(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rina_syasya. BROWNIES & KEK MARBLE
.
Oder dari staff nurse h.ampang.. Tq my sis @hi

BROWNIES & KEK MARBLE . Oder dari staff nurse h.ampang.. Tq my sis @hidayahlatif tolong promote.. 😘😘 . #rinascake #brownieskedut #kekmarble #tbpic

Share 0 0
fariza_mnor. Alhamdulillah happy bila dpt feedback dari customer mcm ni 💕 Cerita d

Alhamdulillah happy bila dpt feedback dari customer mcm ni 💕 Cerita dia, customer ni order kek marble kg kita utk program sekolah anaknya, then parents yg lain pun suka kek marble ni, siap tanya dlm wassap group lagi hihi tq2. . . . Thanks Pn @_inaishak selalu order kek marble kg kita ni, boleh dikatakan tiap minggu order kek ini. Utk u all yg teringin nak order kek marble kg ni, boleh order sebiji anytime RM35 shj, utk yg mini pula RM10 shj, tp yg mini kene tunggu bila sis open order ya😘 #tasteby_farizamnor #sayajual #marblesexy #kekmarble

Share 6 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamasab_by_gda. Red velvet full nutella Mamasab bakery 🌹💪🏻💪🏻
.
ha tu diaaa , sela

Red velvet full nutella Mamasab bakery 🌹💪🏻💪🏻 . ha tu diaaa , selalu dok tengok red velvet cheese jer kan? . Di mamasab bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang anda 😉 . Kek red velevet yang dilapisi dengan cream cheese , dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia. . RED VELVET FULL NUTELLA . SAIZ 7" RM50 SAIZ 10" RM100 SAIZ 12" RM135 #kekviral #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekshahalam #kekpuncakalam #kekpetalingjaya #kekklang #brownieskedut #coklatmoist #kekcoklatmoistmurah #kekredvelvet #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetsedap #redvelvetmurah #redvelvetsetiawangsa #redvelvetwangsamaju #sayajualdessert #mamasabgensetiawangsa #setiawangsa

Share 1 0
mamasab_by_gda. Red velvet full nutella Mamasab bakery 🌹💪🏻💪🏻
.
ha tu diaaa , sela

Red velvet full nutella Mamasab bakery 🌹💪🏻💪🏻 . ha tu diaaa , selalu dok tengok red velvet cheese jer kan? . Di mamasab bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang anda 😉 . Kek red velevet yang dilapisi dengan cream cheese , dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia. . RED VELVET FULL NUTELLA . SAIZ 7" RM50 SAIZ 10" RM100 SAIZ 12" RM135 #kekviral #kekhantaran #kekharijadi #kektunang #kekmurah #kekmurahshahalam #kekmarble #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekshahalam #kekcoklatmoistmurah #kekredvelvet #kekredvelvetshahalam #kekredvelvetsedap #redvelvetmurah #redvelvetsetiawangsa #redvelvetwangsamaju #sayajualdessert #mamasabgensetiawangsa #setiawangsa

Share 0 0

Morning delivery to gtower, thank u so much new customer Shikin order 4 box Creampuff gebu creamy vanilla lemak berkrim disukai ramai nyum nyum .. .. ✔️ Super gebu ✔️ Super creamy ✔️ Super sedap ✔️ MACAM mkn aiskrim .. .. Nk order wasap la ye, jgnla malu bole Tanya je🥰 .. .. Super rich premium butter and premium choclate only ✅ Freshly baked everyday (made by order) ✅ Delivery with charge ✅ No minimum order ✅ Delivery with charge or selfpickup..we are using mrspeedy or goget service ✅ Agent diperlukan . . . . . . #kekbatik #kekbatikcadbury #browniesedap #brownieskl #biskutbrownies #deliverykl #deliveryklcc #pandangulamelaka #sayajualkekpisang #sayajualcreampuff #creampuffmontok #kekcoklatmoist #kekmarble #deliverymakanan #nutellagunungberapi #dessertkl #kekchoclatemoist #keklapis #congobarkl #browniesorange #brownieswalnut #kekbatikindulgence #klcc #ampang #cheeseleleh #sayajualbrownies #sayajuallasagna #bajukurung #bmf #keklelehviral

