(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
seridara_petalingjaya. Dengan hanya RM9.90 SAHAJA anda boleh kurus dan sihat??? ..
Percaya at

Dengan hanya RM9.90 SAHAJA anda boleh kurus dan sihat??? .. Percaya atau tidak tp mereka da berjaya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Stokis Petaling Jaya โค Stokis Petaling Jaya #Puchong IG @seridara_petalingjaya ๐Ÿ“ฑ0162475941. . . โคShah Alam #TelukPanglimaGarang IG @seridara_shahalam ๐Ÿ“ฑ01136329597. . . โคPetaling Jaya #KampungBaiduri IG@seridarapj ๐Ÿ“ฑ01131254793. . .

Share 1 0
seridara_petalingjaya. SLIMMING DRINK
Rasa seperti tea o pekat

Sem : Rm9.90 Sepeket
Sbh/Sar

SLIMMING DRINK Rasa seperti tea o pekat Sem : Rm9.90 Sepeket Sbh/Sar :RM11.40 Sepeket Postage sem 1-5 peket rm8.50 Postage ss 1-5 peket rm12 Sepeket untuk seminggu Bahan2 utama: Daun herba pecah lemak,stevia,asam kering,rosebud, biji serat (sedut minyak berlebihan) Kelebihan: Membuang Toksin, lemak & kolestrol . Mengawal & menurunkan berat badan . Membersihkan darah . Antioksidan . Mengempiskan perut . Meningkatkan tenaga dan menyegar badan . Melancarkan perkumuhan dan penyahtinjaan . Kesan pengambilan: 1. Minggu pertama - Najis agak pekat dan berminyak.ini adalah proses penyingkiran awal toksin, minyak dan lemak degil yang dikeluarkan dari tubuh badan. 2. 3 ke 4 minggu berat badan akan berkurangan mininum 1-2kg tanpa diet yang keterlaluan atau bersenam. 3. Badan akan mengeluarkan banyak berpeluh disebabkan peningkatan metabolisma badan. Dinasihatkan minum lebih air masak. Cara penggunaan: Basuh bahan2 (sepeket) dengan penapis, didihkan 2 liter air masak/mineral kedalam periuk, masukkan bahan2 yg telah dibasuh, renehkan selama sejam, Apabila air rebusan telah sejuk,tapis bahan2 dan simpan air rebusan di dalam peti sejuk. Cara minum: Tuang separuh cawan air rebusan kemudian campur dengan air panas agar air rebusan menjadi suam. Dinasihatkan minum ketika suam untuk kesan yang maksimum. Minum 2x sehari Contoh: pagi dan mlm Blh juga diambil bersama beauty dan milkbooster cuma perlu jarakkan masa sedikit Contoh: bangun pagi minum beauty,semasa sarapan minum slimming dan selepas sarapan minum milkbooster.ulang langkah yg sama untuk lunch @ dinner . . Stokis Petaling Jaya โค Stokis Petaling Jaya #Puchong IG @seridara_petalingjaya ๐Ÿ“ฑ0162475941. . . โคShah Alam #TelukPanglimaGarang IG @seridara_shahalam ๐Ÿ“ฑ01136329597. . . โคPetaling Jaya #KampungBaiduri IG@seridarapj ๐Ÿ“ฑ01131254793. . .

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rienaar78. Panas !! Panas !! 2 beg untuk RM50 ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป CANTIK & TRENDY tawww๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ

Panas !! Panas !! 2 beg untuk RM50 ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป CANTIK & TRENDY tawww๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ws 0122314280 sekarang ๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ’ฅ2 beg RM50 ๐Ÿ’ฅ #bagtangan #bazaarpaknil #sabah #ruangrezekihanania #sarawak #bagmurah #hadiah #subangbestari #bandarkinrara #uitm #unitar #uniten #slingbagmurah #shahalam #igers #igersbrunei #igmalaysia #instas #instamalaysia #instagram #fashionbag #unikl #puchongย  #tamandamaiutama #alamdamai #bukitjalil #bagtanganmurah #hadiahunik #politeknik #kelanajaya

Share 2 0
obsess.ashiqin. Cantik2 colour lipmatte dari obsess ada 7 colour .Bestnya pakai lipmat

Cantik2 colour lipmatte dari obsess ada 7 colour .Bestnya pakai lipmatte ni tekstur dia ringan and tak melekit.Jadi tunggu apa lagi meh meh kasi try lipmatte dari obsess ini ..๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Klik links dkt bio atas utk contact number . #miniagent #squadsyiera #kelanajaya

