(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thenouveaustudio. We’re just suckers for personalised corporate gift cards to express on

We’re just suckers for personalised corporate gift cards to express one’s gratitude towards their clients. This one’s for some hampers curated by us for @tourifficholidays on their 1 year anniversary as a travel agency. An informal note on such gift cards just makes it so much more warm and welcoming! — On a side note, @tourifficholidays plans the best getaways, right from a brief weekend trip to really long uncanny tours. We absolutely love their work! — #nouveaustationery #branding #brandingdesign #brandidentity #brandlanguage #toneofvoice #travelhampers #hampersforclients #corporatehampers #personalisedcards #informalmessage #warm #welcoming #gratitude #travelagency #travelbranding #traveltoeverywhere #uncannyplaces #travelwithtouriffic #gifthamper #goodies #goodiesbag #jutestring #createimpact #logodesigning #logodesigner #brandbook #brandbookdesign

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
raredoorgift. Kek marble size M .
Kita ada 3 perisa , coklat ,pandan dan rose .
Marb

Kek marble size M . Kita ada 3 perisa , coklat ,pandan dan rose . Marble kami sangat lembut dan fluffy ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🔴HARGA JUALAN🔴 . 100 - 499 : RM 1.80 . 500- 999 : RM 1.70 . 1000 +++ : RM 1.60 🎀 RIBBON ADD ON RM 0.15🎀 ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ . BERMINAT UNTUK ORDER WS KAMI KE . +60172082391 +60172082391 . +60172082391 . #doorgiftmurahkl #doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkekmarble #doorgiftbrownies #doorgiftbahulu #doorgiftkl #doorgiftperkahwinan #kekmarble #goodieskek #goodiesbahulu #goodieskl #goodieswedding #goodiesbajetkl #goodiesselangor #goodiesbajetselangor #bahuluselangor #bahulukl #goodieskekmarble #goodiesbag #kotakdoorgiftkl #goodiesvip #doorgiftwedding #doorgiftperkahwinan #kerjakahwin #eventdoorgift #doorgiftevent #goodiesevent #doorgiftrm1 #goodiesrm1 #doorgifttunang

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
afiladesign. Namecard material 310gsm silky matt.
.
100pcs RM40
.
PROMOSI
.
500pcs

Namecard material 310gsm silky matt. . 100pcs RM40 . PROMOSI . 500pcs RM60 . 1000pcs hanya RM100 shj. . wsaap 0194617217 for order 😄 . #sticker #stickermurah #stickercomel #biskutraya #cakes #vendorboutique #cupcakes #design #printing #kulim #goodiesbag #doorgift #wedding #kedah #brunei #singapore #penang #perfume #redeemcard #namecard #kadnama #brunei #singapore

Share 1 0
yusdoorgift. Haiii semua 😊
.
Ziplock Cat 🐱 🐱
PRE ORDER
.
Quantiti : 100pcs
Size

Haiii semua 😊 . Ziplock Cat 🐱 🐱 PRE ORDER . Quantiti : 100pcs Size : 15.5x23.5cm Harga : RM54/100pcs . Warna : Red Sesuai untuk : Popcorn | Coklat | Cookies | Candies | Snacks | Note Book | Air Kotak . Nak majlis anak² uolls happy. Jom dapatkan ziplock rainbow yang cute sesangat ni di #yusdoorgift #yusgoodies . Cepat² sebelum stock habis . Uolls juga boleh DIY untuk #doorgift #goodies untuk majlis nanti . BERMINAT JOM GRAB 😍 😍 . Boleh wassap yus @ click je di link bio yus ✌🏻✌🏻 📲 www.wasap.my/60185793149/yusdoorgift . 👉👉 #yusgoodies_catalogue . #yusdoorgift #yusgoodies #kidsfavourite #kidsziplock #goodies #goodieskahwin #goodiesbag #goodiesmurah #goodiesbirthday #goodiesmalaysia #goodiesaqiqah #rabbitpackaging #plastikdoorgiftcomel #plastikmurah #stickerkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmakana #doorgiftlasah #doorgiftperak #doorgiftmalaysia #doorgiftBrunei #pembekalplastikgoodiestermurah #pembekalziplocktermurah

Share 2 0
goodiesndoorgift. 🎉 DOORGIFT & GOODIES BUDGET 🎉 👉 Chocolate Chip Cookies

