(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kitchenlovr. Cookie Nutella Pie๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Yes or no?๐Ÿ˜
Tag a friend๐Ÿ™
Follow us ๐Ÿ‘‰ @kit

Cookie Nutella Pie๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yes or no?๐Ÿ˜ Tag a friend๐Ÿ™ Follow us ๐Ÿ‘‰ @kitchenlovr โค Credit: @succulentbite

Share 0 1
manis_medu. Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ
.
Start order 25/10 until 31/10

Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ . Start order 25/10 until 31/10 Pick your date now! Order untuk Kuala Lumpur. UMT & UNISZA boleh order and dapat pada 4/11/2019 ๐ŸŒธ . #brownies #browniesedap #browniesmurah #oreobrownies #oreo #oreocake #plainbrownies #kitkatBrownies #toblerone #toppingbrownies #nutella #nutellabrownies #kualalumpur #ikeacheras #redvelvet #nutellapod #bakery #homebake #panas #brownieskedut #kedut #brownieskl #klBrownies #umt #unisza #browniesumt #kolejcybernatics #kuptm #oneshamelin

Share 3 0
manis_medu. Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ
.
Start order 25/10 until 31/10

Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ . Start order 25/10 until 31/10 Pick your date now! Order untuk Kuala Lumpur. UMT & UNISZA boleh order and dapat pada 4/11/2019 ๐ŸŒธ . #brownies #browniesedap #browniesmurah #oreobrownies #oreo #oreocake #plainbrownies #kitkatBrownies #toblerone #toppingbrownies #nutella #nutellabrownies #kualalumpur #ikeacheras #redvelvet #nutellapod #bakery #homebake #panas #brownieskedut #kekkedut #kedut

Share 8 0
chintahomemade_withluv. ~ #throwback ๐Ÿ˜‰ nutella pod ..tq lalink oder ngn mama...#feedback Yang

~ #throwback ๐Ÿ˜‰ nutella pod ..tq lalink oder ngn #feedback Yang tak mengecewakan.. Crunchy sgtt ๐Ÿ˜˜ ~ ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป #nutellapod #nutellapodipoh #chintahomemadewithluv ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aifyzah. Nutella pod yg padu..Kaya dgn rase Nutella yg asli..pod yg ranggup,cai

Nutella pod yg padu..Kaya dgn rase Nutella yg asli..pod yg ranggup,cair dimulut..mmg ummphh.. #desertalambudiman

Share 4 0
fuzza_chocodaps. Ada yang rindu tak dengan si gojes ni. 
NUTELLA POD MIX
Klik link www.

Ada yang rindu tak dengan si gojes ni. NUTELLA POD MIX Klik link www.wasap.my/60183513492 #nutellapod

Share 2 0
sweetsbydoubleu_. Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita ope

Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita open order lagi ok . #nutellapod #nutellapodsjb #sayajualnutellapod #dessertjb #sayajualbrownies #sayajualmuffin #muarbandardiraja #muarbandardiraja #muarbandarmaharani #browniesmuar #browniesmuarmurah

Share 7 0
sweetsbydoubleu_. Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita ope

Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita open order lagi ok . #nutellapod #nutellapodsjb #sayajualnutellapod #dessertjb #sayajualbrownies #sayajualmuffin #muarbandardiraja #muarbandardiraja #muarbandarmaharani #browniesmuar #browniesmuarmurah

Share 7 0

Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita open order lagi ok . #nutellapod #nutellapodsjb #sayajualnutellapod #dessertjb #sayajualbrownies #sayajualmuffin #muarbandardiraja #muarbandardiraja #muarbandarmaharani #browniesmuar #browniesmuarmurah

Share 5 0

Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita open order lagi ok . #nutellapod #nutellapodsjb #sayajualnutellapod #dessertjb #sayajualbrownies #sayajualmuffin #muarbandardiraja #muarbandardiraja #muarbandarmaharani #browniesmuar #browniesmuarmurah

Share 2 0

Mekaseh orang Muo! Brownies & Nutella Pods Crunchy. ๐Ÿค™๐ŸปNanti kita open order lagi ok . #nutellapod #nutellapodsjb #sayajualnutellapod #dessertjb #sayajualbrownies #sayajualmuffin #muarbandardiraja #muarbandardiraja #muarbandarmaharani #browniesmuar #browniesmuarmurah

Share 12 1
sabrinabakery.17. MAMAROCERR COOKIES @ nutella pod almond stock dh mendarat uolss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

MAMAROCERR COOKIES @ nutella pod almond stock dh mendarat uolss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Yg duk tnye2 ni haa berkotak2 dh smpai jgn ckp akak xpayung meh lekas cpt2 wasup sebelum habis nanti kena tgu lg restock lambatttt.. . Rm35 Rm35 Rm35 . . Pastikan wasup utk order bg mengelakan kami terlepas pandang kalau uolls just komen dibawah. . ๐Ÿ“ฒ https://www.wasap.my/601136695778/mamasab Jom follow & like: Fb page:@cakelover85 IG: sabrinabakery.17 . #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #siscuba #nutellapod #nutellapodalmond #nutellapodsmelakakl

