(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Last event for today. They wanted to have both strip and 4R design. . . Hanya RM999!! Flat price untuk pakej perkahwinan termasuk guestbook. Whatsapp 0195978983 untuk maklumat lanjut 💥💃 . . #photobooth #photoboothmalaysia #photoboothkl #photoboothterbaik #bestphotobooth #backdropmurah #malayweddingguide #likeforlike #like4like #likeforfollow #lfl #l4l #ootd #photooftheday #happy #selfie #wefie #likeback #sayajual #kahwin #tunang #partyideas  #jomkahwin #doorgiftkahwin #pakejkahwin #photoboothshahalam #photoboothseremban #photoboothipoh #photoboothpahang

Share 0 0
nura_deco_catalog. 🌻SET CADAR 6 in 1 QUEEN SIZE🌻 🌿1 Comforter (180x220)
🌿1 Cadar (200

🌻SET CADAR 6 in 1 QUEEN SIZE🌻 🌿1 Comforter (180x220) 🌿1 Cadar (200x180x25cm) 🌿2 Sarung Bantal Tidur 🌿2 Sarung Bantal Panjang (Getah setiap penjuru) ***Sarung bantal ikut corak cadar ••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌻MATERIAL 80% COTTON🌻 ••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌻RM100 termasuk pos (SM)🌻 🌻SABAH SARAWAK Tambah RM20 ••••••••••••••••••••••••••••••••••• #sayajual #cadar #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarviral #cadarviralmurah #cadarcantik #cadarkajang #cadarperak #cadarselangor #dekorumahcantik

Share 0 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 1 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 1 0
sopheastore. FEEDA BATWING TOP

Price: RM69/pcs
Buy 2 pcs for RM100

Postage: RM8 t

FEEDA BATWING TOP Price: RM69/pcs Buy 2 pcs for RM100 Postage: RM8 to SM or RM12 to SS and add another RM2 for every item added Size : S to L and XL to XXL Material : Premium Mix Polyester Features : - Nursing friendly (button) - Buttoned handcuff - Round shaped neck line - Both side pockets - Loose design - Model wears S size and is 167cm tall Care Label: -Wash separately in mild detergent -Do not soak -Do not bleach -Do not tumble dry -Flat dry -Cool iron on reverse Disclaimer : Colour tone of the actual product will be slightly different due to lighting effects, monitor’s brightness and contrast setting www.wasap.my/60106508514 #sayajual #sayajualmurah #bajumurah #bajucantik #blouselawa #blousecantik #blousemurah #nursingfriendly #wudhufriendly #bazaarpaknil #vintageshirts #batwings

Share 1 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 2 0
nura_deco_catalog. 🌻SET CADAR 6 in 1 QUEEN SIZE🌻 🌿1 Comforter (180x220)
🌿1 Cadar (200

🌻SET CADAR 6 in 1 QUEEN SIZE🌻 🌿1 Comforter (180x220) 🌿1 Cadar (200x180x25cm) 🌿2 Sarung Bantal Tidur 🌿2 Sarung Bantal Panjang (Getah setiap penjuru) ***Sarung bantal ikut corak cadar ••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌻MATERIAL 80% COTTON🌻 ••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌻RM100 termasuk pos (SM)🌻 🌻SABAH SARAWAK Tambah RM20 ••••••••••••••••••••••••••••••••••• #sayajual #cadar #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarviral #cadarviralmurah #cadarcantik #cadarkajang #cadarperak #cadarselangor #dekorumahcantik