Assalamuala

🎉 DOORGIFT & GOODIES BUDGET 🎉 👉 Chocolate Chip Cookies Assalamualaikum, hai semua... Uollss sedang tercari-cari doorgift murah dan sesuai dengan bajet uollss? Jangan risau, kami boleh membantu uollss menyelesaikan masalah ini.. . Macam2 doorgift untuk dipilih dari IG kami..Harga serendah RM1 - RM2.50sahaja.. So uollss tak yah risau pasal doorgift lagi.. . Biar kak myra uruskan segala-galanya untuk uollss!! Sebarang pertanyaan & tempahan, boleh terus wasap no yg tertera @ DM page ini.. Fast respon & reply.. INSYAALLAH.. . Jom cepat2 order sebelum kehabisan promosi 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftkl #doorgiftkahwin #doorgiftbudgetmurah #doorgiftbajetmurah #doorgiftkanakkanak #doorgiftkanak2 #doorgiftparty #doorgiftwedding #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #goodiesbag #goodiesbags #doorgiftcoklat #doorgiftcereal #doorgiftsihat #doorgiftkacang #kl #fattzura #goodies #goodieskacang #goodiescereal #goodiessihat #goodiescoklat #melaka

Share 1 0
goodiesndoorgift. 🎉 DOORGIFT & GOODIES BUDGET 🎉 👉 Chocolate Chip Cookies

Assalamuala

🎉 DOORGIFT & GOODIES BUDGET 🎉 👉 Chocolate Chip Cookies Assalamualaikum, hai semua... Uollss sedang tercari-cari doorgift murah dan sesuai dengan bajet uollss? Jangan risau, kami boleh membantu uollss menyelesaikan masalah ini.. . Macam2 doorgift untuk dipilih dari IG kami..Harga serendah RM1 - RM2.50sahaja.. So uollss tak yah risau pasal doorgift lagi.. . Biar kak myra uruskan segala-galanya untuk uollss!! Sebarang pertanyaan & tempahan, boleh terus wasap no yg tertera @ DM page ini.. Fast respon & reply.. INSYAALLAH.. . Jom cepat2 order sebelum kehabisan promosi 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftkl #doorgiftkahwin #doorgiftbudgetmurah #doorgiftbajetmurah #doorgiftkanakkanak #doorgiftkanak2 #doorgiftparty #doorgiftwedding #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #goodiesbag #goodiesbags #doorgiftcoklat #doorgiftcereal #doorgiftsihat #doorgiftkacang #kl #fattzura #goodies #goodieskacang #goodiescereal #goodiessihat #goodiescoklat #melaka

Share 0 2
goodiesndoorgift. 🎉 DOORGIFT & GOODIES BUDGET 🎉 👉 Chocolate Chip Cookies

Assalamuala

🎉 DOORGIFT & GOODIES BUDGET 🎉 👉 Chocolate Chip Cookies Assalamualaikum, hai semua... Uollss sedang tercari-cari doorgift murah dan sesuai dengan bajet uollss? Jangan risau, kak myra boleh membantu uollss menyelesaikan masalah ini.. . Macam2 doorgift untuk dipilih dari IG kami..Harga serendah RM1 - RM2.50sahaja.. So uollss tak yah risau pasal doorgift lagi.. . Biar kak myra uruskan segala-galanya untuk uollss!! Sebarang pertanyaan & tempahan, boleh terus wasap no yg tertera @ DM page ini.. Fast respon & reply.. INSYAALLAH.. . Jom cepat2 order sebelum kehabisan promosi 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies 📌wasap.my/60178838913/doorgift&goodies . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftkl #doorgiftkahwin #doorgiftbudgetmurah #doorgiftbajetmurah #doorgiftkanakkanak #doorgiftkanak2 #doorgiftparty #doorgiftwedding #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #goodiesbag #goodiesbags #doorgiftcoklat #doorgiftcereal #doorgiftsihat #doorgiftkacang #kl #fattzura #goodies #goodieskacang #goodiescereal #goodiessihat #goodiescoklat #melaka

Share 7 2
kadkahwin4u. ok ready utk pos ke customer yg dah membuat tempahan paperbag bertali

ok ready utk pos ke customer yg dah membuat tempahan paperbag bertali nie 😉 . . ada 3 pilihan saiz yg boleh anda pilih 😀. . yg majlis tahun 2020 dinasihatkan tempah awl utk paperbag bertali nie yer 🔒 . . berminat tekan link di bio ig profile kami untuk whatsapp 📲 . 📲019-9498431 📲019-9498431 📲019-9498431 . . #goodiesbag #goodiesbagmurah #goodiesmurah #paperbagmurah #paperbagkahwin #paperbagbajet #craftpaperbag #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftjimat #doorgiftperkahwinan #barangkahwinmurah #kerjakahwin #pesonapengantin #persiapannikah #inspirasiperkahwinan #barangkahwin #paperbagbertali #inspirasiperkahwinan #barangperkahwinan #paperbagtali #kahwinjimat #tipskahwinjimat #tipsjimatkahwin #hantaranlelaki #hantaranperempuan #hantaranbajet #pakejkadkahwin #kotakdoorgift

