(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hasha.kitchen. Alhamdulillah. Ni cerita sabtu lepas. Tapi baru pagi ni berkesempatan

Alhamdulillah. Ni cerita sabtu lepas. Tapi baru pagi ni berkesempatan nak upload ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Berkongsi ilmu yang tak seberapa dengan team #salmonskinsaltedeggbymamaintan sambil restock. . Semoga ilmu yang dikongsi bermanfaat. Dan bersama2 murah rezeki. Aamiin. . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #brownieskedut #browniesplain #brownieswalnut #fudgybrownies #doorgift #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0
hasha.kitchen. Yeay. Alhamdulilah. Tq mama @solehahrashid sambil hantar stok sambil m

Yeay. Alhamdulilah. Tq mama @solehahrashid sambil hantar stok sambil membeli sekali ๐Ÿคญ . Peminat setia crunchy brownies cookies kita hehe. . Korang dah rasa ke belum? Inshaa allah sedap dan korang akan repeat lagi. Bila makan sure tak boleh stop tau ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Kalau nak rasa, cepat2 dm atau klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . Boleh pos ke seluruh Malaysia jugak tau ๐Ÿ˜‰ Risau cookies pecah? Inshaa allah kalau handling by courier okay. Semua akan sampai dalam keadaan okay. Tapi pecah bahagian surface sikit tu normal ya sayang2. Hehe . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 12 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum korang โค๏ธโค๏ธ
.
Lama tak bersiaran. Busy dan kurang siha

Assalamualaikum korang โค๏ธโค๏ธ . Lama tak bersiaran. Busy dan kurang sihat ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท . Ni percubaan berapa hari yang lepas. Sebenarnya nak buat cakoi. Tiba2 jadi donut pulak. Tapiii. Sedap woi. Habis malam tu jugak. Alhamdulillah. Paling sedap yang letak coklat dalam dia tu ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Rasa macam nak buat lagi hahaha. Habisla diet gue. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hasha.kitchen. Alhamdulillah makin hari makin penuh beg ikea ni. Semoga Allah murahka

Alhamdulillah makin hari makin penuh beg ikea ni. Semoga Allah murahkan rezeki semua yang membaca pos ni. Aamiin. โค๏ธ โค๏ธ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0
hasha.kitchen. My assistant โค๏ธโค๏ธ Sebelum tolong ummi. Kena cuci tangan dan pakai tutu

My assistant โค๏ธโค๏ธ Sebelum tolong ummi. Kena cuci tangan dan pakai tutup kepala. Kalau tak, tak boleh hehe. Tq sayang ummi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Semoga rajin2 tolong ummi bila dah besar nanti ye. Aamiin. . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 12 2
hasha.kitchen. Assalamualaikum korang. Nyum2. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Tengahari panaih lit2 camni. M

Assalamualaikum korang. Nyum2. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Tengahari panaih lit2 camni. Makan pulak brownies kedut dengan aiskrim. Asyikkkk ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Ya Allah, nikmat betul. Ceq layan sat naaa. Happy weekend! . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #brownies #brownieswalnut #fudgybrownies #brownieskedut #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0
hasha.kitchen. Si anak menikmati Brownies Kedut Walnut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ummi baru sua, dia dah

Si anak menikmati Brownies Kedut Walnut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ummi baru sua, dia dah nak ngap dah ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Kurang manis ye kawan2. Makan satu tak cukup ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜‹ . Sape2 nak order klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #brownies #brownieswalnut #fudgybrownies #brownieskedut #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 12 0
hasha.kitchen. Alhamdulillah permulaan oktober yang baik. Sebahagian daripada parcel

Alhamdulillah permulaan oktober yang baik. Sebahagian daripada parcel yang nak di pos harini dan nutella pod yang nak hantar ke kedai. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Marathon lain macam sis harini. Dengan anak2 yang sama naik busy nak tolong n gaduh sesama sendiri ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Alhamdulillah settle jugak semua. So, lepasni kita g topup barang bakery pulak kay ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 2 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum. Good morninggg ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž
.
Buat apa tu? Sis tengah nak b

Assalamualaikum. Good morninggg ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž . Buat apa tu? Sis tengah nak bakar kek kismis untuk ayah sis. This is his fav all the time. Hehe. My abi called this 'kek buah'. Tapi bukan kek buah yang betul tu. Kek buah version kek mudah hehe. . Jom bakar ๐Ÿ˜‰ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 14 8
hasha.kitchen. Tiba2 si original pulak yang laju dipinang ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Setiap orang ada cit

Tiba2 si original pulak yang laju dipinang ๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Setiap orang ada citarasa masing2. Ada yang kata sedap, ada yang kata tak kena tekak. So, it depends la kan. Tapi bagi sis semua sedap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sape nak order boleh klik link kat bio atau whatsapp 011-2802 9740 okay ๐Ÿ‘Œ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 4 0
hasha.kitchen. Nutella pod ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Korang yang dah rasa, mesti nak lagi kan? Rasa maca