Share 6 0
pepiumkochek.hq. Nah ni semua list code bauan dlm #pepiumkochek. In sha allah semua bau

Nah ni semua list code bauan dlm #pepiumkochek. In sha allah semua bau sedap wangi. Paling best , long lasting up to 24 hours. For Women ๐Ÿ‘  Bombshell by Victoria Secret ๐Ÿ‘  Gucci Flora by Gucci ๐Ÿ‘  Gucci Bamboo by Gucci ๐Ÿ‘  Miracle by Lancome ๐Ÿ‘  Treasor In Love by Lancome ๐Ÿ‘  Petite Cherie by Annick Goutal ๐Ÿ‘  Bright Crystal by Versace ๐Ÿ‘  Apple Blossom by Body Shop ๐Ÿ‘  Fresh Blossom by DKNY ๐Ÿ‘  Live by Jeniffer Lopez ๐Ÿ‘  Siren by Paris Hilton ๐Ÿ‘  Forbidden Rose by Avril Lavigne ๐Ÿ‘  Midnight Fantasy by Britney Spears ๐Ÿ‘  Killer Queen by Katy Perry ๐Ÿ‘  Nina Richi by Nina Richi ๐Ÿ‘  Viva La Juicy by Juicy Couture ๐Ÿ‘  Lady Million by Paco Rabane ๐Ÿ‘  Escada Collection by Escada ๐Ÿ‘  Inchanto Shine By Ferragamo For Men ๐Ÿ‘ž Legend by Mont Blanc ๐Ÿ‘ž Starwalker by Mont Blanc ๐Ÿ‘ž Hugo Signature by Hugo Boss ๐Ÿ‘ž Aqua Di Gio by Giorgio Armani ๐Ÿ‘ž Armani Code by Giorgio Armani ๐Ÿ‘ž Desire Blue by Dunhill ๐Ÿ‘ž Desire Red by Dunhill ๐Ÿ‘ž Eternity by Calvin Klein ๐Ÿ‘ž CK Into You by Calvin Klein ๐Ÿ‘ž Blvgari by BLV ๐Ÿ‘ž 212 VIP Men by Carolina Harrera ๐Ÿ‘ž Invictus by Paco Rabane ๐Ÿ‘ž One Million by Paco Rabane ๐Ÿ‘ž Gucci Guilty by Gucci ๐Ÿ‘ž Hot Water by Davidoff . . ๐Ÿ“ฒ Wasap.my/60172993437 ================================ ๐Ÿ’ฅ Diperbuat dari pati minyak wangi ๐Ÿ’ฅ Mudah dibawa kemana saja . ๐Ÿš— Boleh Cod ๐Ÿ“ฎ Boleh Pos 1 Malaysia . #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #minyakwangionline #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #inspiredperfume #pepiumkochek #wangi #wangian #petalingjaya #bangsar #subangjaya #shahalam #kelanajaya #bandarsunway #uitm

Share 0 0
pepiumkochek.hq. Nah ni semua list code bauan dlm #pepiumkochek. In sha allah semua bau

