(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
obsesscosmetics_yanie. #throwback
.
Alhamdulillah, rezeki hari Jumaat ni..
.
Dia dtg service

#throwback . Alhamdulillah, rezeki hari Jumaat ni.. . Dia dtg service penapis air kt umah kite.. . Saje jer la tayang stocks yg baru sampai td kan . Senang je dia buat keputusan... . 'ok yanie, I ambil 2 items ni, brp?' . 'lipmatte + brow definer, RM69 moi' . 'ok, ambil ni RM70 n keep the change.. RM1 bg anak you' . Huhu, senang betul dia pilih lipmatte tu.. Pandai dia pilih code Bunga.. Mmg code yg sgt cantik n sesuai utk org yg berkulit cerah/putih 😍👍 . Apa pun, syukur selalu.. Alhamdulillah 💗 . #iamfounder #obsesswave #obsessviral #obsessfoundation #fullcoverage #obsessloosepowder #obsesslipmatte #lipmattemurah #obsessmascara #obsessliptint #liptintmurah #obsessbrowdefiner #eyebrowpencil #obsesssepang #obsesssalaktinggi #obsessklia #obsesskotawarisan #muasepang #muaselangor #muasalaktinggi #muakotawarisan #muaklia #obsesskitapunya #obsessmakeupparty #squadsyiera #waniempire #aishahblegacy #yaniefabulous

Share 0 0
obsesscosmetics_yanie. Biase kot seller cemni.. Dia akn ber'bff' dgn stocks dia..
.
Nk tdo tg

Biase kot seller cemni.. Dia akn ber'bff' dgn stocks dia.. . Nk tdo tgk, pegang n cakap² ngan stocks.. . Celik mata pun repeat hal yg same.. . Tgk stocks byk, sukaaaa.. Tgk stocks sikit, risau.. . Bile stocks x jalan, sedih.. . Sbnrnye nk mcmane ni yanie uii? 😅 . Hai korangs, Assalamualaikum wbt.. . Doakan stocks Obsess hakak berjalan cari tuan baru hari ni k 😉💃💋 . Hakak doakan semua kengkawan hakak dimurahkan rezwki dan dipermudahkan segala urusan.. Aamiin Ya Mujib 💗 . #iamfounder #obsesswave #obsessviral #obsessfoundation #fullcoverage #obsessloosepowder #obsesslipmatte #lipmattemurah #obsessmascara #obsessliptint #liptintmurah #obsessbrowdefiner #eyebrowpencil #obsesssepang #obsesssalaktinggi #obsessklia #obsesskotawarisan #muasepang #muaselangor #muasalaktinggi #muakotawarisan #muaklia #obsesskitapunya #obsessmakeupparty #squadsyiera #waniempire #aishahblegacy #yaniefabulous

Share 0 0
obsesscosmetics_yanie. #throwback semalam.. Stocks yg dinanti² dh selamat tiba!
.
Laju servic

#throwback semalam.. Stocks yg dinanti² dh selamat tiba! . Laju service j&t kali ni.. Alhamdulillah 💗 . Jomm korangs, sape nk shopping, sape nk join team, roger hakak sekarang k 😍 . WHATSAPP : +60122799956 INSTAGRAM : @obsesscosmetics_yanie PAGE : Beauty & Health Gallery . #iamfounder #obsesswave #obsessviral #obsessfoundation #fullcoverage #obsessloosepowder #obsesslipmatte #lipmattemurah #obsessmascara #obsessliptint #liptintmurah #obsessbrowdefiner #eyebrowpencil #obsesssepang #obsesssalaktinggi #obsessklia #obsesskotawarisan #muasepang #muaselangor #muasalaktinggi #muakotawarisan #muaklia #obsesskitapunya #obsessmakeupparty #squadsyiera #waniempire #aishahblegacy #yaniefabulous

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
empireputihgebukuantan. NUDE purple eyeshadow look 💜⠀
Please show me your fav emoji 🙏🏻😘⠀
.

NUDE purple eyeshadow look 💜⠀ Please show me your fav emoji 🙏🏻😘⠀ .⠀ .⠀ Harinie arratouch nak share pasal foundation from luxeperfectcover nie. Sebab apa kak arra suka this FD sbb dia full cover, kak arra guna Code Pc1 beige, if putih sangat korg boleh mix dengan any fd yg gelap. Finishing dia smooth, xperlu guna banyak pun calit2 sikit pun dah cukup. ⠀ .⠀ .⠀ www.wasap.my/60187651382⠀ .⠀ .⠀ #luxefoundation #luxefoundationkuantan #codkuantan #arganoil #foundationfullcoverage #fullcoverage #foundation #luxecosmetickuantan

