(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
badlerbakes. Ini lah Chocolate Cake kami. The cake is moist and tak manis sangat. A

Ini lah Chocolate Cake kami. The cake is moist and tak manis sangat. And we compliment this 2-layer cake with our delicious chocolate gnash (mixture of dark & semi-sweet chocolates). You can never forget this chocolate cake. It’s so good! TORTA AL CIOCCOLATO Chocolate Cake Baked & Moist 10.5” Square / 1.7kg - RM43 (NOTE: Please order at least 2 days prior your delivery date) Available 16-27 October 2019. Click LINK IN BIO untuk order! #BadlerBakes #TortaAlCioccolato #BBChocolateCake #ChocolateCake #KekCoklat #KekCoklatMoist #KekMurah #Homemade #MakananMurah

Share 3 0

terima kasih beli ✨ so yg mana stay area slim nk cakes boleh order sekarang sebab stock still available 🚚 boleh dm kita ok👌🏻 . . . . #montchoco #montchocohalalswisscake #kekcoklatswiss #kekcoklatpremium #dessermalaysia #foodpornkl #klfoodie #bobamilktea #chocmoistcake #chocolatecake #cake #kekcoklat #eatdrinkkl #cakekl #kekkl #klfood #keksedap #brownieskl

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Adeerrr ...nk sama kek SR nahh. Opsss, ni kek #ayuhomemadedelight punya Rupa seakan sama , rasa lain kot Mesti arr sedapp kann 🙊🙊🙊 Harga...opkoss ler lainnn .. Citarasa & kemampuan lain2 kan Awak nk hok dari mna..xpe .. #kekbajet Hrga di kedai rm 10 jerkk... Kalu cod..ada caj & ada minimum belian 👌👌 .. #ayuhomemadecakes #pasirmas #salor #keksalor #pasirmassalor #kek #keksedap #kekpasirmas #kekkotabharu #kekcoklat #kekvanilla #coklat http://wasap.my/601117856189/ayuhomemadedelight #keksedap #kekcoklat #kek #kekmurah #kekkelantan #pasirmassalor #pasirmas #salor .. #ayuhomemadedelight #ayuhomemadecakes

Share 1 0
mamasabbakerydelicious. Esok Brownies Mamasab 30 ringgit jer tauu‼️ Jimat 5 ringgit uolls. Buk

Esok Brownies Mamasab 30 ringgit jer tauu‼️ Jimat 5 ringgit uolls. Bukan selalu dapat harga macam ni🤭🤭 . . Meh lah grab satuu. Nanti kita hantar sampai depan rumah🤩 . . . . #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablover #mamasabbakeryterengganu #kekterengganu #kekcoklatterengganu #kekchocolateterengganu #kekcoklat #kekchocolate #kek #keksedap #kekcheese #deliveryselangor #deliverykl #deliverykualalumpur #deliveryterengganu #deliverykualaterengganu #kekterengganu #kedaikekterengganu

Share 4 1
mamasabbyoma. DFCC (Devil Food Chocolate Cake) NO CHEESE by Mamasab Bakery🌹🌹..Ni s

DFCC (Devil Food Chocolate Cake) NO CHEESE by Mamasab Bakery🌹🌹..Ni sesuai gile buat org yg tak mkn cheese. . Ini rupanya dekat-dekat dfcc no cheese tau!!..Memang takde cheese, sape yg suka 100% chocolate, confirm suka gile dgn DFCC NO CHEESE ni tau!!😘😘 . Saiz 7 inci  Rm35 Saiz 10 inci  Rm65 Saiz 12 inci  Rm80 Nak order click link di bio.. Delivery seluruh Malaysia www.wassap.my/60163178277/dfccnocheese #mamasablover #sayajualkek  #kambingperap #kekredvelvet #biskutraya #kuihraya #kekunicorn #kekmermaid #kek #kekdidi #keksedap #brownies #hantaran #kekmurah #dessertkl #kekraya #kekbuah #serunding #sosperap #ayamkampung #ayamperap #kekcoklat #brownies #nutella #kekcoklat #redvelvet #kekbutterscotch #mirafilzah

