(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hada_mamasab. APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dap

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nk tempah senang je.. . Atau wasap dibawah okay.. 👇👇👇👇👇 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 0 0
hada_mamasab. APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dap

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nk tempah senang je.. . Atau wasap dibawah okay.. 👇👇👇👇👇 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 1 0
hada_mamasab. APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dap

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nk tempah senang je.. . Atau wasap dibawah okay.. 👇👇👇👇👇 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 1 0
hada_mamasab. APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dap

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nk tempah senang je.. . Atau wasap dibawah okay.. 👇👇👇👇👇 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 0 0
hada_mamasab. APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dap

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nk tempah senang je.. . Atau wasap dibawah okay.. 👇👇👇👇👇 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 0 0

Wajib restock berkali2 setiap hari nutella cheese tart ni 💪💪drizzle penuh mampat nutella atas cream cheese yang diimport khas untuk kesayangan 😘💋 . Saiz 6" Rm35 Saiz 7" Rm50 SaiZ 12" Rm90 . Special Delivery Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang . Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur 💞Bangsar South 💞Damansara Damai 💞Ara Damansara 💞Kota Damansara 💞Mont Kiara 💞Sri Hartamas 💞Subang 💞TTDI 💞Petaling Jaya . Slot booking untuk hari istimewa anda boleh wasap.my/60172372328 . Klik di link bio @mamasab_bakeryofficial . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018

Share 1 0
hada_mamasab. APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dap

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nk tempah senang je.. . Atau wasap dibawah okay.. 👇👇👇👇👇 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 https://wa.me/601111070260 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yazshomebakery. Roti bun kacang merah... RM1.00... ada yang berkenan boleh DM/WA ya..

Roti bun kacang merah... RM1.00... ada yang berkenan boleh DM/WA ya.. . Nak order boleh tekan link 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60126518890 . . #brownies #brownieskedut #browniesnutella #browniesstrawberry #gombakfooddelivery #browniesgombak #klfooddelivery #klfood

Share 0 0
yazshomebakery. Roti sosej....RM2.00... ada yang berkenan boleh DM/WA ya.. .

Nak orde

Roti sosej....RM2.00... ada yang berkenan boleh DM/WA ya.. . Nak order boleh tekan link 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60126518890 . . #brownies #brownieskedut #browniesnutella #browniesstrawberry #gombakfooddelivery #browniesgombak #klfooddelivery #klfood

Share 2 0
orked.delights. #boboiboy  #cake
Match pulak warna dgn #topper boboi kan.
Ct ade jual

#boboiboy #cake Match pulak warna dgn #topper boboi kan. Ct ade jual topper jugak..nak bole pm.customade and readymade... Kek semestinya ct jual....sbb itu minat ct.... So yg berminat nak kek ker bole shj wasap.jgn segan segan ok #igmalaysia #igshopmalaysia #kekmalaysia #gombakfooddelivery #klfooddelivery #spongecake #cakeartistry #kekbertema #dessertmalaysia #kekcoklat #kekbirthday #kekharijadi #tempahankek #kekviral #kek #kekmalaysia

Share 1 0
projectdapur. 14th sept 2019

2 tier wedding cake
5” vanilla bean
7” pandan gula mel

14th sept 2019 2 tier wedding cake 5” vanilla bean 7” pandan gula melaka 360pcs sardine puff 300pcs creampuff Delivered to Forest Valley Cheras #projectdapur #minikatering #jamuan #jamuanraya #potluck #potluckraya #katering majlis #kateringhalal #selangor #petalingjaya #klangvalley #kl #klfoodie #klfooddelivery #klfoodcatering #doortodoorservice #birthdaycake #kekharijadi #kekbirthday #fondantcake #weddingcake #cakekahwin #kekkahwin

Share 9 0
projectdapur. 14th sept 2019

Mini catering for 20 pax
Fried singapore meehoon
Spagh

14th sept 2019 Mini catering for 20 pax Fried singapore meehoon Spaghetti bolognese Fried Chicken wing Roti Jala & Chicken Curry 10 inch Fudgy Brownie 1 box classic custard creampuff Delivered to Dorsett Bukit Bintang #projectdapur #minikatering #jamuan #jamuanraya #potluck #potluckraya #katering majlis #kateringhalal #selangor #petalingjaya #klangvalley #kl #klfoodie #klfooddelivery #klfoodcatering #doortodoorservice #birthdaycake #kekharijadi #kekbirthday #fondantcake

Share 12 0
anismokmok. Brownies lagenda mamasab bagi mama personally sgt special
.
Mama jual

Brownies lagenda mamasab bagi mama personally sgt special . Mama jual dari Mama Kat rumah menggunakan resepi yg sama dan peminat dia memang luar biasa in love dia . Sebab tu kami konsisten jual ratusan biji setiap hari di seluruh mamasab bakery alhamdulillah . Masih resepi yg sama n takkan pernah berubah dan diubah.. . Ini amanah mama Kat semua staff mama ni ♥♥. . . Hah jemah2 takkan tengok aje? Meh lerr PM Keknis lekaih 😉. #mamasabjb #mamasabwarrior #mamasabbakery #bakeryno1malaysia #agentfunbakehouse #teammyhana #klfooddelivery #jbfooddelivery #fooddelivery #kuihraya2019 #kuihrayasedap #kuih #kekskudai #kekmurahjb #southerrangers #nonabestfnbbusinessaward2018 #bazarpaknil #makansedap #kekcoklat #nutellacheesetart #birthdaycake #kekharijadijohor #carbootsales #brownies #browniesjb #congobar #dessertjb

Share 2 0