(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
chocoricebyme. Ada banyak lagi topping lain.. boleh pilih nak dalam botol atau dalam

Ada banyak lagi topping lain.. boleh pilih nak dalam botol atau dalam bekas.. kalau dalam botol macam nie RM10 je termasuk topping.. ada mcm2 topping.. whatsapp kak fiza nanti kak fiza bagi list 😘 . . #chocojar #chocojarmurah #chocojartemerlohcod #chocojartemerloh #chocojarpahang #coklat #dessert #jjcmpahang #brownies #nutellapod #tart #cake

Share 5 0

Eat My C🍪🍪cakes takes korea 🇰🇷 . Modeled by : @_halimyang_

Share 17 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kamycookies. NUTELLA POD DAH SIAP!!! NI KHAS UNTUK MALAM ANUGERAH USAHAWAN SANDAKAN

NUTELLA POD DAH SIAP!!! NI KHAS UNTUK MALAM ANUGERAH USAHAWAN SANDAKAN PADA 20 OKTOBER 2019. UNTUK KEDAI. NANTI KITA STOCK YER. #nutellapod #kamycookies

Share 1 0
mamasab_utara. #NUTELLAPOD dari MAMASAB BAKERY!!
.

Nutella Pod dari Bakery No.1 Mala

#NUTELLAPOD dari MAMASAB BAKERY!! . Nutella Pod dari Bakery No.1 Malaysia 😍 Sabrina bakery! Special lain maicamm nutella pod ni sebab ada imported chocolate chips😋 . Super duper Crunchy soft sangat bila digigit didalamnya and pure Nutella filling yang sangat KAYA dengan chocolate😋 Rasa Nutella yang luar biasa dan sangat sangat mengasyikkan bila masuk dalam mulut anda nyum nyum 😏😏😏 . Nutella Pod RM25 (16pcs) Nutella Pod RM25 (16pcs) Nutella Pod RM25 (16pcs) Sebarang pertanyaan atau order boleh klik link kat bio ok 😚 #NutellaPod #sabrinabakery #mamasabbakery #mamasabwarriors #mamasablovers #cikmisquad #teamzeela #delivery #supplimentofhappiness #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #lubukkekNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018

Share 1 0
mellflorist_gold. NUTELLA POD by MAMASAB ========================
.
Ramai yang tak tau l

NUTELLA POD by MAMASAB ======================== . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni 🤤🤤 . Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!! www.wasap.my/60189172318/RM35 . #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 2 0

Pandan Gula Melaka Cookies RM30 . PROMO SEMPENA PELANCARAN PGM COOKIES RM25 / NP RM30 . Yang pernah cuba PGM Cake #mamasabakery, pasti tahu betapa sedapnya PGM kan? Tapi kali ni #mamasab keluarkan versi cookies pulak. Adudu, PGM Cake pon dah sedap gila, ni kan cookies pulak. Mesti lagi SODAP 😭 . Terhasil dari gabungan gajus cincang dan serbuk premium chocolate, dicelup dalam choc pandan, lepastu digolek2 dengan hawaiian kelapa parut dan gula melaka. Memang betol2 cair di mulut 🤤😋 . Nak order tapi duduk jauh? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain 📲 010.533.4199 atau terus je klik link dekat BIO @mamasab.selangorkl.ain 😘 .

Share 7 1
mamasab.selangorkl.ain.

.................

Share 1 1

Pandan Gula Melaka Cookies RM30 . PROMO SEMPENA PELANCARAN PGM COOKIES. RM25 / NP RM30 . Yang pernah cuba PGM Cake #mamasabakery, pasti tahu betapa sedapnya PGM kan? Tapi kali ni #mamasab keluarkan versi cookies pulak. Adudu, PGM Cake pon dah sedap gila, ni kan cookies pulak. Mesti lagi SODAP 😭 . Terhasil dari gabungan gajus cincang dan serbuk premium chocolate, dicelup dalam choc pandan, lepastu digolek2 dengan hawaiian kelapa parut dan gula melaka. Memang betol2 cair di mulut 🤤😋 . Nak order tapi duduk jauh? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain 📲 010.533.4199 atau terus je klik link dekat BIO @mamasab.selangorkl.ain 😘 .

Share 3 3

Carik benda tersembunyi 😝 #eatmycoocakestakeskorea

Share 30 1
mellflorist_gold. NUTELLA POD by MAMASAB ========================
.
Ramai yang tak tau l

NUTELLA POD by MAMASAB ======================== . Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni 🤤🤤 . Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!! www.wasap.my/60189172318/RM35 . #nutellacheesecake #nutellapod #kekMAMASAB #sabrinabakeryterengganu #bff #birthdaykekmurah #kekcoklatberhantu #kekcombo

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ASYIK ILANG Kastemer kater, Nutella Pod yang beli aritu asyik ilang...ilang dalam molot😝😝😝 Itu yang dok repeat order... Arini lewat kami balik dari buat penghantaran sekitar #shahalam lam dan #kualalumpur 😂😂😂 Hujan di mana- mana...jem di mana- mana tapi syukur sangat semua urusan dipermudahkan. Berhati- hati semasa memandu pulang. Berzikir dan banyakkan berdoa kala ujan, waktu mustajab berdoa, Inn Shaa Allah, semoga semuanya selamat sampai ke destinasi ya😍😍😍 Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran Nutella Pod nie, WA ya, 016.338.1326 010.255.5494 ❤ ❤❤ #GeeHomeBakery #event #openhouse #potluck #raya #raya2019 #deepavali #nutella #nutellapod #cookies #homebaker #homebakerrawang #freshlybaked #bandartasikputeri #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor  #bakedwithlove #event #doorgift #ilovefood #foodie  #foodporn #dessert #delicious #tempahansepanjangtahun

Share 2 0
shyamys_bakery. OPEN FOR ORDER🗣  NUTELLA POD 
Murah! Sedap!  Posh Desert Cheapest In

OPEN FOR ORDER🗣 NUTELLA POD Murah! Sedap! Posh Desert Cheapest In Town Cash on Delivery: Seberang Jaya Seberang Perai Perda Butterworth Simpang Ampat Bukit Minyak Parit Buntar Whatsapp sekarang untuk order! 0176170327 0194511410 #nutellapod #Nutellapodviral #nutellapodmurah #nutellapodsedap #nutellapodperai #nutellapodcod #nutellapodseberangjaya #pavlova #pavlovamurah #creampuffseberangjaya #creampuffsedap #creampuffmurah #creampuffs #creampuffgebu #pavlovasedap #pavlovaseberangjaya #minipavlova #minipavlovamurah #sayajualpavlova #foodstagram #dessert #dessertlovers #pavlovapenang #desertviral #desertpenang

Share 16 0