(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Alhamdulillah tempahan minggu ni.... Semoga Custemer berpuas hati๐Ÿฅฐ.mudah2an Allah luaskn lg rezeki kita semua....Aminnnn #kekmarblemini #kekmarblesexy #kekpisangviral #kekoren #kekorensedap #kekmelaka #kek

Share 33 2

Kek Pandan Gula Melaka versi minipack ๐Ÿ˜‹ . Ramai yang tunggu si kecik molek ni. Hari ni Ira buat tak banyak. Licin terus lepas 1 jam promote ๐Ÿ˜‚ . Berat 200g. RM12 je ๐Ÿ˜‰ . Yang ni Ira tak cod. Ira utamakan yang self pick dekat2 area rumah Ira ๐Ÿ˜ Kalau nak cod jgk, kena beli minimum 2 box ye ๐Ÿ˜˜ . . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 5

Kek Pandan Gula Melaka versi minipack ๐Ÿ˜ Makan sekali, esok mesti order lagi ๐Ÿ˜‰ Sebab sedap nya tu tak boleh bawak bincang ๐Ÿ˜‚ . Esok Ira ada cod Kek Pandan Gula Melaka minipack ni ye. Siapa nak, boleh whatsapp Ira cepat2. ๐Ÿ˜‰ Takut melepas ๐Ÿคฃ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Customer whatsapp last minit nak Kek Coklat yg ada deko strawberry ๐Ÿ˜‚ Maaf ye. Kalau nak yang strawberry tu memang kena order awal sebab Ira tak tanam strawberry ๐Ÿคฃ Maka Ira tukar strawberry dengan kinder buone ๐Ÿ˜‰ . Kek Coklat Moist Birthday. RM65 ๐Ÿ˜Š . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0

Kek Coklat Moist versi Frozen ๐Ÿ˜ Happy Birthday Siti Nur Jannah. Semoga menjadi anak yang baik dan solehah. Da besar kalau jadi doktor, boleh throwback gambar kek ni ๐Ÿ˜‰ . . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka ๐Ÿ˜‰ .

Share 23 1

Cheese Tart Mix ๐Ÿ˜‹ Siapa yang pernah makan je tau sedap nya macam mana ๐Ÿคค . Ira selalu bagi dekat customer cheese tart yang baru keluar oven. Fresh2 gitu ๐Ÿ˜˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 10 0

Selamat Hari Raya semua ๐Ÿ˜ Ira da start baking ye. Boleh whatsapp Ira terus kalau nak order untuk open house atau kenduri raya ๐Ÿ˜‰ Promotion untuk raya nanti Ira akan update dekat sini ye. . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka ๐Ÿ˜‰ .

Share 48 2

Kek Sarang Semut a.k.a Gula Hangus ๐Ÿ˜‹ Dasyat betul sarang nya tu. Jangan semut konfius dengan sarang yang betul2 sudah lah ๐Ÿคฃ . Ira ada buat Promosi Harga Pengenalan tau ๐Ÿ˜‰ โ™ฅ๏ธ Saiz 9" RM35 (HARGA ASAL RM40) โ™ฅ๏ธ Saiz 7" RM20 (HARGA ASAL RM25) . Siapa yang teringin nak makan tu, boleh grab harga promo tu tau. Lepas ni xdapat lagi da harga promo macam tu ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 11 0
norazimahabubakar. warga sepang..terima kasih..sekarang warga melaka..hakak da buka kedai

warga sepang..terima kasih..sekarang warga melaka..hakak da buka kedai ye harini..mai order lekaih..for open house..jiran2..sedara mara mai dtg rumah x la bosan makan ketupat rendang je kan.. #marblemelaka

Share 24 0

Kek Kukus Buah Legend ๐Ÿ˜‹ Kenapa legend? Sebab ni resepi turun temurun. Asal nya Ira xmau buat menu sebab kurang minat kek ni. Hehe . Tapi disebabkan mak Ira da pass resepi untuk teruskan jual kek kukus ni, Ira pun ambil dengan hati terbuka ๐Ÿ˜ . Alhamdulillah tak raya pun orang mintak kek ni. Ada yang request untuk buat doorgift lagi ๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 15 0

