(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
i.prettyco. Ape yg berbezanya MFS yg baru berbanding sebelum ni ialah kami banyak

Ape yg berbezanya MFS yg baru berbanding sebelum ni ialah kami banyak tambahan formula baru iaitu Centella Asiatica Estract iatitu ekstrak daun pegaga yg diimport khas dari Jepun, Moist 24 Essence iaitu Imperata Imperata Cylindrica Root Extract yg juga diimport dari Jepun dan jugak Vitamin C.. . Kali ni MFS bukan je bertindak utk memudarkan jeragat tapi dlm masa yg sama jugak memberi kelembapan maksimum selama 24jam pd kulit, mencerahkan kulit, dan jugak memudarkan parut2, menghilangkan garis2 halus pd wajah, dan mengecutkan jerawat dgn pantas dan berkesan inshaAllah. . DM Now kalau nak dapat Special Price 😻 . #jualfollowersmalaysia #jualfollowersdanlike #mylea #myleaserum #myleafrecklesserum #myleaoriginal #myleatreatmentfoundation #myleafoundation #foundation #skincareroutine #skincaretips #mylealipmatte #mylealipscrub #myleahoneysoap #makeuptutorial #tutorial #skincareproducts #glassskin #glassskinmakeup #flawless #glowingskin #produkmuslim #produkmurah #benamir #mirafilzah #naelofahijab #kurussihat

Share 0 0
baju.songket.dan.batik.ryanaz. ❤️BATEK MELODI❤️
.
DETAIL BATEK MELODI:
🍁MATERIAL COMO CREPE
🍁Potong

❤️BATEK MELODI❤️ . DETAIL BATEK MELODI: 🍁MATERIAL COMO CREPE 🍁Potongan RIAU PRINCESS BERDUTT DEPAN BELAKANG 🍁LEHER BERZIP / BF 🍁DESIGN BATEK HUJUNG LENGAN 🍁MATERIAL XPANAS. XMELEKIT. XBERBULU. 🍁MATERIAL TAHAN LASAK 🍁DESIGN MOTIF TERBARU 🍁MUDAH DIGOSOK 🍁TIDAK KECUT . 🌹MATERIAL KAIN DARI SEMI SUTRA 🌹MATERIAL XKECUT / XPUDAR KALAU BASUH BANYAK KALI 🌹ADA MOTIF GOLD DI CORAK KAIN 🌹DESIGN CORAK BATEK TERKINI 🌹KAIN JENIS A CUT 🌹GETAH KIRI KANAN 🌹XMUDAH BERKEDUT 🌹MUDAH DIGOSOK HARGA: RM97 SM / RM99 SS 📫Termasuk poslaju #jomkurus #malayweddingguide #malayweddingphotographer #muamalaysia #trustedsellermalaysia #ryanazcollection #handbagmurah #ajimaura #bajubridesmaidmurah #emas916murah #gegarvaganza2019 #bajukonvo #bawalinstant #shawltutorial #neelofa #mirafilzah #bajukurungbridesmaid #bajukurungsedondon #sedondon #cikgumalaysia #cikgusekolah #bajupengapit #pensyarah #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram #bridesmaidmalaysia #bajunikah #bajutunang #bajusedondonmurah

Share 0 0
snackravers.my. Kerepek Bronis Red Velvet Flavor bakal ucapakan \"SELAMAT TINGGAL\" tak

Kerepek Bronis Red Velvet Flavor bakal ucapakan "SELAMAT TINGGAL" tak lama lagi awakkk~😫 . . So...jom lah semua pakat rebut stok dgn sis..Lepas ni ntah bila pulak dapat merasa kan~😅😇 . . ORDER/INFO: 📲 019-498 4460/klik link di bio (kak erah) 📲 019-498 4460/klik link di bio (kak erah) 📲 019-498 4460/klik link di bio (kak erah)

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
damiahannah99. Repost by @mf_ibnu - Makhluk ni suka benau pakai selipor berbulu,pipi

Repost by @mf_ibnu - Makhluk ni suka benau pakai selipor berbulu,pipi tu halah-halah diet apoo ishh😴 Swipe left for video💜 Ig:@domnomer21 #AdelleaSofea #akasiatv3 #MiraFilzah #chaiyok

Share 7 0
fahmimohdrusli. Pecan butterscotch 🔥🔥
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lemb

Pecan butterscotch 🔥🔥 . Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream Dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krap krup 🌹🥰 . Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang Manis) membuatkan rasa enak sehingga bergetar lidah. 😍😍 . Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅 . Saiz 7": rm40 . Klik link bio mamasabrina_bakery utk order atau . Klik link dibawah yer 👇👇👇 www.wasap.my/+601120188787 www.wasap.my/+601120188787 www.wasap.my/+601120188787 . #sabrinabakery #pecanbutterscotch #pecanbutterscotchmamasab #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #thebestfnbbusiness2018 #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Share 0 0
adelleasofeadrama. Mira ke ni😂 srs terhibur part dia jerit tu , masalah jerawat haritu t