Nah ni semua list code bauan dlm #pepiumkochek. In sha allah semua bau sedap wangi. Paling best , long lasting up to 24 hours. For Women ๐Ÿ‘  Bombshell by Victoria Secret ๐Ÿ‘  Gucci Flora by Gucci ๐Ÿ‘  Gucci Bamboo by Gucci ๐Ÿ‘  Miracle by Lancome ๐Ÿ‘  Treasor In Love by Lancome ๐Ÿ‘  Petite Cherie by Annick Goutal ๐Ÿ‘  Bright Crystal by Versace ๐Ÿ‘  Apple Blossom by Body Shop ๐Ÿ‘  Fresh Blossom by DKNY ๐Ÿ‘  Live by Jeniffer Lopez ๐Ÿ‘  Siren by Paris Hilton ๐Ÿ‘  Forbidden Rose by Avril Lavigne ๐Ÿ‘  Midnight Fantasy by Britney Spears ๐Ÿ‘  Killer Queen by Katy Perry ๐Ÿ‘  Nina Richi by Nina Richi ๐Ÿ‘  Viva La Juicy by Juicy Couture ๐Ÿ‘  Lady Million by Paco Rabane ๐Ÿ‘  Escada Collection by Escada ๐Ÿ‘  Inchanto Shine By Ferragamo For Men ๐Ÿ‘ž Legend by Mont Blanc ๐Ÿ‘ž Starwalker by Mont Blanc ๐Ÿ‘ž Hugo Signature by Hugo Boss ๐Ÿ‘ž Aqua Di Gio by Giorgio Armani ๐Ÿ‘ž Armani Code by Giorgio Armani ๐Ÿ‘ž Desire Blue by Dunhill ๐Ÿ‘ž Desire Red by Dunhill ๐Ÿ‘ž Eternity by Calvin Klein ๐Ÿ‘ž CK Into You by Calvin Klein ๐Ÿ‘ž Blvgari by BLV ๐Ÿ‘ž 212 VIP Men by Carolina Harrera ๐Ÿ‘ž Invictus by Paco Rabane ๐Ÿ‘ž One Million by Paco Rabane ๐Ÿ‘ž Gucci Guilty by Gucci ๐Ÿ‘ž Hot Water by Davidoff . . ๐Ÿ“ฒ Wasap.my/60172993437 ================================ ๐Ÿ’ฅ Diperbuat dari pati minyak wangi ๐Ÿ’ฅ Mudah dibawa kemana saja . ๐Ÿš— Boleh Cod ๐Ÿ“ฎ Boleh Pos 1 Malaysia . #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #minyakwangionline #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #inspiredperfume #pepiumkochek #wangi #wangian #petalingjaya #bangsar #subangjaya #shahalam #kelanajaya #bandarsunway #uitm

Share 0 0
pepiumkochek.hq. Nah ni semua list code bauan dlm #pepiumkochek. In sha allah semua bau

Nah ni semua list code bauan dlm #pepiumkochek. In sha allah semua bau sedap wangi. Paling best , long lasting up to 24 hours. For Women ๐Ÿ‘  Bombshell by Victoria Secret ๐Ÿ‘  Gucci Flora by Gucci ๐Ÿ‘  Gucci Bamboo by Gucci ๐Ÿ‘  Miracle by Lancome ๐Ÿ‘  Treasor In Love by Lancome ๐Ÿ‘  Petite Cherie by Annick Goutal ๐Ÿ‘  Bright Crystal by Versace ๐Ÿ‘  Apple Blossom by Body Shop ๐Ÿ‘  Fresh Blossom by DKNY ๐Ÿ‘  Live by Jeniffer Lopez ๐Ÿ‘  Siren by Paris Hilton ๐Ÿ‘  Forbidden Rose by Avril Lavigne ๐Ÿ‘  Midnight Fantasy by Britney Spears ๐Ÿ‘  Killer Queen by Katy Perry ๐Ÿ‘  Nina Richi by Nina Richi ๐Ÿ‘  Viva La Juicy by Juicy Couture ๐Ÿ‘  Lady Million by Paco Rabane ๐Ÿ‘  Escada Collection by Escada ๐Ÿ‘  Inchanto Shine By Ferragamo For Men ๐Ÿ‘ž Legend by Mont Blanc ๐Ÿ‘ž Starwalker by Mont Blanc ๐Ÿ‘ž Hugo Signature by Hugo Boss ๐Ÿ‘ž Aqua Di Gio by Giorgio Armani ๐Ÿ‘ž Armani Code by Giorgio Armani ๐Ÿ‘ž Desire Blue by Dunhill ๐Ÿ‘ž Desire Red by Dunhill ๐Ÿ‘ž Eternity by Calvin Klein ๐Ÿ‘ž CK Into You by Calvin Klein ๐Ÿ‘ž Blvgari by BLV ๐Ÿ‘ž 212 VIP Men by Carolina Harrera ๐Ÿ‘ž Invictus by Paco Rabane ๐Ÿ‘ž One Million by Paco Rabane ๐Ÿ‘ž Gucci Guilty by Gucci ๐Ÿ‘ž Hot Water by Davidoff . . ๐Ÿ“ฒ Wasap.my/60172993437 ================================ ๐Ÿ’ฅ Diperbuat dari pati minyak wangi ๐Ÿ’ฅ Mudah dibawa kemana saja . ๐Ÿš— Boleh Cod ๐Ÿ“ฎ Boleh Pos 1 Malaysia . #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #minyakwangionline #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #inspiredperfume #pepiumkochek #wangi #wangian #petalingjaya #bangsar #subangjaya #shahalam #kelanajaya #bandarsunway #uitm

