(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

โ„Frozen themed cakeโ„ Rainbow sponge cake inside. (Swipe left kalau nk tengok bahagian dlm kek๐ŸŒˆ) Layer with cheesy fresh cream. Fresh cream coating, deco with fondant, sprinkles and custom edible image. Cake flavour boleh ditukar kepada premium flavour jugak ye. Tema pon boleh tukar ikut pilihan uolls. WhatsApp 0163334795 for quotations. #frozencake #frozenthemedcake #kektemafrozen #kekfrozenkajang #frozen #rainbowspongecake #rainbowcake #kekkajang #keksedap #keksedapkajang #cakery #cakelover #foodie #cakesofinstagram #cakestory #cakediaries #cakecorner #cakeoftheday #cakestagram #kajang #serdang #putrajaya #cyberjaya #bangi #nilai #salaktinggi #semenyih #puchong

Share 5 0
ciknor.bakery. SIapa Peminat KEK PANDAN GULA MELAKA? 
Kek Pandan Gula Melaka Mamasab

SIapa Peminat KEK PANDAN GULA MELAKA? Kek Pandan Gula Melaka Mamasab Bakery ni kami blend dari daun pandan tu sendiri dan ambil pati dia tu sebagai perisa pandan untuk kek dan frosting.. tak main ah emulco emulco segala dan sebab tulah kek kita wangiiiii dia tu tak overwhalming, just nice ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š...tengok kaler dia setenang hutan belantara jee kann... So! Korang nak yang asli ke nak yang tiruan? Kalau nak yang Asli jangan tunggu lagi, order sekarang. #mamasabwarrior #mamasabgombak #mamasalovers #kekviral #keksedap

Share 1 0
dyla.cookies.and.cakes. Sape peminat kek buah wajib cuba!!!
.
Kek buah yg tak pernah stop jual

Sape peminat kek buah wajib cuba!!! . Kek buah yg tak pernah stop jualan walaupun sehari sepanjang tahun Kat Mamasab bakery tau ๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿฐ.. Raya tahun lepas ribu ribu pack habis licin kene grab dgn #mamasablovers ๐Ÿก๐Ÿก . Dulu masa mamasab niaga Kat rumah mamasab ingat kek buah ni orang yg umur banyak je suka ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„ . Sekali bila mamasab start jual.. Budak kecik umur 3 tahun pun suka ๐Ÿฃ๐Ÿฃ . Tengok lah adunan kek buah mamasab tu.. Tak payah nak bg tahu mix fruit Dia byk mana ๐Ÿ๐Ÿ . Lebih buah dari tepung n telur kan N mamasab tak guna mix fruit Siap campur Tu tau.. Sebab yg jual siap tu bukan buah cherry ๐Ÿ’ Tapi Buah betik muda yg di warna kan dan di keringkan . Mamasab beli asing2.. 2 jenis kismis asing.. ๐Ÿ’ Cherry2 asing.. Oren kering asing n tambah plak Pure butter n Satu lagi bahan rahsia yg mamaaab xnak share Kat sini ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป . Kek buah kukus mamasab ni tahan lebih 4 bulan tau Kat luar.. Tanpa pengawet ye... No no no Sebab cara pembuatan yg tepat.. Menghasilkan kek buah yg tahan lama n lagi lama lagi lembut n sebati rasa dia .. 700gram harga RM40 jer original cherry ๐Ÿ’ tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #kekbuahkukus #kekbirthday #keksedap #mamasabwarrior #mamasabbakery #mamasabcake #mamasablovers

Share 0 0
kek.lapis.subang.jaya. Coconut Mango Cake.. ๐Ÿฅญ
www.wasap.my/+60122616757

#rizqfirdauscakes #

Coconut Mango Cake.. ๐Ÿฅญ www.wasap.my/+60122616757 #rizqfirdauscakes #mangocake #keksedap #agenshahalam #agensubangjaya #agenklang #agensetiaalam #agenpuncakalam

