(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kek pisang abg J dah siapp....jemput siinggah #rumahkuehkakzu ya #kekpisang #minipek #rumahkuehkakzu #kajang

Share 24 1

Kak Melly menyiapkan tempahan pagi ni.. Kek Pisang & mini cheesetart #bananacoklatcake #kekpisang #bananacake #mellyssweetshomemade 👍😘 #abangscooter tq 👍😘. Like our page fb.me/brownies80 https://www.instagram.com/mellyssweets/

Share 1 0

More sweets with more deserts right..??? 😍❤😚 . TERIMA KASIH pada yang sudi order dengan kitaorang last weekend... 😘 - Norazlina #HospitalKajang - Hanina #JalanCochrane - Anis #PantaiHillPark . For ORDER ✏ and INQUERY🤔 kindly 📲 WHATSAPP to the below no . http://www.wasap.my/601110190786 http://www.wasap.my/60178796977 http://www.wasap.my/60173060421 . ⏩⏩RM5 to RM30 (DEPENDS ON LOCATION) for Delivery Charge 🚚 ⛟🚛🚗 . #tauhubergedil #creampuff #creampuffkajang #creampuffcheras #creampuffmurah #savorypuff #cheesekut #fruitstart #fruitspastrycake #brownies #kekpisang #rotijala #telurpindang #miniquiche #dessertbooth #candybooth #malayweddingguide #pastry #desserts #foodiesofinstagram #The_Cravingers #satisfyyourcraving #promo

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_jamieeats. Banana choc cake. 🍫🍌
.
Officially open order k..tq cikgu linda, our

Banana choc cake. 🍫🍌 . Officially open order k..tq cikgu linda, our very first customer ordering banana choc cake. We heart you! 🤗❤️ . Good news is its part of our October Promo ie instead of rm25/ box, our introducing price is rm20/ box only. Valid until 31/10/19. So hurry up!😃 . For fast respond, kindly whatsapp ya! 👇🏻 014-8214719 (jamie)🙋🏻‍♀️ . #bananacake #bananacakejb #kekpisang #kekpisangjb #dessertjb #jbdelivery #jbfooddelivery #instafood #foodphotography #bananana

Share 4 0

TERIMA KASIH pada Idzatul #TamanKantanPermai coz sudi order dengan kitaorang weekend aritue.... 😊 . For ORDER ✏ and INQUERY🤔 kindly 📲 WHATSAPP to the below no . http://www.wasap.my/601110190786 http://www.wasap.my/60178796977 http://www.wasap.my/60173060421 . ⏩⏩RM5 to RM30 (DEPENDS ON LOCATION) for Delivery Charge 🚚 ⛟🚛🚗 . #tauhubergedil #creampuff #creampuffkajang #creampuffcheras #creampuffmurah #savorypuff #cheesekut #fruitstart #fruitspastrycake #brownies #kekpisang #rotijala #telurpindang #miniquiche #dessertbooth #candybooth #malayweddingguide #pastry #desserts #foodiesofinstagram #The_Cravingers #satisfyyourcraving #promo

Share 6 0

#asalamualaikum Lama.tak buat #kekpisang..Nak habiskan stok #walnut taburkan.banyak banyakkk. #dapurkakinakl #bananacake

Share 8 2
_jamieeats. 👀👀👀
Ehemm, buat apa tu?
Ada ni ha, berbananana kat dapur ni!
🍌🍌🍌

👀👀👀 Ehemm, buat apa tu? Ada ni ha, berbananana kat dapur ni! 🍌🍌🍌👩🏻‍🍳 . #bananacake #chocchipbananacake #kekpisangjb #kekpisangmoist #kekpisang #kekpisangcoklatjb #dessertjb #latenightbaking

Share 7 0
mashitahafiq. Alhamdullilah semua rezeki dr allah...harini semua dh sold out..esok d

Alhamdullilah semua rezeki dr allah...harini semua dh sold out..esok da order lg..sapa nk selit wassap shitah ok...terima kasih semua yg beli kek dgn shitah..selamat malam..😴😴 #bananamoistcake #bananacake #bananacakesungaipetani #bestselling #kekpisang #kekpisangmurah #sungaipetani #kedah http://Www.wasap.my/60172253418

Share 8 0
kingkekpisang_melaka. Dari sekotak stock kita tadi tinggal yang ni je gaisss. 
Stock availab

Dari sekotak stock kita tadi tinggal yang ni je gaisss. Stock available 👇 - - 🍌 Banana choc 1 🍌 Pisang gebu 15 Sebekas untuk pisang gebu RM 5 & sebekas untuk bananachoc RM 15 inc dipping sauce. Yang nak order boleh terus klik link bawah ni ok - - https://kingkekpisangmelaka.wasap.my/ #kingkekpisang #kingkekpisangmelaka #kekpisangcoklat #topagentkingkekpisang #kekpisangmelaka #kekpisang