Share 0 0

#nutellachocolatecake with #strawberries 🍓🍓🍓.... sesuatu yg sangat IN for choc lover😋😋😋.... so rich in flavor.... Kak Bunga terlajak suka apa² yg ada hubung kait dgn cokelat ni🍫🍫🍫😍🤩 ... lebih² dark chocolate... rasa pahit² tu yg epic🤩... sapa geng Kak Bunga sila ucap Alhamdulillah🤗.... Tq G Maziah suka akan #kek Kak Bunga 😍😍😍😘😘😘 p/s: design kulit kayu kat body #cake itu Kak Bunga love sgt ❤️... hihihi #syoksendiri 🤭 . . 8" round, 1.8kg++, 3 layers #chocolatecake #nutella filling #chocganache coating #freshstrawberries strawberries . . To order.... WhatsApp Kak Bunga at 0129340227 or directly click wasap link in bio 😉 . . #keknkekcawanpuchong #kekcoklat #cakes #cakephotography #cakestagram #cakesofinstagram #instacake #bazarpaknilkek #keksedap #kekviral #kekbirthday #cakeporn #sayajual #kekharijadi #puchongbaker #puchong #putrajaya #cyberjaya #shahalam #bandarkinrara

Share 6 0

Done COD kek coklat moist & kek ombak rindu. Terima kasih Pn Suriati. Antara cust yang selalu order dengan kami. Juga Pn Zaini. Semoga berpuas hati ye. Ini aje gambar sempat snap, kebizian hari ni. Untuk tempahan kuih2 talam dll sila maklumkan awal ye. Lagi awal lagi baik. Hubungi www.wasap.my/60136812619/KuihTalam #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekombakrindu #kekmarble #bmf #homebakerybatuberendam #kuihtalammelaka #kuihtalamsedap #kuihtalam #kuihtradisional

Share 1 0
montchoco.cheras. 🤦🏻‍♀️Dah BOSAN mkn kek coklat terlalu manis??
.

Rasa serbuk koko le

🤦🏻‍♀️Dah BOSAN mkn kek coklat terlalu manis?? . Rasa serbuk koko lebih rasa coklat SEBENAR?? . Nak makan DARK CHOC kek tapi belum jumpe yang rasanye balance dan tak terlalu pahit🤷🏼‍♀️ . Well girls, This is Mont Choco 🔥 . . Diperbuat dari Dark Coklat Swiss antara terbaik dunia..kami bawakan ke Malaysia just for uolls..(tiada campuran coklat murah utk jimat kos) . Dan juga butter french yg sgt femes dikalangan pastry chef sedunia . Di baked dalam bekas istimewa dari Itali. (Baked and served in the same mold) . Dengan harga sangat berpatutan..Kami bake setiap kek dengan penuh kasih sayang 💕 . Kenape susah-susah buat produk yang begitu complex ingredients nye. Sebab SEDIH tgk org Malaysia mostly makan coklat kualiti rendah! Ade yang tak pernah try makan Coklat Swiss nih..melainkan yang dah travel obersi. . . So kami bawakkan rasa eropah ke malaysia. Tak perlu naik flight jauh-jauh😅. Nak order grabfood pun tak bole😂 . . JGN BELI KERANA VIRAL!! Beli kerana quality dan experience akan anda bakal rasai! . . . RM32 for 1 (350gram) Self Pickup : Cheras Bandar Damai Perdana / Alam Damai COD : Bandar Tun Hussein Onn / Bandar Tun Razak / Bandar Sri Permaisuri / Bandar Mahkota Cheras / Bandar Tasik Selatan / Taman Connaught / Ampang / Kl & More . Yang serius nak order bole klik link di bio @ WhatsApp 📲 018-2734355 . . . . #brownieskl

Share 2 0
miz.mamasab. Wow daebakkk😍😍😍😍😍 Promo Rabu dah muncul kembali! Brownies RM30 sa

