(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sugardoll_syarajaafar. Price sis? .
Sugardoll mmg dlm bentuk set .
.
1-Basic Set RM170
Ade vi

Price sis? . Sugardoll mmg dlm bentuk set . . 1-Basic Set RM170 Ade vitamin 60biji Tonic 30ml . 2-Set shampoo RM80 Shampoo 250ml Conditioner 250ml . Lagi best lepas beli kita bagi step by step video tutorial pakai tonic ! And also tips utk cpt nampak result !! . So, kenapa kene beli sugardoll ? Because im are not just an online seller. We advise, guide and stay with u โค๏ธ . Siapa nk beli bole click link whatsapp dkt bio. Kita sama sama cantikkan rambut okay ๐Ÿ˜˜ . #sugardolltestimoni #sugardollduriantunggal

Share 1 0

. . Nampak tak beza dia dulu..Dulu nampak oily and bila selak je nampak la scalp kepala dia..Tapi skrg cantikk je dah tak oily nmpak smooth je rambut dia pastu dah tak jarang. . . #sugardolltestimony #sugardolltestimoni . #hairtonic

Share 0 0
rapunzelhaircare_muar. Kepala awak gatal2 dan banyak kelemumur? Cepat-cepatlah rawat sebelum

Kepala awak gatal2 dan banyak kelemumur? Cepat-cepatlah rawat sebelum menjadi lebih teruk. Yang penting kena pilih produk yang bersesuaian dengan rambut kita. You guys juga boleh cuba amalkan bahan natural seperti lemon untuk merawat. . Cara : Massage 2 sudu lemon atas kulit kepala. Kemudian bilas. Campurkan satu sudu lemon dengan air dan cuci rambut dengan campuran itu. Ulang setiap hari. Acid dalam lemon tu dapat balancekan pH kat kulit kepala. Lepas tu cuba tambah rutin cuci rambut dengan syampu anti-kelemumur Rapunzel, InsyaAllah hilang kelemumur tu. . Nak lagi mudah dan cepat, guna lah Rapunzel. Confirm puas hati ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป Nak dapatkan syampu anti-kelemumur Rapunzel? Whatsapp je dekat 016-5593345 atau tekan link kat bio โ˜บ๏ธ . #rapunzelhair #rapunzelhaircare #haircare #lebatrambut #syampurapunzel #shampoorapunzel #rapunzelshampoo #rambutrosak #rambutgugur #rambutpendek #rambutsihat #rambutpanjang #rambutcantik #hairvitamin #hairserum #haircaremalaysia #shampoolebatkanrambut #shampooorganik #haircut #rambutlebat #rambutbotak #hairtonic #haircareproducts

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rapunzelhaircare_muar. Risau dengan rambut kering, berminyak atau kusut? Hmm tak mungkin nak

Risau dengan rambut kering, berminyak atau kusut? Hmm tak mungkin nak g saloon hari hari kan? Cukup sebulan sekali untuk merawat rambut. Tapi, kalau setiap hari ada cara nak rambut secantik keluar dari saloon, haaa buat apa nak pening? Sudah semestinya dengan Rapunzel Hair Care ๐ŸŒธ . ๐Ÿ“ฒ016-5593345 (Shue) . #rapunzelhair #rapunzelhaircare #haircare #lebatrambut #syampurapunzel #shampoorapunzel #rapunzelshampoo #rambutrosak #rambutgugur #rambutpendek #rambutsihat #rambutpanjang #rambutcantik #hairvitamin #hairserum #haircaremalaysia #shampoolebatkanrambut #shampooorganik #haircut #rambutlebat #rambutbotak #hairtonic #haircareproducts

Share 1 0
nurbeautystore. Bukan setakat jerawat takut nak muncul dah. Sis tgk makin putih kulit

Bukan setakat jerawat takut nak muncul dah. Sis tgk makin putih kulit dia. Bestnya! Beli byk terus buat stock sbb vit ni laku sgt2 tau. ๐Ÿ˜… . Lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding pun boleh makan. Utk semua yg berumur 12 tahun ke atas.