Share 0 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 1 0

[READY STOCK] . Assalammualaikum semua🤗 Nak tahu tak apa kelebihan Meeracle? . 🔳MEERACLE FACIAL CLEANSER🔳 . ☑ Mengecutkan jerawat kronik ☑ Pudarkan parut jerawat ☑ Pudarkan jeragat dipermukaan kulit ☑ Melembutkan tekstur kulit wajah ☑ Menghapuskan kulit kusam ☑ Mencerahkan kulit ☑ Hapus kulit berminyak ☑ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru ☑ Memperbaiki kulit yang rosak ☑ Melambatkan proses penuaan kulit ☑ Melembapkan kulit sepanjang hari . . 🔲MEERACLE FACIAL SERUM🔲 . ✅Mencerahkan kulit gelap ✅Menghilangkan masalah kulit kusam ✅Mengatasi kulit kering ✅Mengatasi masalah liang pori ✅Menghilangkan masalah kulit berminyak ✅Melembap dan menganjalkan kulit ✅Mengurangkan jeragat ✅Menghilangkan masalah kulit tak sekata ✅Menghilangkan semua jenis jerawat ✅Menghilangkan semua jenis parut ✅Mengurangkan eyebag bawah mata ✅Menghilangkan garis halus bawah mata, muka dan kulit kendur ✅Mengurangkan whitehead dan blackhead . . Untuk info/order sila klik link WASAP dekat bio @meeracle.serum.viral ok😉

Share 0 1
sopheastore. FEEDA BATWING TOP

Price: RM69/pcs
Buy 2 pcs for RM100

Postage: RM8 t

FEEDA BATWING TOP Price: RM69/pcs Buy 2 pcs for RM100 Postage: RM8 to SM or RM12 to SS and add another RM2 for every item added Size : S to L and XL to XXL Material : Premium Mix Polyester Features : - Nursing friendly (button) - Buttoned handcuff - Round shaped neck line - Both side pockets - Loose design - Model wears S size and is 167cm tall Care Label: -Wash separately in mild detergent -Do not soak -Do not bleach -Do not tumble dry -Flat dry -Cool iron on reverse Disclaimer : Colour tone of the actual product will be slightly different due to lighting effects, monitor’s brightness and contrast setting www.wasap.my/60106508514 #sayajual #sayajualmurah #bajumurah #bajucantik #blouselawa #blousecantik #blousemurah #nursingfriendly #wudhufriendly #bazaarpaknil #vintageshirts #batwings

Share 0 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 1 0
sukan.corre. Ini merupakan salah satu cara pemakaian kinesio tape pada calf ataupun

Ini merupakan salah satu cara pemakaian kinesio tape pada calf ataupun betis. . . Muscle ni selalu sakit dekat orang yang selalu lari jauh disebabkan exercise menggunakan calf yang terlalu lama . . Memang confirm kalau exceed limit akan rasa sakit. Pakai biar selesa dan kemas. Jom beli kinesio tape daripada @sukan.corre. Ws : 011-24021419 #kinesio #kinesiotape #onxon #kinesiomurah #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #sukansea #futsal #malaysiakutercinta #strapping #strappingmalaysia #strappingmurahmalaysia

Share 2 0
ash.sneaker. PROMO HARI MALAYSIA !!!
MAI TENGOK MURAH2 JER😉
.
NIKE Air Force White

PROMO HARI MALAYSIA !!! MAI TENGOK MURAH2 JER😉 . NIKE Air Force White Red GRADE 3A Size 41-45 euro . Harga sebenar kasut ni RM 145 tapi utk promo ni saya jual RM 80 sahaja tau😁 Stock limited ye sape cepat dia dpt😉 . Nak beli kasut yang cun cun dengan harga yang murah untuk dipakai berjalan atau dating? WHATSAPP 0182565941 sekarang utk order 😉atau tekan je link kat bio tu nnti saya akan reply secepat mungkin😊 Size limited ye klau lmbt nnti hbiis💔 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #nikemurah #nikemurahmalaysia #nikemalaysiamurah #adidasmurah #adidasmurahmalaysia #adidasmalaysiamurah #filamurah #filamurahmalaysia #filamalaysiamurah #vansmurah #vansmurahmalaysia #vansmalaysiamurah2 #promonewyear #promokawkaw

