(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mr_kehidupan. Orang ramai selalu cakap \"ilmu itu mudah untuk dipelajari tetapi susah

Orang ramai selalu cakap "ilmu itu mudah untuk dipelajari tetapi susah untuk diamalkan" . Mengapa susah untuk diamalkan? . Sebab segalanya bermula dengan niat. Jika niat kita salah maka kita akan susah untuk amalkan sesuatu ilmu itu. Ingat belajarlah banyak mana pun ilmu tetapi niat bukan kerana Allah s.w.t iannya tiada guna. Sebab ilmu itu datang dari Allah s.w.t bukan daripada manusia. . #mrkehidupan #quotes #mrkehidupan #cintaislamicc #cintaislamic #cinta #muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap . Jom Follow @mr_kehidupan 😊 . 👇Tag Rakan Anda👇

Share 22 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kak.rah. 4 CARA BUAT DUIT YANG @usaha.sendiri_dekna SEDIAKAN 🙌🏻
•
1- buat dui

4 CARA BUAT DUIT YANG @usaha.sendiri_dekna SEDIAKAN 🙌🏻 • 1- buat duit dengan menjual 30 • 2-buat duit tanpa menjual ❌ • 3-buat duit atas angin 💸 • 4-buat duit lebih senang • Ramai dan sudah beratus pun berjaya dengan testimoni luar biasa korang boleh tengok dekat @usaha.sendiri_fb 💯 • CUBA DULU, BARU CERITA. FAHAMILAH DAHULU, BARU MENJAWAB. PIKIRLAH DULU, BARU BERKATA. DENGARLAH DULU, BARU BERI PENILAIAN. BEKERJALAH DULU, BARU BERHARAP.

Share 16 1

#Repost @thedakwah.my (@get_repost) ・・・ Saat orang melihat aku seolah-olah kuat kerana sering memberi kata-kata nasihat. Sungguh, akulah insan yang dahagakan kata-kata semangat Saat orang nampak aku seolah-olah tidak diuji tuhan Sungguh, aku sendiri tak lari dari ujian hati dan duniawi. Saat orang lain perhati banyak senyum ketawa yang sering dipamerkan Sungguh, akulah insan yang banyak menangis 2/3 malam mengadu isi hati pada Tuhan Sungguh, Diri ini cuma manusia biasa Yang tak selalu kuat, ada masa terkulai Yang tak selalu taat, ada masa lalai Yang hidup dengan matlamat Bahagia jangan tayang, nanti orang dengki Sedih jangan tunjuk, nanti orang maki Andai tikar sejadah mampu bersuara. Dialah yang paling setia memujukku dan mengelap air mata kesedihanku Jika malam mampu menjadi saksi. Dialah waktu yang palingku nanti untuk luahkan apa yang terbuku di hati #dakwahjiheart #darihatiuntukhati #cintaislamicc #spreadthekhair #muhasabahdiri #dakwah #hijrah #hijrahsantun #atokpesan #tausyiahcinta #nakbebel #nakpesan #katakatacinta #katakatamutiara #katakatainspirasi #katakataindah #jentikhati #tarbiyahsentap #malaysia

Share 3 0
syazbookstore. sesuai letak dalam beg dan bawa ke mana2. .size A6. .
Jom tempah sekar

sesuai letak dalam beg dan bawa ke mana2. .size A6. . Jom tempah sekarang🤗Nak tempah dulu tapi bayar time gaji pun boleh❣🤗 . . Cara tempahan : . 1. Whatsapp 0195060759 atau . . 2. Komen "Nak" nanti akan di PM ☺️👍 . . Follow : @syazbookstore . . . . . ___________________________ #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #TolongDengar #SeribuSatuCerita #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #syazbookstore

Share 3 2
tshirtpaduuu_. Promo !! Promo !! .

Korang nak letak nama korang or bt/gf kat baju ko

Promo !! Promo !! . Korang nak letak nama korang or bt/gf kat baju korang ? 😊mehh grab 2 3 helai mehh murah je guyss Tkde masalah tkde kena kan cas pape pon guys untuk letak nama design 👍 . kepada sape berminat ? Boleh roger tekan link di bio guys 👆 kami cari 5 orang yang terawal untuk dapat harga PROMO ‼️ #apakes

Share 10 0
jujubebeh. Aku bermaksiat kepada Mu, tapi kau masih berlemah lembut kepadaku.
.
A

Aku bermaksiat kepada Mu, tapi kau masih berlemah lembut kepadaku. . Allah😥 . Engkau tutupi aibku padahal aku hamba derhaka. . Allah sangat baik dengan kita, kita yang lalai. Sesungguhnya pintu taubat sentiasa terbuka. Sama sama kita buat kebaikan walaupun sekecil zarah ya. 😘 . . Kredit to @mengaji.comm #nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel #jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #dakwahjentikhati #lawakhambar #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic #selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

Share 0 0
lawak_habiz. Bukan bisher-bisher ni..😅😅😅
Ade ke member korang boleh buat aksi mc

Bukan bisher-bisher ni..😅😅😅 Ade ke member korang boleh buat aksi mcm nie Cer tag sikit : : P/s: Dm admin owner video untuk dikreditkan🚨 .

