(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
beauty.within.skin. ⭐️ D’Alba’s White Truffle Anti-ageing Ampule Balm contains impressive

⭐️ D’Alba’s White Truffle Anti-ageing Ampule Balm contains impressive ingredients. @dalba_global Personally, since using this cream every night, I have noticed that my skin remains moisturised for longer, it is lighter and brighter, it is plump and moisturised and my scars from spots have faded and are disappearing. ⭐️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #DAlba #Kbeauty #Koreanskin #Korean #Skin #Skincare #Beauty #kskincare #healthyskin #skincareaddict #skincareroutine #glassskin #gold #vsco #instagood #instagram #instaskincare #instabeauty #instabeautyblogger #beautiful #healthy #women #girls #motd #shelfie #skincare #skincaretips #skincarecommunity #skincareaddict #skincarekorea #skincareblogger

Share 3 0
beauty.within.skin. The @dalba_global D’Alba White Truffle Antiageing Ampule balm is luxur

The @dalba_global D’Alba White Truffle Antiageing Ampule balm is luxurious in appearance and luxurious in texture on your skin. Smart packaging: The handy spoon is accompanied with the cream, allowing for easy and clean application. The gold capsule can be removed, which means that you only need to replace it with a refill gold capsule when you run out. 💯 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #DAlba #Kbeauty #Koreanskin #Korean #Skin #Skincare #Beauty #kskincare #healthyskin #skincareaddict #skincareroutine #glassskin #gold #vsco #instagood #instagram #instaskincare #instabeauty #instabeautyblogger #beautiful #healthy #women #girls #motd #shelfie #skincare #skincaretips #skincarecommunity #skincareaddict #skincarekorea #skincareblogger

Share 4 0
beauty.within.skin. If you are looking for a night cream, this is it! 💫 
The D’Alba @dalb

If you are looking for a night cream, this is it! 💫 The D’Alba @dalba_global White Truffle Anti Ageing Ampoule balm is gold inside and out. It does what it says it will do: it transforms your skin overnight. 🌟 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #DAlba #Kbeauty #Koreanskin #Korean #Skin #Skincare #Beauty #kskincare #healthyskin #skincareaddict #skincareroutine #glassskin #gold #vsco #instagood #instagram #instaskincare #instabeauty #instabeautyblogger #beautiful #healthy #women #girls #motd #shelfie #skincare #skincaretips #skincarecommunity #skincareaddict #skincarekorea #skincareblogger

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
maccaron_beauty. CONTEST CONTEST CONTEST‼️ 📢⁠
Find 4️⃣ hidden words in this puzzle and

CONTEST CONTEST CONTEST‼️ 📢⁠ Find 4️⃣ hidden words in this puzzle and win 10 points! ⁠ All you gotta do is- ⁠ 📱Follow us on Insta & FB!⁠ 👇🏼Comment below the 4 words⁠ 👯‍♀️Tag 2 friends ⁠ ~⁠ We'll select 30 lucky winners and they get 10 Maccaron points! (1 Maccaron Point = Rs.1) ⁠ ~⁠ **Contest valid for one day only**⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #Maccaron #Kbeautyindia #kbeauty #suprise #korean #india #indian #subscription box #beautybox #box #kbeauty #koreanskin #skin #beauty #skincare #skincarejunkie #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #makeup #puzzle #wordsearch #win #freebie #points

Share 21 18

Happy Sunday angels❣️Make sure to do something nice for yourself today 🛁 I have been loving so many beauty products lately, my skin is so happy right now 🧖🏻‍♀️ The @idewcare Vitamin C line has been such a good addiction to my skincare routine cause their products are the best for a healthy glow ✨ super simple and help to calm any irritation I might have. Especially loving the Berry Melting makeup remover balm by the way. It’s great for a first cleanse to melt away all the daily grime. Make up is dissolved within minutes and it leaves my skin feeling so hydrated and fresh.. and it smells so good! I’ve also really been loving the Brightening Vitamin C Serum, it’s very hydrating and preps the skin nicely for makeup 💫 The Lip Oil is such a fresh and juicy color and the Buttery Lip Mask is super comfortable, perfectly fine for the colder winter months ❄️ #idewcare