Share 1 0
fatihahbakery1611. Alhamdulillah untuk malam nie.. 🧀🧀maruku cheese

Sapa nak selit orde

Alhamdulillah untuk malam nie.. 🧀🧀maruku cheese Sapa nak selit order blh pm deh...teke link 👇🏻 Www.wasap.my/60103692242/nokorder #tumpat #marukucheese #popianestum #popiacheese #popiacoklat #popiasusu #kekceeseleleh #kekcoklatmoist #kekmarble #kekcarrot #kekbutter #cupcake #fatihahbakery #produkhomemade

Share 1 0
fatihahbakery1611. Alhamdulillah semalam punya cerita..
🌷cupcake oreo
🌷cupcake kismis

Alhamdulillah semalam punya cerita.. 🌷cupcake oreo 🌷cupcake kismis Sapa nak selit order blh pm deh...teke link 👇🏻 Www.wasap.my/60103692242/nokorder #tumpat #marukucheese #popianestum #popiacheese #popiacoklat #popiasusu #kekceeseleleh #kekcoklatmoist #kekmarble #kekcarrot #kekbutter #cupcake #fatihahbakery #produkhomemade

Share 1 0
nieza_dfadelicious. Alhamdulillah...settle delivery malam ni..esok sambung lagi..
.
√ Apar

Alhamdulillah...settle delivery malam ni..esok sambung lagi.. . √ Apartment 5R3, Presint 5, Putrajaya. √ KOLEJ PROFESIONAL BAITULMAL, KL. . Terima kasih kepada yg order.. . #homebaker #homemade #brownies #browniesnutella #browniescoklat #beryls #buttermoistcake #marblecake #kekmarble #cheesecake #creampuff #birthdaycake #kekbirthday #keksusupelangi #keksedapputrajaya #keksedappuchong #kekbangi #kekserdang #pilihanterbaikanda #jomcuba #reviewbrownies #reviewcake

Share 4 0

Alhamdulillah rezeki tuk ari nie....Terima kasih @hasnoritaaziz dri taman medan & kak rohayani dri kg lindungan beli hokkaido dgn @montchoco.ctzul 💕 Sy jual yer.. Hehehe 📲 www.wasap.my/60147154655 🚘Cod Area All Petalinng Jaya,Puchong & Shah Alam #montchoco #montchocoselangor #montchocopetalingjaya #montchocotamanmedan #montchocotamandatoharun #montchocosrimanja #montchocokglindungan #chocomoist #dessertsedap #districtmw #coklatdariswiss #Bakermalaysia #brownies #kekmarble #kekoren #pastryfruitkek #cheesetart #cheesetartredvelvet #cheesetartfruit # hokkaido

Share 10 1

Panas2 keluar oven terus sampai ke tuannya.. sedap tu layan kek panas2 time sejuk hujan ni 😋😍 Thank you sis Sharmiza dari Seri Kasturi 💗 . #camcadanspatula #kekmarblesetiaalam #kekmarbleklasik #kekmarble #marblecake #setiaalamresident #setiaalambaker #setiaalamdessert #setiaalamcakes #setiaalam #sayajual #sayajualdessert

Share 3 1
dessertkampong_. #keklejen #kekmarble #kekpelangi by sekicho dessert kampong 🌹

#keklejen #kekmarble #kekpelangi by sekicho dessert kampong 🌹

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Classic marble cake. Kek orang dolu2... tak lekang dek zaman kau... Ada fan kek klasik mcm ni ke.. Pure and premium butter. 8” size at Rm40. Thank you Kak Sue.. 😘 May contact me for more details. Just click the link in bio. #kekmarble #marblecake #keksubangjaya #subangjayacake #cakesubangjaya

Share 107 0