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
honeyberrybake. ade yang teringin nk makan indulgence cake?.. jom tempah sekarang.. .

ade yang teringin nk makan indulgence cake?.. jom tempah sekarang.. . . p/s: Tempahan awal digalakan kan.. Booked ur order now!!! Delivery Putrajaya ๐Ÿ‘‰RM5 Luar putrajaya๐Ÿ‘‰Start from RM18 Whatsapp jer tekan link di bawah ๐Ÿ“ฒ wassap.my/60199191835 ๐Ÿ“ Honeyberrybake , Presint 8R2 Putrajaya ๐Ÿ›ต Putrajaya dan kawasan berdekatan Waze:Honeyberry Enterprise #honeyberrybake #honeyberryp8 #homemade #keksedap #kekmurah #promo #sale #kekdelivery

Share 2 0
ayufaridahayu. ๐Ÿซ brownies extra drizzle ๐Ÿซ brownies extra drizzle ๐Ÿซ
.
Nk try Jom wa

๐Ÿซ brownies extra drizzle ๐Ÿซ brownies extra drizzle ๐Ÿซ . Nk try Jom watsup ayu http://www.wasap.my/60127357150/browniesextradrizzle http://www.wasap.my/60127357150/browniesextradrizzle http://www.wasap.my/60127357150/browniesextradrizzle #mamasab #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabjb #mamasabbatupahat #kekmamasab #keksedap #kekterlajaksedap

Share 0 0
montchococlans_hq. AWAS CAKE CHOCOLATE SWISS VIRAL

JANGAN TRY Kalau tannak tersangkut de

AWAS CAKE CHOCOLATE SWISS VIRAL JANGAN TRY Kalau tannak tersangkut dengan Premium Swiss Chocolate Cake ! Kalau try sekali takkn boleh lupakan kenikmatan sebenar Coklat Premium. Kenapa harus memilih kek Mont Choco? ๐Ÿ”ฅ100% Swiss Chocolate Dari Switzerland (HALAL) ๐Ÿ”ฅDark Chocolate yang lebih healthy ๐Ÿ”ฅMengunakan French Butter ๐Ÿ”ฅKurang Manis,sesuau utk semua lapisan umur ๐Ÿ”ฅMengunakan hanya bahan bahan premium ๐Ÿ”ฅKek viral yang diminati ramai artis & Instafamous Stock terhad,first come first serve ! Click link di bio @montchococlans_hq @montchococlans_hq @montchococlans_hq Boleh DM @ WA +60126959054 utk order! Nak income extra extra? Nak try jual kek viral yang senang dijual dan repeat customer? Join team @montchococlans_hq utk maklumat lanjut #montchoco #kekcoklatpremium #kekcoklatswiss #kekcoklatmoist #chocmoistcake #chocmoist #chocolatemoistcake #cakekl #motifviral #foodpornkl #kekcoklatsedap #kekcoklat #sayajualcake #sayajualkek #keksedap #kualalumpur #sentul #hartamas #gombak #setapak #desert #lepaking

Share 19 0
nspshop22_. Tgk double deck dfcc ni terliur tak? ๐Ÿ˜

Tgh tgh cheese + choc+ carame

Tgk double deck dfcc ni terliur tak? ๐Ÿ˜ Tgh tgh cheese + choc+ caramel, atas sekali topping choc pulak ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Serious sedap! Bukan sekadar rupa je tau! Wajib cuba gitchewww๐Ÿ˜˜ #mamasab #mamasabselayang #sabrinabakerysedap #Sabrinabakery #cod #keksedap #keklazat #mamasabkelantan #mamasabselayang #mamasabgombak #mamasabcyberjaya #mamasabdengkil #mamasabbanting #mamasabkl #mamasabutara #mamasabjohor #mamasabshahalam #mamasabjalanipoh #mamasabpahang #mamasabperak #mamasabkotabharup