Share 0 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 3 0
sopheastore. FEEDA BATWING TOP

Price: RM69/pcs
Buy 2 pcs for RM100

Postage: RM8 t

FEEDA BATWING TOP Price: RM69/pcs Buy 2 pcs for RM100 Postage: RM8 to SM or RM12 to SS and add another RM2 for every item added Size : S to L and XL to XXL Material : Premium Mix Polyester Features : - Nursing friendly (button) - Buttoned handcuff - Round shaped neck line - Both side pockets - Loose design - Model wears S size and is 167cm tall Care Label: -Wash separately in mild detergent -Do not soak -Do not bleach -Do not tumble dry -Flat dry -Cool iron on reverse Disclaimer : Colour tone of the actual product will be slightly different due to lighting effects, monitor’s brightness and contrast setting www.wasap.my/60106508514 #sayajual #sayajualmurah #bajumurah #bajucantik #blouselawa #blousecantik #blousemurah #nursingfriendly #wudhufriendly #bazaarpaknil #vintageshirts #batwings

Share 0 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 1 0
replikacekhantaran. Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang i

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

Share 0 0
surprisebloomerbysiti. Anyone can make u smile. 
But it takes someone special to make you hap

Anyone can make u smile. But it takes someone special to make you happy😍 . . . Are you Coming to Langkawi for your special occasion? Let us know and we make it happen ;) Create your sweet moment, capture it and make it an everlasting memory ❤ . Add Surprise Bloomer into your "things to do list" if you are coming to Langkawi for holiday or any special occasion ! Lets surprise your loved ones with style🎈 . Whatsapp >>> 0196475015 https://www.wasap.my/60196475015 FB : @surprisebloomerbysiti . #surprisebloomer #surpriseplanner #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #surpriseplannermalaysia #kotabharu #anniversary #birthdayplanner #birthdaysurprise #ipoh #taiping #love #romantic #honeymoon #sayajual #sayajualservis #iglangkawi #langkawi #malaysia #cuticutimalaysia2019 #roomdeco #surprisedeliverymalaysia #surprisedelivery #surprisedeliverylangkawi #roomdecolangkawi #langkawisurprise #surpriseroomdeco #candlelightdinnerlangkawi #igkl

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
syafiqah_ishak56. Diana punya fav colour memang colour Diana. Sbb apa tau? Pakai muka ki

Diana punya fav colour memang colour Diana. Sbb apa tau? Pakai muka kita tak nampak mcm kita makeup over. Dia nampak mcm more to natural" - @dianarafar . Yee weii colour Diana ni mmg nampak natural ja. Diana rafar pun in love tau dgn code Diana! 😍 . COMBO JIWA| CODE DIANA #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #squadkekasihkami

Share 0 0
surprisebloomerbysiti. Anyone can make u smile. 
But it takes someone special to make you hap

Anyone can make u smile. But it takes someone special to make you happy😍 . . . Are you Coming to Langkawi for your special occasion? Let us know and we make it happen ;) Create your sweet moment, capture it and make it an everlasting memory ❤ . Add Surprise Bloomer into your "things to do list" if you are coming to Langkawi for holiday or any special occasion ! Lets surprise your loved ones with style🎈 . Whatsapp >>> 0196475015 https://www.wasap.my/60196475015 FB : @surprisebloomerbysiti . #surprisebloomer #surpriseplanner #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #surpriseplannermalaysia #kotabharu #anniversary #birthdayplanner #birthdaysurprise #ipoh #taiping #love #romantic #honeymoon #sayajual #sayajualservis #iglangkawi #langkawi #malaysia #cuticutimalaysia2019 #roomdeco #surprisedeliverymalaysia #surprisedelivery #surprisedeliverylangkawi #roomdecolangkawi #langkawisurprise #surpriseroomdeco #candlelightdinnerlangkawi #igkl

Share 0 1
replikacekhantaran. Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang i

