(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
greylovesmakeup. ☕I run on coffee, sarcasm and lipstick 💋
.
.
Prep + prime fix + de @m

☕I run on coffee, sarcasm and lipstick 💋 . . Prep + prime fix + de @maccosmetics Base fotoprotectora @isdinperu Can't stop won't stop concealer @nyxcosmetics_pe Mineralize concealer de @maccosmeticspe Hoola bronzer @benefitperu @airspunofficial Rubor @esikabelcorp Kit de cejas @lbelonline OH my brow @cyzone_oficial Eyeshadow base @nyxcosmetics_pe @jamescharles X @morphebrushes palette Shimmer on loose @avon_per Delineador liquido @premiercosmeticsperu Total temptation de @maybelline Sugar glow kit @anastasiabeverlyhills Labial @indexperu All nighter @urbandecaycosmetics . . #greylovesmakeup #makeup #undiscoveredmua #peruvianmakeupartist #makeupartist #mua #instamakeup #cosmetics #lipstick #beauty #beautiful

Share 0 0
briannaa.bee. Product favs 🥰 I’m absolutely loving all of these products right now.

Product favs 🥰 I’m absolutely loving all of these products right now. Do you see any of your favs? : Pictured: ❤️ @anastasiabeverlyhills @norvina modern renaissance palette ❤️ @ofracosmetics X @madison89miller Liquid lipstick in Oh My Ry Ry ❤️ @no7usa Bronzer in the shade caramel ❤️ @colourpopcosmetics No filter concealer ❤️ @hudabeautyshop @huda Mauve obsessions palette ❤️ @morphebrushes Continuous setting mist ❤️ @loreal Lash paradise mascara ❤️ @lillylashes luxe lashes : #makeup #flatlay #projectpan #productempties #panporn #makeupflatlay #lashes #eyeshadow #palette #makeupcollection #eyeshadowpalette #abh #lipstick #anastasiabeverlyhills #ofrabeauties #colourpopme #hudabeauty #bronzer #makeupjunkie

Share 0 0

Product breakdown for last weeks look! • • • Skin: @Juviasplace in the shade Ethiopia Eyes: @Juviasplace Tribe Palette Lashes: @Dodolashes style D115 Lips: @Euniquefaces coco used as a liner and fentybeauty stunna lip paint in shade unbuttoned Highlight: Eunique Cosmetics shade For Keeps Contour: @BlackRadianceBeauty true complexion contour palette (dark to deep) Blush: @Juviasplace Saharan vol 1 shade Tobe Green lip: @WetnWildbeauty megalast liquid catsuit metallic lipstick shade emerald envy • Shimmer liner by @milani eye topper • • • #marshayscosmetics #houstonmakeupartist #houstonmodels #houston #texas #makeup #makeupartist #mua #glam #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #tar #concealer #foundation #powder #eyebrows #lashes #base #beauty #follow #like

Share 0 0
imagemattersswfl. \"When you wear colors that flatter your skin tone, hair color and eye

"When you wear colors that flatter your skin tone, hair color and eye color you will look younger, healthier and more confident." - Christine Sherlock⠀ #Beauty #StyleBlog #Blog #ColorProfile #WomensFashion #InstaStyle #Hair #Color #Lipstick #Makeup #Makeover #ImageMattersSWFL #Iwrotethebookoncolorandstyle

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hawafadhila. Reposted from @hawafadhila (@get_regrann) -  Reposted from @mammayy4 (

Reposted from @hawafadhila (@get_regrann) - Reposted from @mammayy4 (@get_regrann) - 🔔✨GIVEAWAY ALERT ✨🔔 . . Haii haii gaes, ini adalah swatches 10 L’Oreal Rouge Signature ala aku 😊 Lipstick ini memang sangat ringan loh saat di olesi di bibir kitaa & warna juga cukup intense 💕💕💕 Nah, kebetulan nih aku juga lagi ngadain giveaway bersama @getthelookid dengan hadiahnya total 2.500.000 untuk 5 orang pemenang loh !🤗🤗🤗 Yuk cuss ikutan 😁 CARANYA : 1. WAJIB FOLLOW @mammayy4 dan @getthelookid ❤️ 2. REPOST VIDEO ini di FEED IG kalian dengan wajib ada hastag #BeautyHackathonLorealID #GoRougeSignature #MammayyXGetTheLookId 3. Spam Likes di account aku 4. COMMENT DONE di postingan ini dan juga tag minimal 3 temen kamu untuk ikutan juga 5. akun kalian tidak boleh di PRIVATE, HARUS DI AKUN PRIBADI KALIAN BUKAN AKUN BODONG / AKUN JUALAN dan jika selesai pengumuman Giveaway Akunku ini diunfollow, SORRY aku akan block untuk giveaway selanjutnya 😉 6. aku akan pilih 5 ORANG PEMENANG BERUNTUNG (2 repost terbanyak & 3 pick random) 5 orang pemenang akan mendapatkan products masing masing 500K dari @getthelookid yang akan di kirim langsung oleh pihak Loreal 7. PERIODE GIVEAWAY MULAI DARI TANGGAL 15 SEPTEMBER - 28 SEPTEMBER 8. Pengumuman akan aku umumin di postingan ini tgl 28 September. Note: Giveaway ini hanya untuk orang-orang yang mau bersabar yaaa 😉 Sooo, goodluck ! repost & mention sebanyak-banyaknya untuk peluang menang kalian semakin besar ✨❤️❤️ GOOD LUCK!!! #BeautyHackathonLorealID #GoRougeSignature #MammayyXGetTheLookId #lipstickswatches #RougeSignature #Loreal #lipstick - #regrann - #regrann

