(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
julia_qash.meera. Love have no baundaries or rules. Speak your mind, say what you feel.

Love have no baundaries or rules. Speak your mind, say what you feel. Embrace this beautiful life. Cinta tanpa sempadan #qashputri Kesiannya #QashAdam nak selamatkan putri tp tk berdaya. Tp Dr Amar ni baik sgt. Mengalah jgk dgn kedegilan qash. Ada ke BFF@cousin sebaik Dr Amar? #DramaSweetDreams #BenAmir #BenAmirr #benamira #abahtutu #YusufBahrin #QashAdam #qashputri #mirafilzah #mfmirafilzah #belummoveonlagi #katakantidakpadamoveon

Share 13 0
gazingmist. We know what we are
But we know not what we may be ~
William Shakespea

We know what we are But we know not what we may be ~ William Shakespeare, Hamlet 💞🌸 • #qashadam #putrinasuha #dramasweetdreams

Share 101 7
wiwiwiwuwuwu. Guess who!!!
.
.
#dramasweetdreams 
#teamsikacak 
#benamirr
#QashAdam
Share 26 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bougasbeauty.4u. 🌿 Make your skincare routine as your face workout everyday ! Just by

🌿 Make your skincare routine as your face workout everyday ! Just by looking at the texture you can tell how good our #BougasFacialCleanser gonna be. Dua bahan utama (yang sangat best) yang ada dalam cleanser ni adalah Olive Oil & Virgin Coconut Oil. Lepas cuci muka, confirm kulit tak rasa tegang and moist je. Bahkan kulit akan rasa fresh dan bersih sangat! . Go get your with @bougasbeauty.4u dan dapat FREE GIFT comel 🌼 . #BougasFacialCleanser #BougasCleanser 🌿Price: RM69/150ml (excluded postage) . . Tekan link di bio atau boleh terus direct message @bougasbeauty.4u . . Nak tengok feedback ? --> @bougasfeedback.official . EVERY PURCHASE + FREE GIFT | PURCHASE 3 ITEMS(SET) + FREE POSTAGE + FREE GIFT . . . . #marvelbeautyteam #bougasscrub #skrubmuka #bougas #bougasbeauty #agentbougasbeauty #dropshipbougasbeauty #bougasfeedback #bougasbeautyhq #klcc #bougas #bougaslovers #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautyofficial #bougasbeautyfeedback #bougasbeautycustomers #bougasveautyagent #bougasbeautydropship #elfiraloy #elfiraloyxbougasbeauty #sangkarthemovie #karl #qashadam #putri #skincareroutinemalaysia

Share 7 0
ummieshoppehq. Last day offer! Mai order kaih. 😉
.
.
Tudung dan #palazojoanna ni kor

Last day offer! Mai order kaih. 😉 . . Tudung dan #palazojoanna ni korang boleh beli set dengan #blouserafaella tau. Cuma RM149 sahaja untuk 1set. Swipe kanan untuk tengok promo. 😉 . . Tekan @catalog.ummie untuk lihat detail. Boleh juga tekan #blouserafaellaUS untuk tengok semua warna yang available. . . --------------------- CARA ORDER --------------------- 1. Screenshort gambar 2. Wassap kak Ummie sekarang, tekan link wassap dibio. . . #rafaellablouse #blouserafaella #blousemuslimah #blouselabuh #blouselonggar #blousetrendy #blousewanita #blouseplussize #blouseplusize #plussizemalaysia #plusizemalaysia #ootdmuslimah #blousered #blousebrown #blousepink #blousepurple #blouselavendar #blousegrey #blouseturqoise #blousegreen #blouseolive #demirindumu #hananik #dramasweetdreams #qashadam #tirugayaputeri

Share 3 0
ummieshoppehq. Tudung dan #palazojoanna ni korang boleh beli set dengan #blouserafael

