(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mash_bomboloni. Nutella Pod RM25/20pcs
Bomboloni RM45/30pcs ***UNTUK NUTELLA POD BOLE

Nutella Pod RM25/20pcs Bomboloni RM45/30pcs ***UNTUK NUTELLA POD BOLE POS YA*** POSTAGE RM7 #nutellapod #bombolonigebu #bombolonilembut

Share 0 0
humairahcake_mamasab. NUTELLA POD by MAMASAB ========================
.
Ramai yang tak tau l

NUTELLA POD by MAMASAB ======================== . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni 🤤🤤 . Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!! http://www.wasap.my/60102020747 RM35 . #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 0 0
sharifah.kitchen. Peaco Pod! Pod with first layer of peanut butter and top with nutella

Peaco Pod! Pod with first layer of peanut butter and top with nutella 😋 ! Not too sweet and great combination peanut + chocolate! . . RM13 / box (8 pcs) . #nutellapod #peacopod #nutella #peanutbutter #halal #halalfood

Share 5 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kedai_sofia5. NUTELLA POD ❗❗❗
.
Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutell

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 Pape roger www.wasap.my/60126349323/nutellapod #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 1 0
kedai_sofia5. NUTELLA POD ❗❗❗
.
Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutell

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 Pape roger www.wasap.my/60126349323/nutellapod #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 0 0
kedai_sofia5. NUTELLA POD ❗❗❗
.
Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutell

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 Pape roger www.wasap.my/60126349323/nutellapod #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 2 0

Terima kasih ❤️ ... Siapa yang tak sempat singgah, jangan risau! Nanti boleh walk in lagi 😊👇🏻 . 📍 17 / 18 / 19 Sept 2019 📍 Masa : - 11.00 am - 2.00 pm - 4.00 pm - 6.00 pm . 📍 Lot 6, Tingkat Bawah, Inkubator Usahawan PIJ, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. . #mymumsbakeryjb #mymumsbakeryjohorbahru #cookies #anneidris #nutellapod #crunchybrownies #chipmania #crunchychocchip

Share 0 0
miera_mamasabjohor. wahhhh..unicorn 😍😍😍
nak tau tak..selain dri brownies,kita pun custo

wahhhh..unicorn 😍😍😍 nak tau tak..selain dri brownies,kita pun customade unicorn cake ni tau.. kalau dpt belikan untk birthday girl..mesti diorg suka smpai syg nk potong kek ni 😜 aipppp..bukan takat rupa je cantik tau..rsa dia mestilah kena sedap kan..baru la berbaloi beli..tak gitewww - - jom ws kita laju laju oder unicorn kek yg comel nii 😋😋 . #mamasabjb #mamasabpasirgudang #mamasabmuar #mamasabbukitgambir #browniessedap #redvelvet #nutellapod #deliverypasirgudang #kekdelivery

Share 4 0
mamasab_lina. NUTELLA POD by MAMASAB ========================
.
Ramai yang tak tau l

NUTELLA POD by MAMASAB ======================== . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni 🤤🤤 . Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!! Saya lina agen sah MAMASAB www.wasap.my/601136582883/RM35 . #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 0 0

Terima kasih ❤️ ... Siapa yang tak sempat singgah, jangan risau! Nanti boleh walk in lagi 😊👇🏻 . 📍 17 / 18 / 19 Sept 2019 📍 Masa : - 11.00 am - 2.00 pm - 4.00 pm - 6.00 pm . 📍 Lot 6, Tingkat Bawah, Inkubator Usahawan PIJ, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. . #mymumsbakeryjb #mymumsbakeryjohorbahru #cookies #anneidris #nutellapod #crunchybrownies #chipmania #crunchychocchip

Share 7 2

Sunday,15/9 /19 Alhamdulilah, semua repeat oder Harinie❤ Beminat nak cube bole direct whtp sis yer☺ www.wasap.my/+60102767914/CheesstartbypicaHafizah 🔅Cheesetart Nutella 20pcs 🔅 Cheesetart Bajet Mix 16pcs- 2box 🔅 Cheesetart Bajet Nutella 16PCs -1box 🔅 Nutella pod 32pcs- 2 🔅 Nutella pod 15pcs-2 🔅 Nutella Pod 15pcs-1 box #cheesetart #nutellapod #bypicaHafizah #tryitfeelit

Share 6 0
mymumsbakery_johor. Terima kasih! ❤️ ... Jangan lupa temu janji kita hari ini ye! Boleh wa

Terima kasih! ❤️ ... Jangan lupa temu janji kita hari ini ye! Boleh walk in terus 😊 . 📍Lot 6, Tingkat Bawah, Inkubator Usahawan PIJ, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. . 📍Pukul 2.30pm - 5.00pm . #mymumsbakeryjb #mymumsbakeryjohorbahru #cookies #anneidris #nutellapod #crunchybrownies #chipmania #crunchychocchip