Wow daebakkk😍😍😍😍😍 Promo Rabu dah muncul kembali! Brownies RM30 sahaja😍 Siapa lagi tak pernah try Brownies Mamasab? Ajommm try! Gerenti puas hati dengan Brownies yang lembut, chewy dan penuh dengan rasa coklat ☺☺☺😚😚😋😋😋 . . 🦋 Brownies Legend RM30 (RABU 16/10 SAHAJA) . DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye . . Klik link dkt bio😍 . . #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab #mamasablovers #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #fsbakery #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #brownies #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #sedaplainmaciammmv2

Share 4 0
montchoco.official. Korang tahu tak?
.
Dark Choc nih boleh bertahan selama 5 tahun dan mas

Korang tahu tak? . Dark Choc nih boleh bertahan selama 5 tahun dan masih baik untuk dimakan? Di sebabkan Antioxidants yang tinggi dan gula yang telah dicampur, jangka hayat Dark Choc makin panjang😱 . Chocolate lain seperti White dan Milk biasenye jangka hayat hanya dalam setahun sahaja . . Tapi apun Dark atau Milk Choc kenelah simpan ditempat yang kering dan dingin. Letak mmg tak tahan lar😅 . . . . . . . . . #montchoco #montchocohalalswisscake #kekcoklatswiss #kekcoklatpremium #dessertmalaysia #foodpornkl #klfoodie #bobamilktea #chocmoistcake #chocolatecake #cake #kekcoklat #eatdrinkkl #cakekl #kekkl #klfood #keksedap #brownieskl

Share 115 5
montchoco.kl. Korang tahu tak?
.
Dark Choc nih boleh bertahan selama 5 tahun dan mas

Korang tahu tak? . Dark Choc nih boleh bertahan selama 5 tahun dan masih baik untuk dimakan? Di sebabkan Antioxidants yang tinggi dan gula yang telah dicampur, jangka hayat Dark Choc makin panjang😱 . Chocolate lain seperti White dan Milk biasenye jangka hayat hanya dalam setahun sahaja . . Tapi apun Dark atau Milk Choc kenelah simpan ditempat yang kering dan dingin. Letak mmg tak tahan lar😅 . . . . . . . . . #montchoco #montchocohalalswisscake #kekcoklatswiss #kekcoklatpremium #dessertmalaysia #foodpornkl #klfoodie #bobamilktea #chocmoistcake #chocolatecake #cake #kekcoklat #eatdrinkkl #cakekl #kekkl #klfood #keksedap #brownieskl

Share 4 0
nada_cakes. Restock kek jomm❤
.
#nadacakes#chocacheese#sayajual#sayajualkek#sayabu

Restock kek jomm❤ . #kekhantu

Share 14 1
mr_brownies1. menu baru 💞 kek coklat moist
.
size 8inchi RM 40 PROMOSI RM 35 SAHAJA

menu baru 💞 kek coklat moist . size 8inchi RM 40 PROMOSI RM 35 SAHAJA untuk bulan oktober😆 . . nanti ada mini pack 😘 itu hani akan update kemudian ye . ✅ TEMPAHAN 1-2 HARI AWAL ✅ . . 🚗 Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam Sek 27/26 dan kawasan terdekat sahaja (Selected Area with Charge) . . 🏢 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA. . 🚗 Delivery Charge : RM3/3km pertama dan RM 0.50/KM seterusnya Dari Puchong Hartamas min RM 3(tak termasuk tol). . 🚗 Delivery . Working day : 11am-5pm only . Public holiday/Saturday : 10am-2pm only MALAM ONLY DELIVERY BY LALAMOVE OR SELFPICKUP . . Sunday : SELFPICKUP ATAU DELIVERY BY LALAMOVE SAHAJA . 💵 DEPOSIT 50% TO CONFIRM ORDER . 👨🏻‍🍳 Self Pickup : Puchong Hartamas . . 📲 Whatapps 0165398852 (hani) . . . . #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekcoklatpuchong #kekcoklatmoistpuchong #kekcoklatusj #kekcoklatmoistusj #kekcoklatputraheight #kekcoklatmoistputraheight

Share 15 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sukakek_by_eychah_ahmad. Tq customers 😘😘
.
.
Kek batik saiz 5 x 5 inci. Siap bawak balik kuan

