(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dah makan ke belum? . Untuk Menempah Sila Klik www.wassap.my/60136027100/cookies . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 . 🍽️ KAWASAN PENGHANTARAN ? 🍽️ . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️Gombak. ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan sis mengatur penghantaran. . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #goodfoodgoodmood #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 4 0

HILANGKAN RINDU Dah lama rasanya snek crunchy dan likat coklat NUTELLA POD tak up di posting Kak Long. Niari Kak Long belanja sket gambar Nutella Pod. Stok ni tak pernah tak ada dalam stok simpanan Kak Long. Ada je kalau nak. Yang ini stok terbaru yang baru keluar dari oven. Kalau dah rindu, tak yah tunggu-tunggu lagi. Roger2 Kak Long dan pantas ada di depan rumah korang... Nak order Klik 👇 www.wassap.my/60136027100/nutellapod . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodgoodgoodmood

Share 4 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

HILANGKAN RINDU Dah lama rasanya snek crunchy dan likat coklat NUTELLA POD tak up di posting Kak Long. Niari Kak Long belanja sket gambar Nutella Pod. Stok ni tak pernah tak ada dalam stok simpanan Kak Long. Ada je kalau nak. Yang ini stok terbaru yang baru keluar dari oven. Kalau dah rindu, tak yah tunggu-tunggu lagi. Roger2 Kak Long dan pantas ada di depan rumah korang... Nak order Klik 👇 www.wassap.my/60136027100/nutellapod . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodgoodgoodmood

Share 3 0

PESTA KUNYAH-KUNYAH DAH BUKA Jom!!! Apa tunggu lagi... jalan-jalan cuci mata sambil beli barang dapur atau beli baju anak, jangan lupa singgah Level 1 Bangi Gateway Mall, ada macam2 kuih dan kerepek. LIMA hari sahaja! Kalau lambat stok habis... macam-macam ada... Jangan kata Kak Long tak payung... ✅ Dusty Logs ✅ Nutella Pod ✅ Delicious Tart #squadmymumsbakery110 #kunyahkunyah #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodfoodgoodmood

Share 4 1

PESTA KUNYAH-KUNYAH DAH BUKA Jom!!! Apa tunggu lagi... jalan-jalan cuci mata sambil beli barang dapur atau beli baju anak, jangan lupa singgah Level 1 Bangi Gateway Mall, ada macam2 kuih dan kerepek. LIMA hari sahaja! Kalau lambat stok habis... macam-macam ada... Jangan kata Kak Long tak payung... ✅ Dusty Logs ✅ Nutella Pod ✅ Delicious Tart #squadmymumsbakery110 #kunyahkunyah #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodfoodgoodmood

Share 3 1

Selamat Pagi... Pagi-pagi Kak Long dah sampai untuk hantar stok. Hari ni ada pesta kudap-kudapan di Karnival Kunyah-Kunyah di Ruang Legar, Tingkat 1 Bangi Gateway Mall. Karnival 5 hari yang bermula hari ini tawakal pelbagai jenis cookies dan kerepek. Kuih manis pedas, semua ada... Sesiapa teringin nak makan Nutella Pod, Delicious Tart dan Dusty Logs boleh datang singgah. Sekarang nak pegi cari bekfes. Lapar la pulak. Kat mana ya? #squadmymumsbakery110 #karnivalkunyahkunyah #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #goodfoodgoodmood #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 0 0

Selamat Pagi... Pagi-pagi Kak Long dah sampai untuk hantar stok. Hari ni ada pesta kudap-kudapan di Karnival Kunyah-Kunyah di Ruang Legar, Tingkat 1 Bangi Gateway Mall. Karnival 5 hari yang bermula hari ini tawakal pelbagai jenis cookies dan kerepek. Kuih manis pedas, semua ada... Sesiapa teringin nak makan Nutella Pod, Delicious Tart dan Dusty Logs boleh datang singgah. Sekarang nak pegi cari bekfes. Lapar la pulak. Kat mana ya? #squadmymumsbakery110 #karnivalkunyahkunyah #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 3 1

Dah lama tak up story... Niari singgah kedai My Mum’s Bakery, sangkut beli Chips Mania. Tak sempat sampai rumah, pulun dalam kereta jugak. Dah nak habis dah... Sedap giler... Jom order... . Untuk Menempah Sila Klik www.wassap.my/60136027100/cookies . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893. . . #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan #goodfoodgoodmood

Share 2 0
chefzif_cheese. ASSALAMUALAIKUM 🌹

1. NANCY  boleh dimakan begitu sahaja dan boleh di

ASSALAMUALAIKUM 🌹 1. NANCY boleh dimakan begitu sahaja dan boleh dibancuh..contohnya boleh ditabur atas kulit popia dan boleh dimakan dengan fries,nugget,wedges dan ayam cheese yang tengah viral sekarang..boleh buat sendiri jerr 😘 TAPI INGAT YANG NI PEDAS GILER.. #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 1 0
chefzif_cheese. ASSALAMUALAIKUM 🌹

