dan Cushion Lemonieskin ini sdh mengandung SPF 50 yaa. Lalu, bedanya dengan produk BB Cream, CC Cream ataupun foundation sendiri apa? Perbedaan paling mencolok tentu aja dari bentuk packagingnya. BB Cream, CC Cream dan foundation biasanya dalam bentuk tube atau botol kaca, sementara cushion dalam bentuk compact yang punya puff unik sebagai aplicator yang disebut air puff cushion. Nggak seperti puff biasanya, permukaan puff cushion seperti dari sponge lembut dan halus yang dirancang bisa menyerap formula cushion sehingga ketika diaplikasikan ke wajah terlihat halus kayak air brush. Cara pakenya cukup ditepuk-tepuk, bukan disaput atau digeser atau ditarik, puff ini akan meratakan formula cushion, dan karena nggak bersentuhan langsung dengan kulit tangan seperti pas kita pake tube jadi cushion ini sangat higienis. #wardah #lemonieskincare #skincareluxury #skincarebpom #skincareaman #skincareobsessed #prilaga #skincaremurah #skincareph #skincareproducts #skincarejunkie #skincarehalal #skincareroutine #naturalskincare #skincarecommunity #skincarealami #skincaretips

Share 0 0
aniztystuff. Lagi lagi #APAKATAMEREKA ? 😍
.
Ini dia Trend Baru Infus wajah ♥️
.
Ud

Lagi lagi #APAKATAMEREKA ? 😍 . Ini dia Trend Baru Infus wajah ♥️ . Udah coba beberapa produk Skin Care baru ini yg cocok bgt buat wajah aku, Moringa Series yg udah aku cobain terbukti bikin wajah aku lebih cerah dan lembut gk bikin kulit kering, yg paling unik toner moringa dari @aniztystuff ini bisa untuk pembersih make up, bisa sebagai toner dan bisa untuk maskeran juga loh wow!!! Skrg ga perlu ganti2 Skin Care lg. Thankyou Evershine & @aniztystuff 😘 . . How to order? WA : https://wa.me/6285607217933 Website : https://bit.ly/2r1C0nX or tap link on bio👆🏻 . . Karena Anizty Stuff mengerti kebutuhan cantikmu!💋 . #evershinerefreshtoneressence #jualevershinemurah #evershinemurah #refreshtoneressence #refreshtoneressencemurah #moringaseries #infuswajah #toner #essencemurah #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincareproducts #skincarejunkie #skincareaddict #skincaremurah #skincareaman #essence #skincarebpom #skincarecommunity #skincareobsessed #skincareindonesia #skincarelover #skincarealami #skincarehalal #EvershineIndonesia #DIYmask #MaskerWajah #infuswajah

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

*CUSHION* Apa sih Cushion? cushion ini lagi booming banget loh di dunia per make up an, cushion itu seperti BB cream juga tapi BB cream yang di masukkan kedalam wadah dan dipakai dengan sponge, dengan cara di tap tap bukan di oles2 , biasanya cushion lebih menghasilkan wajah yang lebih glowing dan ringan dimuka. Cushion (atau 'Air Cushion') adalah BB/CC cream dalam bentuk compact. Cushion ngasih manfaat multifungsi yaitu covering (meratakan warna & tekstur wajah), moisturizing, dan perlindungan (SPF). Dan Cushion Lemonieskin ini sdh mengandung SPF 50 yaa. Lalu, bedanya dengan produk BB Cream, CC Cream ataupun foundation sendiri apa? Perbedaan paling mencolok tentu aja dari bentuk packagingnya. BB Cream, CC Cream dan foundation biasanya dalam bentuk tube atau botol kaca, sementara cushion dalam bentuk compact yang punya puff unik sebagai aplicator yang disebut air puff cushion. Nggak seperti puff biasanya, permukaan puff cushion seperti dari sponge lembut dan halus yang dirancang bisa menyerap formula cushion sehingga ketika diaplikasikan ke wajah terlihat halus kayak air brush. Cara pakenya cukup ditepuk-tepuk, bukan disaput atau digeser atau ditarik, puff ini akan meratakan formula cushion, dan karena nggak bersentuhan langsung dengan kulit tangan seperti pas kita pake tube jadi cushion ini sangat higienis. #wardah #lemonieskincare #skincareluxury #skincarebpom #skincareaman #skincareobsessed #prilaga #skincaremurah #skincareph #skincareproducts #skincarejunkie #skincarehalal #skincareroutine #naturalskincare #skincarecommunity #skincarealami #skincaretips

Share 0 0

We love using a brush to apply masks and these taklon fibre brushes (vegan friendly!) by @theseeke are a brilliant option. Use it to mix your @theseeke Rose Clay Mask (with your favourite mist or facial oil), apply evenly to the face for perfect coverage and minimise waste and mess. They can even be used as a foundation brush! #vimandcopharmacy #perthshoplocal #shoplocalperth #perthisokay #perthisok #perthskincare #skincareperth #perthmua #muaperth #naturalskincare #perthfitfam #antiaging #antiagingskincare #urbanlistperth #broadsheetperth #perthpop #skincareroutine #skincarecommunity #glowingskin #indiebeauty #greenbeautycommunity #perthsbest #ecoskincare #perthlocalbusiness