Share 1287 5
elartedelcolor. Hace tiempo compré estos pads de @elizavecca_spain a través de la web

Hace tiempo compré estos pads de @elizavecca_spain a través de la web de @cosmetic_jolse . Tenía ganas de probarlos ya que no soy muy fan de los peeling por mi tipo de piel, que es muy sensible y reactiva. . Estos pads me han gustado mucho! Son suaves con la piel y vienen muy impregnados. Tienen doble cara, una más rugosa que hace también efecto de peeling físico y luego la otra cara lisa que es para dar el último repaso al rostro. . La sensación es muy agradable, muy suave, no irrita ni deja sensación de tirantez en la piel, además el olor y frescor del producto resultan muy relajantes. . No os puedo comprar con otros productos ya que es el primer peeling que pruebo, y de repetir creo que lo haré con este mismo o con los pads de @pixibeauty que tengo muchas ganas de probar. . Vosotras los conocíais? Los habéis probado? Si tenéis algún consejo para darme soy todo oídos 👂!!! . Que tengáis un buen domingo 😘😘😘. . . . ————— #elizabecca #elizabeccahellpore #peelingquimico #peelingfacial #peelingquímico #peelingpads #peelingpad #jolsebeauty #skincare #skincareroutine #skincarepeeling #koreanbeauty #koreanskin #rutinafacialcoreana #rutinafacialnocturna #rutinafacialnoche #cosmeticacoreanaespaña

Share 30 3

BETUL KE BOLEH PUTIH SEAWAL 3 HARI 😱😱😱.⁣ ⁣ Mestilah boleh sebab PUTIH KOREA ni beri kesan positif seawal 2-3 hari tau mengikut penggunaan uols. Kesan positif tu 👇🏻👇🏻⁣ ✨Kulit nampak berseri⁣ ✨Kulit makin lembut & tidak berminyak⁣ ✨Jerawat mula mengecut⁣ ⁣ ⁣ Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.⁣ ✨Astaxanthin⁣ ✨Vitamin C⁣ ✨Roseship powder⁣ ✨Grapeseed Extract⁣ ✨Glutathioned⁣ ✨AHA⁣ ✨Pearl powder⁣ ⁣ ⁣ 💯 NO MERKURI & NO COLLAGEN tau angels! Sebab tu⁣ ❗️ibu mengandung boleh consume⁣ ❗️ibu menyusukan bayi boleh consume⁣ ❗️perempuan period boleh consume⁣ ⁣ RM55 = 15 SACHET⁣ .⁣ Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU⁣ Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -⁣ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘⁣ .⁣ 📲0162562640 ⁣ ⁣ Siapa dekat sini👇🏻 ✅Student. ✅Suri rumah. ✅Penganggur. ✅Nak ada side income. ✅Nak settlekan hutang. ✅Nak buat duit kepok kepok. ✅Nak mula berbisnes tak tahu dari mana. dan nak cantik sekaligus, boleh join jadi dropship under team wawa. Wawa akan guide korang okay, jangn risau❤️ . #jutawanjunniwanted #junnidropshipwanted WhatsApp Wawa sekarang 📲 0162562640 #thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnitini #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod #nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin #dropshipwanted

Share 6 0
maccaron_beauty. When it comes to brightening dull skin, go for Vitamin C ingredient! ⁠

When it comes to brightening dull skin, go for Vitamin C ingredient! ⁠ The antioxidant protects skin from ☀️ UV damage🎈stimulates collagen 😍 fades dark spots, reduces pigmentation and 💧keeps the skin hydrated! ⁠ P.S.- Make this ingredient as a part of your diet and get faster results! 🥗🍋⁠ Shop our @goodal_official #kbeauty box for just Rs.1999! 🎉⁠⠀⁠ Products are worth Rs.3500! 🛍️⁠⠀⁠ Purchase on our website at Maccaron.in!👩‍💻⁠ ⁠🛒Link in bio! ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #Maccaron #Kbeautyindia #korean #india #indian #subscriptionbox #beautybox #box #kbeauty #koreanskin #skin #beauty #skincare #skincarejunkie #skincareroutine #skincaretips #vitaminc #skinwhitening #skincareproducts #makeup #goodal #GreenTangerine #vitaminc