1. NANCHO boleh dimakan begitu sahaja dan boleh di

ASSALAMUALAIKUM 🌹 1. NANCHO boleh dimakan begitu sahaja dan boleh dibancuh..contohnya boleh ditabur atas kulit popia dan boleh dimakan dengan fries,nugget,wedges dan ayam cheese yang tengah viral sekarang..boleh buat sendiri jerr 😘 #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 1 0
chefzif_cheese. ASSALAMUALAIKUM 🌹

1. SUPERING blh digunakan untuk buat kerepek ,popi

ASSALAMUALAIKUM 🌹 1. SUPERING blh digunakan untuk buat kerepek ,popia cheese Dan lain lain.tidak sesuai untuk bancuhan #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 1 0
schamira2ra. DORY SKIN CHIPZY 
Pernah dengar Kerepek Ikan Dory?
Teringin nak makan

DORY SKIN CHIPZY Pernah dengar Kerepek Ikan Dory? Teringin nak makan Dory Skin ni? . Korang sekali makan, mesti nak lagi berhantu giler🤤 Makan tak boleh berhenti.. Sebalang pon tak cukup.. Rasa dia yang crispy cheezy and pedas2 sikit tu memang tak boleh stop makan !! Baik korang cuba sekarang!! . Dijamin halal✔️ Dijamin sedap.✔️ ☎️ www.wasap.my/60173941612/Nakdoryskin #doryskin #kulitikandori #ketagihgiler

Share 2 0
chefzif_cheese. 🧀PALING SEDAPPPPP !!🧀
Nie cheese nanchos tau  Sedapp sangat!!
Cukup

🧀PALING SEDAPPPPP !!🧀 Nie cheese nanchos tau Sedapp sangat!! Cukup lengkap rasa cheese padu sama macam dekat KFC 📍chefzif cheese juga ada cheese supering untuk buat popia cheese , dan cheese terbaru cheese nanchos spicy . . . #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi #cheese3beradik

Share 7 0
chefzif_cheese. Kenapa cheese tak pedas ❓
Tak ada ke cheese yang pedas ❓
Macamana nak

Kenapa cheese tak pedas ❓ Tak ada ke cheese yang pedas ❓ Macamana nak buat menjadi pedas ❓ Tadaa..tak perlu susah susah tak perlu pening pening..Kami sediakan khas untuk anda terbaru NANCY CHEESE POWDER 🧀🌶️ Boleh dibancuh dan dimakan begitu saja 👍Dapatkannya dari kami 😋 . . . #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 3 0
chefzif_cheese. NEW UPDATE ❗❗ Serbuk Cheese 3 Beradik NANCHO,SUPERING,NANCY kini hadir

NEW UPDATE ❗❗ Serbuk Cheese 3 Beradik NANCHO,SUPERING,NANCY kini hadir memberi citarasa yang pelbagai untuk semua peminat cheese..Cheese 3 Beradik ini boleh dibancuh dan dimakan begitu saja.. yum yum yum 😋 rugi tau tak cuba 😬 . . . #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi #cheese3beradik

Share 7 0
chefzif_cheese. Nanchos digilai ramai orang sekarang ini 😋 Mana-mana ada cheese Nanch

Nanchos digilai ramai orang sekarang ini 😋 Mana-mana ada cheese Nanchos contohya Chezzy Wedges,Burger Cheese Leleh, dan dijadikan sos untuk dimakan dengan ayam goreng ataupun kentang goreng..Perghh Padu Habiss 👍👍 Boleh mencuba gaiss.. #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 6 0
chefzif_cheese. Nanchos digilai ramai orang sekarang ini 😋 Mana-mana ada cheese Nanch

Nanchos digilai ramai orang sekarang ini 😋 Mana-mana ada cheese Nanchos contohya Chezzy Wedges,Burger Cheese Leleh, dan dijadikan sos untuk dimakan dengan ayam goreng ataupun kentang goreng..Perghh Padu Habiss 👍👍 Boleh mencuba gaiss.. #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
chefzif_cheese. Nanchos digilai ramai orang sekarang ini 😋 Mana-mana ada cheese Nanch

Nanchos digilai ramai orang sekarang ini 😋 Mana-mana ada cheese Nanchos contohya Chezzy Wedges,Burger Cheese Leleh, dan dijadikan sos untuk dimakan dengan ayam goreng ataupun kentang goreng..Perghh Padu Habiss 👍👍 Boleh mencuba gaiss.. . . . #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 6 0

Apa yang pasti pesanan sampai ke rumah pelanggan. . Urusan selesai bila permintaan pelanggan dipenuhi. . Nak tempah? Nak makan? www.wassap.my/60136027100/cookies . 🚘 Free delivery untuk sekitar Bandar Sri Damansara, Kota Damiansara, Bandar Utama, TTDI, Bangsar dan Subang Bestari... . . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 . 🍽️ KAWASAN PENGHANTARAN ? 🍽️ . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️Gombak. ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan sis mengatur penghantaran. . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #kaklongbronis #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 8 0