Share 0 0
menchan_pie. Happy Sangjit Day my Pretty Bride-soon! @prasticafirmansjah ❗️Makeup a

Happy Sangjit Day my Pretty Bride-soon! @prasticafirmansjah ❗️Makeup and hair do : menchan! 🙋🏻‍♀️ • Tinggal selangkah lagi resmi jadi istri hihi Padahal dulu masih suka pinjem catetan kamu pas kuliah 😭 bentar lagi udah mau jadi istri orang 😩 but super happy! 🥰 lancar weddingnya ya, luv 💖 • Ps: foto sebelum acara, setelah acara, dan sebelum makeup hihi. Makeup super longlasting! ✨✨✨ . . . #makeup #makeuptime #makeupartist #makeupartistjakarta #beauty #beautytips #makeupsanjit #makeuplooks #makeupkorea #makeupparty #makeuppartyjakarta #beautycounter #beautygirl #beautyvlogger #beautybloggers #lookbook #cheongsam #chinese #chinesetradition #sangjit #sangjitday #sangjitmakeup #sangjitmakeupjkt #naturalmakeup #flawless #fullcoverage #longlasting #longlastingmakeup

Share 48 1
mimicda_beaute. Choose your shade♥️ mine is Natural🥰 .
.
#nhsfoundation 
#nhssemimatt

Choose your shade♥️ mine is Natural🥰 . . #nhsfoundation #nhssemimattefoundationoriginal #nhs10mlmurah #fullcoverage #mimicdabeaute

Share 0 0
borntostitch. Day 1: 544 stitches in HAED QS sun kissed by Hannah Lynn Disney 😍 lov

Day 1: 544 stitches in HAED QS sun kissed by Hannah Lynn Disney 😍 love the happy colors, the 🌻s, butterfly 🦋 on the pretty mermaid 🧜‍♀️. I discovered a new app called Pattern Keeper and it perfectly keeps track of my HAED progress, highlights the stitches in the whole pattern so no more ninja stitches, it counts my stitches, keeps track of my parked threads etc...I am having fun doing my full coverage pieces again with this app 🎉 18ct Aida 2/1 full cross, stitched cross country #crossstitch #crossstitchersofinstagram #haed #heavenandearthdesigns #sunkissed #crossstitchlove #kruissteek #crossstitch_inspiration #crossstitchlove #needleart #needlecraft #floss #embroideryart #embroidery #dmcthreads #dmc #love #kids #hannahlynn #art #stitchfromstash2019 #stitchmaynia #maynia #hannahlynn #flosstube #hannahlynnart #fullcoverage #crosscountry

Share 40 0

Cover up foundation from "Dali" for all skin Types Like and Follow to keep you updated! #foundation #allskintypes #longlasting #fullcoverage #Zona

Share 5 0

Some day's you need more coverage 😅 Today is one of those 😉 De cover stick van #mesaudamilano geeft je een mooie natuurlijke dekking. #wallen #couperose en een #vermoeide teint worden mooi weggewerkt. Niemand die het ziet 😉 Verkrijgbaar in 8 kleuren. Ferm welkom! #natuurlijkmooibijmarieke #hasselt #helloautumn #makeup #fullcoverage #awesome

Share 6 0
youngandglowfd_rawang. YOUNG & GLOW FOUNDATION
by Datin @noorkartini mama @Neelofa
sesuai unt

YOUNG & GLOW FOUNDATION by Datin @noorkartini mama @Neelofa sesuai untuk seawal remaja sehingga dewasa 💕Glowing aje💕 Dapatkan Y&G foundation anda sekarang dengan agen sah. Sambil kita ber'make up', boleh rawat masalah kulit muka sekali Dengan Y&G dah tak perlu pakai bedak pun ok 😘 Paling bagusnya, kandungan dalam Y&G ni ada Vitamin C & E, Extract Pudina, Argan Oil, Extract Minyak Biji Aprikot, Niacinamide ( merawat jerawat , jeragat , parut & anti aging) ✔Tahan 3-4 bulan penggunaan harian ✔Produk HALAL ✔Mesra wudhuk ✔Anti aging. ✔4 in 1 (serum, moisturiser, sunblock spf 45, vitamin C & E) ✔Membuat kulit muka glowing & lembap. ✔Menghilangkan jerawat, jeragat & parut. ✔Diluluskan oleh KKM ( NOT180906924K ) Jom dapatkan Young & Glow Foundation 😘 📮Pos seluruh Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei & Singapura wasap.my/60133007383/Young&GlowFd . wasap.my/60133007383/Young&GlowFd #youngandglow #YoungAndGlow #TeamYoungandGlow #makeup #beauty #foundation #cosmetic #skincare #antiaging #medcoverage #fullcoverage #glowingskin #moisturiser #sunblock #spf45 #serum #multivitamin #arganoil #ekstrakpudina #vitaminc #vitamine #halal #mesrasolat #lulusKKM #organic #oilfree #KualaKubu #EAF190916