Mira ke ni😂 srs terhibur part dia jerit tu , masalah jerawat haritu tak selesai lgi ke ya Allah😂 Nanti pergi lagi Kedai spa tu Terjumpa fans lagi 😂 : Ni Sofea bukan Mira😂 : : Cr : ardzua @mfmirafilzah #mirafilzah #adelleasofea #dramaadelleasofea

Share 1 0
emma.fittrainer. Mana satu pilihan anda 😋😋
.
Kurus Fit Online Coaching intake Novembe

Mana satu pilihan anda 😋😋 . Kurus Fit Online Coaching intake November masih dibuka. . Coach Emma-01125363063

Share 2 1
as_modestyles. 7 PILIHAN WARNA RARE YG BAKAL MEMBUATKAN AWAK SEMUA RAMBANG MATA❗😍😍�

7 PILIHAN WARNA RARE YG BAKAL MEMBUATKAN AWAK SEMUA RAMBANG MATA❗😍😍😍 . . Berkenan dengan Aasiyah Kurung❓Jom klik link WS di bio OK❗😘

Share 3 1

Hello sayang..wah cemburu bkn main yer..Ada R..Ada I ☺️Dah2 Lepas ni blh sambung vote ok😉 . Let's vote together A N U G E R A H T E L E N O V E L A 2 0 1 9 VOTE: @mfmirafilzah @remyishak . Swipe up our IGS and VOTE ⤵️⤵️⤵️⤵️ ..... Pelakon Wanita Popular Telenovela👉👉 Mira Filzah . Pelakon Lelaki Popular Telenovela 👉👉 Remy Ishak . Anugerah Telenovela Popular 👉👉 Lelaki Kiriman Tuhan . Anugerah Novel Popular 👉👉 Lelaki Kiriman Tuhan . . LETS DO IT AGAIN! #MiraFilzah #RemyIshak #RemyRa #MiraFilzahForRatuTelenovela #MiraFilzahForAnugerahTelenovela2019 #AnugerahTelenovela2019 #PelakonWanitaPopularTelenovela #PelakonLelakiPopularTelenovela #AnugerahTelenovelaPopular #AnugerahNovelPopular #PujaanHatiKanda #LelakiKirimanTuhan #AnugerahBukuNegara #AnugerahTelenovela #AkasiaTV3 #SlotAkasia #Megadrama #WeLoveMiraFilzah #Miraclegacy #TogetherWeStrong #ItsAllAboutMiraFilzah . . 🚨💜🐦FASA 2💜🐦🚨 ANUGERAH TELENOVELA KEEP ON VOTING #PURPLESQUAD!! . Gambate #MFarmy Gambate 💪💪💪💪 . Credit caption : officialgengtingtongmf

Share 1 0
lizawatiabdulaziz. Hi all amazing peep out there 🤗
.

Ni result group bulan Oct 2019, ke

Hi all amazing peep out there 🤗 . Ni result group bulan Oct 2019, kelas masih lagi berlangsung. Intake untuk bulan Nov 2019 telah dibuka. Jom book slot laju-laju 🤩 . Hanya terbuka kepada 20 orang yang betul-betul siyes nak turunkan berat badan dan nak hidup secara sihat 👍👍 . Jumpa anda di kelas nov ye 😊 . Nukilan ~coach Ija ~ Pls follow my ig @lizawatiabdulaziz #hidupsihat #onlinecoaching #taknakubat #turunlaju #kawaldarahtinggi #eatclean #kuruscantik #jomkurus #sihatmenawan #nogemuk #kawaldarahtinggi #fazura #mirafilzah #naksihat #coachija

Share 1 0
ohhviral.my. nama pun perempuan. kan? ♥️tag pasangan anda bagi dia tahu😜

Do follo
Share 0 0
angah_fittrainer. Diri rasa lebih yakin. Lebih happy dgn diri sendiri.⠀
.⠀
.⠀
Dlu rasa d