Share 22 2
mimiey.lee. Sepanjang hidupku.. •Jangan lupa follow 
@mimiey.lee
•
Tag Someone ❤ �

Sepanjang hidupku.. •Jangan lupa follow @mimiey.lee • Tag Someone ❤ 😍😍 • • • Halal kan video korang yang admin post😊 • • #ayatsentap #ayatpower #ayatpedas #pasrah #heartbroken #ayatjiwang #sahabat #videojiwang #lagu #perempuan #brokenheart #brokenheartquotes #kisahkita #kakishare #ceritakita

Share 37 0
lawak_habiz. Wahhhh geng kerbau versi manusia main selut ni😅😅😅😅
.
.
P/s: Dm adm

Wahhhh geng kerbau versi manusia main selut ni😅😅😅😅 . . P/s: Dm admin owner video untuk dikreditkan🚨 . . #lawakbodoh #lawakhangit #kelakar #hiburan #lawakmalaysia #lawakboring #indolawak #lawaktahapdewa #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #prank #igersmy #brocuba #my_genggua

Share 26 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kitchen_ibumas. Reposted from @mengaji.comm (@get_regrann) -  Perempuan paling mudah u

Reposted from @mengaji.comm (@get_regrann) - Perempuan paling mudah untuk masuk Syurga. Percayakah anda, wanita Islam dapat masuk ke syurga dengan mudah jika memenuhi 4 kriteria ‘rahsia’ ini. - Rasuluullah saw bersabda: “Apabila seorang wanita (isteri) itu sudah melakukan 4 perkara ini; solat fardhu 5 waktu, berpuasa di bulan Ramadhan, menjaga kehormatan diri dan mentaati perintah suami, maka dia bebas masuk ke syurga melalui mana-mana pintu yang dipilihnya.” (HR. Ahmad , Ibnu Hibban dan Thabrani) - Lihatlah betapa Allah memudahkan betapa wanita itu lebih senang memasuki syurga berbanding lelaki. Asalkan mereka taat kepada suami, mengerjakan solat lima waktu sehari semalam, menjaga aurat dan kemaluannya maka wanita boleh memilih mana-mana Syuga di kehendakinya. - Ceramah oleh : Syeikh Salih Al-Maghamsi #notanidakwah - #nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel #jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #dakwahjentikhati #lawakhambar #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic #selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

Share 2 0
rusyzai. hye apa khabar ? saya doakan semoga semuanya diberi kesihatan dan dper

hye apa khabar ? saya doakan semoga semuanya diberi kesihatan dan dpermudahkan segala urusan.Amin Ya Rabb😊 . P/s : Angin kuat sgt barai terus rambut! adoi haha 😅 . . . #nakpesan #atukpesan #jentikhati #rotikaya #jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #tiber #malaysia #lawakhambar #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #selafazcinta #igermalaysia #nakpickupline #cintaislam #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

Share 7 4
syazbookstore. sesuai letak dalam beg dan bawa ke mana2. .size A6. .
Jom tempah sekar

sesuai letak dalam beg dan bawa ke mana2. .size A6. . Jom tempah sekarang🤗Nak tempah dulu tapi bayar time gaji pun boleh❣🤗 . . Cara tempahan : . 1. Whatsapp 0195060759 atau . . 2. Komen "Nak" nanti akan di PM ☺️👍 . . Follow : @syazbookstore . . . . . ___________________________ #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #TolongDengar #SeribuSatuCerita #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #syazbookstore

Share 2 0

Hadiah kan ALQURAN SPECIAL EDITION untuk tersayang 😍 . Terdapat👇🏾 ✔️Penanda yang comel ✔️Isi dalam warna-warni ✔️Terjemahan lengkap ✔️Berzip kemas ✔️Jangan risau, ada kelulusan KDN . & paling best, ianya menggunakan kertas khas Al-Quran jenis QPP yang berkualiti tinggi, anti-silau (untuk pembacaan yang lama) dan tahan lama. . . Siapa yang suka membeli alquran special edition ni? . 1) Ramai yang suka buat hantaran perkahwinan, sebab ada kotak yang sangat kemas. . 2) Hadiah untuk seseorang yang istimewa sama ada untuk suami, isteri, sahabat baik dll . 3) Beli untuk penghargaan untuk diri sendiri 😍 . 4) Malah untuk anak-anak supaya anak2 lagi seronok & semangat untuk baca alquran . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60199039612 . Atau . 2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊

Share 10 1