(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
themeatball.14. Yg ni, macaroni & cheese with meatballs, gempak takkkk??? Chef tak gun

Yg ni, macaroni & cheese with meatballs, gempak takkkk??? Chef tak guna cheese slice tau, chef guna mozarella cheese and cheese gravy, 😁😁😁, Meh order dgn chef, 019-393 6449, RM13 per set Pre Order minimum 1 day with delivery charges, minimum 3 orders Menu: Baked Meatballs with mashed potatoes (4 pcs) RM13 Mac & Cheese Meatballs RM13 Chicken Chop RM15 Spaghetti Meatballs (4pcs) RM10 Mac & Cheese RM14 Mac & Cheese Roasted Garlic RM15 Cheesy Mashed Potatoes RM5 #themeatball14 #subangjaya #ss15 #petalingjaya #setiaalam #kelanajaya #sunway #klfooddelivery #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverykelanajaya #fooddeliverykotadamansara #fooddeliverydamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverypetalingjaya #subangjayafooddelivery #petalingjayafooddelivery #kotadamansarafooddelivery #fooddeliveryusj #glenmariefooddelivery #lunchboxshahalam #lunchboxpetalingjaya #lunchboxsubangjaya #jalanjalancarimakan #subangparade #jjcm #halalfood #buymuslimfirst

Share 3 0
mutiara.food.delivery. .
LUNCH DELIVERY SERVICE
.
.
🍽️ DELIVERY AREA ? 🍽️
.
.
☑️ Damansara

. LUNCH DELIVERY SERVICE . . 🍽️ DELIVERY AREA ? 🍽️ . . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Mid Valley. ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan kami mengatur penghantaran. . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #lunchboxdamansara #lunchboxkualalumpur #foodpack #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #setlunch #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #lunchbox #lunchset #lunchdelivery #lunchboxdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 11 7
mamasab_bakerysue. Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣
.

Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣 . Gabungan crust yg crunchy Acah2.. Di tambahkan lagi Cheese cream pure HALAL Dr australia.. Yg hanya di campur sedikit gula n whipping cream jenama anchor.. Bukan tambah dengan susu tin ye 🤣🤣🤣.. Apa tah lagi di tambah dgn susu biasa atau pun non dairy whipping cream yg akan buat kan cheese akan hilang rasa.. 🤣🤣🤣 Story ni Baker Baker je tahu n teknik mcm mana nak jimat kan penggunaan cheese.. 🤣🤣.. Dalam mamasab bakery xda lah istilah nak jimat kan cheese ye.. Guna je cheese betul2 biar puas hati Customers makan kan 😂😂 . Di tambah dengan nutella original yg penuh rasa hazelnut n buah2 Berry yg masam manis.. Alahai.. Penat lah mama type nak cerita pasal nutella cheese tart Berry with full nutella ni 😂😂😂 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery #ipohfood

Share 6 0
mamasab_bakerysue. Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣
.

Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣 . Gabungan crust yg crunchy Acah2.. Di tambahkan lagi Cheese cream pure HALAL Dr australia.. Yg hanya di campur sedikit gula n whipping cream jenama anchor.. Bukan tambah dengan susu tin ye 🤣🤣🤣.. Apa tah lagi di tambah dgn susu biasa atau pun non dairy whipping cream yg akan buat kan cheese akan hilang rasa.. 🤣🤣🤣 Story ni Baker Baker je tahu n teknik mcm mana nak jimat kan penggunaan cheese.. 🤣🤣.. Dalam mamasab bakery xda lah istilah nak jimat kan cheese ye.. Guna je cheese betul2 biar puas hati Customers makan kan 😂😂 . Di tambah dengan nutella original yg penuh rasa hazelnut n buah2 Berry yg masam manis.. Alahai.. Penat lah mama type nak cerita pasal nutella cheese tart Berry with full nutella ni 😂😂😂 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamasab_bakerysue. Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣
.