Tq customers 😘😘 . . Kek batik saiz 5 x 5 inci. Siap bawak balik kuantan tau bagi anak2 rasa sekali.. 😊 . . Kek batik yang sentiasa ada peminat tersendiri 🥧🥧 . . Yang belum cuba tu, tak nak ke rasa?? . Harga? Boleh refer di bawah @ tekan link wsap di bio utk order 😘 . SUKAKEK by eychah ahmad . 💜KEK BATIK MINI PACK💜 🥧Kek batik melting - RM 6 🥧Kek batik oreo melting - RM 7 🥧Kek batik horlicks melting - RM 6 . 💜KEK BATIK SAIZ 5 X 5 INCI💜 🥧Kek batik melting - RM 15 🥧Kek batik oreo melting - RM 16 🥧Kek batik horlicks melting - RM 15 . 💜KEK BATIK SAIZ 8 X 8 INCI💜 🥧Kek batik melting - RM 30 🥧Kek batik oreo melting - RM 35 🥧Kek batik horlicks melting - RM 30 . 💜KEK BATIK SAIZ 10X10 INCI💜 🥧Kek batik melting - RM 45 🥧Kek batik oreo melting - RM 55 🥧Kek batik horlicks melting - RM 45 . ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️ . Add on Deco - rm 5 - Rm 10 Add on Fruits RM 5 - Rm 10 Add on Chocolate RM 5 - Rm 10 . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 Cod charge Rm 2 - Rm 3 mengikut kawasan . 💗Thank you for your purchase 💗 . #kekbatikmelting #kekbatikbutterworth #kekbatikbyeychahahmad #kekbirthday #uitmpermatangpauh

Share 0 0
sukakek_by_eychah_ahmad. Tq customers 😘😘
.
.
Kek batik melting 3 pack terus order 😊
.
.
Kek

Tq customers 😘😘 . . Kek batik melting 3 pack terus order 😊 . . Kek batik yang sentiasa ada peminat tersendiri 🥧🥧 . . Yang belum cuba tu, tak nak ke rasa?? . Harga? Boleh refer di bawah @ tekan link wsap di bio utk order 😘 . SUKAKEK by eychah ahmad . 💜KEK BATIK MINI PACK💜 🥧Kek batik melting - RM 6 🥧Kek batik oreo melting - RM 7 🥧Kek batik horlicks melting - RM 6 . 💜KEK BATIK SAIZ 5 X 5 INCI💜 🥧Kek batik melting - RM 15 🥧Kek batik oreo melting - RM 16 🥧Kek batik horlicks melting - RM 15 . 💜KEK BATIK SAIZ 8 X 8 INCI💜 🥧Kek batik melting - RM 30 🥧Kek batik oreo melting - RM 35 🥧Kek batik horlicks melting - RM 30 . 💜KEK BATIK SAIZ 10X10 INCI💜 🥧Kek batik melting - RM 45 🥧Kek batik oreo melting - RM 55 🥧Kek batik horlicks melting - RM 45 . ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️ . Add on Deco - rm 5 - Rm 10 Add on Fruits RM 5 - Rm 10 Add on Chocolate RM 5 - Rm 10 . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 Cod charge Rm 2 - Rm 3 mengikut kawasa . 💗Thank you for your purchase 💗 . #kekbatikmelting #kekbatikbutterworth #kekbatikbyeychahahmad #kekbirthday #uitmpermatangpauh

Share 0 0
amiesyaa_20. Holla holla 👋
.
Combo tsunami letop meletop kebabomm tumpang lalu
.
K

Holla holla 👋 . Combo tsunami letop meletop kebabomm tumpang lalu . Kek ni sesuai sangat nak celebrate berdua ke bertiga ke nak sweet2 gittew 😍 . Atau nak cuba sesuatu yg lain? Jom cuba combo tsunami MAMASAB bakery ni . JIMAT DAN SEDAP 😉 . Gabungan 2 jenis kek Whoopie pie + nutella cheese tart . Combo tsunami RM35 Combo tsunami berrys RM40 . Meh wassup sekarang__ 📱0135094724(klik link do bio) #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #desserttable #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #keksedap #Kuantan

