(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tudungbawalbyasshhaexclusive. SEKALI SARUNG TERUS MENJADI LOFA

Hi guys!! Nak tahu tak kenapa korang

SEKALI SARUNG TERUS MENJADI LOFA Hi guys!! Nak tahu tak kenapa korang akan fall in love dengan tudung bawal chiffon? Dari yang tak pakai tudung bawal chiffon terus terbeli...sebab?? 🌼material yang sangat senang bentuk 🌼tidak jarang 🌼jahitan kelim tepi yang kemas The best quality in the market i tell you😘 Jika berminat boleh tekan link whatsapp wa.me/601116381472 #bawalchiffonbyassshhaexclusive #bawalchiffonmurah #bawalchiffonalaalalofa #bawalchiffonparitraja #bawalchiffonkktmsg #kktmsg #paritraja #batupahat

Share 5 0
maniscarves. NEW!! .
BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦
.
• Detail •
✨Material : Cotton

NEW!! . BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦 . • Detail • ✨Material : Cotton voile ✨Ukuran : bidang 45 ✨Material senang bentuk . RM23 excluding postage . 🌸O R D E R Whatsapp 016-9334189 . #bawalplain #bawalplainmurah #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalvoil #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalgiftbox #giftbox #bawalboxset #coduthm #codparitraja #convocationgift #convocation #convocationuthm #festkonuthm2019 #festkonuthm #uthmparitraja #kktmsg #kktmsrigading

Share 6 0

[ TAHUKAH ANDA ] - Jalur Gemilang @ Bendera Malaysia sebenarnya direka oleh seorang arkitek 🇲🇾 - Mohamad Hamzah, arkitek Jabatan Kerja Raya (JKR) berusia 29 tahun menciptanya pada tahun 1963 apabila dia memenangi pertandingan yang diadakan untuk mencipta bendera baru selepas Persekutuan Tanah Melayu menggantikan Malayan Union yang sangat dibenci • • #malaysia #malaysiaku #malaysiatanahairku #jalurgemilang #merdeka #sayangimalaysiaku #malaysiaboleh #1957 #tanahmelayu #ohmalaysiaku #ayuhmalaysiaku #perwira #harimaumalaya #kktmsg #kktm #ekorharimaumalaya #keranamumalaysia #merdeka62 #jkr #instamalaysia

Share 50 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

. ⭐️MENGAPA MEMILIH KAMI SEBAGAI PHOTOGRAPHER ANDA?⭐️ . Kami menyediakan perkhidmatan yang memuaskan pelanggan contohnya : . 💙 UNLIMITED Shoot 💙 Gambar softcopy diedit 💙 Harga yang murah 💙 Gambar yang berkualiti tinggi . CEPAT-CEPAT BOOKING & LOCK TARIKH ANDA 😁 . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi kami dengan hanya klik link di bio . . . #budgetphotografer #budgetphotography #budgetfotografi #budgetfotografer #weddingphotography #kerjakahwin #event #konvouthm #uthm #kktmsg #wedding #weddingmalaysia #weddingjohor #bersanding #bertunang #pelamin #prewedding #jb #johor #johorbahru #fotografermurah #photographermurah #photoshootwedding #kulai #batupahat #kluang #muar #ledang #tangkak #mersing

Share 20 0
tudungbawalbyasshhaexclusive. JADI FOLLOWER AKTIF!! LIKE , COMMENT 'NAK' & TAG RAKAN. Tag rakan min

JADI FOLLOWER AKTIF!! LIKE , COMMENT 'NAK' & TAG RAKAN. Tag rakan min 3orang. AKAN DAPAT TUDUNG FREE. Keep support @tudungbawalbyasshhaexclusive . BAWAL ASSSHHA💜 Size : bidang 45 Material : chiffon voile 🌼Kain lembut 🌼Material jenis ringan 🌼100% senang bentuk www.wasap.my/601116381472.com #tudungbawalchiffon #bawalchiffonmurah #batupahat #paritraja #kktmsg #assshhaexclusive