Share 5 0

MAMAROCERR COOKIES @ nutella pod almond stock dh mendarat uolss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Yg duk tnye2 ni haa berkotak2 dh smpai jgn ckp akak xpayung meh lekas cpt2 wasup sebelum habis nanti kena tgu lg restock lambatttt.. . Rm35 Rm35 Rm35 . . Pastikan wasup utk order bg mengelakan kami terlepas pandang kalau uolls just komen dibawah. . ๐Ÿ“ฒ https://www.wasap.my/601136695778/mamarocer Jom follow & like: Fb page:@cakelover85 IG: sabrinabakery.17 . #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #siscuba #nutellapod #nutellapodalmond #nutellapodsmelaka

Share 4 0
manis_medu. Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ
.
Start order 25/10 until 31/10

Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ . Start order 25/10 until 31/10 Pick your date now! Order untuk Kuala Lumpur. UMT & UNISZA boleh order and dapat pada 4/11/2019 ๐ŸŒธ . #brownies #browniesedap #browniesmurah #oreobrownies #oreo #oreocake #plainbrownies #kitkatBrownies #toblerone #toppingbrownies #nutella #nutellabrownies #kualalumpur #ikeacheras #redvelvet #nutellapod #bakery #homebake #panas #kitkat #toblerone #kekbatik #batikindulgence

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gais open order gais open order!!! ๐Ÿ”ฅ . Start order 25/10 until 31/10 Pick your date now! Order untuk Kuala Lumpur. UMT & UNISZA boleh order and dapat pada 4/11/2019 ๐ŸŒธ . #brownies #browniesedap #browniesmurah #oreobrownies #oreo #oreocake #plainbrownies #kitkatBrownies #toblerone #toppingbrownies #nutella #nutellabrownies #kualalumpur #ikeacheras #redvelvet #nutellapod #bakery #homebake #panas

Share 23 1
mellflorist_gold. NUTELLA POD by MAMASAB ========================
.
Ramai yang tak tau l

NUTELLA POD by MAMASAB ======================== . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni ๐Ÿคค๐Ÿคค . Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!! www.wasap.my/60189172318/RM35 . #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 0 0

Good Morning Sayang2 ๐ŸŒน . Sarapan apa tu? Bayangkan pagi2 makan nutella cheese tart yg baru keluar dari peti ais, sejuk2. Lepas tu, masuk pulak dalam mulut, melt gittew. Sedap yakmat ๐Ÿคญ . Nutella Cheese Tart FN (Full Nutella) Size 6" RM35 Size 7" RM50 Size 9" RM90 . Nutella cheese tart FN ni sebenarnya gabungan cream cheese yang diimport khas bagi memenuhi tart ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal penuh mampat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ auchhhhh sayang2 rasa dulu laaa, confirm tak pandang yang lain dah ๐Ÿคญ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampi depan pintu ๐Ÿ˜œ . Ada pertanyaan? Whatsapp Ain, 010.533.4199 atau klik je terus link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 3 1

Kita close up sikit nutella cheese tart ni. Nampak tak mmg tak kedekut kan? Kemain tau tebal menggunung cheese tu. Dgn nutella padat mampat. Terasa nya lah cair dalam mulut ๐Ÿคค . Size 6" RM35 Size 7" RM50 Size 9" RM90 . Nutella cheese tart FN ni sebenarnya gabungan cream cheese yang diimport khas bagi memenuhi tart ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal penuh mampat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ auchhhhh sayang2 rasa dulu laaa, confirm tak pandang yang lain dah ๐Ÿคญ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampi depan pintu ๐Ÿ˜œ . Ada pertanyaan? Whatsapp Ain, 010.533.4199 atau klik je terus link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 0 1

HELLO EVERYONE! TODAY WE ARE OFF DAY. SEE YOU TOMMORROW ON MONDAY๐Ÿฅฐ MONDAY AVAILABLE; โ€ข COMBO BOX โ€ข BOMBOLONI โ€ข WAN PAKU SANDO โ€ข CHEESECAKE IN JAR โ€ข CHICKEN MELT WHATSAPP 0139647494 FOR MORE DETAILS #kuantanfood #kuantanpahang #kuantanfood #kuantandessert #redvelvet #cheesecake #cheesecakeinjar #chocolatecake #ComboBox #brownies #kuantan #bomboloni #Kuantanbaker #macandcheese #maracaroniandcheese #macaronipasta #KuihRaya #RayaHaji #NutellaCrepe #NutellaBananaCrepe #Crepe #CakesBae #Browtella #NutellaPod #KualaLumpur #chickencheese #corndog #mozarella #Resepi #Nutellago #WanPakuSandwich

Share 7 0

NUTELLA POD by MAMASAB (SILA SWIPE) ======================== . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni ๐Ÿคค๐Ÿคค . Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!! . #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 2 0

Aduh, mengggunung ganang nutella cheese tart #mamasabakeryni tau. Serius, memang puas hati lah yang order tu. Patutlah jadi topseller item ๐Ÿคญ . Nutella Cheese Tart FN is doneee ๐Ÿ˜ . Nutella Cheese Tart FN (Full Nutella) Size 6" RM35 Size 7" RM50 Size 9" RM90 . Nutella cheese tart FN ni sebenarnya gabungan cream cheese yang diimport khas bagi memenuhi tart ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal penuh mampat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ auchhhhh sayang2 rasa dulu laaa, confirm tak pandang yang lain dah ๐Ÿคญ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampi depan pintu ๐Ÿ˜œ . Ada pertanyaan? Whatsapp Ain, 010.533.4199 atau klik je terus link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 0 1