(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mutiara.food.delivery. .
LUNCH DELIVERY SERVICE
.
.
🍽️ DELIVERY AREA ? 🍽️
.
.
☑️ Damansara

. LUNCH DELIVERY SERVICE . . 🍽️ DELIVERY AREA ? 🍽️ . . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Mid Valley. ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan kami mengatur penghantaran. . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #lunchboxdamansara #lunchboxkualalumpur #foodpack #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #setlunch #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #lunchbox #lunchset #lunchdelivery #lunchboxdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 11 7

Good morning sayang2, start your day with smile, praise to Allah for his blessings utk masih lagi beri kita rezeki pertama di pagi hari ini iaitu nikmat bernafas, ALHAMDULILLAH ❤️ SYUKUR. . Pagi2 cuti ni jugak sis tayang pulak video adik manis buat review cake dr Mamasab Bakery..cafe cuti hari ini dan esok, mana yg terliuq tu boleh la kita order utk makan Hari Selasa 😂. . Wasap utk order boleh click link at bio atau wasap.my/601111716476/nakordermamasab . Pastikan anda deal dengan Authorize and Trusted Mamasab Distribution Partner Only ok😘😉 . Lots of love and spend some quality time with family this holiday💃 . #mamasablovers #mamasabwarrior #positiveenergy #positivevibes #loveforchocolate #lovecakes #kekmurah #kekpremium #keksedap #penghantaranmakanan #kekdelivery #cakedelivery #supplementofhappiness #superbrandaward #nonabestfnbbusinessaward2018 #halalbakery #bmf #cuticuti #shahalam #kualalumpur #kelasonline #subang #cyberjaya #putrajaya #malaysia

Share 2 0

Good morning sayang2, start your day with smile, praise to Allah for his blessings utk masih lagi beri kita rezeki pertama di pagi hari ini iaitu nikmat bernafas, ALHAMDULILLAH ❤️ SYUKUR. . Pagi2 cuti ni jugak sis tayang pulak video adik manis buat review cake dr Mamasab Bakery..cafe cuti hari ini dan esok, mana yg terliuq tu boleh la kita order utk makan Hari Selasa 😂. . Wasap utk order boleh click link at bio atau wasap.my/601111716476/nakordermamasab . Pastikan anda deal dengan Authorize and Trusted Mamasab Distribution Partner Only ok😘😉 . Lots of love and spend some quality time with family this holiday💃 . #mamasablovers #mamasabwarrior #positiveenergy #positivevibes #loveforchocolate #lovecakes #kekmurah #kekpremium #keksedap #penghantaranmakanan #kekdelivery #cakedelivery #supplementofhappiness #superbrandaward #nonabestfnbbusinessaward2018 #halalbakery #bmf #cuticuti #shahalam #kualalumpur #kelasonline #subang #cyberjaya #putrajaya #malaysia

Share 6 0

Good morning sayang2, start your day with smile, praise to Allah for his blessings utk masih lagi beri kita rezeki pertama di pagi hari ini iaitu nikmat bernafas, ALHAMDULILLAH ❤️ SYUKUR. . Pagi2 cuti ni jugak sis tayang pulak video adik manis buat review cake dr Mamasab Bakery..cafe cuti hari ini dan esok, mana yg terliuq tu boleh la kita order utk makan Hari Selasa 😂. . Wasap utk order boleh click link at bio atau wasap.my/601111716476/nakordermamasab . Pastikan anda deal dengan Authorize and Trusted Mamasab Distribution Partner Only ok😘😉 . Lots of love and spend some quality time with family this holiday💃 . #mamasablovers #mamasabwarrior #positiveenergy #positivevibes #loveforchocolate #lovecakes #kekmurah #kekpremium #keksedap #penghantaranmakanan #kekdelivery #cakedelivery #supplementofhappiness #superbrandaward #nonabestfnbbusinessaward2018 #halalbakery #bmf #cuticuti #shahalam #kualalumpur #kelasonline #subang #cyberjaya #putrajaya #malaysia

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dah makan ke belum? . Untuk Menempah Sila Klik www.wassap.my/60136027100/cookies . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 . 🍽️ KAWASAN PENGHANTARAN ? 🍽️ . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️Gombak. ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan sis mengatur penghantaran. . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #goodfoodgoodmood #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 4 0
serundingsimami. Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. 🌻SERUNDING TUHAU🌻S

Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. 🌻SERUNDING TUHAU🌻SAMBAL TUHAU🌻SAMBAL BILIS CILI #produksimami #localfoods #food #homemade #tambunan #sabah #borneo #malaysia #produksimami #penghantaranmakanan #poslajuseluruhmalaysia . . 📲013-8860557

Share 31 0
serundingsimami. Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. #produksimami #local

Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. #produksimami #localfoods #food #homemade #tambunan #sabah #borneo #malaysia #produksimami #penghantaranmakanan #poslajuseluruhmalaysia . . 📲013-8860557