Share 1 0

๐Ÿงœโ€โ™€๏ธMermaid themed cake๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ Moist chocolate cake inside. Layer with cream cheese. Fresh cream coating, deco with lots of fondant figurines, pearl and white chocolate drip. Cake flavour boleh ditukar kepada premium flavour lain atau sponge range flavour jugak ye. Tema pon boleh tukar ikut pilihan uolls. WhatsApp 0163334795 for quotations. #mermaidcake #mermaidthemedcake #kektemamermaid #kekmermaidkajang #mermaid #moistchocolatecake #chocolatecake #kekkajang #keksedap #keksedapkajang #cakery #cakelover #foodie #cakesofinstagram #cakestory #cakediaries #cakecorner #cakeoftheday #cakestagram #kajang #serdang #putrajaya #cyberjaya #bangi #nilai #salaktinggi #semenyih #puchong

Share 4 0
mamasabrina_bakery. KEK PANDAN GULA MELAKA PREMIUM MAMASAB BAKERY ๐ŸŒน๐Ÿ’–
.
Kek Pandan Gula M

KEK PANDAN GULA MELAKA PREMIUM MAMASAB BAKERY ๐ŸŒน๐Ÿ’– . Kek Pandan Gula Melaka terbaik dari ladang mamasab bakery yang menggunakan ๐Ÿ’ฏ % butter. Dilayer dengan swiss meringue cream yang sangat โ€œringanโ€. Perasa nya pula menggunakan Daun pandan asli dari pokok asli yang harum semerbak sehingga mak ayah nenek atok semua gemarkannya.๐Ÿ˜ . Sebelum direnjis renjis dipilis dengan gula melaka asli, kita letak sedikit parutan kelapa hawaiian untuk melengkapkan rasa sehingga begegar urat tekak yang memakannya. RM40 saiz 7' RM70 saiz 10' RM90 saiz 12' . Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order atau.. . Atau wasap kami yer.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+60122180255 www.wasap.my/+60122180255 www.wasap.my/+60122180255 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia

Share 0 0
honeyberrybake. MARBLE BUTTERCAKE  yang gebu keknya.. dan sgat sedap.. ada pelbagai pi

MARBLE BUTTERCAKE yang gebu keknya.. dan sgat sedap.. ada pelbagai pilihan perisa. . . p/s: Tempahan awal digalakan kan.. Booked ur order now!!! Delivery Putrajaya ๐Ÿ‘‰RM5 Luar putrajaya๐Ÿ‘‰Start from RM18 Whatsapp jer tekan link di bawah ๐Ÿ“ฒ wassap.my/60199191835 ๐Ÿ“ Honeyberrybake , Presint 8R2 Putrajaya ๐Ÿ›ต Putrajaya dan kawasan berdekatan Waze:Honeyberry Enterprise #honeyberrybake #honeyberryp8 #homemade #keksedap #kekmurah #promo #sale #kekdelivery

Share 1 0
cheesecake_kekminyak_kuantan. Menarik dan mengiurkan, betul tak?๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜. Untuk menempah sila tekan link

Menarik dan mengiurkan, betul tak?๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜. Untuk menempah sila tekan link di atas atau di talian 0199481010 dan 0199399981 #madeinkuantan

Share 1 0
dyla.cookies.and.cakes. Kek Buah Kukus 700g RM40 only.
wasap 0179474347

#kekbuahkukus
#kekbir

Kek Buah Kukus 700g RM40 only. wasap 0179474347 #kekbuahkukus #kekbirthday #keksedap #mamasabwarrior #mamasabbakery #mamasabcake #mamasablovers

Share 0 0
mamasab.milla. DFCC NO CHEESE..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€œKita mmg tak main topping cair2, nipis2 & seje