Nutella pod ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . Korang yang dah rasa, mesti nak lagi kan? Rasa macam nak makan sorang2 je ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Betul tak? . Jom order. Yang mana jauh tapi teringin tu.. Nak pos pun boleh tau ๐Ÿ˜‰ . Tunggu apa lagi? Nak order? Klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 5 0
hasha.kitchen. Prepare sebahagian order untuk pos esok. Sis selalu pack terus kalau a

Prepare sebahagian order untuk pos esok. Sis selalu pack terus kalau ade order. Tak sempat nak kumpul banyak2 haha. Salmon skin salted egg by Mama Intan yang semakin mendapat tempat dihati pelanggan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . RM25 je sebotol. Sape nak rasa, cepat2 dm or klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 4 0
hasha.kitchen. Ready to ship this evening ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Crunchy brownies cookies. Semoga sel

Ready to ship this evening ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Crunchy brownies cookies. Semoga selamat sampai ke tuan2nya ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 1 0
hasha.kitchen. Tiba2 si CRUNCHY BROWNIES COOKIES ni ada anak2 comel ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช
.
Kenapa t

Tiba2 si CRUNCHY BROWNIES COOKIES ni ada anak2 comel ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช . Kenapa tu? Sebab ada adunan yang lebih tu. Maka sis paipkan jela jugak. Nanti bagi la kat anak2 hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #doorgiftkahwin #weddingdoorgift #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 13 0
hasha.kitchen. Sebab sarapan dah layan coq jagung kannn. Petang kita layan cempedak g

Sebab sarapan dah layan coq jagung kannn. Petang kita layan cempedak goreng pulak, ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . #hashakitchen #cempedak #cempedakgoreng #cempedakgorengrangup

Share 2 0
hasha.kitchen. Happy luncheon peoples ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
#hashakitchen #spageticarbonara

Happy luncheon peoples ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . #hashakitchen #spageticarbonara

Share 4 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hasha.kitchen. Assalamualaikum guysss โค๏ธ
Sarapan apa tu? Pagi ni husband sis requeat

Assalamualaikum guysss โค๏ธ Sarapan apa tu? Pagi ni husband sis requeat cucur jagung. Nyum2. Crispy tau. Cicah pulak dengan sos pencicah Ummi. Lagi la mabeles hehe. . Yuk sarapan. Bismillah... . #hashakitchen #crispycucurjagung #coqjagung

Share 2 0
hasha.kitchen. Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.
.
Semoga har

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. . Semoga harini sentiasa dalam keberkatan Allah Swt. Aamiin. โค๏ธ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 5 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum โค๏ธโค๏ธ Setelah sekian lama sis menyepi. Im back ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
S

Assalamualaikum โค๏ธโค๏ธ Setelah sekian lama sis menyepi. Im back ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Sebenarnya almost everyday ada je postage semua. Tapi sis busy nak update pape dekat medsoc. Sebab sis nak kena buat semua. Tulang belakang sis takde, outstation. Inshaa Allah harini beliau pulang. Operasi kembali seperti biasa ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Boleh cod dan pos setiap hari ๐Ÿค— . Brownies cookies/Nutella pod/Salmon skin salted egg/Marble cake/Choc moist cake/Doorgift . Korang berminat just dm atau klik je link dekat bio ok ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #marblecake #minimarblecake #chocolatemoistcake #minichocolatemoistcake #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 11 2
hasha.kitchen. Alhamdulillah selesai sudah 100box mini pack choc moist cake dan 100bo

Alhamdulillah selesai sudah 100box mini pack choc moist cake dan 100box mini marble cake untuk @eliyamoi punya vip doorgift. . Korang taktau nak bagi doorgift apa untuk majlis kahwin atau apa2 majlis? Jom order dengan sis. . Untuk maklumat lanjut klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #doorgiftkahwin #doorgiftkekmarble #doorgiftchoccake #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftmajlis #doorgiftkl #doorgiftselangor

Share 5 0
hasha.kitchen. Alhamdulillah done 100box mini choc cake within 2 hours with cranky tw

Alhamdulillah done 100box mini choc cake within 2 hours with cranky twins whose turning 1year 6months old tomorrow ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #hashakitchen #chocolatecake #moistchocolatecake #minichocolatecake #doorgiftkahwin #doorgiftwedding #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgiftselangor

Share 3 0
hasha.kitchen. Assalamualaikum hai korang โค๏ธ
Nak bagitau ni. Sekarang nutella pod dah

