(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fzazwan. The E-Day Of Is&Ina 📸
Date : 16 Ogos 2019 (Malam) 
Location : Kuantan

The E-Day Of Is&Ina 📸 Date : 16 Ogos 2019 (Malam) Location : Kuantan Pahang Photoby : Fana Photography Faizul Azwan FB Page : Faizul Azwan IG Page : @fzazwan Bridal / MUA : @aaniz_aairil Untuk tempahan boleh terus dm / whatapps / telegram 0179610633 📲 IG: Fzazwan* tekan link 👉🏻 https://www.instagram.com/fzazwan/ tekan link dibawah👇🏻 http://www.wasap.my/60179610633/Fanaphotography Untuk tempahan boleh terus dm / whatapps / telegram 0179610633 📲 @instagram #akadnikahkuantan #pakejmurah #pakejinai #pakejperkahwinan #pakejgambarkawin #preweddingkuantan #weddingphotographer #weddingkuantan #kuantanphotographer #kuantanphotographerwedding #kuantanbridal #preconvokuantan #convokuantanphotographer #birthdayphotography #maternitykuantan #jurugambarperkahwinan #nikahsanding #kemamanphotographer #kemaman #klikklikfana #lifestyle #maternityphotography #postweddingkuantan #canonphotography

Share 5 0
jamu_jawa. Trima käsih hampa2 yg beli #kopigelekjawa #jamujawa #kopigelekjando #k

Trima käsih hampa2 yg beli #kopigelekjawa #jamujawa #kopigelekjando #kopigeleksado Tq yg repeat oder ❤️ Yg baru mencuba slmt mencuba Dari #team kami❤️❤️ #kemaman Norhaslina Yahaya #bangu #kelantan Nur Syazwana Fadzil #perak Nur Hidayu Sharudin

Share 1 0
jamu_jawa. Trima käsih hampa2 yg beli #kopigelekjawa #jamujawa #kopigelekjando #k

Trima käsih hampa2 yg beli #kopigelekjawa #jamujawa #kopigelekjando #kopigeleksado Tq yg repeat oder ❤️ Yg baru mencuba slmt mencuba Dari #team kami❤️❤️ #kemaman Norhaslina Yahaya #bangu #kelantan Nur Syazwana Fadzil #perak Nur Hidayu Sharudin

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
jamu_jawa. Trima käsih hampa2 yg beli #kopigelekjawa #jamujawa #kopigelekjando #k

Trima käsih hampa2 yg beli #kopigelekjawa #jamujawa #kopigelekjando #kopigeleksado Tq yg repeat oder ❤️ Yg baru mencuba slmt mencuba Dari #team kami❤️❤️ #kemaman Norhaslina Yahaya #bangu #kelantan Nur Syazwana Fadzil #perak Nur Hidayu Sharudin

Share 1 0

Outdoor session🍃 Production: @ve_works Photo by: @khmuse Edit by: @hzq.ve

Share 50 1

Kenapa Kita Perlu Guna Serum Mata? Mata lebih daripada sekadar tingkap untuk jiwa kita. Sebagai satu bahagian kulit yang nipis dan paling sensitif di badan kita, kawasan mata juga merupakan yang pertama menunjukkan tanda-tanda penuaan dan tekanan. Sesetengah orang berfikir serum mata bukanlah satu produk penjagaan kulit yang penting untuk dimiliki, dan memandai dengan hanya menggunakan krim malam yang ada manfaat tambahan untuk kawasan mata. Tetapi, kita lupa bahawa bahagian mata adalah kulit yang sangat nipis dan sensitif berbanding kulit muka. Jadi, ia perlukan rawatan atau produk yang khusus untuk membantu mengatasi masalah bahagian mata seperti sembab, lingkaran hitam, garis halus, kedutan dan lain-lain. Kenapa kita memerlukan serum khas untuk mata? “Serum mata boleh digunakan untuk pelbagai sebab”, kata ahli dermatologi dan pengajar klinikal yang diperakui oleh lembaga di University of Southern California Tsippora Shainhouse, M.D., F.A.A.D. "Ini termasuk pelembab, mengurangkan keradangan, anti penuaan, memperbaiki tekstur kulit dan mengurangkan kesan lingkaran hitam sekeliling mata”. Naifa Beauty menawarkan produk khusus untuk anda yang bimbang dengan keadaan mata dan masalah sekitarnya. Ia diformulasikan untuk melindungi dan mencegah kerosakan kulit di kawasan mata anda. Tenadel Eyes Serum 7 Days membantu mencegah penuaan kulit di sekeliling mata, mempercepatkan proses pembaharuan semulajadi untuk menguatkan kulit di sekeliling mata anda dan menggalakkan pengeluaran kolagen dan elastin, yang membawa kepada hasil yang lebih cantik dalam masa 7 hari. Sila hubungi kami 013 533 9575 atau email naifabeauty.com@gmail.com #terengganu #kualaterengganu #ganu #ganukite #dungun #kualanerus #marang #batuburuk #pasarpayang #pantaitelukketapang #seberangtakir #baturakit #gongbadak #setiu #tokbali #tamantamadunislam #huluterengganu #kerteh #besut #kemaman #jertih #bukitbesar #paloh #MuslimahBusinessNetwork