Share 5 0
mirtasan. It’s @the__glow__girl’s #friyayfaves time! 
I’m an explorer when it co

It’s @the__glow__girl’s #friyayfaves time! I’m an explorer when it comes to skincare. I love trying new products, I’m just a junkie, facts must be faced. I’ve fallen in mad love with #kbeauty-who hasn’t? Through @0.8l_usa I’ve had loads of opportunities to try such a wide range of brands for almost nothing and although the time frames for writing reviews continues to be challenging, I’m really glad I have this venue for product testing. I was lucky enough to stock up on all these @medicube_global_official goods for $16 y’all. Each one was only $4-that’s beyond belief because this brand is one of the pricier ones. Today’s focus is on their Zero Pore Pads. These are STRONG. I use them twice a week and at first, I did feel a little sensitive but I’ve adjusted and we’re good. One side is soft and the other side is embossed and the pad is dripping with salicylic acid, alpha hydroxy fruit complex acids and my fave, centella asiatica extract-a potent serum that cleans and exfoliates. As with all exfoliation, my best results are produced when I layer essence and moisturizer and SPF following use of these pads. Overall, I’m quite happy with these! Thanks again to @0.8l_usa and @medicube_global_official Have a wonderful weekend friends ♥️ #08liter #08l #gifted

Share 5 1
skincheeries. 🌼Emina Masquerade Face Mask - Tea Tree Oil-Wednesday🌼
@eminacosmetic

🌼Emina Masquerade Face Mask - Tea Tree Oil-Wednesday🌼 @eminacosmetics 🍒Klaim Produk Oil Reducing and Moisturizing ,untuk mengontrol produksi minyak yang berlebih ,namun tetap menjaga kelembapan kulit 🍒Hasil Penggunaan Akhirnya wangi dari sheet mask ini gak sekeras dua sheet mask sebelumnya,jadi saat penggunaannya nyaman hehehe.Essencenya sama banyak dengan sheetmask sebelumnya dan sheetmasknya juga tipis. Hasil pemakaiannya sangat melembabkan kulitku.Untuk oil reducingnya aku gak bisa ngereview soalnya mukaku tipenya kering jadi gak ada oil yang berlebih hehehe Tapi dari keseluruhannya ini jadi favoritku dibandingkan 2 sheetmask lainnya 😀😀😀 🍒Harga Harganya 14k Repurchase?Maybe kalo ada diskon hehe🤣🤣🤣 🍓Rating 4/5 Anyone ever tried it?Write your comment below⏬

Share 9 4
salty_yurio. This morning I used some products which I’ve been loving for a while.

This morning I used some products which I’ve been loving for a while. And some I’ve recently been introduced to, and have also been liking very much. @per.se.thailand Hydrating Micellar Cleansing Water* @house_of_immortelle Hydrating Rose Facial Mist* @ulanskincare Ageless Hydration Serum* @ulanskincare Ageless Smoothing Eye Serum* @paul_daniel_sydney Ageless Face Cream* . . Products marked with * are gifted #skincare #skincareblog #skincareblogger #amroutine #skincareregime #skincareregimen #skincareroutine #facecare #flatlay #abblogger #skincarecommunity #morningroutine #pmroutine #nightroutine #eveningroutine #amroutine #discoverunder3k #flatlay #skincareflatlay #australianskincare #australianblogger #bbloggerau #skincareaustralia #indieskincare #indiebrands #skincarefanatic #skincarelover #organicskincare #veganskincare #naturalskincare #vegan #organic

Share 12 2

I have mixed feelings about Medicube Red Foam Cleanser. I really like the consistency of it. it comes out of the tube as a thick cream but once you add water it turns into a foam, like shave cream. it lathers nicely and you don't need a large amount to clean your face and neck. It contains salicylic acid, which is used to help lessen acne breakouts. I found that it didn't help too much in lessening outbreaks. After washing and rinsing, I waited 10 minutes before applying toner to see if it dried my skin out. I couldn't wait any longer to use toner and moisturizer because it left my face feeling extremely dried out. I don't have sensitive skin, but it made my skin rash slightly and my skin felt very hot. it does caution you not to get it in your eyes or by your eyes, or near the nostrils. The printed cautions also say that if you are diabetic, have blood disorders, kidney failure, if you have an infection, are on your period, pregnant, or trying to become pregnant that you should not use this product. so I would not recommend this product, it seems a bit too harsh to use on a daily basis. #Medicube #MedicubeUS #KBeauty #FoamCleanser #GlassSkin #RedLine #AcneTreatment #SkinGoals #SkincareCommunity #KoreanSkincare #08liter #08L

Share 0 0