Share 21 1

😍 Cosrx Centella Blemish Ampoule especially designed for your sensitive stressed skin ✔control sebum production ✔moistures and soothes the skin ✔pores care ✔ spots care 👉click below link and get one for your self: https://bit.ly/2NTmhzz . . . . 😍Cosrx Centella Blemish Ampoule مصمم خصيصا للبشرة الحساسة المضطربة ✔العناية بالبقع ✔ يتحكم في الزهم ✔يرطب و يهدئ البشرة المضطربة ✔العناية بالمسام . . 👉اضغط الرابط و احصلي على واحدة لنفسك . https://bit.ly/2NTmhzz . #beauty #beautykorea #beautykoreadubai #skincare #skincareroutine #koreanskin #koreanskincare #koreanskincareroutine #CosrxCentellaBlemishAmpoule عناية #بشرة صافية #ترطيب #بشرة #مرطب بشرة #العناية اليومية #العناية المثالية بالبشرة #مصنوع في كوريا #الجمال الطبيعي

Share 3 0
cnp_laboratory_hk. [Light up your skin🌟 #為肌膚亮燈 💡] #蜂膠能量導入精華限定套裝💛 為肌膚提供充足營養,維持肌膚健康,透出閃亮

[Light up your skin🌟 #為肌膚亮燈 💡] #蜂膠能量導入精華限定套裝💛 為肌膚提供充足營養,維持肌膚健康,透出閃亮健康光澤✨ 網店獨家優惠只需$199便一次過滿足你3個願望💫套裝包括: 蜂膠能量導入精華 15ml +蜂膠抗氧精華面霜 10g + 贈品 小夜燈💡 火速選購🔥 http://bit.ly/2rlosTW #CNP #CNPLaboratory #CNPHK #koreanskin #CNPbestseller #iuspick

Share 7 0

😍 Cosrx Centella Blemish Ampoule especially designed for your sensitive stressed skin ✔control sebum production ✔moistures and soothes the skin ✔pores care ✔ spots care 👉click below link and get one for your self: https://bit.ly/37dwgaH . . . . 😍Cosrx Centella Blemish Ampoule مصمم خصيصا للبشرة الحساسة المضطربة ✔العناية بالبقع ✔ يتحكم في الزهم ✔يرطب و يهدئ البشرة المضطربة ✔العناية بالمسام . . 👉اضغط الرابط و احصلي على واحدة لنفسك . https://bit.ly/37dwgaH . #beauty #beautykorea #beautykoreadubai #skincare #skincareroutine #koreanskin #koreanskincare #koreanskincareroutine #CosrxCentellaBlemishAmpoule عناية #بشرة صافية #ترطيب #بشرة #مرطب بشرة #العناية اليومية #العناية المثالية بالبشرة #مصنوع في كوريا #الجمال الطبيعي

Share 11 0
pearlosophy.hk. 我們的皇牌產品,可以當精華水使用,或濕敷,打開健康肌底新一步。👉🏼可以改善暗亞、敏感、長痘膚質。
Our golden signatur

我們的皇牌產品,可以當精華水使用,或濕敷,打開健康肌底新一步。👉🏼可以改善暗亞、敏感、長痘膚質。 Our golden signature skincare product: beauty essence. You can use as essence, applying it after cleanser. Or as a mask everyday. Unlock the key of healthy skin from this one. 🔸improve the dull skin and get shiny healthy skin 🔸no more sensitive skin 🔸control your acne and improve even-pron skin #skincareproducts #naturalingredients #koreaskincare

Share 1 1
echa.maryk. Ouch 🤔
. 
Kesan \"tak pakai apa apa bila keluar\"
. 
Tu pon kalau anda