Share 0 0
cowbucks. ✨FIRST to Comment gets this Top for ONLY $25
Comment size and email wi

✨FIRST to Comment gets this Top for ONLY $25 Comment size and email with no .com to purchase! Sizes small, medium, large, and xl available! #boutique #tee #momlife #westernfashion #kids #drama #assholes #southernbelle #mama #lipstick #beauty #makeup #starbucks #starbucks #coffee #bringmecoffee #sorrynotsorry #tshirt #fashion #glam #westernwear #girl #happiness #ranch #squashblossom #style #couture #shop #shopping #boutique #boutiqueshopping

Share 0 0

Makeup engagement for sister @anas.carolin Hairdoby @hairdobycristina #thankyou #trusme For futher information : @cristina_novianti @cristina_novianti @cristina_novianti ------------------------------------------------------- Wa : 088803701739 ☎️ : 087829520800 LINE : cristinamua ✉️ : cristinanovianti@gmail.com Just stay at home and We'll come to reach you ------------------------------------------------------- #beautiful

Share 1 0

Natural glam using @tartecosmetics Toasted palette. 🔥 #muajojoq

Share 0 1
beautybytanvir. Beautiful bridesmaid ready for her cousins wedding ceremony ✨
________

Beautiful bridesmaid ready for her cousins wedding ceremony ✨ __________________________________________________ Makeup: @beautybytanvir Hair: @crimson.veil.artistry ______________________________________ Taking your bookings now 💋 ______________________________________ For rates and availability contact us at •beautybytanvir@gmail.com •(778) 551-3226

Share 3 1
aishop.skincarefabil. Hayoo tebak, dua model ini lagi pakai lipcream Fabil Beauty warna apa

Hayoo tebak, dua model ini lagi pakai lipcream Fabil Beauty warna apa ya? Yuk komen dibawah. . Eh tapi, aku mau tau dong, kamu suka yang mana, kanan atau kiri? . . . . . #lipstick #lipcream #kosmetik #beauty #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupwisuda #makeup #kosmetikindonesia #perempuanindonesia #lipcreamhalal #lipstikbpom #lipcreamfabil #lipstikfabil #fabilbeauty

Share 1 0
sweetmotherhustler. FIRST to Comment gets this Top for ONLY $25
Comment size and email wit

FIRST to Comment gets this Top for ONLY $25 Comment size and email with no .com to purchase! Sizes small, medium, large, and xl available! #boutique #tee #graphictees #westernfashion #ootd #jeans #nfr #southernbelle #sorry #lipstick #beauty #makeup #makeupaddict #chinup #tupac #crown #queen #sorrynotsorry #tshirt #fashion #glam #westernwear #girl #happiness #smile #style #couture #shop #shopping #boutique #boutiqueshopping

Share 1 0
isa_choco12. Someday 🍓🌻🦋
.
.
.
#me #someday #makeup #hair #lookme #lipstick #dre

Someday 🍓🌻🦋 . . . #me #someday #makeup #hair #lookme #lipstick #dream #dress #lastnight #coolday #color

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tycosmetics_hn. 👉🏻Son bặm #tycosmetics 🔥
💄Giá 120k/ thỏi
——————————————————————- ☎