Share 2 2

Terima kasih! ❤️ ... Jangan lupa temu janji kita hari ini ye! Boleh walk in terus 😊 . 📍Lot 6, Tingkat Bawah, Inkubator Usahawan PIJ, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. . 📍Pukul 2.30pm - 5.00pm . #mymumsbakeryjb #mymumsbakeryjohorbahru #cookies #anneidris #nutellapod #crunchybrownies #chipmania #crunchychocchip

Share 6 1

Apeni3?? Kemahen warna warni 🙈 🍰 🍰 Ok yang ni, NUTELLA POD. 🍰 🍰 Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas, sebab lepas makan, maw naw lagi 🤣 🍰 🍰 Bila masuk je mulut tu, by the time nakkkk gigit je, bunyi kruk krak kruk krak.. Pehhhhhh! 🍰 🍰 Bunyi crunchy dari biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, korang sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, korang mungkin tk sedar dah habis sebekas. Hahaha... Beli banyak bekas k✔️✔️✔️ 🍰 #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 6 0

Terima kasih! ❤️ ... Jangan lupa temu janji kita hari ini ye! Boleh walk in terus 😊 . 📍Lot 6, Tingkat Bawah, Inkubator Usahawan PIJ, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. . 📍Pukul 2.30pm - 5.00pm . #mymumsbakeryjb #mymumsbakeryjohorbahru #cookies #anneidris #nutellapod #crunchybrownies #chipmania #crunchychocchip

Share 3 0

N E W R E L E A S E Peaco Pod ! Drizzle within peanut & chocolate for each bites! . . RM13 / box (8 pcs) . #nutellapod #peanutpod #nutella #peanut #choco #halalfood #halal #dessert

Share 28 3

Terima kasih! ❤️ ... Jangan lupa temu janji kita hari ini ye! Boleh walk in terus 😊 . 📍Lot 6, Tingkat Bawah, Inkubator Usahawan PIJ, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. . 📍Pukul 2.30pm - 5.00pm . #mymumsbakeryjb #mymumsbakeryjohorbahru #cookies #anneidris #nutellapod #crunchybrownies #chipmania #crunchychocchip

Share 12 1

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. . Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 . Pape roger www.wasap.my/60192467926/nutellapod . Atau klik link di bio . Delivery setiap hari dan caj penghantaran mengikut kawasan . #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasablovers #dessert #kek #cake #birthday #makan #sedap #aziekitchen #nonatv3 #hebat #baking #cooking #international #malaysia #viral #bakery #hotselling #lakukeras #sos perap #ayamperap #kambingperap #sotongperap #udangperap #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamasabbakery.lz. NUTELLA POD ❗❗❗
.
Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutell

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. . Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 . Pape roger www.wasap.my/60192467926/nutellapod . Atau klik link di bio . Delivery setiap hari dan caj penghantaran mengikut kawasan . #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasablovers #dessert #kek #cake #birthday #makan #sedap #aziekitchen #nonatv3 #hebat #baking #cooking #international #malaysia #viral #bakery #hotselling #lakukeras #sos perap #ayamperap #kambingperap #sotongperap #udangperap #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 4 0

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. . Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 . Pape roger www.wasap.my/60192467926/nutellapod . Atau klik link di bio . Delivery setiap hari dan caj penghantaran mengikut kawasan . #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasablovers #dessert #kek #cake #birthday #makan #sedap #aziekitchen #nonatv3 #hebat #baking #cooking #international #malaysia #viral #bakery #hotselling #lakukeras #sos perap #ayamperap #kambingperap #sotongperap #udangperap #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 3 0
nita._mamasabakeryshahalam. NUTELLA POD ❗❗❗
.
Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutell

NUTELLA POD ❗❗❗ . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas😂 . Bila masuk mulut, akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas😬😅 . Rm25 ada 16pcs 😍😍😍 Pape roger www.wasap.my/60126696324/nutellapod #nutellapod #cookiesnutella #mamasablover

Share 2 0
ratucakehouse_mamasabbakery. Onz ke sangat onzz??
Cookies MAMAROCERR 😍🤤🤤
Serius sebiji rasa iras

Onz ke sangat onzz?? Cookies MAMAROCERR 😍🤤🤤 Serius sebiji rasa iras iras coklat itu tau ehemm! . Di celup chocolate dulu.. Di tekap dgn almond dadu yg di panggang rangup.. Di tuang lagi dengan nutella kat tengah tengah🤭 . Roger laju2 kalau x sbr nak try 😄 Delivery terus ke lokasi anda, setiap hari🚘🛵 www.wasap.my/601111175752/mamarocher . #mamasab #kekmamasab #mamasabwarrior #nutellapod #cookiesmamarocer #cookies #cookiesmamasab #keksedap #kekmurah #cookiesraya #raya2019 #aidiladha #kek #cakedelivery #fooddelivery #dinner #dessert #brownies #dfcc #pannacotta #deliverykl #deliveryselangor