Share 1 0

Basic Tabata Training Team HITFAT 20 #KELANAJAYA & #PETALINGJAYA . Tahniah Kepada Semua Peserta . Kesemuanya Bersemangat . STOP WISHING !!! START DOING !!! . . #hitfat20 #hitfatborneo #hitfatmalaysia #teamhitfat #coachwan #FatWar #FatWarMalaysia #FatWarBorneo #HitFatSelangor #FatWarSelangor #HitFatPetalingJaya #HitFatKelanaJaya #FatWarKelanaJaya #FatWarPetalingJaya

Share 0 0
rienaar78. ๐Ÿ’ฅ TQ sis cantiq yang sudi share feedback๐ŸŒน๐ŸŒน bag BUCKET memang HOT SE

๐Ÿ’ฅ TQ sis cantiq yang sudi share feedback๐ŸŒน๐ŸŒน bag BUCKET memang HOT SELLING , dari 19 warna yang ada sekarang tinggal 5 warna aje๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . โฌ…๏ธโฌ…๏ธโฌ…๏ธ swipe untuk warna warna yang masih ada ye . GRAB NOW ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠโœŒ . ๐Ÿ’ฅ bag BUCKET (butang) . ๐Ÿ’ฒ1pc bag RM27 ๐Ÿ’ฒ2pcs bag RM50 ๐Ÿ“ฎ tidak termasuk kos pos ye . whatsapp cepat ye 012.2314.280 โœŒ๐Ÿ˜Š . . #bagtangan #bazaarpaknil #sabah #ruangrezekihanania #sarawak #bagmurah #hadiah #subangbestari #bandarkinrara #uitm #unitar #uniten #slingbagmurah #shahalam #igers #igersbrunei #igmalaysia #instas #instamalaysia #instagram #fashionbag #unikl #puchongย  #tamandamaiutama #alamdamai #bukitjalil #bagtanganmurah #hadiahunik #politeknik #kelanajaya

Share 4 0
meeracle.luxe. Rich with the coverage you need, yet very light on the skin.  Perfect

Rich with the coverage you need, yet very light on the skin. Perfect for those who are always busy and have no time to do some touch ups but need to look all great & on point from day to night! . #meeracle #meeraclejue #juewarrior #petalingjaya #pj #bandarsunway #dropshipwanted #agentwanted #serum #cleanser #foundation #makeupremover #lipmatte #makeup #skincare #beautyblender #lipstick #meeracleluxe #tamanmedan #subangjaya #kelanajaya #kedah #perlis #penang #pahang #perak #terengganu #sabah #sarawak #sale

Share 0 0

Esok plan nak makan apa? Hari terakhir untuk promosi RM5 flat caj penghantaran. Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan, hubungi kami @woodfirekl melalui WhatsApp di http://www.wasap.my/601133843034 Delivery Slots :- Lunch 12pm-2pm Evening 5pm-7pm Dinner 7pm-9pm Daily Route :- #kualalumpur #bukitbintang #bangsar #ampang #keramat #melawati #wangsamaju #setapak #cheras #kajang #bukitjalil Pickup Point:- #bangi #petalingjaya #subangjaya #kelanajaya #damansara #kotadamansara #selayang

Share 107 8
lovlinbirdsnest_official. Siapa yang boleh minum Lovlin Bird's Nest?
.
.
โœ…๏ธKANAK-KANAK 3 TAHUN K

Siapa yang boleh minum Lovlin Bird's Nest? . . โœ…๏ธKANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS . - Meningkatkan sistem imunisai badan . - Meningkatkan selera makan . - Menguatkan daya ingatan . . . โœ…๏ธWANITA - Meningkatkan metabolisma . - Menstabilkan hormon . - Mengurangkan sakit senggugut ketika haid . - Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah . . . โœ…๏ธLELAKI - Kesihatan tenaga batin (menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti) . - Dapatkan tidur yang berkualiti. - Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah . . . โœ…๏ธIBU HAMIL - Meningkatkan stamina . - Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan . - Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. - Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan . - Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin . - Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan . . . โœ…๏ธORANG TUA - Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan. - Mengurangkan sakit sendi . - Melancarkan peredaran darah . - Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan. - mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang . . . Whatsapp 0174656236 . . . #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronline #ctdk #aydajebat #neelofa #zizanrazak #fattzura #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #kelanajaya #johor #shaklee #juzfit #demica #susumaaez #aslegacy #sarangburung #kesihatandalaman #instantbirdsnest #ibumengandung #badansihat #motifviral #majalahwanita #nona #dramasangat