Share 5 0
scrabtious. Sedap kalau layan kek pisang untuk minum petang.. Kalau pepanas lagiii

Sedap kalau layan kek pisang untuk minum petang.. Kalau pepanas lagiiii la sedap. Tq Min jamu kek pisang kat opis tadi. Kek ni sis x ambik order sebab stok pisang sangat la susah nak dapat... #kekpisangmoist #kekpisang #bananacake #scrabtious #puncakjalilbaker

Share 9 0

Done . Alhamdulillah.. Tq pd yg order.. 😉😉 . #kekpisang #kekpisangmoist

Share 3 0

Rajin plak org rumah aq buat kek pisang. Nsb baek sedap...hahahaha... #kekpisang #keklover #suka2

Share 31 12
kingkekpisang_hq. Done delivery buat akak sukan kita ni 😘 selamat menjamu king kek pisa

Done delivery buat akak sukan kita ni 😘 selamat menjamu king kek pisang ye . Makan waktu lunch pon boleh kenyang kan 😋. . #kekpisang #kingkekpisang #kekpisangmoist

Share 27 0
keksantai. Kek Pisang Moist / Bake Banana Cake
Freshly bake. Not steam cake.
Dm o

Kek Pisang Moist / Bake Banana Cake Freshly bake. Not steam cake. Dm or ws to order. :) #kekpisang #keksarangsemut #kekkukuspisang #halalbakes #halalfood #halalowned #sgbakes #halalsgbakes #sghalalbakes

Share 5 0
kingkekpisang_melaka. JOM GRAB BANANACHOC LELEH NI 😍
-
-
Untuk bulan 10 sahaja perisa ni ad

JOM GRAB BANANACHOC LELEH NI 😍 - - Untuk bulan 10 sahaja perisa ni ada. Lepas ni dah takda lagi, so jangan melepas k 🙊 - - #kekpisangcoklat #kekpisangmelaka #kekpisang #kingkekpisang #kingkekpisangmelaka #topagentkingkekpisang #codmelaka

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

TERIMA KASIH pada Puan Roselina #BandarTunRazak coz sudi order dengan kitaorang weekend aritue.... 😊 . Cantekk umah dia.. banyak pokok menghijau... 😘 . For ORDER ✏ and INQUERY🤔 kindly 📲 WHATSAPP to the below no . http://www.wasap.my/601110190786 http://www.wasap.my/60178796977 http://www.wasap.my/60173060421 . ⏩⏩RM5 to RM30 (DEPENDS ON LOCATION) for Delivery Charge 🚚 ⛟🚛🚗 . #tauhubergedil #creampuff #creampuffkajang #creampuffcheras #creampuffmurah #savorypuff #cheesekut #fruitstart #fruitspastrycake #brownies #kekpisang #rotijala #telurpindang #miniquiche #dessertbooth #candybooth #malayweddingguide #pastry #desserts #foodiesofinstagram #The_Cravingers #satisfyyourcraving #promo

Share 5 0
anur_kitchen. October 14 2019 .
.
.
Banana Loaf
.
.
TB last Sabtu...dah berapa hari

October 14 2019 . . . Banana Loaf . . TB last Sabtu...dah berapa hari rasa nak mkn kek pisang....ada berapa resepi yg nak dicuba ,kebetulan resepi Merry Berry's yg dicuba oleh sis @edafata lalu kat wall....Mmg tak rugi cuba resepi ne ,kek sedap..lebih sedap bila mkn keesokkan hari nya... Tapi kek ne ahak manis sedikit...lain kali buat boleh kurangkan lgi gula tu ke 150hm.. Sy simpan kat sini resepi..mana lah tau kot ada yg nak cuba pula😬 Terima Kasih ya @edafata share resepi.. Bahannya: . 100 gm butter 175 gm gula caster 2 biji telur A 2 biji pisang montel/ berangan...dilecek 225gm tepung naik sendiri 1 tsp rata baking powder 2 tbsp susu segar . . Caranya . 1) Panaskan oven..180c / ikut oven sendiri ya..oles loaf pan dgn butter supaya kek senang keluar 2) Pukul butter , telur ,gula dan susu smpi kembang dan sebati. 3) Masukkan tepung ,baking powder dan pisang lenyek tadi...kacau rata dan sebati 4) Masukkan ke dlm tin loaf dan bakar selama sejam atau smpi masak.. 5) Sejukkan seblum keluarkan dri loaf pan dan dihidangkan.. . . . #kekpisang #bananacake #bananaloaf #dapuranur #myfoodjournal #lovebakinglovecooking #bakewithlove #sedap #happybaking