DFCC NO CHEESE..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€œKita mmg tak main topping cair2, nipis2 & sejemput2. Kalau nak bagi biar paduuu tu yg org order seminggu 3 kali tuu.โ€ sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan DFCC NO CHEESE ni tau ๐Ÿ˜‹.. . Siapa yang addicted dengan coklat memang akan puas hati dengan kesedapan dan kemontokan kek coklat dfcc nie.. Cair dimulut..lekat dihati โคโคโค habaq hang... Sedap sangat ke? Haaaa..nak tau sedap ke tak..try sekali pasti nak lagi dah tentu dekat The famous bakery in town..Sabrina Bakery ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š DFCC NO CHEESE: Bunga-bunga cinta mekar di atasnya ๐ŸŒน๐ŸŒน . Dfcc no Cheese adalah antara kek yang memenuhi working table team 5-10kali setiap hari tauu ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . . Klik link dibawah yer syg2.. www.wasap.my/+60192345332 www.wasap.my/+60192345332 www.wasap.my/+60192345332 . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018

Share 2 0
dyla.cookies.and.cakes. Esok last day promo superbrands syg2 ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š
meh direct order wasap 0179

Esok last day promo superbrands syg2 ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š meh direct order wasap 0179474347 #promosuperbrands #cookiesandcakes #kekbirthday #keksedap #mamasabwarrior #mamasabbakery #mamasabcake #mamasablovers

Share 1 0

๐Ÿงœโ€โ™€๏ธMermaid themed cake๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ Moist chocolate cake inside. Layer with cream cheese. Fresh cream coating, deco with lots of fondant figurines, pearl and white chocolate drip. Cake flavour boleh ditukar kepada premium flavour lain atau sponge range flavour jugak ye. Tema pon boleh tukar ikut pilihan uolls. WhatsApp 0163334795 for quotations. #mermaidcake #mermaidthemedcake #kektemamermaid #kekmermaidkajang #mermaid #moistchocolatecake #chocolatecake #kekkajang #keksedap #keksedapkajang #cakery #cakelover #foodie #cakesofinstagram #cakestory #cakediaries #cakecorner #cakeoftheday #cakestagram #kajang #serdang #putrajaya #cyberjaya #bangi #nilai #salaktinggi #semenyih #puchong

Share 10 0
aziradankek. CREAMPUFF
.
.
Creampuff berinti kastad..sape yg x nak kn.. Saiz pn com

CREAMPUFF . . Creampuff berinti kastad..sape yg x nak kn.. Saiz pn comey senang la nk ngap. Rasa x bpe manis. Mesti akn mkn berkali2.. . Sbb creampuff ni x kn buat uolls rasa muak. Die mcm kudapan, snack ptg2.. Laju je mkn. Huhu.. . Sorry guys.. Zira dh x buat box kecik. Creampuff ni available dlm box 50 pcs shj. Maafin ya.. . Ni tempahan dr rakan sekrja. Utk jamuan akhir tahun sekolah anak. Ha, yg lain tu pn masing2 kena bwk makanan jgk kn utk jamuan sekolah anak. Kena order #kekzira la.. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Berminat?? Whatsapp zira ๐Ÿ“ž019 5520970 ๐Ÿ“ž019 5520970 ๐Ÿ“ž019 5520970 Atau klik bio utk direct WhatsApp . . #tempahankek #kektelokpanglimagarang #keksedap #creampuff #creampuffwithcreamycustard #creampuffgebu #creampuffinticustard #pulaucarey #sijangkang #jenjarum #keksedapbanting #parttimebaker #homebaker

Share 0 0
mamasab.bywawa. Nak goda cik abam ajak pergi Habib Jewels kene time-time weekend je se

Nak goda cik abam ajak pergi Habib Jewels kene time-time weekend je selalunya dapat. Apa kata goda dengan PROMO SUPERBRAND Mamasab ni nanti exchange dengan Habib Jewels. . Nak goda cik abam kene manja2 dulu... Sekarang ni sis order mana2 promo atas ni. Malam kang cik abam balik suprise cik abam tadaaaaa . Bayangkan betapa happynya cik abam dapat surprise kek ni. Time ni laaa baru manja lebih kit weekend ni ke Habib Jewels terus. . Esok dah last Promo, Nak Habib Jewels dari cik Abam Order sekarang wasap.my/60174193915/Superbrand wasap.my/60174193915/Superbrand wasap.my/60174193915/Superbrand #mamasab #mamasabwarrior #kekpetalingjaya #kekmalaysia #kekshahalam #jualkek #keksedap #birthday #kekbudget #kekhantaran #nuttela #nuttelapod #dfcc #chocolate #chocolatecake #chocolatemoist #mamasab #mamasabwarrior #kekpetalingjaya #kekmalaysia #kekshahalam #jualkek #keksedap #birthday