Kadang2.. Memang ada byk perkara kita susah nak bawak bincang 🤣🤣🤣 . Gabungan crust yg crunchy Acah2.. Di tambahkan lagi Cheese cream pure HALAL Dr australia.. Yg hanya di campur sedikit gula n whipping cream jenama anchor.. Bukan tambah dengan susu tin ye 🤣🤣🤣.. Apa tah lagi di tambah dgn susu biasa atau pun non dairy whipping cream yg akan buat kan cheese akan hilang rasa.. 🤣🤣🤣 Story ni Baker Baker je tahu n teknik mcm mana nak jimat kan penggunaan cheese.. 🤣🤣.. Dalam mamasab bakery xda lah istilah nak jimat kan cheese ye.. Guna je cheese betul2 biar puas hati Customers makan kan 😂😂 . Di tambah dengan nutella original yg penuh rasa hazelnut n buah2 Berry yg masam manis.. Alahai.. Penat lah mama type nak cerita pasal nutella cheese tart Berry with full nutella ni 😂😂😂 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery #behrang2020

Share 3 0
kotakjinggakitchen. Kotak Jingga Kitchen meraikan hari ke dua BMW Premium Selection Fair 2

Kotak Jingga Kitchen meraikan hari ke dua BMW Premium Selection Fair 2019 di Glenmarie! Breakfast Kuew Tiaw Goreng Sotong Goreng with Egg Slice. WhatsApp 0137147074 now! #kotakjingga #cateringkl #healthyfoodmalaysia #fooddeliverykl #tartcadbury #cadburytart #tartcadburyselangor #tartcadburykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklang #fooddeliverysungaibuloh #fooddeliverydamansara #breakfastdelivery

Share 4 1

M O R N I N G gaissss 😘😘 . . Jom pakat pekena Nasi Kerabu Kuning Di Raja Beracun lengkap dengan lauk : . . ✅ Ayam Goreng Berempah . ✅ Ikan Goreng Celup Tepung . ✅ Daging Bakar Girang . Wajib add on : . ✅ Telur Asin . ✅ Solok Lada . . Superb simple siap tersedia dalam satu menu dan korang akan kenyang seharian. Kat korang nak order boleh terus klik je link kat BIO 👆👆👆😚😚 . . #daporehans #rehanskerabu #nasikerabukuningdirajaberacun #nasikerabu #nasikerabubiru #nasiulam #nasikerabukuning #nasikerabutumis #fooddeliverycheras #fooddeliveryshahalam #fooddeliverydamansara #cookfromscratch #menuharian #makananhits #kenduri #sarapan #akikah

Share 5 0

Dah makan ke belum? . Untuk Menempah Sila Klik www.wassap.my/60136027100/cookies . http://www.anneidris.com/wan-nurmawati/1893 . 🍽️ KAWASAN PENGHANTARAN ? 🍽️ . ☑️ Damansara . ☑️ Kota Damansara . ☑️ Bandar Utama . ☑️Gombak. ☑️ Kayu Ara . ☑️ TTDI . ☑️ Mutiara Damansara. ☑️ Damansara Perdana . ☑️ Bangsar ☑️ Kelana Jaya ☑️ Ara Damansara. ☑️ KL City Area ☑️ Petaling Jaya ☑️ Mont Kiara. ☑️ Hartamas. ☑️ Sri Damansara ☑️ Damansara Damai . ☑️ Pantai Dalam ☑️ Bandar Baru Sungai Buloh . Tempahan awal diperlukan bagi memudahkan sis mengatur penghantaran. . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #goodfoodgoodmood #squadmymumsbakery110 #cookiesdamansara #cookieskualalumpur #snackfood #foodporn #fooddeliverykualalumpur #fooddelivery #fooddeliverykl #kerepekbronis #nutellapod #fooddeliverydamansara #makananhalal #penghantaranmakanan #sneksedapgiler #ketagihgiler #snackdelivery #cookiesdeliverykl #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #kotadamansara #bangsar #kelanajaya #petalingjaya #sayajual #fooddeliveryservice #jommakan

Share 4 0
mamasab_bakerysue. Red velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang 🌹🥳

Red velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang 🌹🥳 . Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu. Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese @ tambah Nutella. Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah😊 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery #behrang2020

Share 4 0
mamasab_bakerysue. Red velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang 🌹🥳

Red velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang 🌹🥳 . Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu. Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese @ tambah Nutella. Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah😊 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery #behrang2020