Kerepek bukan sebarang kerepek.. Kerepek bikin korang #ketagihGiler!!* 😫 Memang berhantu #kerepek_bronis* ni sebab berlambak giler dia punya choc chip dan almond chip tu 😍 Siyessss.. hakak yang jual ni pun dah ulang2 makan taw, sekali dapat ngap, memang payah nak berhenti 😂 1 pack 100g RM15.00 Nak oder? Lekas PM/WSP saya Cod : www.wasap.my/60137844535/KB

Share 7 0
chefzif_cheese. CHEESE NANCHO 😋

Cheese 2 in 1 boleh dibancuh dan boleh ditabur begit

CHEESE NANCHO 😋 Cheese 2 in 1 boleh dibancuh dan boleh ditabur begitu saja..sayang2 tringin nak makan ayam cheese viral ? Boleh buat sendiri..goreng ayam sediakan cheese nancho..jangan marah jika terlalu sedap 🤭🤭 #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 5 0
chefzif_cheese. CHEESE SUPERING 😋

Sedap di tabur atas kulit popia, keropok lekor, ay

CHEESE SUPERING 😋 Sedap di tabur atas kulit popia, keropok lekor, ayam gunting dan banyak lagi mengikut citarasa sayang2 .. berminat boleh dm ye .. #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 7 1

LOYAL CUSTOMER Last weekend, Kak Long managed to deliver 5 packs of Bronis from a same customer which ordered the crunchy cookies two weeks back. . Tq sir for your loyalty. Bronis are very honor to have customer like you. As a matter of fact, we are looking forward to serve you in the following years. . For those who had never try Kerepek Bronis, now is the time to try one. . . Kerepek Bronis comes with 5 flavours - 100gms & 250gms: 🍫 Dark Chocolate 🍮Teh Tarik 🍵 Matcha ☕️ Hazelnut Coffee 🎂 Red Velvet . Contact for order and details http://www.wassap.my/60136027100/bronis . 🚘 Free delivery to Bandar Sri Damansara, Kota Damansara, Bandar Utama, TTDI and Bangsar. . #kaklongbronis #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 5 0

BARU DI PASARAN Ralit sungguh cookies baru ni.. makan pun non stop 😁 nak makan depan tv, bawa pergi jalan2 semua boleh.. 😉 . . Dengan isian 80-90 pcs sebalang hanya RM28 saja. . Boleh dapatkannya daripada ejen berdekatan atau klik sahaja link di bawah untuk respons yang lebih pantas. . http://www.wasap.my/60136027100 . 🚘 Free delivery untuk sekitar Bandar Sri Damansara, Kota Damansara, Bandar Utama, TTDI, Bangsar dan Subang Bestari... Untuk Menempah Sila Klik www.wassap.my/60136027100/cookies . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 . 🍽️ KAWASAN PENGHANTARAN ? 🍽️ . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️Gombak. ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan sis mengatur penghantaran. . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 8 0
chefzif_cheese. KING CRUNCH CHEESE READY STOCK 😘
 RM15 onlyy .. promosi promosi ✍️✍️

KING CRUNCH CHEESE READY STOCK 😘 RM15 onlyy .. promosi promosi ✍️✍️ . . 1. NANCHO (Original) 2. SUPERING 3. SPICY . . #peminatcheese #cheesepowder #popiacheese #cheese #cheeseviral #serbukcheesemurah #cheeesesedap #extracheese #pastimeleleh #kruppkrapp #ketagihgiler #moreflavour #nanchos #supering #spicynancy #citarasaorangramai #belisekalipastimencarilagi

Share 10 0

STOK TERHAD . RED VELVET CHEESE...! Biasa dengarkan nama ni? Biasanya kek atau brownies, Kan? Tapi ini KEREPEK BRONIS! Kerepek! Memang tak salah baca... bukan kek tapi KEREPEK! Perisa RED VELVET CHEESE. Rasa macam kek REd Velvet Cheese kat Secret Recipes tu tau... sedap tau... . Bukan apa, Kak Long nak bagitau ni... perisa ni keluaran edisi terhad. Kalau dah habis stok kat tangan Kak Long, tak tau lagi la kilang nak keluarkan lagi ke tak... keluaran hanya untuk bulan puasa dan musim Raya. Lepas ni takde lagi. . Jadi sesiapa yang belum cuba, boleh le try... sesiapa yang dah try boleh la restock sebab stok dah tak banyak. . 🚘 Free delivery untuk sekitar Bandar Sri Damansara, Kota Damansara, Bandar Utama, TTDI, Bangsar dan Subang Bestari... Nak order Sila Klik www.wassap.my/60136027100/redvelvet . Nak cookies atau kek klik 👇 http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 . 🍽️ KAWASAN PENGHANTARAN ? 🍽️ . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️Gombak. ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan sis mengatur penghantaran. . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 5 0