Customer reuqest tak nak strawberry. Ira ganti kan dengan kinder buone ๐Ÿ˜ . Gambar dekat edible gelap sikit walaupun da edit terang. Bila print jadi gelap ๐Ÿ˜‚ . Siapa yang nak Ira letak gambar birthday boy @ girl atas kek, bagi gambar yang sharp & terang ye. ๐Ÿ˜… Next post kek Ira tunjuk contoh gambar customer yang cantik atas kek. ๐Ÿ˜‰ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka ๐Ÿ˜‰

Share 23 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Brownies minipack ๐Ÿ˜‹ Kalau rasa tak yakin nak order Brownies yang besar, boleh cuba yang minipack punya ๐Ÿ˜Š . Tapi Ira nak ingat kan tau ๐Ÿ˜‚ Selalu yang beli minipack cakap tak cukup & esoknya terus beli yang besar ๐Ÿคฃ Sebab sedap sangat2 kata nya ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelakamurah

Share 2 0

Order dari cust, kek Oren sunquick dan kek pisang saiz 8inch. Kek pisang tu permintaan dari cust nak letak pisang slices kat atas, biasanya kita tak buat tapi kalau cust nak okay je. Harga tetap sama ๐Ÿค— . . Kek oren sunquick: Rm 30 Kek pisang: Rm 35 . . #keksedapmelaka #kuihrayaviral #kuihrayasedap #kekcoklat #kekbajet #keksedapmelakamurah #kekmelaka #kekcoklatmoist #kek #keksedapmelaka #baker #berkat #bajet #kahwinbajet #doorgiftmelaka #doorgiftbajet #doorgiftmelakamurah #doorgifts #doorgiftwedding #kekoren #kekorensunquick #kekorenmelaka #kekpisang #kekpisangmoist #kekpisangsedap #kekpisanggebu #kekpisangmurah #kekpisangbakar #kekpisangmelaka

Share 9 1

Siapa kata kek murah tak boleh buat birthday ๐Ÿ˜† Yang penting si pemberi ikhlas hadiahkan kek kepada birthday girl & boy ๐Ÿ˜‰ . Nak yang macam ni? ๐Ÿ˜ RM 30 je ๐Ÿ˜˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka ๐Ÿ˜‰

Share 5 0

Naked Brownies ๐Ÿ˜‹ Tak ada Topping apa2 pun sedap di makan tau ๐Ÿ˜‹ . Harga RM35. Saiz 9". . Ni salah satu produk promosi untuk merdeka. Nak tahu harga promosi? ๐Ÿ˜‰ Nanti Ira update ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 11 0

Kek Coklat Moist ๐Ÿ˜‹ Ramai tanya ada minipack tak yang ni ๐Ÿคญ . Takut minipack pun tak cukup sebab customer beli 1 buku yang ni pun tak cukup kata nya ๐Ÿคฃ . .http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka

Share 13 0

Brownies Tower Hantaran ๐Ÿ˜ . Customer tak nak strawberry. Ira ganti kan dengan Kinder buone ๐Ÿ˜‰ Yang ni guna 1 box brownies sahaja. Harga โžก๏ธ RM80 Harga termasuk kotak yang cantik tu ye ๐Ÿ˜ . .http://www.wasap.my/+60104440212 . . #keksedapmurah #secretrecipe #redvelvet #cheesecake #ayerkeroh #customcake #kekpengantin #kekbirthday #kekbatik #moistcake #kekcoklat #anismoistcake #kekpisang #kekcheeseleleh #iradelightbakery #brownies #browniesnutella #kekorenmelaka #kekoren #browniesmurah #browniesmelaka #chessetart #chessetartcomel #nutellapod #rengit #browniestower #brownieshalf #kekmarble #kekpandangulamelaka ๐Ÿ˜‰

Share 16 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});