Share 16 0

. Buat bestttt ja abam sado kita nii..sodapp la tu kan!!!hahaha.. . Tq bro beli #Popiacheesecarbonara Sis Gebus.. . Sayang2 yg teringin nak try..pm sis laju2.. 📲📲www.wassap.my/60176766015 #cod on #penghantaranmakanan #depanpintu #terbaik #nyum2 #hot

Share 5 4
mutiara.food.delivery. .
LUNCH DELIVERY SERVICE
.
.
🍽️ DELIVERY AREA ? 🍽️
.
.
☑️ Damansara

. LUNCH DELIVERY SERVICE . . 🍽️ DELIVERY AREA ? 🍽️ . . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Mid Valley. ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan kami mengatur penghantaran. . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #lunchboxdamansara #lunchboxkualalumpur #foodpack #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #setlunch #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #lunchbox #lunchset #lunchdelivery #lunchboxdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 18 7
iam_effendi. Lapar di waktu tengari? 
Taktahu nak makan apa?
. 
kami ada pelbagai m

Lapar di waktu tengari? Taktahu nak makan apa? . kami ada pelbagai menu menarik yang dimasak istimewa oleh @ChefRiz Chef Wan Kami open order 6 HARI SEMINGGU! . Tunggu apa lagii, jangan tengok jee. Jomlah cubaa. Confirm kenyang, puas hati dan rasa nak repeat lagi! 🍛 . Free delivery 🛵 Puchong . Caj delivery RM5-RM10 mengikut jarak kawasan . Menu available hari ini . 🔴 RM15 NOODLES SOUP CUN . 🔴 RM16 NASI BUTTER CHICKEN CUN . 🔴RM12 TAUHU BOONTAL . 🔴RM15 NASI GORENG CUN . 🔴RM15 MEE / BIHUN / KUEW TEOW GORENG CUN . #rasacun #sedapsiot #fooddelivery #malaysianfood #makansini #makan #klfoodie #halalfood #halal #lokal #buatanmalaysia #chef #kualalumpur #selangor #penghantaranmakanan #fooddelivery #foodpanda - #regrann

Share 30 0
mymamarissa. Lunchbox 10.9.19

Join group lunch box
\"Mymamarissa lunchbox\" untuk me

Lunchbox 10.9.19 Join group lunch box "Mymamarissa lunchbox" untuk menu harian anda serendah RM6/set https://chat.whatsapp.com/DLsbQYk1l8o1qAr5gwp1Qk ➡ Self Pickup dekat Seksyen 8 kota damansara ➡ Delivery caj RM3 [subang bestari, damansara damai,sri damansara, pickup dekat smk subang] ➡️Delivery caj RM5 [Sri gombak, greenwood, kampung melayu subang] ➡️Delivery caj RM8 [taman melati, setapak, sentul] ➡️Delivery caj RM5~RM15 [kuala lumpur, segambut, jinjang, mont kiara, ttdi] #lunchboxdamansara #lunchboxbymymamarissa #lunchboxkualalumpur #foodpack #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #setlunch #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #lunchbox #lunchset #lunchdelivery #lunchboxdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #fooddeliveryservice #jommakan

Share 6 0
viral.crunchies. FREE DELIVERY ke area poster hijau diatas.. klik link di bio atau wasa

FREE DELIVERY ke area poster hijau diatas.. klik link di bio atau wasap kami .. TIADA ORDER MINIMA... SENANG KAN⁉️ Jangan lupa 😍0193321030 . 🔥NZ Crunchies kerepek popia 🔥RM9.90/balang only‼️ 😋TELUR MASIN/GOLDEN SALTED EGGS 😋 COKLAT/CHOCOLATE SUPREME 😋 KEJU/CHEESE PRIMO 😋 SERUNDING AYAM/CHICKEN FLOSS 😋 TEH HIJAU/MATCHA 💯 HALAL 🔥 KILANG di Tampoi JB 😋 220GM 😋 Tarikh luput 4 bulan(latest expiry Disember 2019) #srihartamas #montkiara #sridamansara #damansara #bangsar #kerinchi #kotadamansara #subang #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #puchong #kinrara #sripetaling #bukitjalil #serdang #srikembangan #cheras #ampang #kampungpandan #tamanmaluri #alamdamai #pandanindah #pandanmewah #shamelin #jalanduta #jalankuching #freedelivery #penghantaranpercuma #penghantaranmakanan

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mymamarissa. Salam dan Hai semua
Memandangkan isnin masih cuti. Family time. 
Menu