Tudung dan #palazojoanna ni korang boleh beli set dengan #blouserafaella tau. Cuma RM149 sahaja untuk 1set. Swipe kanan untuk tengok promo. 😉 . . Tekan @catalog.ummie untuk lihat detail. Boleh juga tekan #blouserafaellaUS untuk tengok semua warna yang available. . . --------------------- CARA ORDER --------------------- 1. Screenshort gambar 2. Wassap kak Ummie sekarang, tekan link wassap dibio. . . #rafaellablouse #blouserafaella #blousemuslimah #blouselabuh #blouselonggar #blousetrendy #blousewanita #blouseplussize #blouseplusize #plussizemalaysia #plusizemalaysia #ootdmuslimah #blousered #blousebrown #blousepink #blousepurple #blouselavendar #blousegrey #blouseturqoise #blousegreen #blouseolive #demirindumu #hananik #dramasweetdreams #qashadam #tirugayaputeri

Share 4 0
ummieshoppehq. Attention 📢📢📢
.
Harini last day ye untuk promo ni. Kakak terima ord

Attention 📢📢📢 . Harini last day ye untuk promo ni. Kakak terima order sampai 8malam ni je 😘 . . Tekan @catalog.ummie untuk lihat detail. Boleh juga tekan #blouserafaellaUS untuk tengok semua warna yang available. . . --------------------- CARA ORDER --------------------- 1. Screenshort gambar 2. Wassap kak Ummie sekarang, tekan link wassap dibio. . . #rafaellablouse #blouserafaella #blousemuslimah #blouselabuh #blouselonggar #blousetrendy #blousewanita #blouseplussize #blouseplusize #plussizemalaysia #plusizemalaysia #ootdmuslimah #blousered #blousebrown #blousepink #blousepurple #blouselavendar #blousegrey #blouseturqoise #blousegreen #blouseolive #demirindumu #hananik #dramasweetdreams #qashadam #tirugayaputeri #blouserose #blousedustypink #blousedustyrose

Share 1 0
benmira_fans. Qash:ni ke, tempat honeymoon kita nanti yg u ckp rm40k tu.. Putri:Yes!

Qash:ni ke, tempat honeymoon kita nanti yg u ckp rm40k tu.. Putri:Yes!!! Qash:set. Next year kita khwin.. Putri:wow.. Shoo sweet..our dream will come true.. I love u.. 👫 just kidding. Jgn mrh @mfmirafilzah @benamirr.. Bkl pengantin tk blh marah2x ya.. 💃 #qashadam #putrinasuha #benmira #mirafilzah #benamir #dramasweetdreams #sweetdreamsbaby #nohatejustlove #supportforever #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik

Share 14 8

Perempuan & Verangan . Perempuan memang kuat berangankan. Hahahah takpe berangan tak kena bayar pon. Free jurr. . . Dapat pulak member yang sama naik ⬆️ makin menjadilah ceta dia 🤣 . terusss “wey wey jom buat video berangan” . Yang lain pon apa lagik “jommm” (kerumun), lajuuuuu je 😂 . Nak bervideo berangan jugak macamni dengan member-member korang? Jom pakai ainaabeauty ♥️ kitorang semua memang pengguna tegar ainaabeauty❗️dari PENCUCI ke SCRUB ke SERUM ke SUNSCREEN sampailah ke barang makeup(LIPCREAM/BLUSHER/EYESHADOW/HIGHLIGHT/SHADING) . . ——— CLICK LINK ON MY BIO ——-— —— whatsapp farah 0137412026 ——. — COD setiap hari sekitar JB / postage every weekdays -— . . . #nsabeautyofficial #puteriyangditukar #nsabeautycleanser #ainaaserum #nsabeautyagentjb #nsabeautyskudai #agentsahnsabeauty #dramasweetdreams #nsabeautybbu #nsabeautytampoi #nsabeautyperling #nsabeautysetiatropika #nsabeautydatoonn #nsabeautytamanuniversiti #nsabeautyimpianemas #nsabeautymutiararini #nsabeautygelangpatah #puteriyangditukar #nsabeautypulaiindah #nsabeautypulaiperdana #nsabeautytamansripulai #nsabeautyjb #nsateamshali #nsateamnellysa #qashadam #ainaabeautyjb #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang

Share 13 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});