(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Assalamualaikum guys stock bru smpai barang murah n selesa rugi x grab tau😘 Pm sis laju2😍 Kini boleh juga men cari kmi d laman muka buka tekan je link kat bawa direct ke pagi kami 💕👇💕 https://www.facebook.com /Elegent.handsocks/ #usahawansem5 #kktmsg #handsock #elegant #beauty #malaysia #sabah #kotakinabalu #trending #selesa #lembut #yakin #facebook

Share 6 1

Precious moment with the left bests member 😍💕 Wish a good journey to you all guys.... #freinds #enjoy #happy #loving #kktmsg #lifekktmsg #dth #enjoying #enjoylife #always #engineeringstudent

Share 71 0

Love this family..thanks for giving me a beautiful memories ❤️ . . . #lifekktmsg Credit to @aronpodolski_

Share 87 0

Pertama: Mintak maaf salah silap Kedua: Mintak halal makan minum Ketiga: All the best for your future #kktmsg #Penutuptiraidiploma #Hambaundurdiridahulu

Share 130 9
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aunynur. Poleles sebab natural😍 tambah lagi ada tanda halal uolss..pastu2 mesr

Poleles sebab natural😍 tambah lagi ada tanda halal uolss..pastu2 mesra wuduk untuk bersolek rasa beauty natural yg gojes sngt Alhamdulillah ❤ . 1pcs -RM75 . . Korang nak tahu tak kelebihan Bougas Serum ? - .SEMUDAH 1 KALI PUMP SAHAJA RATA SELURUH WAJAH . Antara kelebihan serum Bougas Beauty adalah :- ✔ Tidak berminyak ✔ Membantu merawat kulit kusam ✔ Mengawal lebihan minyak dimuka ✔ Membantu mengurangkan parut ✔ Mengecilkan pori pori dimuka Semestinya Serum Bougas Beauty dijamin halal dan 💯 waterbased ! Tak melekit dan berminyak. Korang dah cuba ? Cuba share pengalaman korang menggunakan Bougas Serum di ruangan komen 👇 - Your Beauty is Our Priority - #bbscabutanbertuah #kktmsg #bougasbeautyserum #serumviral #maluapabossku #bossku

Share 7 0
bougasbeauty.elena. Hai korang. Dah cuci muka sebelum tidur? Jangan lupa cuci muka tau ban

Hai korang. Dah cuci muka sebelum tidur? Jangan lupa cuci muka tau banyak sangat kotoran yg ada kat muka kita ni lepas seharian terdedah tau. Jom cuci muka dengan #bougascleanser. - Jom try #bougascleanser ni. Nak tahu detail wassap je elena oky. Tekan link kat bio tu cepat. 😊 . #bougaslover #bougasserum #bougasjourney #bougasjohorbahrujohor #bougasbeautyhq #kktmsg

Share 3 0
bougasbeauty.elena. Hai korang. Dah cuci muka sebelum tidur? Jangan lupa cuci muka tau ban

Hai korang. Dah cuci muka sebelum tidur? Jangan lupa cuci muka tau banyak sangat kotoran yg ada kat muka kita ni lepas seharian terdedah tau. Jom cuci muka dengan #bougascleanser. - Jom try #bougascleanser ni. Nak tahu detail wassap je elena oky. Tekan link kat bio tu cepat. 😊 . #bougaslover #bougasserum #bougasjourney #bougasjohorbahrujohor #bougasbeautyhq #kktmsg

Share 3 0
bougasbeauty.elena. Hai korang. Dah cuci muka sebelum tidur? Jangan lupa cuci muka tau ban

Hai korang. Dah cuci muka sebelum tidur? Jangan lupa cuci muka tau banyak sangat kotoran yg ada kat muka kita ni lepas seharian terdedah tau. Jom cuci muka dengan #bougascleanser. - Jom try #bougascleanser ni. Nak tahu detail wassap je elena oky. Tekan link kat bio tu cepat. 😊 . #bougaslover #bougasserum #bougasjourney #bougasjohorbahrujohor #bougasbeautyhq #kktmsg

Share 2 0

Korang selalu scrub muke berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muke, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nanti kulit akan senang untuk burn & berjeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun takpe😉 - Btw korang boleh COD tau untuk dapatkan Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dekat bawah, Agent/Stokist akan terus DM korang nanti untuk proceed order #bougasbeauty #kktmsg #uthmparitraja #kptmbp #cantikmenawan #elena

Share 5 0
bougasbeauty.elena. Korang selalu scrub muke berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sa