Share 12 4

Perkara yang agak mudah buat : Ajak kawan pergi pasar malam . Perkara yang agak susah buat : Ajak kawan pergi solat berjemaah di surau/masjid. Sembanggggggg . . Charcoal mask cream Anti-blackhead Rm10 tidak termasuk pos Call : 0164019028 COD KKTM.Sri.Gading, UTHM, KPTM dan kawasan Sri Gading dan Parit Raja . KELEBIHAN CHARCOAL MASK CREAM 🌋 Membuang segala kekotoran 🌋 Daki 🌋 Bintik² putih (whitehead) yang terdapat pada wajah anda, membuat kulit wajah anda bersih sihat dan segar 🌋 Menghilangkan blavkhead (bintik² hitam) 🌋 Membuang sel² kulit mati 🌋 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌋 Menghilangkan rerambut halus dimuka 🌋 Menutup liang roma yang terbuka . #kktm #kktmsrigading #kktmsg #uthm #uthmjohor #uthmpagoh #uthmstudent #kptmbatupahat #kptmbp #mask #blackheads #charcoalmask #joker #makkauisapbong #muka #makan #sapbong #lintahgunung #tahanlama #cantik #cerewet

Share 49 0

🔥SPECIAL OFFER ONLY IN OCTOBER-DECEMBER 2019🔥 . Tawaran istimewa tak masuk akal hanya terhad pada bulan Oktober hingga Disember 2019. Setelah tamat tawaran ini harga akan kembali kepada harga yang lebih tinggi. . ⚠️ TERHAD hingga Disember 2019 ⚠️ UNLIMITED Shoot ⚠️ Gambar softcopy diedit ⚠️ Harga bermula RM499 . CEPAT-CEPAT BOOKING & LOCK TARIKH ANDA 😁 . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi kami dengan hanya klik link di bio . . . #budgetphotografer #budgetphotography #budgetfotografi #budgetfotografer #weddingphotography #kerjakahwin #event #konvouthm #uthm #kktmsg #wedding #weddingmalaysia #weddingjohor #bersanding #bertunang #pelamin #prewedding #jb #johor #johorbahru #fotografermurah #photographermurah #photoshootwedding #kulai #batupahat #kluang #muar #ledang #tangkak #mersing

Share 15 0

Selamat pagi guyss 🌞🌞.. mulakn hari anda dengan senyuman and jgn lupa follow @alipgadjet . . . #gadjetmurahgiler #gadjetmurahmalaysia #instagadget #gadgetshop #gadgetlife #kktmsglife

Share 0 0
topupmudah_azani. Jangan risau kalau habis topup.. boleh klik link👇👇👇 www.wasap.my/+6

Jangan risau kalau habis topup.. boleh klik link👇👇👇 www.wasap.my/+60106318161 www.wasap.my/+60106318161 www.wasap.my/+60106318161 Servis yang pantas⚡️⚡️ #agendiperlukan #servislaju #kktmsg #solat3jam #mantapcuk

Share 0 0
polaroid_nufikah. 🎉🎉 LIMITED OFFER 🎉🎉 Nak tengok gambar2 sendiri setiap masa?
Sehing

🎉🎉 LIMITED OFFER 🎉🎉 Nak tengok gambar2 sendiri setiap masa? Sehingga teringatkan kenangan pada gambar tersebut?? Marilah PM kami utk dpt Special Package ini skrg😄 *This Package hanya bermula dari 8 October hingga 13 October* http://www.wasap.my/60102996793.com http://www.wasap.my/60102996793.com http://www.wasap.my/60102996793.com #kktmsg #usahawanmuda #anakmara #murahgila #kenangan

Share 1 0
cha.bang_ang2.0. Food for us comes from our relatives, whether they have wings or fins

Food for us comes from our relatives, whether they have wings or fins or roots. That is how we consider food. Food has a culture. It has a history. It has a story. It has relationships. . . . . . . #lapar