Share 3 1
sugardoll_bintulu. NAK TAHU RAHSIA RAMBUT LEBAT & CANTIK DENGAN SUGARDOLL? 
Dapatkan our

NAK TAHU RAHSIA RAMBUT LEBAT & CANTIK DENGAN SUGARDOLL? Dapatkan our best seller product SET BASIC! . โค๏ธ Hair & Skin Vitamin - 60 tablets โค๏ธ Hair Tonic - 30ML . ๐Ÿ’KANDUNGAN & KEBAIKAN VITAMIN : โœ”๏ธAda biotin utk merawat rambut rosak dan melebatkan rambut. โœ”๏ธAda vitamin B7 utk merawat rambut gugur. โœ”๏ธAda protein utk menguatkan kan rambut. โœ”๏ธAda gluta utk memutihkan kulit. โœ”๏ธAda grape seed extract utk anti oxidant. โœ”๏ธAda fibersol N utk baik pulih proses penghadaman. โœ”๏ธAda almond extract utk pertumbuhan rmbut dan melembap kan kulit. โœ”๏ธAda olive extract utk kelembapan semulajadi . ๐Ÿ’ Tonic membantu pertumbuhan rambut dan kulit kepala awak dari luar. . Ia umpama baja. Kalau nk bunga cepat tumbuh, tumbuh cantik letak apa? BAJA๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’INGREDIENTS & BENEFITS OF TONIC : โžก๏ธ vitamin B5 ๐Ÿ‘‰ mengatasi keguguran rambut. โžก๏ธ ginseng root extract ๐Ÿ‘‰ merawat mslh keguguran rambut. โžก๏ธ vitamin E ๐Ÿ‘‰ baik pulih kulit kepala dan utk pertumbuhan rambut. โžก๏ธ anagin juga ๐Ÿ‘‰ percepatkan pertumbuhan rambut. โžก๏ธ Co-Enzime Q10 ๐Ÿ‘‰ anti aging rambut. โžก๏ธ lecitihin ๐Ÿ‘‰ meningkatkan kualiti rambut. โžก๏ธ argan oil ๐Ÿ‘‰merawat rambut yg pecah. โžก๏ธ vitamin B4&B5 yg bagus utk rambut . Perfect hair with Milla ๐Ÿ“ฒ 0198558657 . #sugardollbintulu #sugardollbynnsarawak #rambutrosak #haircareproduct #hairfall #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollsarikei #sugardollmukah #tonicrambut #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #teamsugardollatien

Share 1 0
sugardollbynn_putrajaya. .
Assalamualaikum
.
Hahahahahhaah aduhaiii 7 years ago..Kepala gile2 g

. Assalamualaikum . Hahahahahhaah aduhaiii 7 years ago..Kepala gile2 gakk tp blaja kene blaja betul2.Sepanjang blaja diploma smpai lah dgree tak pernah stay luar i mean rumah sewa. . Duduk kolej je selama 5 thn study.Sbb kalau boleh xnk menyusahkan mak ayah byr duit umah sewa..duit bas bulan2..Sume tu duit...So selagi boleh kejar duduk kolej..duduk kolej kmpul pointer supaya boleh duduk kolej Alhamdulillah. . Tp kdng2 kalau ade keje luar tumpang tido umah mber2 buat keje.Sbb balik kolej lmit smpai 11mlm jer..Dok kolej makan freee pastu g kelas jalan kaki xpyh nk tggu bas sesak2..Kite dulu duduk kolej seroja kt uitm shah alam.Skrg dah bykk da perubahan dah lawoo da.. . Tgh mlm masak tomyam la msak sup la sbb kte study textile so mmg kene ade periuk and gas utk buat keje..kalau x mmg xboleh bwak kolej.hahahahaa tulah kelebihan budak2 art.๐Ÿ˜‚๐Ÿคช๐Ÿค—๐Ÿคฃ . . Your hair is your crown Love yourself. Love Princess Sugardoll ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ’‹ ๐Ÿ“ฑ0122254308 ~Rina . #hairvitamin

Share 7 0

. . Kalau dulu rambut pjg tapi tak sihat kini tidak lagi dgn adanya Sugardoll ๐Ÿ˜ Rambut super beralun, sihat & yg paling penting dh kepok2 uolls! . So ap tunggu lagi tu? Jom grab sebelum terlambat. . Whatsapp us NOW 017-2345656 . #sugardolltestimony #sugardolltestimoni . . . #hairtonic