Share 0 0
sweetsamore. Classic cheesecake
โœ”Jem fruits ๐Ÿ“๐Ÿ‡๐Ÿฅ
- Strawberry
- Grapes
- Kiwi
- M

Classic cheesecake โœ”Jem fruits ๐Ÿ“๐Ÿ‡๐Ÿฅ - Strawberry - Grapes - Kiwi - Mango . โœ”Jem fruits & chocolate . . Size : 7" & 9" . . Whatsapp Bella untuk order 0126455823 ๐Ÿ˜Š . #cheesecake #cheesecakesedap #classiccheesecake #sayajualkek #sayajualcheesecake #sayajualmurah #sayajual #kekviral #keksedap #bazaarpaknil

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
creamworks_my. Kek pecan butterscotch inside. Happy birthday to Cikgu Syafi..mcm untu

Kek pecan butterscotch inside. Happy birthday to Cikgu Syafi..mcm untuk Cikgu Syafi AF kut hihi. Tq sis Jasmine from Istana Kehakiman for the order. Kek deco simple tema piano & music. #kekputrajaya #keksedap

Share 4 4
deqda_4cakelovers. Kalu dihidangkan atas meja fuuh comform letuupp!! Rasa dia lg lah x pa

Kalu dihidangkan atas meja fuuh comform letuupp!! Rasa dia lg lah x payah cakap.. pasti tetamu balik dengan kepuasan.. bapak sodap kateh.. duduk dirumah je kami hantar sampai depan pintu.. . Berminat mai lah oder dengan saya ๐Ÿ“ฑWww.wasap.my/60172452348 @deqda_4cakelovers . #mamasablovers #keksedap #kekviralno1malaysia #kekbajet #kekbirthday #kekharijadi #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliveryservice #fooddeliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang #fooddeliverykl #fooddeliverycyberjaya #fooddeliverysemenyih #klfooddelivery #pandangulamelaka #politeknikshahalam #politekniknilai #sukakek

Share 0 0
kekmurahsedapbymamasab. Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red v

Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Nutella yang memikat jiwa ๐Ÿ˜๐ŸŒน . Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang tebal ! Fuhh memang terbaek ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Red Velvet Full Nutella Saiz 7": Rm50 . . Klik link dibawah yer syg2 ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+601136297820 www.wasap.my/+601136297820 www.wasap.my/+601136297820 . #sabrinabakery #combotsunami #redvelvetmamasab #redvelvet #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #kekmamasab #ctdk #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #surprisedelivery #deliverycake #brownies #klfooddelivery #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #dessert #dfcc #mirafilzah #fooddelivery #keksedap #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #combotsunamiberrys

Share 0 0
mamasab_emeyremy. Combo Dahsyat yang memang dahsyat! Sebab apa? Sbb beli dengan satu har

Combo Dahsyat yang memang dahsyat! Sebab apa? Sbb beli dengan satu harga, akan dapat rasa empat jenis kek yg berlainan..setiap kek yang mempunyai peminatnya yang tersendiri..dah la semuanya sedap2 ๐Ÿ˜‹ . - Devil Food Chocolate Cake (DFCC) - Red Velvet Nutella - Pecan Butterscotch - Pandan Gula Melaka Harga hanya RM40 je..apa lagi jom la cuba ๐Ÿค— . Meh roger wasap.my/60193435882/combodahsyat . #combodahsyat #combodahsyatmamasab #mamasab #mamasabagent #keksedap #kekviral #kekputrajaya #klcakedelivery #kekcheras #kekcyberjaya #kekampang #fooddeliverybukitjalil #bukitjalilfooddelivery #klfoodies #klsurpriseplanner #klfooddelivery #fooddeliverykl

