(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekkawin #freshflowercake #2tiercake #kekkawinmurah #kekcomel

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekkawin #indulgencecake #kekblackforest #2tiercake #kekkawinmurah #keklove

Share 0 0
nanabk1992. trip ke 3 untuk harini..10 biji kek sedia utk dihantar..alhamdullilh..

trip ke 3 untuk harini..10 biji kek sedia utk dihantar..alhamdullilh..tq,semua...😂😂😂 kek coklat moist lava coklat 8" rm15.00 sahaja sebiji... #kekmuslim #imam'sbakery

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekfrozen #kek2tema

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekhellokitty #homemade #homebaker #hellokittycake

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekdidinfriends #homemade #homebaker #kekpetak

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekfondant #homemade #keksimple #keksedapmurah #homebaker #fullfondant #firstimebuat

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekkuantanmurah #kekindulgence #indulgencecake #homemade #homebaker

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekbarbiedollmuslimah #kekcomel #Anneidris #krususmara #anneidrisacademy #marapahang

Share 1 0

Thanks @aswani_zack sudi tempah kek dgn Cik Ra untuk bday Ulya.. Tanpa team Cik Ra @sweetmomsbakery_ kek #hellokitty ini mgkin x dpt direalisasikan... Ok sapa nk booked lg blh pm Cik Ra ye.. #birthdaycake #bakerkelantan #kekmurah #kekviral #codkotabharu #kotabharu #kelantan #customadecake #homemadecake #hellokittycake #kekpengantin

Share 4 1

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekkawin #kekbarbiedollmuslimah #kekcomel #homemade #homebaker

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekbarbiedollmuslimah #kekcomel #Anneidris #krususmara #anneidrisacademy #marapahang

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #homemade #homebaker #kekcontruction

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #homebaker #homemade #kekbarbiedollmuslimah #kekcomel

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #homemade #homebaker #cupcake #surprisebirthday

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #homemade #keksimple #kekboboiboy #bakerkuantan

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #homemade #surprisebirthday

Share 0 0

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan hanya melalui  WhatsApp sahaja http://bit.ly/pertanyaan_cake #kuantanbakers #kekmurah #kekkuantan #kekbirthday #kekkawin #manggocheesecake #homemade #bakerkuantan

Share 1 0
kudapkudapbyhajjar. tq sil selalu order utk majlis kenduri keluarga, jazzakallahukhairan ,

tq sil selalu order utk majlis kenduri keluarga, jazzakallahukhairan , Buah selasih buah kelubi di dalam dulang hidangan pagi Terima kasih daun keladi esok lusa boleh beli lagi 😆 . . . 🌸please place your order to us 3 days before your pick up date. 🌸no ready stock as we only do made to order. 🌸 confirm order with full payment. 🌸0137378200 whatsapp us to preorder. 🌸 self pick up at TTDI or ampang only. 🌸meet point to pick up only at tesco ampang. #chocolatemoistcake #kekcoklatmoist #cheesecakeleleh #keksarangsemut #kekgulahangus #walnutfudgybrownies #brownies #majlistunang #majliskahwin #kekmurah #keksedap #tescoampang #petronasttdi #sayajualkek #ampangpoint #pandanbuttercake #pandancoconut #gulamelaka #christmas #selamatharikrimas

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

👰👰WEDDING CAKE👰👰 Boleh tempah awal..No Deposit.. Tempahan kek dan edible image boleh klik je 👇 http://www.wasap.my/60192586365/kekmurahkotatinggi More view Instagram http://www.instagram.com/kekmurahkotatinggi Fb Page https://m.facebook.com/aroma.brownies.cake.cookies/ #kotatinggi #kotatinggijohor #kotatinggiflorist #kotatinggitown #kotatinggibazar #kotatinggiweddings #kotatinggiku #kotatinggiweddingphotographer #cakestagram #wedding #engagement #cupcake #kekmurahkotatinggi #kotatinggifoodlover #ediblemurahkotatinggi #kekmurah #kekharijadi #kekkawin #weddingcakes #birthdaycake #birthdaycakes

Share 3 0
honeyberrybake. CHOC MELTED CHEESE pon boleh letak enable printed tau.. .
.
p/s: Tempa

CHOC MELTED CHEESE pon boleh letak enable printed tau.. . . p/s: Tempahan awal digalakan kan.. Booked ur order now!!! Delivery Putrajaya 👉RM5 Luar putrajaya👉Start from RM18 Whatsapp jer tekan link di bawah 📲 wassap.my/60199191835 📍 Honeyberrybake , Presint 8R2 Putrajaya 🛵 Putrajaya dan kawasan berdekatan Waze:Honeyberry Enterprise #honeyberrybake #honeyberryp8 #homemade #keksedap #kekmurah #promo #sale #kekdelivery