Diri rasa lebih yakin. Lebih happy dgn diri sendiri.⠀ .⠀ .⠀ Dlu rasa down. Malu sangat dgn berat badan 116 kg. Umur padahal baru 19 tahun masa tu.⠀ .⠀ .⠀ Time nk diet je. Kawan² mesti ajak makan.⠀ .⠀ .⠀ Alhamdulillah lepas ada coach yg guide. Ada support group. Inaz berjaya turun 45 kg dlm masa lebih dari setahun.⠀ .⠀ .⠀ Share this story dgn kawan² anda untuk bagi inspirasi dan motivasi. Jgn give up in the process!⠀ .⠀ .⠀ Daftar intake November Kurus Fit Online Coaching. Details program dan yuran klik link di bio @angah_fittrainer sekarang.⠀ .⠀ .⠀ Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT⠀ .⠀ .⠀ Coach Angah❤️❤❤ | 0123452444⠀ Coach Adi💛💛💛 | 0123971433⠀ ⠀ #coachangahkfoc#kurusfitonlinecoaching⠀ #teamfittrainer⠀ #teamnextlevel⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #kuruscepat #dramasangat #malaysiaplussize #marykaymalaysia #misclaire #plussizemalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #demirindumu #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #blousemurah #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #sepahtureunionlive #mirafilzah #GegarVaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia #palazzo #merdeka⠀ .⠀ .

Share 5 0
korset_bengkung_curveshape. Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (

Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (NO BOTTOM OPENING) . Colour : Black & Brown . Size: L ➡ 4XL !! . Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti . Super High Tummy Control Pant 👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm) 👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha) . 🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 . 🌸Seluar hingga ke paras bawah dada . 🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! . 🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian.. . SESUAI UTK : 🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh' 🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung 🌼 yang agak malas nak pakai korset 🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung 🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut.. . Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa.. . wasap 013-5850392😊 #girdlemurah #girdle #girdlemurahmalaysia #lingirie #nightwear #penang #johorbahru #kelantan #terengganu #situnurhaliza #serawak #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #meletop #mirafilzah #korsetmurah #babyctdk #korset #kualalumpur #ctdk #igersmalaysia #abpbh32 #instaseleb #amyramarjr #alhaalfa #naelofarhijab #igersmalaya #klcc #meletop #sunwaypyramid

Share 0 0
kak.rah. 4 CARA BUAT DUIT YANG @usaha.sendiri_dekna SEDIAKAN 🙌🏻
•
1- buat dui

4 CARA BUAT DUIT YANG @usaha.sendiri_dekna SEDIAKAN 🙌🏻 • 1- buat duit dengan menjual 30 • 2-buat duit tanpa menjual ❌ • 3-buat duit atas angin 💸 • 4-buat duit lebih senang • Ramai dan sudah beratus pun berjaya dengan testimoni luar biasa korang boleh tengok dekat @usaha.sendiri_fb 💯 • CUBA DULU, BARU CERITA. FAHAMILAH DAHULU, BARU MENJAWAB. PIKIRLAH DULU, BARU BERKATA. DENGARLAH DULU, BARU BERI PENILAIAN. BEKERJALAH DULU, BARU BERHARAP.

Share 18 1

Kalau anda penggemar coklat, kami juga begitu 😋 hehehe .. extra chcocolate will change ur mood to be better 😁😁 . Utk org2 ampang, mehh roger sis utk order, blh click link kat bio ye 😘 . 📌 Perkara wajib yang anda perlu tahu sebelum beli cookies by #ovenbites : . 📌 cookies fresh from oven ! 📌 setiap hari production 📌 Stock x simpan lama . 😱 yang penting makanje tahu tahu habis 😋 . #cookies #ovenbites #freshfromoven #chocolatechipcookies #kudapkudap #ampang #cookiesampang #homemadecookies #cookiesonline #dfkl2019 #senangterhibur #dramasangat #mirafilzah #utusancintabuatadam #lelakimuyangdulu #akasia

Share 0 0

MINYAK BIDARA ASLI RUQYAH . Harga RM10 Sebotol (Exclude Postage) LULUS KKM. . . Alhamdulillah dgn izinnya mampu merawat 1001 Khasiat ❤️ . ▫Sakit dada sesak nafas ▫Susah tidur malam ▫Anak kencing malam ▫Kena gigitan ▫Batuk selsema ▫Buang angin dalam badan ▫Melembutkan saraf ▫Senggugut ▫Migrain ▫Sembelit ▫Bayi sawan tangis ▫Minyak kembung perut ▫Lenguh2 kebas kaki tangan ▫Gangguan jin dan makluk halus . Cara Guna 👉Baca selawat kemudian sapu ditempat yang bermasalah tadi . . WhatsApp 018-2480030

Share 0 1
princeba_princessmf. Salam 3 rakaat...
-
Doa ni ajaib.