Share 4 0
mamasab_bakery_johor. Resepi Nutella Pod Sedap Viral 

Cookies ini dikatakan sedang meletup

Resepi Nutella Pod Sedap Viral  Cookies ini dikatakan sedang meletup-letup dipasaran. Dengar kata sedap sangat dan harganya juga ya ampun …. Mahal yang amat! Resepi ini mahal kerana menggunakan Nutella sebagai intinya. Doh yang menggunakan serbuk almond juga mahal. Kalau guna Walnut dan Hazelnut, lagi lah mahal. Okay jom kita tengok resepinya. Semoga bermanfaat !  Bahan-bahan 380 gram tepung gandum (2 ¾ cawan)1 sudu teh soda bikarbonat½ sudu teh baking powder50 gram serbuk Walnut/Hazelnut atau Almond250 gram mentega (1 cawan)220 gram gula kaster (1 ¼ cawan)1 biji telur A1 sudu teh esen vanilla1 botol NutellaAcuan muffin kecil –di gris Cara-cara: Ayak tepung gandum bersama soda bikarbonat dan baking powder. Satukan dengan serbuk walnut.Pukul mentega dan gula hingga kembang dan gebu. Masukkan telur dan esen vanilla. Putar sehingga rata.Masukkan tepung dan uli sehingga menjadi doh yang lembut. Rehatkan selama 15 minit.Bulatkan doh sebesar ibu jari (15gram), tekan ke dalam acuan.Bakar suhu 170’C selama 10-15 minit.Keluarkan dari oven, kemudian tekan menggunakan penekan kayu untuk membuat lubang di tengahnya. Buat ketika biskut masih panas, jangan tunggu sehingga biskut sejuk kerana ia akan retak dan susah ditekan.Bakar semula selama 5 minit jika mahukan kulit podnya lebih garing.Sejukkan dahulu sebelum di pipe Nutella di tengahnya. Hias mengikut citarasa anda.  #sabrinabakery #mamasabagen #sabrinabakeryagent #mamasab #mamasabwarrior #alfattah #alrazzaq #pembukarezeki #mamasablovers #nutellapod #johorfood #johorfooddelivery #taxicakes #mamasabdelivery #mamasabjohor #agenmamasabjohor #redvelvet #chocolatemoist Kredit to dailymakan

Share 5 0
zulfah_aziz. NUTELLA CHEESE TART BERRYS

Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susa

NUTELLA CHEESE TART BERRYS Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣 Gabungan crust yg crunchy Acah2.. Di tambahkan lagi Cheese cream pure HALAL Dr australia.. Yg hanya di campur sedikit gula n whipping cream jenama anchor.. Bukan tambah dengan susu tin ye 🤣🤣🤣.. Apa tah lagi di tambah dgn susu biasa atau pun non dairy whipping cream yg akan buat kan cheese akan hilang rasa.. 🤣🤣🤣 Story ni Baker Baker je tahu n teknik mcm mana nak jimat kan penggunaan cheese.. 🤣🤣.. Dalam mamasab bakery xda lah istilah nak jimat kan cheese.. Guna je cheese betul2 biar puas hati Customers makan kan 😂😂 Di tambah dengan nutella original yg penuh rasa hazelnut n buah2 Berry yg masam manis.. Alahai.. Penat lah type nak cerita pasal #nutellacheesetart Berry with full nutella ni 😂😂😂 Terliur? Tekan link ni cepat² 💃 wasap.my/60137005767 #mamasabpromo #mamasabkekshahalam #dfccmamasab #NuttelaCheeseTart #mamasab #mamasablovers #brownieslegend #browniesextradrizzle #mamasablover #sayajualkek #kambingperap #kekredvelvet #whoopie #redvelvetmamasab #kekshahalam #cakelover #pecanbutterscothcake #mamaroccerr #keksedap #nutellapod #kekmurah #kekkl #kekbesut #kekjerteh #kekpandangulamelaka

Share 4 0
dyanasbakingproject. Nutella pod in mini pack. Thanks all. Ada EXTRA 2 packs tau! Siapa cep

Nutella pod in mini pack. Thanks all. Ada EXTRA 2 packs tau! Siapa cepat dia dapat! WhatsApp now! #dbpminipack #nutellapod #seriiskandar #uitmseriiskandar #utp #ayertawar #bota #gelungpepuyu #titigantung #manjung #perak #dyanasbakingproject #kekgelungpepuyu #gelungpepuyucake #kekbota

Share 23 3