Share 0 0
beau.ty_fx. INAI DAH SAMPAI, TAPI TAK NAK PAKAI LAGI!
_
No problem, just make sure

INAI DAH SAMPAI, TAPI TAK NAK PAKAI LAGI! _ No problem, just make sure, SIMPAN INAI DALAM PETI SEJUK BEKU! _ Inai yang TELAH DIBANCUH, perlu DIBERKUKAN, supaya kekal FRESH SETAHUN! _ Selain inai yang telah dibancuh - BLEACH, HENNAIL, INAI SERBUK (belum bancuh), TAK PERLU BEKUKAN ya gais! _ Happy hennatime! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Share 0 0
rambutkarat_chiki. Phewwwiiittt. .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Common question โ€œsugardoll bole buat rmbut cp

Phewwwiiittt. .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Common question โ€œsugardoll bole buat rmbut cpt pnjang x?โ€โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Bisaaaa dong. Sugardoll dan segala ramuan rahsia di dalamnya mampu membantu utk mempercepatkan pertumbuhan rambut you.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Klu u salah potong ke. Salon tu syok sendiri ke. U nyesal.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Meh la consume sugardoll. Rata2 agent kami, mula2 pakai sugardoll.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Pastu diorg jd WOW, sbb mmg ade result and org sekeliling start tanye.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Normal hair growth rate hanya la 0.5cm setiap bulan, itu pn klu bdn u ckup sihat. Klu pakai sugardoll, bole la kasik u cun cpt sikit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Nk tgok testimony lg? Click #sugardolltestimony #sugardolltestimoniโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Awek cun ni? @mimiesailormoon_shoppe . Bole tnye die , kite xsempat nk marketing propa. Testimony pn ade lagi 12,228 testimony x sempat uplod ๐Ÿ˜

Share 0 1
hennarambut. HUSNA APA BAHANNYA? NAK BUAT SENDIRILAH!
_
Haaaa ni mesti kes nak beli

HUSNA APA BAHANNYA? NAK BUAT SENDIRILAH! _ Haaaa ni mesti kes nak beli inai serbuk experiment sendiri kat rumah! ๐Ÿคญ _ Okay jom Hsna share kan bahan - bahannya : _ ๐ŸŒฟ Premium henna powder ๐ŸŒฟ Rose Water ๐ŸŒฟ Coconut Oil ๐ŸŒฟ Mixed Herbs ๐ŸŒฟ Essential Oil _ Tudiaaaa! Semua bahan - bahan serba natural & organik! _ Kira habis muraaahh laaa sebotol 500ml untuk RM35 sahajaaa! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Share 3 0
cikgu_ismi. Set Rambut Gugur Shaklee. 
Sangat Berkesan!
.
3 items sahaja untuk and

Set Rambut Gugur Shaklee. Sangat Berkesan! . 3 items sahaja untuk anda mengekalkan kesuburan dan kesihatan rambut. . Ci Sangat recommended utk mereka yang sedang mengalami masalah rambut gugur. . 1 set rambut gugur ni boleh bertahan sehingga 3 bulan. Kesan memang hebat. โœ”๏ธRambut kurang gugur โœ”๏ธKulit rambut bersih โœ”๏ธJerawat hilang โœ”๏ธKelemumur hilang โœ”๏ธRambut semakin sihat, kukuh dan bersinar. โœ”๏ธAnak2 rambut mulai tumbuh di kawasan botak. . Ci dah rasa kesannya semdiri. Sangat hebat. Tidak perlu jenama dan product mahal mahal untuk dapatkan kembali rambut anda.. Cuma guna product organik dan semulajadi yang berkesan. . Dan set rambut gugur shaklee sangat berkesan!!!! . Contact ci untuk pembelian set ini. ๐Ÿ“ฒ01110664746 Https://ci.wasap.my Atau klik link kat bio๐Ÿฅฐ . Web blog www.rahsiavitaminku.com #setrambutgugur #rambutgugur #setrambutgugurshaklee #shampoorambutgugur #rawatanrambutgugur #pengedarshakleekoklanas

Share 1 0

You will be amazed at what you attract after you start believing in what you deserve โœจ - No bad hair days with @sugardollbynn โ™ฅ๏ธ . . Whatsapp us NOW 017-2345656 . #sugardolltestimony #sugardolltestimoni . . . #hairtonic

