(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bakedby.hayan. Salam Jumaat ๐ŸŒธ

100pcs Baked mini chocolate moist cake + special choc

Salam Jumaat ๐ŸŒธ 100pcs Baked mini chocolate moist cake + special chocolate ganache is done ๐Ÿ˜‹ Kek di bakar bukan dikukus.. dan tahan lebih lama tanpa disimpan di dalam chiller/fridge Chocolate ganache daripada premium dark & milk chocolate dan whipping cream.. bukan chocolate timbang dan minyak ye ๐Ÿ˜Š Open order untuk sebarang majlis ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ Minimum order 10 pcs Rm2.50 /per pcs Untuk tempahan lebih 150pcs harga boleh runding ๐Ÿค— #minichocolatemoistcake #chocolatecakegoodieskotatinggi #chocolatecakegoodiesjb #moistchocolatecakemurah

Share 10 0

Mini Chocolate Moist NEW FRESH RESTOCK Now available at our store! Moist Cake with marvellous chocolate melting on top. #minichocolatemoistcake #minichocolatecake #moistcake #chocolatecake #meraiscakedelight #permymall #miricommunity #miri #sarawak #trustedbaker

Share 4 0
hasha.kitchen. Alhamdulillah. Ni cerita sabtu lepas. Tapi baru pagi ni berkesempatan

Alhamdulillah. Ni cerita sabtu lepas. Tapi baru pagi ni berkesempatan nak upload ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Berkongsi ilmu yang tak seberapa dengan team #salmonskinsaltedeggbymamaintan sambil restock. . Semoga ilmu yang dikongsi bermanfaat. Dan bersama2 murah rezeki. Aamiin. . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #brownieskedut #browniesplain #brownieswalnut #fudgybrownies #doorgift #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hasha.kitchen. Yeay. Alhamdulilah. Tq mama @solehahrashid sambil hantar stok sambil m

Yeay. Alhamdulilah. Tq mama @solehahrashid sambil hantar stok sambil membeli sekali ๐Ÿคญ . Peminat setia crunchy brownies cookies kita hehe. . Korang dah rasa ke belum? Inshaa allah sedap dan korang akan repeat lagi. Bila makan sure tak boleh stop tau ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Kalau nak rasa, cepat2 dm atau klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . Boleh pos ke seluruh Malaysia jugak tau ๐Ÿ˜‰ Risau cookies pecah? Inshaa allah kalau handling by courier okay. Semua akan sampai dalam keadaan okay. Tapi pecah bahagian surface sikit tu normal ya sayang2. Hehe . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 12 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum korang โค๏ธโค๏ธ
.
Lama tak bersiaran. Busy dan kurang siha

Assalamualaikum korang โค๏ธโค๏ธ . Lama tak bersiaran. Busy dan kurang sihat ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท . Ni percubaan berapa hari yang lepas. Sebenarnya nak buat cakoi. Tiba2 jadi donut pulak. Tapiii. Sedap woi. Habis malam tu jugak. Alhamdulillah. Paling sedap yang letak coklat dalam dia tu ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Rasa macam nak buat lagi hahaha. Habisla diet gue. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 2 0
hasha.kitchen. Alhamdulillah makin hari makin penuh beg ikea ni. Semoga Allah murahka

Alhamdulillah makin hari makin penuh beg ikea ni. Semoga Allah murahkan rezeki semua yang membaca pos ni. Aamiin. โค๏ธ โค๏ธ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0
hasha.kitchen. My assistant โค๏ธโค๏ธ Sebelum tolong ummi. Kena cuci tangan dan pakai tutu

My assistant โค๏ธโค๏ธ Sebelum tolong ummi. Kena cuci tangan dan pakai tutup kepala. Kalau tak, tak boleh hehe. Tq sayang ummi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Semoga rajin2 tolong ummi bila dah besar nanti ye. Aamiin. . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 12 2
hasha.kitchen. Assalamualaikum korang. Nyum2. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Tengahari panaih lit2 camni. M

Assalamualaikum korang. Nyum2. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Tengahari panaih lit2 camni. Makan pulak brownies kedut dengan aiskrim. Asyikkkk ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Ya Allah, nikmat betul. Ceq layan sat naaa. Happy weekend! . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #brownies #brownieswalnut #fudgybrownies #brownieskedut #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0
hasha.kitchen. Si anak menikmati Brownies Kedut Walnut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ummi baru sua, dia dah

Si anak menikmati Brownies Kedut Walnut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ummi baru sua, dia dah nak ngap dah ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Kurang manis ye kawan2. Makan satu tak cukup ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜‹ . Sape2 nak order klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #brownies #brownieswalnut #fudgybrownies #brownieskedut #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 12 0
hasha.kitchen. Alhamdulillah permulaan oktober yang baik. Sebahagian daripada parcel

Alhamdulillah permulaan oktober yang baik. Sebahagian daripada parcel yang nak di pos harini dan nutella pod yang nak hantar ke kedai. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Marathon lain macam sis harini. Dengan anak2 yang sama naik busy nak tolong n gaduh sesama sendiri ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Alhamdulillah settle jugak semua. So, lepasni kita g topup barang bakery pulak kay ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 2 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum. Good morninggg ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž
.
Buat apa tu? Sis tengah nak b