👉🏻Son bặm #tycosmetics 🔥 💄Giá 120k/ thỏi ——————————————————————- ☎️0355757055 (call/mess) ✔️Shopee : tuyetle000 ✔️ IG: tycosmetics_hn ✔️ SHIP TOÀN QUỐC CHỈ 20-30k ✔️ Luôn tuyển sỉ, CTV, chi nhánh, đại lý toàn quốc ( có hỗ trợ) #makeuptutorial #makeuplooks #tycosmetics #sonkem #sonsap #sonbam #sonhandmade #sonthiennhien #lipstick #lips #lipswatch #lipstick💄 #lipscrub #lipsync #lipsticks #liquidlipstick #sonmôi #makeupideas #makeuplife #makeupoftheday #sonkhongchi #sonkemli #sonthoi

Share 1 0
two_sisters_yall. FIRST to Comment gets this Top for ONLY $25
Comment size and email wit

FIRST to Comment gets this Top for ONLY $25 Comment size and email with no .com to purchase! Sizes small, medium, large, and xl available! #boutique #tee #graphictees #westernfashion #ootd #jeans #nfr #southernbelle #sorry #lipstick #beauty #makeup #makeupaddict #chinup #tupac #crown #queen #sorrynotsorry #tshirt #fashion #glam #westernwear #girl #happiness #smile #style #couture #shop #shopping #boutique #boutiqueshopping

Share 0 0

Pop of color or bronzy glam? Couldn’t decide so I just uploaded both😉🔥 • @amberlaurenking thanks for being the perfect model ❤️ #GlamKing 👑

Share 3 1

Applying lip-liner for the first time, fresh from the new @shoppersdrugmartofficial at Dundas Square. They are finally carrying a high-quality, all-natural brand — @rmsbeauty 💥💥 . #itsabouttime #itsabouttimeshoppers

Share 0 1
aslegacy_worldwide.intan. Mungkin korang dah biasa tengok Aloe Vera Gel kat dalam shopping mall

Mungkin korang dah biasa tengok Aloe Vera Gel kat dalam shopping mall atau pasaraya, tapi yang kami bawakan adalah formulasi terbaru bersama Gamat Plus untuk lebih berkesan & efektif. Terlalu banyak khasiat ada pada Aloe Vera Gel ni yg menjanjikan korang pasti akan suka gila. Antaranya boleh menghilangkan kesan parut, mengatasi masalah kulit kering, sebagai kegunaan luaran untuk kesan luka & melecur, boleh dijadikan sebagai pelembab wajah, menghilangkan kesan mata panda, mengembalikan seri wajah akibat kusam & banyak lagi. Admin tak chinggg! Ni serious, korang wajib dapatkan Aloe Vera Gel ni, memang tak akan sama macam yg ada di pasaran. Hanya RM39.90 sahaja 😍 . . #maslegacyampang #teammaslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyaliffsyukri #shahidadherbs #ohabangkosmetik #langsing #bizzyflush #krimkurus #aloevera #kesanparut #positifselalu #lidahbuaya #nakcepatkurus #resepisihat #eatclean #kurus #dietmenu #sesucilebaran #kurusdihariraya #kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo

Share 0 0
aslegacy_worldwide.intan. Siapa pernah berazam dari awal tahun yg dia nak kurus?? Nak turun bany

Siapa pernah berazam dari awal tahun yg dia nak kurus?? Nak turun banyak kg??? Nak body fit?? Terlaksana tak keazaman korang tu? 😝 Admin sendiri pernah rasa perasaan tu, setiap tahun nak kurus. Dari sehari ke sehari. Kadang tu diet setengah hari je 🤣 Bizzi Boddy ni penuh dgn khasiat seperti gandum & nutrisi yang sangat mengenyangkan. Lemak kita juga akan ditukarkan kepada tenaga. Korang takkan rasa lapar & letih. Silap2 sampai lupa pulak nak makan. 😁 Bizzi Flush pula sangat sesuai untuk mereka yg nak detox segala toksin dalam badan serta membantu korang yg mengalami sembelit atau susah nak membuang. InsyaAllah korang tak akan cirit birit pun. Bizzi Breakfirst berfungsi sebagai makanan gantian seharian, contoh kalau korang jenis kaki sarap nasi lemak, lepas ni dah boleh ganti dengan Bizzi Breakfirst. Lebih sihat & lebih bertenaga sepanjang hari. 😍 Admin jamin 💯 bila korang dah try, confirm ketagih sebab rasanya yang super sedap. Korang juga kena banyak minum air masak ya, sebab akan mempercepatkan proses detox & pembakaran lemak. Selamat mencuba! . . . . #maslegacyampang #teammaslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacyaliffsyukri #shahidadherbs #ohabangkosmetik #langsing #bizzyflush #krimkurus #bizzybody #fashasandha #positifselalu #kurussihat #nakcepatkurus #resepisihat #eatclean #kurus #dietmenu #sesucilebaran #kurusdihariraya #kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo

Share 0 0