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rambutkarat_chiki. Kamu anemia?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
kekurangan zat besi boleh berkembang

Kamu anemia?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € kekurangan zat besi boleh berkembang menjadi anemia sepenuhnya dan boleh membuatkan rambut kamu lebih keras. Ia adalah perkara biasa dalam kalangan wanita, kerana semasa kamu datang haid, kamu kehilangan banyak zat besi setiap bulan. Tapi ia juga boleh memberi kesan kepada orang yang dalam keadaan seperti Crohns, yang mengelak daripada mengambil zat besi. Makan zat besi yang secukupnya tak selalu mudah, terutamanya jika kamu seorang vegetarian atau vegan, sumber iron paling biasa adalah daging merah, sayur-sayuran seperti bayam, kekacang seperti kacang dan lentil, dan bijirin semuanya diperkaya dengan zat besi. Kamu juga kena pertimbangkan jika mahu mengambil supplement zat besi โ€“ pastikan kamu bercakap dengan doktor kamu terlebih dahulu untuk menilai tahap kamu sebelum mengalami beberapa masalah.

Share 0 1

Ohh you know *flips hair* @sugardollbynn ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. . Sapa nak rambut cntk cari je @sugardollbynn_shahalam 017-2345656 . . #hairtonic

Share 1 0

KET APA BAHANNYA? NAK BUAT SENDIRILAH! _ Haaaa ni mesti kes nak beli inai serbuk experiment sendiri kat rumah! ๐Ÿคญ _ Okay jom ket share kan bahan - bahannya : _ ๐ŸŒฟ Premium henna powder ๐ŸŒฟ Rose Water ๐ŸŒฟ Coconut Oil ๐ŸŒฟ Mixed Herbs ๐ŸŒฟ Essential Oil _ Tudiaaaa! Semua bahan - bahan serba natural & organik! _ Kira habis muraaahh laaa sebotol 500ml untuk RM35 sahajaaa! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Share 1 0
al.fatihhouse. Zinc Plus is back!!!
.
โ€ข Satu tablet membekalkan 100% nilai harian yan

Zinc Plus is back!!! . โ€ข Satu tablet membekalkan 100% nilai harian yang diperlukan untuk zink. โ€ข Dirumuskan dengan zinc gluconate dengan kadar penyerapan yang tinggi . Istimewa untuk โœ…yang mahukan lebih stamina dan tenaga โœ…yang mempunyai rambut dan kuku yang rapuh โœ…untuk pasangan yang cuba mendapatkan zuriat . www.wasap.my/60193620329 . #shaklee #shakleeterengganu #zinc #zink #zincplus #zincshaklee #zincplusshaklee #zuriat #kesuburan #rambutgugur #kukurapuh #immunesupport #tambahtenaga #surirumah #produkviral #tiktokmalaysia #meletop #terapiinstagram

Share 3 0
hennaline_rose. Nak warnakan rambut sambil merawat masalah rambut korang tak ?
-
Janga

Nak warnakan rambut sambil merawat masalah rambut korang tak ? - Jangan risau, kakak ada produk mesra wudhuk dan HALAL untuk masalah rambut korang tu. Inai by HENNALINE organic tau. Tiada pengawet & pewarna. Inai letopsss kebabom ni diproses setiap hari untuk menjamin kualiti inai bila sampai dkt korang. ๐ŸŒน - NO COD โŒ POSTAGE EVERYDAY (Weekdays) & SELF PICKUP di HQ WANGSAMAJU โœ… - Jom order dengan kakak ๐Ÿ˜˜ - #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Share 1 0
sugardoll_bintulu. BESTNYA RAMBUT TAK KERING & KEMBANG MCM SINGA DAH
.
โ“ Tahu tak, Sugard

