(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Cake topper will definitely make your wedding cake looks extraordinary despite how many tiers there are! And it's shiny too, making it more exclusive ๐Ÿ˜ . . Custom your cake topper with us today! . Whatsapp 011-28338392 or click link in bio๐Ÿ˜Š . . . . . . . . . . . #hangerkayu #hanger #hangerbaju #hangerwedding #hangercustom #hangerpengantin #weddinghanger #weddinghangers #weddinghangermalaysia #bridalhanger #caketopper #caketoppermurah #caketoppermalaysia #kekpengantin #weddingkek #kekkahwin #caketopperkl #guestbook #doorgiftmurah #weddingguidemalaysia #malaywedding #malayweddingguide #weddingdressmalaysia #weddinggownmalaysia #welcomingboardmalaysia #doorgiftkahwin #photographerperkahwinan

Share 12 0
mamasabbakery.malaysia. Siapa tak rasa kek ni lagi rugiii. Sebab combo ni paling dasyat, laju

Siapa tak rasa kek ni lagi rugiii. Sebab combo ni paling dasyat, laju je habis. ๐Ÿ˜‚ . Sape nak order je dengan lin okay? . Kita hantar sampai depan rumah dan office awak semua. Klik link bawah ni untuk order https://dapurlin.wasap.my/ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bundawalid_kitchen. Selamat pengantin baru. 
Terima kasih oder ngan bunda walid kitchen
Al

Selamat pengantin baru. Terima kasih oder ngan bunda walid kitchen Alhamdulilah.. #kekpengantin #kektunang #Kekhantaran #kekbesday #kekaiskrim #kekMonogram #kekmarble #SLICEKEK #dll www.wasap.my/60127297696/bundawalidkitchen

Share 5 0
feeza_frenzy. Setiap minggu owner catering dari Alor Gajah akan request cake 2 tingk

Setiap minggu owner catering dari Alor Gajah akan request cake 2 tingkat untuk Pengantin.. Terima kasih.. Selamat pengantin baru ๐Ÿ˜Š #catering #weddingcake #decocake #kekpengantin #feezafrenzy

Share 12 0
feeza_frenzy. Setiap minggu owner catering dari Alor Gajah akan request cake 2 tingk

Setiap minggu owner catering dari Alor Gajah akan request cake 2 tingkat untuk Pengantin.. Terima kasih.. Selamat pengantin baru ๐Ÿ˜Š #catering #weddingcake #decocake #kekpengantin #feezafrenzy

Share 5 0
budget_bridal. Gitewwwโค๏ธโค๏ธ Boleh pm sis laju2 ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Terima kasih๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promotion !

Gitewwwโค๏ธโค๏ธ Boleh pm sis laju2 ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Terima kasih๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Promotion ! Promotion ! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Dapatkan harga promosi daripada kami sekarang ! Cepat whatsapp 017-8801242 ! ๐Ÿ“ฒ #photoboothmini #photoboothsimple #photoboothmurah #photoboothbajet #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #pelamintandang #pelaminbajet #pelaminkahwin #hantarankahwinmurah #kekkahwinmurah #kekhantaran #kekpengantin #cake #cakemurah #kektingkat #pelaminsimple #pelaminkl #pelaminselangor #pelamincantik #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminanadat #pelaminnikah #pelamindiy #pelaminmalaysia #pelamindewan #pelaminmoden #pelaminbudget #pelaminpallet

Share 88 1

Kek Pandan Gula Melaka versi minipack ๐Ÿ˜ Makan sekali, esok mesti order lagi ๐Ÿ˜‰ Sebab sedap nya tu tak boleh bawak bincang ๐Ÿ˜‚ . Esok Ira ada cod Kek Pandan Gula Melaka minipack ni ye. Siapa nak, boleh whatsapp Ira cepat2. ๐Ÿ˜‰ Takut melepas ๐Ÿคฃ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 4 0
husna_home_bakery. Selamat pengantin baru๐Ÿฅฐ

Timaseh kak rose sudi kongsi rezeki dgn sy๐Ÿ˜˜

Selamat pengantin baru๐Ÿฅฐ Timaseh kak rose sudi kongsi rezeki dgn sy๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/60132285758 #weddingcake #kekpengantin #merahputih #redwhite #meru #klang #selangor #spongecake