Share 50 22
siti_youngandglowfd_shahalam. Jangan lupa untuk apply Young & Glow Foundation setiap hari okay! In S

Jangan lupa untuk apply Young & Glow Foundation setiap hari okay! In Shaa Allah, kulit muka anda akan kekal glowing dan sihat sepanjang hari 😍😍 #youngandglow #YoungAndGlow #TeamYoungandGlow #makeup #beauty #foundation #cosmetic #skincare #antiaging #medcoverage #fullcoverage #glowingskin #moisturiser #sunblock #spf45 #serum #multivitamin #arganoil #ekstrakpudina #vitaminc #vitamine #halal #mesrasolat #lulusKKM #organic #oilfree #EAF190916

Share 52 17

. I came across this meme on my wall. I think it is a nice meme to share to you guys . I think it is fair and square to call your TAKAFUL POLICY as your BEST FRIEND . Sebab bila kita sakit, TAKAFUL akan MUNCUL - melawat, bayar segala kos rawatan/perubatan DAN bagi duit saguhati utk menampung perbelanjaan apa yg kurang . That is what a BEST FRIEND would do. Don't you think? You dah ada BEST FRIEND? . Pm/whatsapp me to set appointment. I will share what i know. I will consult you (foc). BUT I won't force you to buy. Fair enough? . #aia #aiapublictakaful #takaful #perlindungan #hibah #fullcoverage #incomeprotection #medicalcard #selayang #batucaves #batumuda #kepong #jinjang #segambut #gombak #tamanmelati #melawati #wangsamaju #setiawangsa #ukayperdana #ampang #dutamas #kualalumpur #malaysia #maluapabossku #bendabolehbincang

Share 2 0
cleenrockone. Just got done with the @mrjamesvaughn thanks again bubba I love you ❤️

Just got done with the @mrjamesvaughn thanks again bubba I love you ❤️ 1000 comments gets my thong #fullcoverage #asstattoo #noceass #sweetnecktatbro

Share 2858 89
fidasumayyah2. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 2 0
fidasumayyah2. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 1 0
fidasumayyah2. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 1 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
fidasumayyah2. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 0 0
fidasumayyah2. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 0 0
fidasumayyah2. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 0 0
fidasumayyah1. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 1 0
fidasumayyah1. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 0 0
fidasumayyah1. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 1 0
fidasumayyah1. CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasika

CINDERELLA SERUM FOUNDATION (CSF) adalah FOUNDATION yang diformulasikan dari Korea. Bukan sekadar FOUNDATION saja tapi dilengkapi sekali dengan SERUM dan juga SUNBLOCK. . Apa Yang Best Tentang CSF Ni? 💚PITERA yang diterbangkan jauh dari Japan yang bertindak sebagai anti aging yang terbaik boleh buatkan wajah nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar serta mencantikkan kulit 💚SPF 50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV & UVA. Dengan SPF yang tinggi kulit tak mudah rosak, gelap dan sunburn. So, JIMAT sebab tak perlu nak beli sunblock lagi 💚TAK BERCAPUK & TAK CRACK buatkan mekap sentiasa nampak cantik dan licin 💚TAHAN LAMA lasting sehingga 10 jam. So, tak perlu nak touch up kejap² 💚GLOWING & FLAWLESS kulit kusam, berparut dan tak bermaya boleh bertukar menjadi gebu dan berseri² dengan tak sampai 2 minit. Memang sangat berbaloi pakai CSF 💚VITAMIN C yang boleh mencerahkan, merawat dan melembabkan kulit seakan kulit baby 💚TREATMENT yang dapat membantu dan merawat masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, parut, pori² besar dan banyak lagi 💚CSF bukan sekadar MENCANTIKKAN kulit saja tapi MELINDUNGI & MERAWAT sekali . Antara Kebaikannya Lagi: 💛FULL COVERAGE yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut serta merta 💛Kesan 3D tanpa filters, meratakan tona warna kulit supaya nampak lebih natural 💛Tekstur yang cepat meresap ke dalam kulit serta jimat masa bersiap 💛Anti minyak, testur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 💛Tekstur selesa bila dipakai, mudah dan tak tebal 💛Tekstur ringan dan tak menyumbatkan liang pori 💛Memberikan kesan glowing dan solekan sempurna 💛Bau yang wangi dan exclusive 💛Mudah untuk dicuci . Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile www.wasap.my/60193292100/cinderella . #cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

Share 1 0