Share 205 0
kadkahwin4u. TEMPAH PAPERBAG ZIP LOCK DAPAT FREE MOCKUP CEK + KOTAK BALDU yg harga

TEMPAH PAPERBAG ZIP LOCK DAPAT FREE MOCKUP CEK + KOTAK BALDU yg harga RM100 😍 . . 500pcs rm300 1000pcs rm480 siap print & postage smenanjung ❤️ . . jangan lepaskan peluang ini.. grabbb sekaranggg 🔒 . . berminat tekan link di bio ig profile kami untuk whatsapp 📲 . 📲019-9498431 📲019-9498431 📲019-9498431 . . #goodiesbag #goodiesbagmurah #goodiesmurah #paperbagmurah #paperbagkahwin #paperbagbajet #craftpaperbag #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftjimat #doorgiftperkahwinan #barangkahwinmurah #kerjakahwin #pesonapengantin #persiapannikah #inspirasiperkahwinan #barangkahwin #paperbagbertali #paperbagziplock #barangperkahwinan #paperbagtali #kahwinjimat #tipskahwinjimat #tipsjimatkahwin #hantaranlelaki #hantaranperempuan #hantaranbajet #pakejkadkahwin #kotakdoorgift

Share 198 0
kadkahwin4u. TEMPAH PAPERBAG ZIP LOCK DAPAT FREE MOCKUP CEK + KOTAK BALDU yg harga

TEMPAH PAPERBAG ZIP LOCK DAPAT FREE MOCKUP CEK + KOTAK BALDU yg harga RM100 😍 . . 500pcs rm300 1000pcs rm480 siap print & postage smenanjung ❤️ . . jangan lepaskan peluang ini.. grabbb sekaranggg 🔒 . . berminat tekan link di bio ig profile kami untuk whatsapp 📲 . 📲019-9498431 📲019-9498431 📲019-9498431 . . #goodiesbag #goodiesbagmurah #goodiesmurah #paperbagmurah #paperbagkahwin #paperbagbajet #craftpaperbag #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftjimat #doorgiftperkahwinan #barangkahwinmurah #kerjakahwin #pesonapengantin #persiapannikah #inspirasiperkahwinan #barangkahwin #paperbagbertali #paperbagziplock #barangperkahwinan #paperbagtali #kahwinjimat #tipskahwinjimat #tipsjimatkahwin #hantaranlelaki #hantaranperempuan #hantaranbajet #pakejkadkahwin #kotakdoorgift

Share 195 0
manisanbyza. 💕💕💕💕💕💕SPREAD LOVE💕💕💕💕💕💕
.
.
Dah spread love belum tu? Yg p

💕💕💕💕💕💕SPREAD LOVE💕💕💕💕💕💕 . . Dah spread love belum tu? Yg penting pagi-pagi sayangi diri sendiri dulu🙋💕 . . . Jom follow miza for POSITIVE VIBES ! . . #MamaSabWarrior #superbpromosi #cookiespgm #weddingplanner #cookiespandangulamelaka #kekminijb #dropshipMamaSab #dropshipmakanan #agentwanted #ghimausquad #kekpandangulamelaka #jbfooddelivery #jbsurprisedelivery #keksedapjb #fooddeliveryjb #surprisedeliverykl #cutepackaging #plannergoodies #cateringjb #cateringjohorbahru #goodiesbag #live

Share 3 0
nonasugary_shahalam. Zip lock cookies set
(Harga special utk 1000 unit keatas 🍪) *ziplock

Zip lock cookies set (Harga special utk 1000 unit keatas 🍪) *ziplock Matte *white/brown/black *stiker *FREE design stiker *boleh letak nama pengantin Link contact ada di bio💐 #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftcantik #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #goodies #goodiesbag #doorgiftmurah #cenderahati #doorgiftcookies #biskutcoklatchips #ziplock #kotakdoorgift #botolkaca #kacang #printing #sticker #stickermurah #katering #weddingplanner #kerjakahwin #tunang #pelamin #minidais #mua #andaman #hantaran #brownies #bahulu

Share 3 0