Share 4 0

Floral theme Cake Budget RM18 Sedap . Cantik . Berkualiti Chocolate moist cake + chocolate ganache 🍫🍫🍫🍫 Moist Chocolate Cake / Moist Vanilla Cake With chocolate 🍫 buttercream Design cartoon HELLOKITTY 👉🏻DORAEMON 👉🏻FOOTBALL👉🏻SPIDERMAN 👉🏻SUPERMAN👉🏻BATMAN👉🏻UNICORN👉🏻LITTLEPONY👉🏻 SPONGEBOB 👉🏻OWL 👉🏻MINI MOUSE 👉🏻MICKY MOUSE 👉🏻CAPTAIN AMERICA 👉🏻IRONMAN 👉🏻MERMAID 👉🏻 DIDI&FRIENDS 👉🏻 BOBOIBOY 👉🏻BARBIE 👉🏻 FLORAL 👉🏻 FRUITS 👉🏻 ANIMALS 👉🏻 MODERN CUTE CAKE 👉🏻etc (let’s discuss ur plan😉) PO for 2-3days! Request Design add RM2 #cakebudget #kekbajet #ampang #cakesedap #cakemurah #kekharijadi #birthdaycake #kekmurah #graphicdesiger #homemade #freshbaked #kekkualiti #nopengawet #secretrecipe #moderncake #moistchocolatecake #kekcoklat #kekampang #cakeart

Share 6 1

Floral theme Cake Budget RM18 Sedap . Cantik . Berkualiti Chocolate moist cake + chocolate ganache 🍫🍫🍫🍫 Moist Chocolate Cake / Moist Vanilla Cake With chocolate 🍫 buttercream Design cartoon HELLOKITTY 👉🏻DORAEMON 👉🏻FOOTBALL👉🏻SPIDERMAN 👉🏻SUPERMAN👉🏻BATMAN👉🏻UNICORN👉🏻LITTLEPONY👉🏻 SPONGEBOB 👉🏻OWL 👉🏻MINI MOUSE 👉🏻MICKY MOUSE 👉🏻CAPTAIN AMERICA 👉🏻IRONMAN 👉🏻MERMAID 👉🏻 DIDI&FRIENDS 👉🏻 BOBOIBOY 👉🏻BARBIE 👉🏻 FLORAL 👉🏻 FRUITS 👉🏻 ANIMALS 👉🏻 MODERN CUTE CAKE 👉🏻etc (let’s discuss ur plan😉) PO for 2-3days! Request Design add RM2 #cakebudget #kekbajet #ampang #cakesedap #cakemurah #kekharijadi #birthdaycake #kekmurah #graphicdesiger #homemade #freshbaked #kekkualiti #nopengawet #secretrecipe #moderncake #moistchocolatecake #kekcoklat #kekampang #cakeart

Share 3 0
geng.makan.makan. MUFFIN COKLAT MOIST 🍫
(HOMEMADE) 
DM UNTUK ORDER

#kekcoklat #kekcokl

MUFFIN COKLAT MOIST 🍫 (HOMEMADE) DM UNTUK ORDER #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekcoklatkukus #coklat #coklatmoist #coklatcake #coklatsedap

Share 3 0
geng.makan.makan. MUFFIN COKLAT MOIST 🍫
(HOMEMADE) 
DM UNTUK ORDER

#kekcoklat #kekcokl

MUFFIN COKLAT MOIST 🍫 (HOMEMADE) DM UNTUK ORDER #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekcoklatkukus #coklat #coklatmoist #coklatcake #coklatsedap

Share 3 0
geng.makan.makan. MUFFIN COKLAT MOIST 🍫
(HOMEMADE) 
DM UNTUK ORDER

#kekcoklat #kekcokl

MUFFIN COKLAT MOIST 🍫 (HOMEMADE) DM UNTUK ORDER #kekcoklat #kekcoklatmoist #kekcoklatkukus #coklat #coklatmoist #coklatcake #coklatsedap

Share 4 0