Share 13 1

Hai ASSALAMUALAIKUM sis ,,๐Ÿค— . ๐Ÿ’Ž KITA #BUKA SPECIAL #ESOK ISNIN๐Ÿ”ฅ #LAST DAY #OFFER SEMPENA HARI MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ HANYA 3 HARI je PROMO #SABTU, #AHAD & #ISNIN ni je sis ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ”ฅ RM207/g + #FREE #UPAH SEMUA DESIGN ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅTRADE IN VIP RM180/g (13%)๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ”ฅ STOCK EXCLUSIVE & HOT DESIGN BARU JE MENDARAT ๐Ÿ”ฅ FREE EXCLUSIVE CUSTOME MADE GIFTS DARI STM ๐Ÿ”ฅ FREE POTONG BARANG KEMAS BARU BELI DRI STM ๐Ÿ”ฅ CUCI BARANG KEMAS FREE . ๐Ÿ‘‰Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan๐Ÿ‘ˆ โœ… 0137210610 โœ… โœ… 0137210610 โœ… โœ… 0137210610 โœ… . p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai ๐Ÿ˜˜ . #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju #emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

Share 19 0
jujurie_softicecream. Alhamdulillah 
Terima Kasih kerana memilih kami 
Majlis Aqiqah baby Uq

Alhamdulillah Terima Kasih kerana memilih kami Majlis Aqiqah baby Uqail Ahmad Azraff dan kenduri kesyukuran Tarikh : 15/09/2019 Tempat: sg serdang kapar @miin_kl_ #jujuriesofticecream #softicecream #icecream #aiskrimcedok #petalingjaya #shahalam #klang #puchong #kualalumpur #sgbuloh #kelanajaya

Share 5 0

Siapa ada area #tescoextrashahalam, nk dapatkan produk #jamuratumalaya. Buzz malisa ya ada kat sini sampai kul 11 mlm. . Dapatkan barangan JRM readystock!Jom booking & Daftar Ahli bersama MALISA ( JB2147S ) di PUNCAK ALAM & secara POS SELURUH MALAYSIA . SELF PICKUP PUNCAK ALAM FASA 2 COD AVAILABLE AREA ๐Ÿ‘‡๐Ÿป: . #puncakalam #puncakperdana #alamperdana #alambudiman #kotadamansara #subangjaya #subang #kelanajaya #subangbestari #kampungsubang #denaialam #meru #kapar #setiaalam #bukitjelutong #aeonshahalamsek13h #ttdishahalam #sunwaykayangan #cahayaspk #bukithijau #bukitkuching #jeram #desasericoafields & kawasan berhampiran. View IG untuk chk cod area . Like and Follow Malisa: IG stjrm.puncakalam_malisa FB Stjrm Puncak Alam . #teamayaananayla #jrmshahalam #jrmpuncakalam #jamuratumalaya #wajargunajrm #terbaikdaribonda

Share 1 0
watijamuratumalaya. Formulasi Mega Ratu adalah jauh lebih baik daripada Royal V.

Jadi, Me

Formulasi Mega Ratu adalah jauh lebih baik daripada Royal V. Jadi, Mega Ratu adalah lebih kaw lagi daripada Royal V daripada segi keberkesanan dan kecepatan hasil berlaku. Disamping itu, jumlah isipadu Mega Ratu lebih banyak. Berikut adalah khasiat Mega Ratu: -Formulasi herba bersifat antibakteria, anti-inflamasi, anti-radang, antibiotik dan antioksidan. -Mengimbangi hormon estrogen, progesteron, testosteron, kortisol dan banyak lagi jenis hormon. -Mengetatkan dan menegang otot pada bahagian faraj yang kendur. -Kaya dengan fitoestrogen yang melambatkan penuaan. -Membentuk kecantikan badan. -Menegangkan payudara, punggung agar nampak mewar dan montok. -Melancarkan pengaliran darah. -Meningkatkan sistem imun tubuh. -Mengeluarkan keputihan yang menyebabkan gatal dan berbau. -Mengatasi kekeringan Miss V terutama kepada wanita yang menghadapi gejala semasa premenopaus dan yang sudah menopaus. -Menguatkan daya ingatan. -Meningkatkan tenaga dan stamina. -Menegangkan dan mencantikkan kulit. -Mengecutkan saluran peranakkan. -Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat. -Menghilangkan keletihan dan sakit sendi. -Mengimbangi mood dan kemurungan #EMPIRE_JRMPJ #jamuratumalaya #Kelanajaya #petalingjaya #selangor