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

Share 0 0
surprisebloomerbysiti. Anyone can make u smile. 
But it takes someone special to make you hap

Anyone can make u smile. But it takes someone special to make you happy😍 . . . Are you Coming to Langkawi for your special occasion? Let us know and we make it happen ;) Create your sweet moment, capture it and make it an everlasting memory ❤ . Add Surprise Bloomer into your "things to do list" if you are coming to Langkawi for holiday or any special occasion ! Lets surprise your loved ones with style🎈 . Whatsapp >>> 0196475015 https://www.wasap.my/60196475015 FB : @surprisebloomerbysiti . #surprisebloomer #surpriseplanner #surpriseplannerlangkawi #langkawisurpriseplanner #surpriseplannermalaysia #kotabharu #anniversary #birthdayplanner #birthdaysurprise #ipoh #taiping #love #romantic #honeymoon #sayajual #sayajualservis #iglangkawi #langkawi #malaysia #cuticutimalaysia2019 #roomdeco #surprisedeliverymalaysia #surprisedelivery #surprisedeliverylangkawi #roomdecolangkawi #langkawisurprise #surpriseroomdeco #candlelightdinnerlangkawi #igkl

Share 0 0
nafeesha.hq. BAWAL RAISHA PLAIN ( BATCH 1 )
.
.
.
BATCH 1 NAK HABIS DAH STOCK DIA T

BAWAL RAISHA PLAIN ( BATCH 1 ) . . . BATCH 1 NAK HABIS DAH STOCK DIA TAK BANYAK DAH. . . . MATERIAL COTTON VOILE YA SIS MEMANG TAK JARANG SENANG BENTUK! . . . . HARGA SIS DAPAT DENGN KUALITI KAIN NI RM10 SAHAJA 🌹🌹. . . . Bawal Raisha Plain RM10.00 Bidang 45 Material Cotton Voile Kelebihan Bawal Cotton Voile ❤ Senang bentuk ❤ Tidak jarang ❤ Tidak licin ❤ Kain tidak panas ❤ Material sejuk. . . . Whatsapp 0173702035 0173702035 0173702035 #whatsappsis #cantik #bawalvoile #sayajual #rm10 #tudung #murahmurah #maibeli

Share 0 0
replikacekhantaran. Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang i

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

Share 0 0
atyrascarf_subang. You can never go wrong with pink! 💖

BAWALSHAWL PLAIN NON INSTANT 🧣

You can never go wrong with pink! 💖 BAWALSHAWL PLAIN NON INSTANT 🧣 - 📌 Material awning bawal cotton (senang bentuk, tak keras, tak perlu guna spray). 📌 Shawl Material: Heavy Chiffon. 📌 Awning bawal dan shawl sudah dijahit sekali. 📌 Bawal shawl tiada bidang tau. Measurement: Panjang 1.8meter, lebar 0.7meter. 📌 Warna mungkin sedikit berbeza oleh lighting camera (Gelap sedikit). 📌 Boleh singkat atau labuhkan ikut keselesaan pakai (Adjustable) PRICE: RM30 exc postage ➕ postage SM RM8 | SS RM11 #bawalshawlatyrascarfsubang #tudung #tudungmurah #bawal #bawalshawl #bawalmurah #bawalshawlmurah #shawl #shawlmurah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualbawalshawlmurah #sayajualbawalshawl

Share 0 0
kainpasang_jelitafabrics. .
💕ALFARO CREPE💕
.
💸 Harga (Takde Batu) : RM65
.
💸 Harga (Batu) :