Korang selalu scrub muke berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muke, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nanti kulit akan senang untuk burn & berjeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun takpe😉 - Btw korang boleh COD tau untuk dapatkan Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dekat bawah, Agent/Stokist akan terus DM korang nanti untuk proceed order #bougasbeauty #kktmsg #uthmparitraja #kptmbp #cantikmenawan #elena

Share 5 0
bougasbeauty.elena. Korang selalu scrub muke berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sa

Korang selalu scrub muke berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muke, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nanti kulit akan senang untuk burn & berjeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun takpe😉 - Btw korang boleh COD tau untuk dapatkan Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dekat bawah, Agent/Stokist akan terus DM korang nanti untuk proceed order #bougasbeauty #kktmsg #uthmparitraja #kptmbp #cantikmenawan #elena

Share 7 0
bougasbeauty.elena. 4 bahan utama & kebaikan dalam #bougasfacescrub
.
.
💚 Aloevera: melem

4 bahan utama & kebaikan dalam #bougasfacescrub . . 💚 Aloevera: melembabkan kulit 🍀pegaga: sesuai untuk mencegah jerawat 🍃 green tea: mecerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam 🌸 sakura: sesuai untuk kulit yg naik kemerah merahan. (soothing skin) - - Wassap elena sekarang: 📱01160775637 📱01160775637 #bougaslover #bougasjourney #bpmall #bougasserum #bougasjohorbahrujohor #benut #bougasbeautyhq #pontian #kktmsg #kelantan #kptmbpstudent #bougasbenut

Share 2 0
bougasbeauty.elena. 4 bahan utama & kebaikan dalam #bougasfacescrub
.
.
💚 Aloevera: melem

4 bahan utama & kebaikan dalam #bougasfacescrub . . 💚 Aloevera: melembabkan kulit 🍀pegaga: sesuai untuk mencegah jerawat 🍃 green tea: mecerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam 🌸 sakura: sesuai untuk kulit yg naik kemerah merahan. (soothing skin) - - Wassap elena sekarang: 📱01160775637 📱01160775637 #bougaslover #bougasjourney #bpmall #bougasserum #bougasjohorbahrujohor #benut #bougasbeautyhq #pontian #kktmsg #kelantan #kptmbpstudent #bougasbenut

Share 5 0
bougasbeauty.elena. 4 bahan utama & kebaikan dalam #bougasfacescrub
.
.
💚 Aloevera: melem

4 bahan utama & kebaikan dalam #bougasfacescrub . . 💚 Aloevera: melembabkan kulit 🍀pegaga: sesuai untuk mencegah jerawat 🍃 green tea: mecerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam 🌸 sakura: sesuai untuk kulit yg naik kemerah merahan. (soothing skin) - - Wassap elena sekarang: 📱01160775637 📱01160775637 #bougaslover #bougasjourney #bpmall #bougasserum #bougasjohorbahrujohor #benut #bougasbeautyhq #pontian #kktmsg #kelantan #kptmbpstudent #bougasbenut

Share 4 0
bougasbeauty.elena. Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum 💕
.
.
🌹 Tidak berminyak
🌹 Me

Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum 💕 . . 🌹 Tidak berminyak 🌹 Menyerap 2x lebih cepat kerana teksturnya cair 🌹Membantu merawat kulit kusam 🌹Membantu mengurangkan pertumbuhan jerawat 🌹Membantu mengurangkan parut jerawat 🌹Mengawal lebihan minyak di muka 🌹Kulit menjadi halus dan licin 🌹Kulit lebih berseri dan awet muda - - Wassap elena sekarang: 📱01160775637 📱01160775637 . #bougaslover #bougasjourney #bpmall #bougasjohorbahrujohor #bougasserum #benut #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeauty #bougasbenut #bougasfacescrub #bougasjohor #kktmsg #kptmbpstudent #uthm #lifekktmsg #kelantan #terengganu

Share 1 0

Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum 💕 . . 🌹 Tidak berminyak 🌹 Menyerap 2x lebih cepat kerana teksturnya cair 🌹Membantu merawat kulit kusam 🌹Membantu mengurangkan pertumbuhan jerawat 🌹Membantu mengurangkan parut jerawat 🌹Mengawal lebihan minyak di muka 🌹Kulit menjadi halus dan licin 🌹Kulit lebih berseri dan awet muda - - Wassap elena sekarang: 📱01160775637 📱01160775637 . #bougaslover #bougasjourney #bpmall #bougasjohorbahrujohor #bougasserum #benut #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeauty #bougasbenut #bougasfacescrub #bougasjohor #kktmsg #kptmbpstudent #uthm #lifekktmsg #kelantan #terengganu