Share 36 4
mnnorazlina. #kekpisang

#kekpisang

Share 8 1
dapur_daddy. ROTI SINGGIT
by Dapur Daddy

Roti RM1

Topping pilihan:
Spicy Chicken

ROTI SINGGIT by Dapur Daddy Roti RM1 Topping pilihan: Spicy Chicken Floss Sweet Chicken Floss Colorful Rainbow Rice Roti Sosej Oreo Krunchy Golok Bulat Lokasi kami COD: (semestinya FREE caj) 1) Hospital Raja Permaisuri Bainun & Sekitar 2) Pengkalan, Station 18, Falim & Sekitar 3) Simpang Pulai, Gopeng & Sekitar * kawasan lain boleh bawa bincang * menggunakan bahan berkualiti dan bebas dari bahan peluntur yang merbahaya. * bebas bahan pengawet. * produk keluaran muslim dan 100% halal. * disediakan segar setiap hari. #rotigolokdaddy #rotigolokviral #rotigolokcheese #rotigolokipoh #rotigolok #kekpisanggebu #kekpisangdoublechocchip #kekpisang #produkbumiputera #dapurdaddy #homemade #bersih #murah #sedap #ipohipohaje #ipohtown #station18 #ipohcake #ipohparade #ipohipohajer #ipohbakers #station18ipoh #rotimurah #ipoh #ipohfood #ipohmali #ipohcityawesome #pasarkaratipoh #ipohcakes #ipohperak

Share 16 0
maryrasa75. Kek pisang choc chip...birthday cake? Ok sgt pd penggemar tegar kek pi

Kek pisang choc chip...birthday cake? Ok sgt pd penggemar tegar kek pisang viral ni🎉😘💞 Nak order? 😀 http://www.wasap.my/60126719375 #kekpisang #kekpisangviral #kekpisangchocchip #bakersshahalam #bakersttdijaya #sayajualkekpisang

Share 5 0
kingkekpisang_melaka. Experience your first out of the wordl taste with our Bananachocoleleh

Experience your first out of the wordl taste with our Bananachocoleleh. Grab a bite ! - #kekpisangcoklat #kekpisangmelaka #kekpisang #kingkekpisang #kingkekpisangmelaka #topagentkingkekpisang #codmelaka

Share 4 0

Brownies Birthday🍫🍫🍫 Terima kasih kerana sudi merasai keenakkan air tangan @alizas_bakehouse ✌🏼 Topping bole pilih ikut budget & pilihan hati. Kami sedia membantu 😉😉😉 Ada promo bulan ni utk brownies, so sesiapa area berdekatan bolehla order ye. WhatsApp je nombor 019-4451237. #kekmarble #kekbuah #japanesecheesecake #fruittybreadpudding #brownies #congobar #kekpisang #kekpisangcheese #kekpisangchocolatechip #keksarangsemut #kekbatikindulgence #kekbatikmagnum #kekbatikcheeseblueberry #kekchocolatemoist #kekchocolateindulgence #kekcheeseleleh #pavlova #whoopiepie #cheesetart #creampuff #japanesecreampuff

Share 8 0
villakekpisang. Siapa yang tergiur lihat Fantastic Yogurt Naga? 
Kek pisang dengan sel

Siapa yang tergiur lihat Fantastic Yogurt Naga? Kek pisang dengan selai buah naga ditambah taburan kacang yang akan memanjakan lidah Villalovers! 😍 . . www.kekpisangvilla.com . Outlet villakekpisang : 📍 Ruko Villa Muka Kuning Blok A2 No. 10, Batu Aji ⏱07.00 WIB-22.00 WIB 📍 Ruko Nusantara Golden Blok A No.2-3, Batam Center ⏱07.00 WIB-22.00 WIB 📍 Jl. Imam Bonjol Blok F No. 51 Nagoya, Nagoya ⏱07.00 WIB-22.00 WIB 📍 Ruko Kemakmuran No.2, Sei Panas ⏱07.00 WIB-22.00 WIB 📍 Bandara Hang Nadim Gate 3-4 ⏱06.00 WIB-20.00 WIB 📍 Pertokoan Tiban Centre Blok K No.4 ⏱07.00 WIB-22.00 WIB 📍 Ruko Botania Garden Blok B2 No. 12A, Batam Center ⏱07.00 WIB-22.00 WIB 📍 Citra Buana Industrial Park III Lot.38 Batam Center ⏱07.00 WIB-18.00 WIB 📍 Bandara Hang Nadim (Keberangkatan) ⏱06.00 WIB-20.00 WIB 📍Jl. Jendral Sudirman Ruko Khazanah Plaza Blok RD No. 7, Sukajadi (Outlet Aqilla Brownies Lava) . . #villakekpisang #villakekpisangbatam #kulinerbatam #batamculinary #batamdine #batam #batammurah #batamliciouz #batamisland #kekpisang #fantasticyogurtnaga

Share 8 0