Share 0 0

Alhamdulillah rezeki COD hari ini (20/10/2019) . . Terima kasih yang mana join COD, jangan lupa repeat lagi 😍 . . Kami juga open untuk tempahan, jika berminat tekan link di bio @qsasfarberyani . . #nasiberyani #nasiberyaniviral #nasialakakwok #nasiberyanisohor #kerteh #paka #kijal #kemasik #kemaman #dungun #kedaimakan #kedaimakanviral #jjcm #jjcmtv3

Share 0 0

Alhamdulillah rezeki COD hari ini (20/10/2019) . . Terima kasih yang mana join COD, jangan lupa repeat lagi 😍 . . Kami juga open untuk tempahan, jika berminat tekan link di bio @qsasfarberyani . . #nasiberyani #nasiberyaniviral #nasialakakwok #nasiberyanisohor #kerteh #paka #kijal #kemasik #kemaman #dungun #kedaimakan #kedaimakanviral #jjcm #jjcmtv3

Share 1 0

Alhamdulillah rezeki COD hari ini (20/10/2019) . . Terima kasih yang mana join COD, jangan lupa repeat lagi 😍 . . Kami juga open untuk tempahan, jika berminat tekan link di bio @qsasfarberyani . . #nasiberyani #nasiberyaniviral #nasialakakwok #nasiberyanisohor #kerteh #paka #kijal #kemasik #kemaman #dungun #kedaimakan #kedaimakanviral #jjcm #jjcmtv3

Share 1 0
jom.mulut.wangi. “SAMPAI HATI AWAK SURUH BUBUH PEWANGI ‘EMBI PIOR’ DEKAT DALAM MULUT KI

“SAMPAI HATI AWAK SURUH BUBUH PEWANGI ‘EMBI PIOR’ DEKAT DALAM MULUT KITA..😭😭” . Sis Ada Massalah Begini?👇🏻👇🏻: (Klik lagi mana tau terkena dengan diri sendiri) . . . ❌ Dah berus gigi banyak kali,tapi masih berbau. . ❌ Dah berkumur kumur guna ubat kumur sampai pedih pipi tak sampai tengahari dah berbau balik. . ❌ Ada masalah tonsil & resdung menyebabkan nafas berbau..boleh tahan baunya. . ❌ Ada ulser lidah dan bibir, pedih sangat dan tak selesa..terpaksa pakai ubat sapu yang menyebabkan mulut rasa kebas. . ❌ Ada karang gigi, gigi berlobang, gosok gigi 40x pun bau mulut tak hilang. . ❌ Gusi selalu berdar ah..duduk saje saje pun nak berda rah juga, bau mulut bercampur ngan dar4h ..pergh boleh tahan gak baunya. . ❌ Kerja asyik berjumpa dengan orang..jumpa client,jumpa boss, customer..kadang tak sempat nak berus gigi pun..😂 . Jika anda yang ada masalah macam ni, mesti malu nak komen kan? 😞 . Anda nak tak? 😘 . Nafas anda harum sentiasa, kawan kawan suka bercakap dengan anda, pasangan selalu nak tium anda.😆 . P/S : Jangan sampai hilang maruah gara gara bau mulut,takut orang COP anda tak pandai jaga kebersihan 😥. . RM85 | sebotol 30ml kegunaan 3 bulan. . Jimat dan berbaloi baloi. . POS SELURUH MALAYSIA . COD - KUALA LUMPUR & PETALING JAYA . Whatsapp terus ke 019-3466443 . . #puchong #putrajaya #noraessential #pewangi #perfume #parfume #rose #noraessentialrose #neelofa #jubahsouq #bellaammara #noradanish #shals #sepah #kualalumpur #nogori #malaysia #terengganu #kemaman #airterjun #shopping #mulutbusuk #listerin #roses

Share 5 10
ainik.bawalbidangbesar. Available bidang 60
10 design yang cantik dan eksklusif
.
Belum 24 jam