Ouch 🤔 . Kesan "tak pakai apa apa bila keluar" . Tu pon kalau anda sejenis yang bila balik rumah, cuci muka dgn makeup remover dulu utk kenal pasti. . Kalau balik, terus cuci muka pakai cleanser je, sampai ke sudah la tak pernah tau ni keadaan sebenar kulit anda. Whoop 🙊 . Pakai skincare ni bukan utk cantik kan kulit, sihat kan kulit semata tau. . Ia juga utk PREVENT kulit anda dpda segala kotoran habuk, pencemaran udara, panahan berbahaya sang mentari, haba masakan haba kepanasan, dan tak lupa juga encik bakteria dan puan kuman 🔥 . Itulah hasilnya kalau tak pakai apa apa. Cukup tempoh, kulit berkedut, muncul garis penuaan yg awal dpda sepatutnya. . Jerawat jgn cerita la. Setiap bulan tak pernah tak singgah. Belum masuk bab kulit kusam, keruh, gelap dan timbul jeragat! Oh no! . Okay . Masih nak kekal dengan "saya tak suka pakai apa apa?" . Fikir sekali lagi 😎 . Echa 601132236142 Your Favorite Mary Kay Independent Beauty Consultant . . #MARYKAYMYSG #marykaycosmetics #MaryKayMalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayKL #esthetics #kulitcantik #minaz #promosimarykay #promosimakeup #produkhebat #ProdukSelamat #makeupremover #kulitbersih #bebasjerawat #timewiseskincare #timewise3d #peluangkerjaya #politeknikmalaysia #student #surirumah #koreanskin #sk2

Share 0 0
echa.maryk. \"Jangan tunggu lama lama. Nanti lama lama. Dia diambil orang\" 🎶🤪
.

"Jangan tunggu lama lama. Nanti lama lama. Dia diambil orang" 🎶🤪 . Siapa tak grab promo RUGI Siapa yang beli harga loose RUGI Siapa yang langsung tak beli sesungguhnya anda dalam KERUGIAN . Mary Kay Top 5 brand terbaik dunia. Kenapa nak pilih yang tak tersenarai pon dlm list? 😁 . Bukan ke kita sepatutnya pilih yang terbaik utk kulit? Harga mahal? . Jeng! . Kena buat calculation balik. Echa berani jamin, Mary Kay lebih murah! . Tak percaya? Meh wasap. Kita kira kira bersama 😍 . Echa 601132236142 Your Favorite Mary Kay Independent Beauty Consultant . . #MARYKAYMYSG #MaryKayMalaysia #marykaycosmetics #promosimakeup #promosiskincare #promosimarykay #kulitcantik #kulitcerah #muamalaysia #bebasjerawat #kulitbersih #koreanskin #ProdukSelamat #peluangkerjaya #beautyconsultant #beautycare #skincareclass #marykayselangor #marykayperak #marykaymelaka #marykayjohor #marykaykl #minaz #esthetics

Share 1 0

Vip Gold Therapy 🇰🇷โปรแกรมนี้เหมาะสำหรับท่านที่ต้องการๆนวดบำรุงสไตล์เกาหลี อย่างล้ำลึก โดยใช้ทองคำบริสุทธิ์ 99.99% จากประเทศเกาหลี ร่วมกับวิตามินนานาชนิด เพื่อล้างสารพิษ ขับโลหะหนักออกจากผิว และทำให้ผิวกระชับเต่งตึง เหมือน สาวแดนกิมจิ ที่มีผิวพรรณเต่งตึง ปราศจากริ้วรอยรอยเหี่ยวย่น ออร่าดั่งทองคำ ค่ะ🌟 👉ปรึกษาแพทย์ฟรี ไม่มีค่าใช้จ่าย 👉มีที่จอดรถ ฟรี 👉สามารถลงรถไฟฟ้า พญาไท, ราชเทวี 👉สอบถามเพิ่มเติม จองคิว โทร☎️064-6696562 👉Line :@mvpclinicthailand #oxygentherapy #hydrostemcell #superulthera #mvpclinicthailand #skintreatment #mvpclinic #mvpclinicthailand #mvpplasticsurgery #medicalskincare #koreanskin #เมดิคัล #ออกซิเจนบำบัด #สเต็มเซลล์บำบัดผิว #การฉีดวิตามินเพื่อปกป้องการเกิดเม็ดสีผิว #การฉีดวิตามินเพื่อลดความหมองคล้ำบนใบหน้า #โปรแกรมสุดยอดกระชับรูขุมขุน #ดูแลรักษาผิว #ดูแลรักษาสิวหัวดำ #การฉีดรักษารูขุมขน #โปรแกรมสุดยอดผิวหน้าเด็กที่จะย้อนวัยคืนผิวดั่งเด็กแรกแย้ม #ช่วยเติมเต็มให้ผิวเงา #การฉีดแก้ไขปัญหาไขมันบนใบหน้า #โปรแกรมฉีดยกกระชับใบหน้า #การนวดทรีทเม้นท์บำรุงหน้าสไตล์เกาหลี #ทรีทเม้นท์ทองคำ #ทรีทเม้นท์ผลัดเซลล์ผิวเพื่อให้ผิว