Share 3 0

๐Ÿงœโ€โ™€๏ธMermaid themed cake๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ Moist chocolate cake inside. Layer with cream cheese. Fresh cream coating, deco with lots of fondant figurines, pearl and white chocolate drip. Cake flavour boleh ditukar kepada premium flavour lain atau sponge range flavour jugak ye. Tema pon boleh tukar ikut pilihan uolls. WhatsApp 0163334795 for quotations. #mermaidcake #mermaidthemedcake #kektemamermaid #kekmermaidkajang #mermaid #moistchocolatecake #chocolatecake #kekkajang #keksedap #keksedapkajang #cakery #cakelover #foodie #cakesofinstagram #cakestory #cakediaries #cakecorner #cakeoftheday #cakestagram #kajang #serdang #putrajaya #cyberjaya #bangi #nilai #salaktinggi #semenyih #puchong

Share 4 0
maryamcakes.fm. Blueberry Snow Cheese Cake. Size 8โ€ & 6โ€ round. 
Thank you all๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sn

Blueberry Snow Cheese Cake. Size 8โ€ & 6โ€ round. Thank you all๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #snowcheesecake #birthdaycakes #keksedap #kektamanyayasan

Share 0 0
mamasab_alin. KEK BAHAN ASLI DARI POKOK!!!!
.
Kek pokok ke apa ni? ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ
Mesti kora

KEK BAHAN ASLI DARI POKOK!!!! . Kek pokok ke apa ni? ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ Mesti korang pelik kek pokok ke ni?? Ahaaaa... sebenarnya bahan asli dari pokok yang iols nak gtau ni adalah, untuk buat kek Pandan Gula Melaka Mamasab Bakery ni kami blend dari daun pandan tu sendiri dan ambil pati dia tu sebagai perisa pandan untuk kek dan frosting.. tak main ah emulco emulco segala dan sebab tulah kek kita wangiiiii dia tu tak overwhalming, just nice ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š... tengok kaler dia setenang hutan belantara jee kann... . So! Korang nak yang asli ke nak yang tiruan? Kalau nak nak yang Asli jangan tunggu lagi, Klik link di bio @mamasab_alin SEKARANG!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . DM or whatsapp sis 0193876960 for order atau click link at bio @mamasab_alin . #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasablovers #keksedap #dfccmamasab #redvelvetmamasab #kambingperapmamasab #pgm

Share 0 0
cookisscake48. Kalau ada yang tak makan kambing..perap daging lembu dengan sos perap.

Kalau ada yang tak makan kambing..perap daging lembu dengan sos perap..sedapp..hampir2 nak masak..angkat potong2..grill lagi skali..perghh rasa sampai isi..ratah je laukkk..menu diet sangat ni..hehe wasap.my/60189679788/sosperap #bangi #bangilama #kajang #bangiavenue #nilai #bandarseriputra #bandarbarubangi #bukitmahkota #serdang #ukm #uniten #upm #mantin #pajam #dengkil #semenyih #beranang #salaktinggi #putrajaya #cyberjaya #klia #serikembangan #keksedap #kekviral #kekbirthday #birthdaycake #viral #bmf #kekcantik #sosperap

Share 0 0

Chocolate moist with chocolate ganache topping.. Birthday.. Anniversary .. Jamuan sekolah.. Jamuan office... Apa2 saja...! Utk tempahan atau pertanyaan sila call 095095290 atau whatsapp 0123863026. #bakerikuantan #bakerihalal #bakericafe #premiumcake #chocolatecake #chocolatemoistcake #chocolatetopping #birthday #anniversary #surprise #hantaran #weddingcake #kekkuantan #keksedap #kektingkat

Share 2 0