Share 2 1

🌹OFFER HARGA MURAH FOTOGRAFI PERKAHWINAN 🌹 . Berita gembira buat Bakal-Bakal Pengantin 2019. Dapatkan pakej terbaik daripada kami untuk merakam detik manis majlis anda. . "APA YANG MENARIK YANG ANDA AKAN DAPAT ??" . ✔️UNLIMITED Shoot ✔️Gambar softcopy diedit ✔️Harga budget bermula RM499 . CEPAT-CEPAT BOOKING & LOCK TARIKH ANDA . Sekiranya berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh klik link di bio. . . . #budgetphotografer #budgetphotography #budgetfotografi #budgetfotografer #weddingphotography #kerjakahwin #event #konvouthm #uthm #kktmsg #wedding #weddingmalaysia #weddingjohor #bersanding #bertunang #pelamin #prewedding #jb #johor #johorbahru #fotografermurah #photographermurah #photoshootwedding #kulai #batupahat #kluang #muar #ledang #tangkak #mersing

Share 31 0
maniscarves. NEW!!
.
BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦
.
• Detail •
✨Material : Cotton

NEW!! . BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦 . • Detail • ✨Material : Cotton voile ✨Ukuran : bidang 45 ✨Material senang bentuk . RM23 excluding postage . 🌸O R D E R Whatsapp 016-9334189 . #bawalplain #bawalplainmurah #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalvoil #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalgiftbox #giftbox #bawalboxset #coduthm #codparitraja #convocationgift #convocation #convocationuthm #festkonuthm2019 #festkonuthm #uthmparitraja #kktmsg #kktmsrigading

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🎓KENANGAN INDAH MENIMBA ILMU [TEASER]🎓 . Zaman belajar ialah masa yang paling indah dan seronok bagi remaja. Pada masa itu kita dapat bersama kawan-kawan belajar, bermain, lepak dan lain-lain. Ini menjadi detik indah bagi kita. Untuk jadikan kenangan bersama kawan-kawan kami menyediakan : . ✒️Convocation/ Preconvocation 📚Classmate photoshoot 📝Group Member photoshoot 📖Personal Photoshoot . CEPAT-CEPAT BOOKING & LOCK TARIKH ANDA 😁 . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi kami dengan hanya klik link di bio. . . . #budgetphotografer #budgetphotography #budgetfotografi #budgetfotografer #weddingphotography #kerjakahwin #event #konvouthm #uthm #kktmsg #wedding #weddingmalaysia #weddingjohor #bersanding #bertunang #pelamin #prewedding #jb #johor #johorbahru #fotografermurah #photographermurah #photoshootwedding #kulai #batupahat #kluang #muar #ledang #tangkak #mersing

Share 50 1

Thank you support Pure Crunchy Brownies.... Semestinya pure crunchy brownies tidak akan menghampakan anda😝. Memang tak cukup kalau sebalang selagi rasa mesti tak boleh berhenti😏. Siapa nak ODER boleh DM or WhatsApp admin ya . Pure Crunchy Brownies cukup ke sebalang? Nak jadi ejen Pure Crunchy Brownies dan dapat duit poket beratus ratys setiap bulan? .Meh wasap/ dm admin laju2....Jangan risau produk ni laku keras teruk #kerepekbrownies #purecrunchybrownies #darkchocolate #homemade #kktmsg #usahawanberjaya #brownies

Share 8 0
kosmestik2. Alam memberikan pelajaran yang sangat berharga tentang keindahan melal

Alam memberikan pelajaran yang sangat berharga tentang keindahan melalui warna pelangi yang menerangi kehidupan alam☺️ #alamsemulajadi🌳🍃🌿

Share 4 0
maniscarves. Haa cantik tak kalau hadiahkan kawan set box macam ni?
.
Dah tak payah