Available bidang 60 10 design yang cantik dan eksklusif . Belum 24 jam open order, dah banyak stok yang sold out! Kena cepat2 grab tau sebab stok sangat limited 😊 . Hana Dinara jadi pilihan ramai kerana materialnya adalah material yang terbaik iaitu premium cotton voile yang sememangnya material yang hot di pasaran . Material premium cotton voile 💞 Material yang lembut dan sejuk membuatkan awak selesa sangat walau cuaca panas terik 💞 tak jarang dan tak perlu inner 💞 tak perlu starch spray kerana awning sentiasa behave dan onpoint 💞 tak mudah kedut/minimal ironing 💞 tak berbulu dan warna tak pudar walaupon dicuci banyak kali . 👉🏿 Harga sehelai Bidang 50 RM39 Bidang 60 RM45 . Postage RM8 sm RM12 ss . 👉🏿 Harga kombo 3 helai (including postage) . Bidang 50 RM120 sm RM126 ss . Bidang 60 RM138 sm RM144 ss . Whatsapp 0177856385 . Nota penting : warna sebenar mungkin sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan atau tetapan skrin gajet ☺ . #JennyScarf #NiyatHijab #HanaDinara #TudungLabuh #TudungBidangBesar #TudungMurah #TudungBawalLabuh #BawalLabuh #BawalBidangBesar #TudungBidang50 #TudungBidang60 #BawalBidang50 #BawalBidang60 #ShahAlam #BawalBidang47 #KualaTerengganu #BawalCotton #TudungCotton #BawalCottonVoile #TudungCottonVoile #TudungEmpatSegi #JohorBahru #CikguMalaysia #Kemaman #CikguSekolah #Kedah #Kelantan #ProdukMuslim #KotaBharu

Share 1 0
_myraliew. Hi girls!
.
.
Jangan lupa tau apply Luna Xpert whitening cream 2x seha

Hi girls! . . Jangan lupa tau apply Luna Xpert whitening cream 2x sehari okay. Myra suggest for DRY SKIN uolls boleh apply 2x sehari ( morning & night ) kalau yang jenis OILY/COMBINATION SKIN uolls boleh pakai 1x sehari je ( night ). And please if uolls nk kulit yang sihat, glowing mcm glass skin, tona yang sekata cerah yer, bukan putih melepak macam mayat tau 😂 uolls kena konsisten tau pakai Luna Xpert ni. . . Sape2 belum grab atau baru je nk try boleh Whatsapp myra now okay. Myra only jual yg Trial pack buat masa skrng ni. Fullsize kita tgk if permintaan ramai myra akan ambik okay. So for now Trial pack je yg available ok 😍 . . . #bawalinstantmyra #bawalinstantmyra #bawalinstantmurah #bawalinstant #bawalinstantmalaysia #bawalinstantexpress #tudungbawalinstant #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalinstantlycra #bawalexclusive #bawalmurah #bawalplain #bawalcantik #bawalviral #bawalbidang45 #tudungmurah #tudungviral #tudungmalaysia #tudungbawalmurah #tudungbawalplain #tudungbawalcantik #lunaxpertmalaysia #lunaxpert #kemaman #codkemaman #kemamanidaman #terengganu #paknil #lunaxpertoriginal

Share 22 0
makeupbyzakiahrazak. Hai kesayangan kakak, korang pernah dengar pasal alyla? .
.
Mesti kora

Hai kesayangan kakak, korang pernah dengar pasal alyla? . . Mesti korang tertanya tanya, apalah mende alah ni boleh tolong kan ? . . Korang yg berminat nak tahu lebih lanjut tentang item ni lekaih pm akak okay ? #GlassSkin #HealthySkin #FlawlessSkin #GoodbyeBreakout #HelloBabySkin #Truskins #Trulooks #Truconceal #GrabYourBeauty #SkinGoals #MuaKemaman #Kemaman #Terengganu #TeamNenekGojes #KesayanganKakak #Moisturizer #KunciKecantikan #TrickTipsBeauty #BeBeauty #Beautiful

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
makeupbyzakiahrazak. 🌸 Royal Pine Flawless Gel Cleanser, 130ml .
Segar dan bersihkan kulit

🌸 Royal Pine Flawless Gel Cleanser, 130ml . Segar dan bersihkan kulit anda dengan pembersih gel asid rendah yang turut membantu menghidratkan kulit ini. Lengkap dengan teknologi baru, pencuci muka bertekstur gel ini dapat membantu mengawal minyak dan memberikan penjagaan yang lembut untuk kulit berjerawat dan juga sensitif. Kaya dengan bahan semula jadi daripada kelapa dan jagung, ia secara berkesan dapat membantu menghilangkan kotoran sambil melindungi sifat pelindungan semula jadi kulit. Satu dos 0.05 peratus bahan MSM yang terkandung dalam pencuci ini dapat memberikan kulit yang bersih, menenangkan kulit dan juga menahan rembesan sebum yang berlebihan. . Cara Penggunaan: Pamkan sedikit pencuci pada telapak tangan dan urut muka secara perlahan, elakkan kawasan mata. Bilas wajah dan lap sehingga kering. Ia boleh digunakan selepas menggunakan Serum Duo atau secara sendiri (bagi pengguna yang tidak menggunakan alat solek) #GlassSkin #HealthySkin #FlawlessSkin #GoodbyeBreakout #HelloBabySkin #Truskins #Trulooks #Truconceal #GrabYourBeauty #SkinGoals #MuaKemaman #Kemaman #Terengganu #TeamNenekGojes #KesayanganKakak #Moisturizer #KunciKecantikan #TrickTipsBeauty #BeBeauty #Beautiful