Share 31 4

SCRUB LAKU KERAS 😍😍 SAMPAI SOLD OUT DAH ❌❌⁣ ⁣ Uols guna seminggu 5 kali ke? Berebut rebut uols repeat 😱Haa diingatkan seminggu guna 2-3 kali je tau angels 👏🏻⁣ ⁣ ⁣ Nak tahu apa kesan bila apply pwiscrub dekat skin?⁣ ❗️Skin makin cerah⁣ ❗️Kulit kering menjadi lembab⁣ ❗️Menghapuskan minyak berlebihan pada skin⁣ ❗️Menghilangkan blackhead & whitehead⁣ ❗️Menghilangkan sunburn⁣ ❗️Menghilangkan daki degil⁣ ❗️Menyerikan kulit ( kulit tak kusam)⁣ ❗️1 bulan apply PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya⁣ ⁣ ⁣ Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣ ⁣⁣ untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣⁣ #0162562640 ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣⁣ 𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞⁣

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ainsyazana.co. Happy weekend! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatia

Happy weekend! 🙋 . 20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️ . Perhatian perhatian! Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲 . Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅 . Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲 . 💚Flawless gel cleanser RM44 💚Duo cleansing serum RM54.40 💚Moisturiser travelling cream RM24 💚Flawless cc cream RM44 . #syazanaempire . COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM . Whatsapp: 013 4366814 . #alyla #alylaangel #antiblemish #collagenboaster #skincarestips #skincareaddict #skincarejerawat #moisturiser #moisturiserjerawat #oilyskin #oilyskinsolution #royalpine #masalahjerawat #acnetreatment #acne #skincareroutine #skincare #alylaroyalpine #alylacccream #cccream #koreanskin #royalpinegelcleanser #gelcleanser #duoserumtoner #duocleansingserum #royalpinemoisturiser

Share 2 0
ainsyazana.co. Happy weekend! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatia

Happy weekend! 🙋 . 20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️ . Perhatian perhatian! Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲 . Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅 . Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲 . 💚Flawless gel cleanser RM44 💚Duo cleansing serum RM54.40 💚Moisturiser travelling cream RM24 💚Flawless cc cream RM44 . #syazanaempire . COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM . Whatsapp: 013 4366814 . #alyla #alylaangel #antiblemish #collagenboaster #skincarestips #skincareaddict #skincarejerawat #moisturiser #moisturiserjerawat #oilyskin #oilyskinsolution #royalpine #masalahjerawat #acnetreatment #acne #skincareroutine #skincare #alylaroyalpine #alylacccream #cccream #koreanskin #royalpinegelcleanser #gelcleanser #duoserumtoner #duocleansingserum #royalpinemoisturiser

Share 1 0
ainsyazana.co. Happy weekend! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatia

