(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bakeathome_byfarateeka. Rasa macam balik marathon settlekan order hari ni. Maklumlah kerja sen

Rasa macam balik marathon settlekan order hari ni. Maklumlah kerja sensorang. Tambah anak2 banyak bagi extra task kat mama dia😆 tapi nasib baik ada husband tolong jadi runner delivery sebelum pergi kerja td😁 . . Akak up salah satu order customer dulu la ye. . . FRUIT TART RM32/25pcs . . #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartpuchong #fruittartpuchong #dessertpuchong #muffin #browniespuchong #browniesputraperdana #nutellapod #thaibreadpuchong #thaibread #creamhornpuchong #creampuff #creampuffpuchong #bakeathome #fruittart #fruittartpuchong #fudgybrownies #fudgybrowniespuchong #browniespuchong #tamanputraperdana #tamanputraperdanapuchong #meltingcheesecake #nutellapodpuchong #unicorncreampuff #kekbatikpremium #kekbatikbajet #kekbatik #kekbatikpuchong

Share 1 0

Mcm lama plak tak bersiaran....😆 Creampuff with classic cream ; cheesetart mix filling & Nutella Pod Nuts utk hr ini. Tqvm ye repeat order 😘 . . . 📲 01132192069 (dila) . . . . #dilladelight #creampuffsedap #creampuffgebu #creampuffwithclassiccream #creampuff #cheesetartcomel #cheesetartklang #cheesetarttheme #fancycheesetart #blueberrycheesetart #strawberrycheesetart #nutellapod #nutellapodmurah #nutellapodsedap #nutellaoriginal #nutellapodklang

Share 9 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
forever_anis. #nutellapod fully booked
.
💣JUALAN MURAH AKHIR TAHUN💣
.
📌RM1
☀️Chee

#nutellapod fully booked . 💣JUALAN MURAH AKHIR TAHUN💣 . 📌RM1 ☀️Cheesetart ☀️Donut . ☀️Red Velvet ☀️Fruit tart ☀️Walnut butterscotch . ☀️Pgm ☀️Kek batik . ☀️Sandwich Creamy Mushroom . . 📌RM1.50 ☀️Sandwich Grilled Chicken . . 📌RM2 ☀️Egg tart ☀️Chicken pie . . 📌RM4 ☀️Puding Roti . . 📌RM5 ☀️Durian Layer Cake ☀️Choc Cheese ☀️Laksa . . 📌RM6 ☀️Spaghetti . . 📌RM10 ☀️Beef lasagna produk booking: . 👉PANDAN CHEESE LAVA 500G - RM12 (harga asal RM20) . 👉MARUKU CHEESE 320G - RM12 (harga asal RM15) . 👉INDULGENCE CHOC CAKE 7" - RM38 (harga asal RM48) . 👉BLUEBERRY CRUMBLE CHEESE LAVA 500g - RM12 (harga asal RM20) . 👉NUTELLA POD 9pcs - RM12 (harga asal RM15) . 👉KEK BATIK 5" - RM10 (harga asal RM13) syarat dapat harga promo: ✔️pickup ada tarikh 7/12/19 . ✔️waktu pickup: 11.30pg hingga 3ptg . ✔️pickup order di Bakery Taman Krubong Jaya . ✔️booking order di whatsapp 0163710352 http://www.wasap.my/60163710352/NakPromo7DEC . . ------------------------------------------ . produk/desserts yang tiada dalam senarai booking, boleh beli terus pada hari jualan Jualan bermula pada jam 11.30pg sehingga 3ptg

Share 13 0
qukees_bites. Asyik belanja yg dah siap mekap je. Nah kalini kita bagi seketul si ge

Asyik belanja yg dah siap mekap je. Nah kalini kita bagi seketul si gebu ni 😍 Bayangkan skali masuk dlm mulut.. #cheesetart #cheesetartkualaterengganu #cheesetartmurah #cheesetartgebu #teamAFCV011217 #tarttelur #nutellapod #browniesbites #brownieskualaterengganu

Share 122 37
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NEW COMBO MAMA CANTIQUE COMING SOON 🌹 . Gabungan 2 jenis kek yang berbeza rasa, berbeza benua 👇 🌸DFCC No Cheese 🌸Pecan Butterscotch . Setiap pembelian FREE mask muka tau. Best ke best sangat2? 😍💐 . Stay tuned 🔥🔥🔥 .

Share 6 1

NEW COMBO MAMA CANTIQUE COMING SOON 🌹 . Gabungan 2 jenis kek yang berbeza rasa, berbeza benua 👇 🌸DFCC No Cheese 🌸Pecan Butterscotch . Setiap pembelian FREE mask muka tau. Best ke best sangat2? 😍💐 . Stay tuned 🔥🔥🔥 .

Share 3 1

NEW COMBO MAMA CANTIQUE COMING SOON 🌹 . Gabungan 2 jenis kek yang berbeza rasa, berbeza benua 👇 🌸DFCC No Cheese 🌸Pecan Butterscotch . Setiap pembelian FREE mask muka tau. Best ke best sangat2? 😍💐 . Stay tuned 🔥🔥🔥 .

Share 9 1
alisyalisalove. Kalau ada regular customer yg craving ni mmg x dpt akak  nak tolak, so

Kalau ada regular customer yg craving ni mmg x dpt akak nak tolak, so sebab akak akan open order utk selitkan mana yg berminat, senang sekali jalan😂, Alhamdulillah, Allah bg kita rezeki dimana buat dua keje dlm satu masa😘 Tq customer for yr continuous support 💗 💖 RED VELVET CHEESE LELEH 💖 PANDAN GULA MELAKA CHEESE LELEH 💖 KEK COKLAT MOIST KEBANJIRAN @ LAVA 💖 BREAD BUTTER PUDDING Alhamdulillah... Rezeki Allah luas😘😘😘 #thestoryofparttimebaker #mogausahainidiberkati #dapurmamaalisya #foodlovers #foodporn #tartnyonyagebu #tartnyonya #bahulukemboja #bahulujb #bananamoistcake #nutellapod #nutella #hokkaidocupcakes #marblekeksutera #choclavameletussjb #kekcoklatkebanjiran #food #foodie #browniesalmond #brownies #bakersjb #foodphotography #sayamasaksayajual #premiumcookies #premiumcake #ilovefood #rezekiallahluas #wanpakusandwich #wanpaku #Alhamdulillah

Share 9 1