BESTNYA RAMBUT TAK KERING & KEMBANG MCM SINGA DAH . โ“ Tahu tak, Sugardoll Hair Serum boleh memberikan instant result selepas awak sapukan pada rambut! . ๐Ÿ’Fungsi utama:- โœ”๏ธ Merawat rambut frizzy โœ”๏ธ Merawat rambut kering โœ”๏ธ Hair Perfume โœ”๏ธ Tidak berminyak โœ”๏ธ Sesuai utk coloured hair . ๐Ÿ”ฅDengan gabungan 9 jenis minyak yg berbeza & hasilnya WOW! . Jom beli Sugardoll dengan Milla! Klik link WhatsApp di bio ok! . Perfect hair with Milla ๐Ÿ“ฒ0198558657 . #sugardollbintulu #sugardollbynnsarawak #rambutrosak #haircareproduct #hairfall #sugardollsarawak #sugardollsibu #sugardollsarikei #sugardollmukah #tonicrambut #rambutgugurlepasbersalin #rambutbercabang #teamsugardollatien

Share 0 0
sugardollbynn_putrajaya. .
Assalamualaikum
.
Rindunya zaman masa kat Uni dulu..Besttt jer g kel

. Assalamualaikum . Rindunya zaman masa kat Uni dulu..Besttt jer g kelas g bengkel buat art work..balik koleh 3 4 pagi siapkan art work.. . Balik kelas g kelas x tentu masa..seronok walaupun penat..makan pun x tentu .tu yg badan chubby skit.hehehhehe.Berpanas berhujan yelah g kelas jalan kaki.mmg rentung la kulitttt kau.heheheeheh . Tapi mmg seronokk la..walaupun dah 7 thn tapi still fresh bile kenang2 waktu blaja dulum.hahahhahha.Naik kete tumpang kwn mcm sardine dah kete tu.Isi minyak tong2 sorng sikit sbb nk jimat...alahai pengalaman..๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ . Princess dulu amek course art & design.Bile dah keje tu lain pulak bidangnya..Mmg totally out of bidang kerja kita..tapi takpe skill tetap ade lagi...srnok kan kenang waktu2 study dulu... . Your hair is your crown Love yourself. Love Princess Sugardoll ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ’‹ ๐Ÿ“ฑ0122254308 ~Rina . #hairvitamin

Share 20 0
hennalinedamia. JANGAN SEDIH, YANG ORIGINAL POREBER ADA! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
_
Ada yang ingat origi

JANGAN SEDIH, YANG ORIGINAL POREBER ADA! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ _ Ada yang ingat original version pun sold out keeee?!๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ _ Ehh, idokkkk, original ni poreberrrr ada tau, kalau sold out pun poreberrrr restock!๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ _ So peminat setia RayaRosey & Lovelylavender yang dah SOLD OUT tu, jangan merajuk dengan hennaline ya. Merajuk rugiii! Mana tau ada yang lagi speciallll lepas niii?! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Share 1 0
lunalyra.stokiskl.diyana. Lelaki perempuan pun boleh pakai luna lyra uollss

Produk viral 2020

Lelaki perempuan pun boleh pakai luna lyra uollss Produk viral 2020 Diyana Mencari agent2 yang bersemangat dan nak buat income sungguh-sungguh. Ada ciri2 ni maka Anda yg diyana cari. Minat? Klik link di bio saya or dm ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #berkualiti #kulitcantik #zerocostmarketing #kulitbermasalah #marketing #produkcantik #usahawan #usahawanmuda #updatestatus #cikguseo #usahwanberjaya #kukucantik #rambutgugur #mudahkankerja #ilmubermanfaat #banyakmemberisebelummenerima #bisnes #tudung #drazizan #uitm #sabah #brunei #singapore #bisnesonline #trending #ganbatteDQempire #online #viral #bazarpaknil #produkviral2020

Share 1 0
haircarebysugardoll. Kanak-kanak boleh guna Sugardoll..?
.
Yes..!!
Tak kisah la kanak-kanak

Kanak-kanak boleh guna Sugardoll..? . Yes..!! Tak kisah la kanak-kanak ke orang dewasa ke..even lelaki pun boleh guna Sugardoll ni ๐Ÿ˜š . Jangan risau..produk ni under KKM..founder kita buat bukan main-main tau..nak tolong selesaikan masalah sendiri and orang lain jugak โ˜บ๏ธ . Do visit @haircarebysugardoll for more details or just DM or WS me (link at bio) ๐Ÿ˜˜ . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #sugardollbynn #sugardolltestimoni #hairfall #hairloss #rambut #haircare #hairtips #hairtreatment #rambutgugur #rambutrosak #salon #rambutsihat #rambutbotak #hairtonic #rambutlebat #haircut #hairrepair

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});