Haa cantik tak kalau hadiahkan kawan set box macam ni? . Dah tak payah susah-susah nak fikir nak balut dengan apa, nak simpan dalam apa . Ready for surprise ✨ . Box set : RM23/box . Whatsapp 016-9334189 untuk order . #bawalplain #bawalplainmurah #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalvoil #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalgiftbox #giftbox #bawalboxset #coduthm #codparitraja #convocationgift #convocation #convocationuthm #festkonuthm2019 #festkonuthm #uthmparitraja #kktmsg #kktmsrigading

Share 8 0
haziqscollection. Good afternoon everyone!!!! \"Hidup tak selalunya indah tapi yang indah

Good afternoon everyone!!!! "Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan" #cathkidston #bungakebangsaan #bungaraya #sayangimalaysiaku #youth #entrepreneur #beauty #maluaperbossku #indahnyaciptaanallah #senyum_selalu #kktmsg #bungabungacinta #malaysia #original #wonderful #trending

Share 10 0

Assalammualikum dan selamat pagi, semoga hari ini lebih baik dan diberikan kesihatan tubuh badan, dan akal fikiran... #anakperantauan #penangreans #selatan #selangoreans #sayajualpowerbank #powerbankmurah #jualanmurni #sayasayangmaksaya #anakmara #kktmsg #johor #batupahat #ilovemalaysia #bungaraya #malaysiaaman #malaysiamaju

Share 17 1

Barang baik Pandai ayat kasi mur2 . Charcoal mask cream Anti-blackhead Rm10 tidak termasuk pos Call : 0164019028 COD KKTM.Sri.Gading, UTHM, KPTM dan kawasan Sri Gading dan Parit Raja . KELEBIHAN CHARCOAL MASK CREAM 🌋 Membuang segala kekotoran 🌋 Daki 🌋 Bintik² putih (whitehead) yang terdapat pada wajah anda, membuat kulit wajah anda bersih sihat dan segar 🌋 Menghilangkan blavkhead (bintik² hitam) 🌋 Membuang sel² kulit mati 🌋 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌋 Menghilangkan rerambut halus dimuka 🌋 Menutup liang roma yang terbuka . #kktm #kktmsrigading #kktmsg #uthm #uthmjohor #uthmpagoh #uthmstudent #kptmbatupahat #kptmbp #mask #blackheads #charcoalmask #joker #makkauisapbong #muka #makan #sapbong #lintahgunung #tahanlama #cantik #cerewet

Share 38 0
maniscarves. NEW!!
.
BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦
.
• Detail •
✨Material : Cotton

NEW!! . BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦 . • Detail • ✨Material : Cotton voile ✨Ukuran : bidang 45 ✨Material senang bentuk . RM23 excluding postage . 🌸O R D E R Whatsapp 016-9334189 . #bawalplain #bawalplainmurah #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalvoil #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalgiftbox #giftbox #bawalboxset #coduthm #codparitraja #convocationgift #convocation #convocationuthm #festkonuthm2019 #festkonuthm #uthmparitraja #kktmsg #kktmsrigading

Share 8 0
zasscash. supporter ‼️ 1️⃣
2️⃣
3️⃣ swipe up ‼️ #bulubulu #otgbro #usahawanpetak
Share 8 0
easytopupsyahir. Topup available guys . Bole dm laju laju
#topupdealer
#kktm
#maxis
#um

Topup available guys . Bole dm laju laju #topupdealer #kktm #maxis #umobile #celcom #kktmsg #tercyduk #pubgmobile #mobagaming #COD

Share 0 0
maniscarves. NEW!!
.
BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦
.
• Detail •
✨Material : Cotton

NEW!! . BOX SET BAWAL COTTON VOILE 📦 . • Detail • ✨Material : Cotton voile ✨Ukuran : bidang 45 ✨Material senang bentuk . RM23 excluding postage . 🌸O R D E R Whatsapp 016-9334189 . #bawalplain #bawalplainmurah #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalvoil #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalgiftbox #giftbox #bawalboxset #coduthm #codparitraja #convocationgift #convocation #convocationuthm #festkonuthm2019 #festkonuthm #uthmparitraja #kktmsg #kktmsrigading

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});