Assalamualaikum hai korang โค๏ธ Nak bagitau ni. Sekarang nutella pod dah ada saiz lain pulak. Atas permintaan agen.. Kita open pulak NUTELLA POD 12PVS FOR RM15. Korang yang mana teringin tu cepat2 dm sis okay ๐Ÿ˜˜ . Boleh klik link di bio atau whatsapp 011-2802 9740 . #hashakitchen #nutellapod #nutellapods #nutellapodsedap #nutella #nutella๐Ÿซ #nutellacookies #cookiesnutella #biskutnutella #biskutviral #viralcookies #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 6 2
hasha.kitchen. Alhamdulillah done restock SALMON SKIN SALTED EGG BY MAMA INTAN! ๐Ÿ˜‰Set

Alhamdulillah done restock SALMON SKIN SALTED EGG BY MAMA INTAN! ๐Ÿ˜‰Setiap kali restock dengan sis @solehahrashid ni, setiap kali tu jugak la dia repeat order CRUNCHY BROWNIES COOKIES sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tq solehah ๐Ÿ˜˜ . Sementara promo tengah onzz lagi ni. Korang cepat2 la okay grab. Kalau jauh, sis boleh poskan jugak. Ke seleruh Malaysia boleh. . Jom mimpi SSSE. Hehe. Good night semua. . Dah alang2 sis nak ajak jugak sesiapa berkesempatan, jomla puasa esok sempena 10 Muharram ๐Ÿ˜Š Assalamualaikum โค๏ธ . #hashakitchen #crunchybrowniescookies #nutellapod #salmonskinsaltedegg #terapiinstagram #bazarpaknil

Share 7 0

Assalamualaikum. Salam 9 Muharram. Sekejap je kan masa berlalu? Ada yang puasa harini? Semoga kita mendapat keberkatan dalam setiap kehidupan kita. Aamiin. . Tapi eh kenapa pulak sis tiberr share gambar ni? Sebab rasa macam nak g holiday. Tapi taktau nak ke mana. Cameron highland dah selalu sangat. ๐Ÿ˜ฌ Korang ada suggestion tempat yang tenang tapi sesuai untuk family sis yg ada 3orang anak2 yang comel 4y-1y+. Kalau korang ada tau tempat2 best. Do share with me. Tq guys! ๐Ÿ˜˜ . #hashakitchen #cuticutimalaysia #jalanjalanmakanangin #jalanjalanmalaysia

Share 9 4
hasha.kitchen. Assalamualaikum korangggg. Happy weekend! Sorry la lama menyepi. Hp si

Assalamualaikum korangggg. Happy weekend! Sorry la lama menyepi. Hp sis terpaksa masuk hospital kejap sebab ada problem. So, sis takboleh update apa2 medsoc. 2-3hari setelkan install uninstall reinstall apps je keje ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tapi Alhamdulillah everything back to normal ๐Ÿ˜Š . Sooo, apa aktiviti korang harini?? Sis g @mathaf_2019 dekat Kompleks Muhibbah Batu Caves. Seriously, semua makanan yang sis beli, sis bagi 5/5๐ŸŒŸโ˜บ๏ธ kecuali aiskrim Womdersnow tu. Tak berbaloi langsung RM13 dengan aiskrim cup kecik tp double dengan cup besar ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . 1. Wondersnow Icecream with fog ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ RM13 untuk aiskrim yang kecik tapi cup besar ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Beli sebab tertarik dengan asap2 tu. Anak sis excited. Sis pun sama ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . 2. Nasi Khomouk Ayam ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Makan nasi dia je pun dah sedap. RM7 je sebekas. Bagi sis berbaloi yang teramat. Sis tapau nasi dia je 2bekas. Dinner anak2 makan tu sampai habis ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„. Pss sis ada beli ayam steak kot. So mkn nasi dgn aym tu. Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . 3. Mat Nip Sotong Raja ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Sotong memang super besar dan berbaloi harga RM15 . 4. Roti Sosej Mat Nip ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Yang ni takde dalam gambar. Tapi rasanya boleh je kot buat sendiri ๐Ÿ˜… . 5. Kerabu maggi ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Haaa, yang ni sis paling rekomen sebab memang powerful! Padu! Sis makan sampai habis even pedas menyengat. Mula2 takde la rasa pedas sangat. Tapiepas je rasa aiskrim sesudu, fuhhh. Terus berasap telinga, kepedasan. Tapi memang sedap sangat2 la. RM7 je tapi isi banyak, cukup rasa dan padu! Sis rasa macam nak tapau bawak balik. Tapi sbb sis taknak over makan. So sis matikan hasrat hahaha . 6. Ayam bbq ๐Ÿข๐Ÿข ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Yang ni pun sedap. Sos dia terbaik. RM5 1 cucuk. . Overall semua terbaik. Alhamdulillah tq to husband sis yang sudi belanja. Di MATHAF โค๏ธโค๏ธ . #hashakitchen #mathaf #mathaf2019 #malaysiathailandhalalfoodfestival

Share 5 0