Happy weekend! 🙋 . 20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️ . Perhatian perhatian! Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲 . Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅 . Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲 . 💚Flawless gel cleanser RM44 💚Duo cleansing serum RM54.40 💚Moisturiser travelling cream RM24 💚Flawless cc cream RM44 . #syazanaempire . COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . Postage: RM 6 SM . Whatsapp: 013 4366814 . #alyla #alylaangel #antiblemish #collagenboaster #skincarestips #skincareaddict #skincarejerawat #moisturiser #moisturiserjerawat #oilyskin #oilyskinsolution #royalpine #masalahjerawat #acnetreatment #acne #skincareroutine #skincare #alylaroyalpine #alylacccream #cccream #koreanskin #royalpinegelcleanser #gelcleanser #duoserumtoner #duocleansingserum #royalpinemoisturiser

Share 3 0

Vip Gold Therapy 🇰🇷โปรแกรมนี้เหมาะสำหรับท่านที่ต้องการๆนวดบำรุงสไตล์เกาหลี อย่างล้ำลึก โดยใช้ทองคำบริสุทธิ์ 99.99% จากประเทศเกาหลี ร่วมกับวิตามินนานาชนิด เพื่อล้างสารพิษ ขับโลหะหนักออกจากผิว และทำให้ผิวกระชับเต่งตึง เหมือน สาวแดนกิมจิ ที่มีผิวพรรณเต่งตึง ปราศจากริ้วรอยรอยเหี่ยวย่น ออร่าดั่งทองคำ ค่ะ🌟 👉ปรึกษาแพทย์ฟรี ไม่มีค่าใช้จ่าย 👉มีที่จอดรถ ฟรี 👉สามารถลงรถไฟฟ้า พญาไท, ราชเทวี 👉สอบถามเพิ่มเติม จองคิว โทร☎️064-6696562 👉Line :@mvpclinicthailand #oxygentherapy #hydrostemcell #superulthera #mvpclinicthailand #skintreatment #mvpclinic #mvpclinicthailand #mvpplasticsurgery #medicalskincare #koreanskin #เมดิคัล #ออกซิเจนบำบัด #สเต็มเซลล์บำบัดผิว #การฉีดวิตามินเพื่อปกป้องการเกิดเม็ดสีผิว #การฉีดวิตามินเพื่อลดความหมองคล้ำบนใบหน้า #โปรแกรมสุดยอดกระชับรูขุมขุน #ดูแลรักษาผิว #ดูแลรักษาสิวหัวดำ #การฉีดรักษารูขุมขน #โปรแกรมสุดยอดผิวหน้าเด็กที่จะย้อนวัยคืนผิวดั่งเด็กแรกแย้ม #ช่วยเติมเต็มให้ผิวเงา #การฉีดแก้ไขปัญหาไขมันบนใบหน้า #โปรแกรมฉีดยกกระชับใบหน้า #การนวดทรีทเม้นท์บำรุงหน้าสไตล์เกาหลี #ทรีทเม้นท์ทองคำ #ทรีทเม้นท์ผลัดเซลล์ผิวเพื่อให้ผิว

Share 16 0

" MUKA BERJERAWAT TIDAK DIGALAKKAN APPLY PWIS SCRUB TETAPIII......⁣ ⁣ ⁣ Tetapi boleh guna pwis sebagai masker? Ehhh macam mana tu??? Haaa ada tak admin junni yang suggest uols mcm ni 👆🏻⁣ ⁣ Nak tahu sebab apa??⁣ ⁣ Sangat sangat tak digalakkan scrub untuk uols yang ada masalah JERAWAT... keranaa boleh⁣ ⁣ ❗️ menyebabkan micro tear kepada kulit anda dan mendedahkannya kepada pencemaran persekitaran dan radiasi berbahaya daripada matahari⁣ ⁣ ⁣ ❗️ boleh melemahkan lapisan penghadang kulit sehingga tidak lagi dapat melindunginya daripada bakteria dan jangkitan⁣ ⁣ So apa perlu uols buat??? Haaaa jangan gosok je uols! Biarkan je scrub tu kat skin uols selama 10-15 minit.⁣ ⁣ Pwiscrub ni sesuai dengan semua jenis kulit tetapiiii uols kene bagitahu dulu uols ada masalah skin apa supaya kita boleh guide cara pemakaian yang sesuai untuk uols 🤩🤩⁣ ⁣ Jom sama sama PUTIH BERSIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣⁣⁣ untuk FAST RESPONSE terus whatsapp wawa sekarang #0162562640 -⁣⁣⁣ 𝐒𝐊𝐈𝐍 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀 hanya perlu hantar gambar 𝐛𝐞𝐟𝐨𝐫𝐞 pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