Salam dan Hai semua Memandangkan isnin masih cuti. Family time. Menu *mymamarissa* *Lunchbox* *(Isnin 9.9.19)* 🍱 Nasi Tomato (Beras Brasmathi) 🍲 Ayam Rose 🍲 Ayam Hitam Makbesaq 🍲 Ayam Goreng Mamak🍛 Kobis Goreng 🍛 Jelatah 🍛 Dalca Sayur Add On: Nasi : RM2 Lauk : RM4 Sayur : RM1 *Single : RM7* *Family : RM25 - 4pax* Nasi, 1 pilihan Lauk, 1 pilihan Sayur Delivery charge : RM3 - RM15 ( ikut kawasan) *Close order :* Lunch : 8 malam Dinner : 2 petang *Delivery Time :* Lunch : 11.30am - 3.00pm Dinner : 6.30pm - 9.00pm Untuk tempahan www.wasap.my/60189054626 Join group lunch box "Mymamarissa lunchbox" untuk menu harian anda serendah RM6/set https://chat.whatsapp.com/DLsbQYk1l8o1qAr5gwp1Qk #lunchboxdamansara #lunchboxbymymamarissa #lunchboxkualalumpur #foodpack #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #setlunch #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #lunchbox #lunchset #lunchdelivery #lunchboxdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #fooddeliveryservice #jommakan

Share 5 2

GOOD NIGHT SWEET DREAMS 😘😘 . Sebelum sis brush Gigi..sis nak makan sikit DFCC sbb x tahan memanggil manggil haaa..sis mesti sweet dreams sbb lepas makan DFCC mesti sis senyum sebab sis peminat Chocolate 🤣🤣🤣 . Survey kata nak muda kene makan dark chocolate..tgk la sis muda je sbb fav dark chocolate mcm dfcc ni pakai dark chocolate coins ok❤️❤️ . Nak order utk besok dm sis laju2 sebab isnin cafe tutup sempena birthday agung✌️ . Wasap.my/601111716476/DFCCNOCHEESE . #sweetdreams #sweetlikeme #loveforchocolate #kekmurah #kekharijadiklselangor #kekbirthday #kekpremium #lubukkekno1malaysia #lubukek #sedaplainmaciammm #makanmakan #delivery #deliverycake #penghantaranmakanan #ampangpoint #melawati #ukayperdana #bukitantarabangsa #hartamas #bestintheworld #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #superbrandaward #mamasablovers #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabwarrior

Share 14 0

HILANGKAN RINDU Dah lama rasanya snek crunchy dan likat coklat NUTELLA POD tak up di posting Kak Long. Niari Kak Long belanja sket gambar Nutella Pod. Stok ni tak pernah tak ada dalam stok simpanan Kak Long. Ada je kalau nak. Yang ini stok terbaru yang baru keluar dari oven. Kalau dah rindu, tak yah tunggu-tunggu lagi. Roger2 Kak Long dan pantas ada di depan rumah korang... Nak order Klik 👇 www.wassap.my/60136027100/nutellapod . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodgoodgoodmood

Share 4 1

HILANGKAN RINDU Dah lama rasanya snek crunchy dan likat coklat NUTELLA POD tak up di posting Kak Long. Niari Kak Long belanja sket gambar Nutella Pod. Stok ni tak pernah tak ada dalam stok simpanan Kak Long. Ada je kalau nak. Yang ini stok terbaru yang baru keluar dari oven. Kalau dah rindu, tak yah tunggu-tunggu lagi. Roger2 Kak Long dan pantas ada di depan rumah korang... Nak order Klik 👇 www.wassap.my/60136027100/nutellapod . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodgoodgoodmood

Share 3 0
serundingsimami. Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. 🌻SERUNDING TUHAU🌻S

Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. 🌻SERUNDING TUHAU🌻SAMBAL TUHAU🌻SAMBAL BILIS CILI #produksimami #localfoods #food #homemade #tambunan #sabah #borneo #malaysia #produksimami #penghantaranmakanan #poslajuseluruhmalaysia . . 📲013-8860557

Share 41 1
serundingsimami. Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. #produksimami #local

Makanan Tradisi Sabah. Local foods from Tambunan. #produksimami #localfoods #food #homemade #tambunan #sabah #borneo #malaysia #produksimami #penghantaranmakanan #poslajuseluruhmalaysia . . 📲013-8860557

Share 33 2

Towing / Rescue Motosikal (24jam) HARGA ISTIMEWA ; untuk semua bikers : Food Delivery / Delivery / Pasukan beruniform dan Pelajar Disekitar Lembah Kelang Syarat : Kad ID perkhidmatan / pelajar Saiz Motor : beroda dua , di bawah 390cc Kol : Moto Aid Malaysia (016-3778183 / 017-4387101 / 017-3283193 / 011-26407873) #motoaid #towingmotosikalmurah #penghantaranmotosikalkl🔁seremban #penghantaranmakanan #fooddelivery #foodpanda #grabfood #kolejtunkujaafar #lalamove #gojek #badanberuniform

Share 8 0