Share 0 0
honeyberrybake. HOKAIDO with fresh fruit lg tuuu.. jom pakat oder ramai ramai.. .
.
p/

HOKAIDO with fresh fruit lg tuuu.. jom pakat oder ramai ramai.. . . p/s: Tempahan awal digalakan kan.. Booked ur order now!!! Delivery Putrajaya 👉RM5 Luar putrajaya👉Start from RM18 Whatsapp jer tekan link di bawah 📲 wassap.my/60199191835 📍 Honeyberrybake , Presint 8R2 Putrajaya 🛵 Putrajaya dan kawasan berdekatan Waze:Honeyberry Enterprise #honeyberrybake #honeyberryp8 #homemade #keksedap #kekmurah #promo #sale #kekdelivery

Share 1 0
honeyberrybake. TAT MAWAR gebu .. menggunakan 100% butter tau. .
.
p/s: Tempahan awal

TAT MAWAR gebu .. menggunakan 100% butter tau. . . p/s: Tempahan awal digalakan kan.. Booked ur order now!!! Delivery Putrajaya 👉RM5 Luar putrajaya👉Start from RM18 Whatsapp jer tekan link di bawah 📲 wassap.my/60199191835 📍 Honeyberrybake , Presint 8R2 Putrajaya 🛵 Putrajaya dan kawasan berdekatan Waze:Honeyberry Enterprise #honeyberrybake #honeyberryp8 #homemade #keksedap #kekmurah #promo #sale #kekdelivery

Share 0 0
yummyminies. Marble chocolate cake 😍
.
Cust last minit order pkl 8 lebih malam tad

Marble chocolate cake 😍 . Cust last minit order pkl 8 lebih malam tadi and kita cod pkl 9am hehe. Marble cake ni super moist & sedap ya. Tempting sangat 😋 . Using pure butter, moist & tak pecah bila potong. Sedap yakmattt. Boleh potong 60 slice tau. Sesuai jamu orang/ buat makan2. Worth it ‼️‼️ . 💕 whatsapp 017-4970959 to order . #buttercakemalaysia #marblebuttercakeshahalam #marblebuttercakebangi #buttercakekajang #buttercakebangi #buttercakeshahalam #buttercakesemenyih #buttercakeserdang #buttercakeputrajaya #uitmshahalam #upmserdang #ukm #unitenbangi #gmi #iukl #kptmbangi #uniselshahalam #msushahalam #kekviral #keksedap #kekmurah #kekbangi #kekshahalam #shahalam #bandarbarubangi #kekserdang #kekputrajaya

Share 2 0
yummyminies. Plain buttercake dalam bentuk cupcakes ☺️
.
Senang nak makan & jamu ka

Plain buttercake dalam bentuk cupcakes ☺️ . Senang nak makan & jamu kat tetamu. 1 plain buttercake dapat 32pcs butter cupcakes mcmni hehe 😘 . Boleh jugak buat rainbow butter cupcakes, chocolate pun boleh 👍🏻 . 💕 berminat whatsapp 017-4970959 . #buttercakemalaysia #marblebuttercakeshahalam #marblebuttercakebangi #buttercakekajang #buttercakebangi #buttercakeshahalam #buttercakesemenyih #buttercakeserdang #buttercakeputrajaya #uitmshahalam #upmserdang #ukm #unitenbangi #gmi #iukl #kptmbangi #uniselshahalam #msushahalam #kekviral #keksedap #kekmurah #kekbangi #kekshahalam #shahalam #bandarbarubangi #kekserdang #kekputrajaya

Share 5 0
yummyminies. Marble cake with callebaut chocolate chips on top 😋
.
Using pure butt

Marble cake with callebaut chocolate chips on top 😋 . Using pure butter, moist & tak pecah bila potong. Worth it 👍🏻 . Buttercake kita boleh potong up to 60pcs (small pcs) so yang mana nak jamu orang boleh order buttercake kita ☺️ . 💕 whatsapp 017-4970959 to order . #buttercakemalaysia #marblebuttercakeshahalam #marblebuttercakebangi #buttercakekajang #buttercakebangi #buttercakeshahalam #buttercakesemenyih #buttercakeserdang #buttercakeputrajaya #uitmshahalam #upmserdang #ukm #unitenbangi #gmi #iukl #kptmbangi #uniselshahalam #msushahalam #kekviral #keksedap #kekmurah #kekbangi #kekshahalam #shahalam #bandarbarubangi #kekserdang #kekputrajaya

Share 20 0