Share 7 1
oka_beauty. Anna sarelly × OKA
-
7가지 컨셉별로 
피부타입에 맞게 골라쓰는
오카 마스크팩💕
-
100% 목화솜에서 추출

Anna sarelly × OKA - 7가지 컨셉별로 피부타입에 맞게 골라쓰는 오카 마스크팩💕 - 100% 목화솜에서 추출한 셀룰로오스 큐프라시트로 민감한 피부에도 안전하게- - 마스크팩 한 장에 27ml의 넉넉한 고농축 에센스가 듬~뿍👏🏻 - - - #OKA #okasheetmask #okabeauty #koreanskin care #skincareroutine #kbeautyaddict #smotd #kbeauty #kbeautyaddict #sheetmasks @annasarelly

Share 170 0
pyunkangyul.ph. Whether you're dealing with sensitive or dry skin, you’ll enjoy the ri

Whether you're dealing with sensitive or dry skin, you’ll enjoy the rich lather of this luscious body wash. ✨ - Introducing Pyunkang Yul ATO Wash & Shampoo Blue Label — a ridiculously gentle multitasking bath essential that is safe to use for everyone, including babies. Made to soothe easily-upset and sensitive skin, it contains a dose of honeysuckle flower extract that is the best when it comes to addressing itchiness and restore harmony to the skin. 🙌🏻 - This also utilizes Saposhnikovia Divaricata Root Extract that replenishes skin barrier with moisture and helps protects skin from further damage. Free of common irritants, this creates the most gentle soft bubbles that whisk away all impurities and sweat — all without a hint of over stripping. 💕 - #pyunkangyul #pyunkangyulph #pyunkangyulatowashandshampoobluelabel

Share 16 1

Pinkish Cream 2 in 1... Boleh dijadikan as moisturiser & night cream 💧💧⁣ ⁣ Sesuai dengan kulit kering & berminyakk... ehh bukan ke kalau kulit berminyak tak perlu guna moisturiser??? Haaaa salah ❌❌⁣ ⁣ Pengguna Junni Beauty akan diguide dari A-Z mengikut masalah skin uols tauuu...⁣ ⁣ ⁣ Even kulit korang berjerawat & berminyak wajibbb tau uols guna mosituriser. Nak tahu tau sebab apa?? Cepatt DM bagitahu apa masalah skin uols 👇🏻👇🏻⁣ ⁣ Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣ ⁣⁣ untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣⁣ #0162562640 ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣⁣ 𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 #thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnitini #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #breakout #nakcantik #thejunnibeauty #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin #dropshipwanted #dropshipjunni #jutawanjunni #teamfairywawa #putihkekal #tipscantik

Share 10 0
junnibeauty.byshaa. WOW satu satuunyaaa supplement boleh di 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄 👇🏻⁣
❗️IBU MEN

WOW satu satuunyaaa supplement boleh di 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄 👇🏻⁣ ❗️IBU MENGANDUNG⁣ ❗️IBU MENYUSUKAN BAYI⁣ ❗️PEREMPUAN PERIOD⁣ ❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN⁣ ⁣ . “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.⁣ ⁣ ⁣ Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti⁣ 🐟IKAN SALMON⁣ 🦐UDANG⁣ 🦀KETAM⁣ Yang meningkan pembaikan sel kulit.⁣ ⁣ 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.⁣ ⁣ Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣ ⁣⁣ Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣ ⁣ Ws shaa sekarang 0163609786 #thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #breakout #nakcantik #thejunnibeauty #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #koreanskin #dropshipjunni #jutawanjunni #teamfairywawa #putihkekal #tipscantik

Share 10 0