Share 1 0
apitnetworkkemaman. -Ready Stock Iphone Original Secondhand 📱
kedai kami menyediakan stoc

-Ready Stock Iphone Original Secondhand 📱 kedai kami menyediakan stock dari iphone 5s hingga iphone X ‼️ -Dan kedai kami jugak menyediakan repair untuk iphone 🛠 xperlu tinggal lama iphone anda, hanya 10-30min siap‼️ UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT BOLEH PM 👇🏻👇🏻 Call/Whatsapp : 0139885585 Fb : Arif Ariffin Ig : @apitnetworkkemaman Wechat : Arif_3713 #apitnetworkkemaman #apitnetworkterengganu #iphonemurah #jualiphonesecondoriginal #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphonekemaman #maluapabossku #bosskuubossmuu #kemaman #caseiphone #ip5 #ip5s #ip6 #ip #ip7 #ip7plus #ip8 #ip8plus #ipx

Share 9 0
apitnetworkkemaman. Alhamdullilah, thankyou support apitnetworkkemaman, tanya jah terus an

Alhamdullilah, thankyou support apitnetworkkemaman, tanya jah terus angkat 2 biji🥰 (iphone 6 64gb gold) (iphone 6s+ 128gb rosegold) • -Ready Stock Iphone Original Secondhand 📱 kedai kami menyediakan stock dari iphone 5s hingga iphone X ‼️ -Dan kedai kami jugak menyediakan repair untuk iphone 🛠 xperlu tinggal lama iphone anda, hanya 10-30min siap‼️ UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT BOLEH PM 👇🏻👇🏻 Call/Whatsapp : 0139885585 Fb : Arif Ariffin Ig : @apitnetworkkemaman Wechat : Arif_3713 #apitnetworkkemaman #apitnetworkterengganu #iphonemurah #jualiphonesecondoriginal #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphonekemaman #maluapabossku #bosskuubossmuu #kemaman #caseiphone #ip5 #ip5s #ip6 #ip #ip7 #ip7plus #ip8 #ip8plus #ipx

Share 26 0
apitnetworkkemaman. Alhamdullilah, tq support apitnetworkkemaman, (iphone 6 64gb gold)
• -

Alhamdullilah, tq support apitnetworkkemaman, (iphone 6 64gb gold) • -Ready Stock Iphone Original Secondhand 📱 kedai kami menyediakan stock dari iphone 5s hingga iphone X ‼️ -Dan kedai kami jugak menyediakan repair untuk iphone 🛠 xperlu tinggal lama iphone anda, hanya 10-30min siap‼️ UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT BOLEH PM 👇🏻👇🏻 Call/Whatsapp : 0139885585 Fb : Arif Ariffin Ig : @apitnetworkkemaman Wechat : Arif_3713 #apitnetworkkemaman #apitnetworkterengganu #iphonemurah #jualiphonesecondoriginal #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphonekemaman #maluapabossku #bosskuubossmuu #kemaman #caseiphone #ip5 #ip5s #ip6 #ip #ip7 #ip7plus #ip8 #ip8plus #ipx

Share 26 0
nsabeau.tengkuaisyah. Too HOT with AINAA PALLETE 🔥♥️🔥♥️
.
Lots of love from me Aisyah AGEN

Too HOT with AINAA PALLETE 🔥♥️🔥♥️ . Lots of love from me Aisyah AGENT NSABEAU #TeamNurulSyantik 👸 (AGENT & DS WANTED!!!) . Nak order? Mudah jerrr! Klik link wassap di bio / DM je Aisyah ya. I will reply sepantas kilat lahhh! 💞💞💞 . Yang pasti korang akan dapat FREEGIFT! Pos seluruh MY COD Kemaman kiter . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnurulsyantik #ganurians #ganu #malaysia #tutorial #nsabeautengkufatihah #kemaman #kelantan #terengganu #amordeals #codkemaman #codterengganu #codkl #ainaascrub #ainaapallete

Share 8 0

KSB #kemaman #20102019

Share 10 0

I want to say thank you to the rare few individuals in my life who have listened without judgment, spoken without prejudice, helped me without entitlement, understood without pretension and loved me without conditions. #tatiuniversitycollege #joker #dream #diploma #191019 #grad #mechatronics #OGEFAMILY #gengganu #kemaman

Share 91 2