Share 8 0
mamasabbakery.malaysia. Minipack DFCC

RM12 sahaja!
.
Peminat chocolate tak try ni tak sah oka

Minipack DFCC RM12 sahaja! . Peminat chocolate tak try ni tak sah okay. . Tapi ni untuk sorang makan je tau, takut nanti tak cukup. ๐Ÿ˜‚ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamasabbakery.malaysia. Minipack DFCC

RM12 sahaja!
.
Peminat chocolate tak try ni tak sah oka

Minipack DFCC RM12 sahaja! . Peminat chocolate tak try ni tak sah okay. . Tapi ni untuk sorang makan je tau, takut nanti tak cukup. ๐Ÿ˜‚ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 1 0
mamasabbakery.malaysia. Minipack DFCC

RM12 sahaja!
.
Peminat chocolate tak try ni tak sah oka

Minipack DFCC RM12 sahaja! . Peminat chocolate tak try ni tak sah okay. . Tapi ni untuk sorang makan je tau, takut nanti tak cukup. ๐Ÿ˜‚ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 2 0

Dah tidur ke awak orang semua? ๐Ÿ˜š Nah lin belanja Nutella Cheese Tart malam ni. Macam2 jenis ada. Bagitau je nak yang mana. ๐Ÿ™ˆ . Klik link bawah ni untuk order https://dapurlin.wasap.my/ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 8 0

Kek Sarang Semut a.k.a Gula Hangus ๐Ÿ˜‹ Dasyat betul sarang nya tu. Jangan semut konfius dengan sarang yang betul2 sudah lah ๐Ÿคฃ . Ira ada buat Promosi Harga Pengenalan tau ๐Ÿ˜‰ โ™ฅ๏ธ Saiz 9" RM35 (HARGA ASAL RM40) โ™ฅ๏ธ Saiz 7" RM20 (HARGA ASAL RM25) . Siapa yang teringin nak makan tu, boleh grab harga promo tu tau. Lepas ni xdapat lagi da harga promo macam tu ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 11 0

Koleksi kek Mamasab yg dijadikan kek pengantin ๐Ÿ˜ . Ha, mana yg majlis dh dekat & nak kek yg simple punya, boleh lah buat mcm ni. . Yg penting dijamin sedap & konfem licin, takde lah membazir kan. ๐Ÿ˜˜ Kadang tu tgk kekยฒ pengantin lawa kemain, tapi tak habis dimakan, dibuangยฒ mcm tu je. Sedih tengok. Huhu. . Jom order sekarang utk majlis korang! . www.wasap.my/60104316725 YAYA Mamasab Distributor Partner . . #sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday #kekdelivery #cakedeliverykl #cakekl #kekdeliverykl #klcakedelivery #klcake #cakedeliveryselangor #kekdeliveryselangor #kekpengantin #weddingcake #kekhantaran #kekbertingkat

Share 7 0

Brownies minipack ๐Ÿ˜‹ Kalau rasa tak yakin nak order Brownies yang besar, boleh cuba yang minipack punya ๐Ÿ˜Š . Tapi Ira nak ingat kan tau ๐Ÿ˜‚ Selalu yang beli minipack cakap tak cukup & esoknya terus beli yang besar ๐Ÿคฃ Sebab sedap sangat2 kata nya ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 2 0
mamasabbakery.malaysia. Cute cake untuk birthday anak-anak. ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚
.
No worries guys, untuk bo

Cute cake untuk birthday anak-anak. ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚ . No worries guys, untuk boboy pon ada ni haa! . Klik link bawah ni untuk order ๐Ÿ˜‹ https://dapurlin.wasap.my/ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 2 0
mamasabbakery.malaysia. Cute cake untuk birthday anak-anak. ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚
.
Ni geng unicorn beratur b

Cute cake untuk birthday anak-anak. ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚ . Ni geng unicorn beratur beramai2. Bajet cute lettew! ๐Ÿ˜† . Klik link bawah ni untuk order ๐Ÿ˜‹ https://dapurlin.wasap.my/ #mamasab #kekmamasab #mamasabbakery #browniesmamasab #cake #brownies #lambgrill #kambingperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #teamifakebintang #keksedap #kekpengantin #kekhantaran #birthdaycake #cutecake

Share 2 0
hjhzaitunhjtalib. Throwback #kekpengantin #kekrembau

Throwback #kekpengantin #kekrembau

Share 9 0