Share 5 0
bougasbeauty.elena. Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum 💕
.
.
🌹 Tidak berminyak
🌹 Me

Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum 💕 . . 🌹 Tidak berminyak 🌹 Menyerap 2x lebih cepat kerana teksturnya cair 🌹Membantu merawat kulit kusam 🌹Membantu mengurangkan pertumbuhan jerawat 🌹Membantu mengurangkan parut jerawat 🌹Mengawal lebihan minyak di muka 🌹Kulit menjadi halus dan licin 🌹Kulit lebih berseri dan awet muda - - Wassap elena sekarang: 📱01160775637 📱01160775637 . #bougaslover #bougasjourney #bpmall #bougasjohorbahrujohor #bougasserum #benut #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeauty #bougasbenut #bougasfacescrub #bougasjohor #kktmsg #kptmbpstudent #uthm #lifekktmsg #kelantan #terengganu

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bougasbeauty.elena. Lets Grab the Purchase 👑
.
.
Tekan link di bio or wasap elena:
📱 011

Lets Grab the Purchase 👑 . . Tekan link di bio or wasap elena: 📱 01160775637 📱01160775637 - #bougasbeautyhq #bougaslover #bougassquad #bougasjourney #bougasbeauty #bpmall #bougasjohorbahru #kktmsg #kptmbpstudent #uthm #elena

Share 2 0

Kelebihan Bougas Face Scrub 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar. . . Jom wassap elena tekan je di bio tu atau dm elena - #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasjourney #bpmall #uthm #facescrub #bougasbeauty #kptmbpstudent #kktmsg #elena #elfiraloy

Share 1 0
khairul_hazwan98. Alhamdullilah rezeki top 10
#maratex2019 #kktmsg

Alhamdullilah rezeki top 10 #maratex2019 #kktmsg

Share 200 26
bougasbeauty.elena. Kalau korang nak tahukan, minyak kelapa dara nimengandungi asid laurik

Kalau korang nak tahukan, minyak kelapa dara nimengandungi asid laurik yg anti bakteria, anti fungal dan anti viral tau. Sangat sesuai untuk korang buat double cleansing & akan membersihkan kulit korang secara mendalam. Lepas cuci muka dengan bahan ni, kulit akan menjadi lembab & lembut. 💕 . . #bougasbeautyhq #bougassquad #teambougas #bougaslover #bougasbeauty #kptmbpstudent #kktmsg #uthm #cleanse #bougasbenut #bougasfacescrub

Share 5 0

CUCI MUKA SEBELUM TIDUR!! . . Korang!! Selagi tak cuci muka jangan tidur ye! Kene kasi cuci dulu itu muka baru boleh tidur, buang segala kotoran yg melekat kat muka tu dulu okay 👌 - - #bougasbeautyhq #bougassquad #bougaslover #bougasjourney #bougasbeauty #kktmsg #kptmbpstudent #jomlawa #johor #benut #pontian #elena

Share 4 0

DAH BUANG KULIT MATI KE BELUM TU? . . Tahu tak kulit muka kita ni banyak daki? Daki ni terjadi daru kulit muka kita yg mati tu lah. Kulit tu tersumbat dekat liang pori muka kita. So, jom kita scrub muka untuk dapat kulit poles. - - #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasjourney #bougasjohor #benut #bpmall #kktmsg #bougasfacescrub #elena #bougasserum #bougaslover

Share 2 0

SERUM PALING BEST ABAD INI!!! . . Serum yg paling best, texture dia sangat lembut. Suitable for any skin - - #bougasserum #bougas #bougasbeauty #kktmsg #bougaslover #bougasbeautyhq #lifekktmsg #kptmbpstudent #bougasjohorbahru #bougasbenut #bougassquad #elena #jomlawa

Share 3 0
zamil_97. Teammate for FYP
#KKTMSG #AnakMARA #johor #batupahat #dtgsquad

Teammate for FYP #KKTMSG #AnakMARA #johor #batupahat #dtgsquad

Share 180 0
avenirgroup. Program : BERNAMA RADIO

Masa siaran : 1.30 petang hingga 2.00 petang

Program : BERNAMA RADIO Masa siaran : 1.30 petang hingga 2.00 petang Tarikh : 14 November 2019 Topik :TVET MARA DAN PENDEKATAN TEKNOLOGI HIJAU Tempat : BERNAMA RADIO, Tingkat 15, Wisma BERNAMA, KL @zul_pirlo #kktmsg

Share 6 0