Share 1 0
seridarass_pj. #Repost @seridarass
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
TURUN 2KG DENGAN SLIMMING DRINK!!!
.
T

#Repost @seridarass โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข TURUN 2KG DENGAN SLIMMING DRINK!!! . Terima kasih @seridarass_damansaradamai kerana berkongsi testimoni customer . . SERIOUSLY IF #taktryrugi! JOM DAPAT KAN PRODUCT @seridarass DARI @seridarass_pj & @seridarakajang . . STOCKIST PETALING JAYA FREE GIFT! FREE SUPPORT! FREE GUIDANCE! โฌ‡๏ธ 0147182505 014-7182505 #seridarass #seridarass_pj #petalingjaya #kelanajaya #tamanparamout #ss2 #tamanmayang #tamanmedan #tamanmegah #tamandatoharun #jalankelanglama #oldklangroad #bangsar #bangsarsouth #pantaidalam #midvalley #tehherba #herbaltea #nakkurus #selangor #kualalumpur #malaysia #herbaltea #tehherba #kurus #cantik #nakkurus #nakcantIka #meletop #noweveryonecancantik #noweveryonecankurus

Share 0 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rinetworkbyrizalman.sou77. Do you want a brighter, flawless and younger looking skin like our Tas

Do you want a brighter, flawless and younger looking skin like our Taste Maker/Founder, Dato Rizalman Ibrahim, 48 years old? Hurry, save my WhatsApp numbers 0136028117 ๐Ÿ…Sue๐Ÿ… and WhatsApp me to reserve your order now before it's too late! WhatsApp 0136028117 ๐Ÿ…Sue๐Ÿ… PERHATIAN, lovelies! Pembelian produk hanya melalui ejen yang berdaftar dan sah sahaja. Tiada stokis, tiada dropship dan tiada COD. Dan proses pembayaran hanya akan dibuat melalui pautan khas (special link) untuk memastikan wang pelanggan kami dalam keadaan selamat dan produk yang diterima adalah benar-benar TULIN! ATTENTION, lovelies! Product purchases only through registered and authorized agents only. No stockists, no dropship and no COD. And the payment process will only be made through a special link to reassure that our customer's money safetiness and the productย  they will receive is totally a GENUINE product! #rinetwork #rinetwork #rinetwork #petalingjaya #subangjaya #kelanajaya #damansara #ttdi #bandarutama #kecantikanalami #awetmuda #rizalmanibrahim #youngerlookingskin #beautysupplement #healthsupplement #sayajual #malaysia #selangor #produkterbaik #produknomborsatumalaysia #women #men #wanita #lelaki #unisex

Share 3 0

Rasa nak kenyam kenyam anak cust mak ni tau gebu dia segebu Tauhu Bergedil Mak Daghee ๐Ÿฅฐ Esok slot still available lagi okay kalau koraang nak book ๐Ÿค— Self Pickup : Bandar Sunway #tauhubergedilmakdaghee #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral #tauhubergedilayam #tauhubergedilkl #tauhugoreng #sayajual #sayajualtauhu #sayamasak #cadanganmakanan #instafood #minumpetang #foodporn #petalingjaya #subangjaya #kelanajaya #shahalam #kl #bangsar #ss15 #sunway #sekalirasamestimengatee

Share 11 0
info_haramain_umrah_haji_badal. ๐Ÿ•‹๐Ÿ•ŒKursus Umrah Percuma Di Selangor https://bit.ly/2HNyvFk๐Ÿ•‹๐Ÿ•Œ #HULUL

๐Ÿ•‹๐Ÿ•ŒKursus Umrah Percuma Di Selangor https://bit.ly/2HNyvFk๐Ÿ•‹๐Ÿ•Œ #HULULANGAT #Semenyih #Kajang #SERDANG #Bangi #Balakong #SeriKembangan #PUCHONG #Kinrara #KELANAJAYA #SubangJaya #TamanMedan #BukitGasing #KampungTunku #DamasaraUtama #SUBANG #KotaDamansara Salam Jumaat

Share 1 0