Kadang, kita minta apa yang kita ra

Salam 3 rakaat... - Doa ni ajaib. Kadang, kita minta apa yang kita rasa baik. Tapi, Allah beri yang lebih baik untuk dunia dan akhirat kita. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #MiraFilzah #BenAmir #benamira

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ruby.by.az. PYJA PRETTY TWENTY , 20 % off untuk second pyjamas satin & free LM lan

PYJA PRETTY TWENTY , 20 % off untuk second pyjamas satin & free LM lanyard masih berlangsung❤ Bonda donning #serojabylm in Boysenberry. FOR DISCOUNTED/ COMBO SATIN get 1 LM LANYARD worth RM29 for 2 sets of satin pyjamas FOR NON DISCOUNTED ITEM: get LM WOODEN HANGER Athena worth RM23 per item! (with minimum price of RM120) how to order: 1. Whatsapp 01158112635 2. Click link at bio above 3. DM ♥️ Delivery available to KL CHERAS AMPANG KAJANG BANGI PUTRAJAYA . . #plussizesleepwear #premiumlingerie #plussizebra #plussizelingerie #premiumsleepwear #sleepwearmalaysia  #sleepwear #nightwear #nightwearmalaysia #sleepwearmalaysia #anniversarygift #selamatpengantinbaru #selamatbertunang #lemareamkajang #lemareambangi #lemareamkualalumpur #lemareamcheras  #jannanick #lemareamputrajaya #mirafilzah #bridetobe  #countingdays #bajubridesmaid #sportbra #duckscarves #aydajebat #lemaream #fashasandha

Share 0 0
syurga.scarves. Sweetnyaaaa @mfmirafilzah bergaya dengan Jacquard Jayne Diamond Square

Sweetnyaaaa @mfmirafilzah bergaya dengan Jacquard Jayne Diamond Square by Galeri Ariani dengan perincian eyelash ni kan? . Jangan tak tahu, ada lebih 20 lagi pilihan warna lain bagi koleksi terkini ini dan kesemuanya comel comel belaka. . Kalau anda di luar sana sedang mencari hijab untuk kelihatan lebih comel dari biasa, maka bolehlah cuba yang ini. Hihi 😜 . Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online. . . . #DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19 #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3 .

Share 25 0
fr.perfumes. .
Memandangkan ramai yang request nak brand kesukaan masing-masing, ja

. Memandangkan ramai yang request nak brand kesukaan masing-masing, jadi kali ni kami buka pre-order untuk pilhan haruman korang nak tu . Dan HANYA DALAM LIST DI ATAS SAHAJA. Jangan request lain, dah memang takde ye . Pre-order cuma seminggu sahaja. Dan anda akan dapat FREE GIFT. Berbaloi tunggu untuk haruman yang tahan lama . RM35 SAHAJA untuk SEBOTOL . DUA BOTOL RM70 . TIGA BOTOL RM100 + FREE POSTAGE . Berminat boleh order sekarang ye. Whatsapp +60129468757 atau tekan je link kat bio atas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurahmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumefree #perfumemurah #frinspiredperfumes #frperfumes #neelofa #nelydiasenrose #sharnaazahmad #syafiqkyle #sajat #handbegmurah #bajumurah #kosmetikmurah #ubatkurus #ubatkuat #dramasangattv3 #kasutmurah #jammurah #jannanick #zizanrazak #zulariffin #noradanish #mirafilzah #mekapmurah

Share 1 1
drninahamat. hikhikhik hoikkk...
.
Chia chia chia

hikhikhik hoikkk... . Chia chia chia

Share 17 1
syaliyanamy. BIG WHY korang perlu add sobella lipmate dalam rutin makeup harian kor

BIG WHY korang perlu add sobella lipmate dalam rutin makeup harian korang ❔❔❔ 💋 Ada kelulusan KKM 💋 Ada kelulusan HALAL 💋 Ekstrak MADU ASLI yang boleh merawat masalah bibir kering, merekah dan hitam. 💋 Texture jenis CREAMY, finishing MATTE tapi tidak mengeringkan bibir 💋 Long lasting, tahan lebih 8 jam 💋 Tidak tinggalkan kesan pada cawan Jom tukar ke SoBella Lipmatte sekarang 😍😍 Baby size : RM19 | Full size : RM38 + RM8(sm) / RM11(ss) 🚚 Klik whatsapp link di bio utk order/pertanyaan (0179379186) 💕💕 By pos only, no C.O.D 💥 #Sobella #SoBellaLipstick #SoBellaHoneyMatte #blackpink #friendshipedition #sobellafriendshipedition #bts #meletop #instaseleb #hanbyul @syaliyanamy #Lipstick #Lipmatte #SoBellaLipmatte #LipmatteSoBella #MaduAsli #LipstickSobella #blackpink #puteriyangditukar #mirafilzah #remyishak #khaibahar #neelofa #sitinordiana #bigstage2019 #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #cintabelumtamattempoh #dramaspontan #videolawak #videolucu

Share 14 0