Assalamualaikum. Good morninggg ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž . Buat apa tu? Sis tengah nak bakar kek kismis untuk ayah sis. This is his fav all the time. Hehe. My abi called this 'kek buah'. Tapi bukan kek buah yang betul tu. Kek buah version kek mudah hehe. . Jom bakar ๐Ÿ˜‰ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 14 8
hasha.kitchen. Tiba2 si original pulak yang laju dipinang ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Setiap orang ada cit

Tiba2 si original pulak yang laju dipinang ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Setiap orang ada citarasa masing2. Ada yang kata sedap, ada yang kata tak kena tekak. So, it depends la kan. Tapi bagi sis semua sedap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sape nak order boleh klik link kat bio atau whatsapp 011-2802 9740 okay ๐Ÿ‘Œ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 4 0
hasha.kitchen. Nutella pod ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Korang yang dah rasa, mesti nak lagi kan? Rasa maca

Nutella pod ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . Korang yang dah rasa, mesti nak lagi kan? Rasa macam nak makan sorang2 je ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Betul tak? . Jom order. Yang mana jauh tapi teringin tu.. Nak pos pun boleh tau ๐Ÿ˜‰ . Tunggu apa lagi? Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 5 0
hasha.kitchen. Prepare sebahagian order untuk pos esok. Sis selalu pack terus kalau a

Prepare sebahagian order untuk pos esok. Sis selalu pack terus kalau ade order. Tak sempat nak kumpul banyak2 haha. Salmon skin salted egg by Mama Intan yang semakin mendapat tempat dihati pelanggan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . RM25 je sebotol. Sape nak rasa, cepat2 dm or klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 4 0
hasha.kitchen. Ready to ship this evening ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Crunchy brownies cookies. Semoga sel

Ready to ship this evening ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Crunchy brownies cookies. Semoga selamat sampai ke tuan2nya ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 1 0
hasha.kitchen. Tiba2 si CRUNCHY BROWNIES COOKIES ni ada anak2 comel ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช
.
Kenapa t

Tiba2 si CRUNCHY BROWNIES COOKIES ni ada anak2 comel ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช . Kenapa tu? Sebab ada adunan yang lebih tu. Maka sis paipkan jela jugak. Nanti bagi la kat anak2 hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 13 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hasha.kitchen. Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.
.
Semoga har

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. . Semoga harini sentiasa dalam keberkatan Allah Swt. Aamiin. โค๏ธ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 5 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum โค๏ธโค๏ธ Setelah sekian lama sis menyepi. Im back ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
S

Assalamualaikum โค๏ธโค๏ธ Setelah sekian lama sis menyepi. Im back ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Sebenarnya almost everyday ada je postage semua. Tapi sis busy nak update pape dekat medsoc. Sebab sis nak kena buat semua. Tulang belakang sis takde, outstation. Inshaa Allah harini beliau pulang. Operasi kembali seperti biasa ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Boleh cod dan pos setiap hari ๐Ÿค— . Brownies cookies/Nutella pod/Salmon skin salted egg/Marble cake/Choc moist cake/Doorgift . Korang berminat just dm atau klik je link dekat bio ok ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 11 2
bakedby.hayan. Baked mini chocolate moist cake + special chocolate ganache ๐Ÿซ

Kek di

Baked mini chocolate moist cake + special chocolate ganache ๐Ÿซ Kek di bakar bukan dikukus.. dan tahan lebih lama tanpa disimpan di dalam chiller/fridge Chocolate ganache daripada chocolate premium dan whipping cream.. bukan chocolate biasa dan minyak ye ๐Ÿ˜Š Open order untuk sebarang majlis ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ Minimum order 10 pcs Rm2.50 /per pcs Untuk tempahan lebih 150pcs harga boleh runding ๐Ÿค— #minichocolatemoistcake #chocolatecakegoodieskotatinggi #chocolatecakegoodiesjb #moistchocolatecakemurah

Share 17 0
idasppk. #eggtart
#minichocolatemoistcake
Tqsm pada kwnยฒ yg selalu repeat order

#eggtart #minichocolatemoistcake Tqsm pada kwnยฒ yg selalu repeat order dgn sis.. Sodap x rasanya? Harap berpuashati ye.. Kalau ghaseยฒ nk repeat order lagi.. Tunggu bila sis open order ye.. @zufadila, Mumu, @raihanyusof87

Share 7 0
idasppk. Sebab terlalu sibuk, sy x sempat nk upload order dari customer sy.. Ta

Sebab terlalu sibuk, sy x sempat nk upload order dari customer sy.. Tapi mcmane sibuk pun sy tetap menghargai korang semua..tqsm korang! #chocolatemoistcake utk fathers day celebration during FM 2weeks ago #minichocolatemoistcake order dari @raihanyusof87 #eggtart order dari @fiona_amazing4 Tqsm korang.. Maaf lmbt post.. Sis bz sgtยฒ

Share 9 2
neenee_cakes. Buat suka2 je dlm bekas kecik..tak sangka sambutan hangat..jazakallah

Buat suka2 je dlm bekas kecik..tak sangka sambutan hangat..jazakallah khair pd yg membeli..nanti senang2 buat lagi dan open order kat sini ya๐Ÿ˜ #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #sayajual #taiping #kamunting #neenee_cakes0126702678

Share 13 1

Alhamdulillah siap order untuk esok pagi 50pcs mini chocolate cake ....tq sebab oder dengan sis #MiniChocolateMoistCake

Share 1 0