. 💕ALFARO CREPE💕 . 💸 Harga (Takde Batu) : RM65 . 💸 Harga (Batu) : RM75 . 🌹Material : Alfaro Crepe . 🌹 Bidang 45 (4 mtr sepasang) . 🌹Ready stock . 🌹Kain lembut, sejuk & selesa . 🌹Sangat berkualiti & Cantik sesangat . 🌹Senang gosok . 🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ HP masing-masiPng. . Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer 😉 .PE ☎www.wasap.my/60196741704 . 📲 https://t.me/galeri_jelitafabrics . @kainpasang_jelitafabrics @bajumurah_jelitafabrics @jelita_scarf . . #jelitafabrics #jelitascarf #kain #kainmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainseragam #kaincotton #sayajual #minaz #murah #jombeli #terapiinstagram #songketcotton #songketmurah #kainela #comocrepe #cikgu #bazaarpaknil #uitm #um #instafamous #instashopmurah #instashopmalaysia #murahdancantik #kualalumpur #johor #brunei

Share 0 0

Happy weekend to our dearest angel 👼🏼 ! Have a good day ahead okay korang ? Esok kita ada buat postage, siapa siapa nak join boleh terus click link dekat bio and payment last at 12AM. Ramai yang masih ragu ragu nak pilih scents apa, boleh terus ws i and i’ll explain to you personally 😃 . . . VICTORIA SECRET SQUARE SHAPE BODY MIST ( LIMITED EDITION SCENTS ) . . 💰: RM 47 FREE POSTAGE TO SM 💰: RM 48 INCLUDE POSTAGE TO SS 💰: 3 BOTTLE : RM 110FREE POSTAGE . . LIST SCENTS YANG AVAILABLE : Love Is Heavenly Heavenly Bombshell Paris Bombshell (New) Intense Eau So Sexy Angel gold Fearless Winter Bombshell Xo, Victoria Very Sexy Angel Bombshell Summer Eau So Party Forever Sexy Very Sexy Now Tease Flower Night Scandalous Bombshell Seduction Scandalous Dare Bombshell Night Crush . . . Esok kita ada buat postage, siapa nak join payment last pukul 12am ni ya 😄 . . Dekat boutique satu bottle Rm 100++ye, tapi dengan kita jauh lebih murah and 💯 original with coding below and diammbil direct dari US factory . . . 💯 ORIGINAL WITH CODING BELOW . . 📬 POSTAGE : MONDAY TO FRIDAY . . 🇲🇾 ALL ITEM READY STOCK 🙅🏼‍♀️ NO COD 🚚 STOCK TAKEN FROM US FACTORY . . . . 📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW ! . . . Segala pertanyaan berkenaan dengan bau boleh terus whatsapp kita ye untuk fast reply 😊 . #sayajual #sayajualbodymist #bodymistoriginal #victoriasecretoriginal #victoriasecretmy #victoriasecretsale #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #followforfollow #like4like #victoriasecretmurah #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal

Share 1 0
hottest.my. [ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ]

Menggunakan material lembut dan

[ NEW DESIGN IRIS KURUNG EXCLUSIVE ] Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . ✔️ Material Cotton linen high quality (Bulu kucing) ✔️Material kain lembut beralun dan serap peluh. ✔️ 8 Warna yang menawan dan trendy ✔️ Cutting loose dan selesa diapakai ✔️ Kain potongan A dan senang bergerak ✔️ Design Mini kurung moden ✔️ BF freandly ✔️ Whuduk freandly ✔️Available saiz XS to XL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk semua majlis keramaian . . ☑️Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ☑️Contoh Model Pakai Saiz S ☑️Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc HARGA RM120 . 🚚Free postage smnjng 🚛 SS add rm5 postage . . __________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0163046268 . _NO URGENT ORDER.TQ_ - . #HscLebaran #hottestcollection #sayajual #sayajualbajuraya #peplumraya #kebayaraya #sedondonraya #setibuanakraya #bajurayacantik #sayajual #likeforfollow #like4likes #followforfollowback #follow4followback #followersinstagram #supportmeguys #ootd #ootdmalaysia #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungcantik #kurunglace #kurungraya #kurungmurahmalaysia #peplumkurung #kebayakurung #kurungminicotton #kurungsongket #songketmurah #peplummurah #kebayabatik

Share 1 0