Share 6 0
mamasab_bakerysue. Combo tsunami viral is here!
Ramai yg nk order combo ni,
Gara2 caption

Combo tsunami viral is here! Ramai yg nk order combo ni, Gara2 caption viral ni tau, Semua pakat2 nk order, Utk suami tersayang, Auuuww suwit sgt. ❤️❤️❤️ . Pastu kan korg cuba pejam mata, Bayangkan kombinasi 2 rasa, Cheese tar & whoopie pie tu, Perkhhh mabelesss gaess! 🤤🤤🤤 . Crust yg crunchy rapuh2 giteww, Di tambah dgn cheese, Yg tebal lagi padu, Dgn lapisan nutella, Whoopie pie di penuhi, Cream cheese & lapisan nutella, Dgn rasa lazat memikat. 😍😍😍 . So tunggu ape lg gais, Meh cpt2 wasap Sis ye . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery

Share 6 0
mamasab_bakerysue. Combo tsunami viral is here!
Ramai yg nk order combo ni,
Gara2 caption

Combo tsunami viral is here! Ramai yg nk order combo ni, Gara2 caption viral ni tau, Semua pakat2 nk order, Utk suami tersayang, Auuuww suwit sgt. ❤️❤️❤️ . Pastu kan korg cuba pejam mata, Bayangkan kombinasi 2 rasa, Cheese tar & whoopie pie tu, Perkhhh mabelesss gaess! 🤤🤤🤤 . Crust yg crunchy rapuh2 giteww, Di tambah dgn cheese, Yg tebal lagi padu, Dgn lapisan nutella, Whoopie pie di penuhi, Cream cheese & lapisan nutella, Dgn rasa lazat memikat. 😍😍😍 . So tunggu ape lg gais, Meh cpt2 wasap Sis ye . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . www.wasap.my/60132721829 . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery #ipohfood

Share 4 0
mamasab_bakerysue. Bagai pinang dibelah dua, 
Kek Blackrose 2 in 1 ni, 
Kombinasi dua ben

Bagai pinang dibelah dua, Kek Blackrose 2 in 1 ni, Kombinasi dua benua, RedVelvet topping cheese, bersama DFCC no cheese, di topping dgn dark chocolate, Perkhhhh menggodah! 😍😍😍 . Size 7" dgn harga rm40 shj, Jgn tunggu2 lg yer, Nnt korg menyesal, Cepat wasap Sis, www.wassap.my/+60132721829/blackrose . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu delivery ke tempat syg2 💞 . . #sayajualkek #tempahankek #mamasablovers #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018. #mamasabbakery #agentsabrinabakery #mamasablovers #kekharilahir #kekdeliverykl #kekdelivery #gombakfooddelivery #sentul #selayangbaru #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangi #fooddeliverypuchong #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #tanjungmalim #fooddeliveryampang #biskutraya2019 #fooddeliverydamansara #fooddeliverypetalingjaya #rawangdelivery #bukitberuntungdelivery

Share 6 0
keropokviral_mamasabbake. Jom sokong produk buatan tempatan.
💯buatan orang kampung.

Whatsapp l

Jom sokong produk buatan tempatan. 💯buatan orang kampung. Whatsapp link di bio 👆📲 untuk order.. .. 🚚juga available for delivery service🚚 . #keropokikan #keropokparang #keropokviralkelantan #keropokikanparang #keropokjejari #keropokkeping #sgbulohfooddelivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypuchong #fooddeliverydamansara

Share 2 0
hellotinybytez. Yesterday's orders! Alhamdulillah

Place your order now! (at least 1 d

Yesterday's orders! Alhamdulillah Place your order now! (at least 1 day before) 🔸25pcs for RM60 #bombolonipetalingjaya #fooddeliveryum #fooddeliverydamansara #bombolonimurah #bombolonisgbuloh #donutmurah #donutdamansara #donutsgbuloh #donutsaujanautama #bombolonikotadamansara

Share 6 0
kotakjinggakitchen. Kotak Jingga Kitchen meraikan hari minggu bersama BMW Premium Selectio

Kotak Jingga Kitchen meraikan hari minggu bersama BMW Premium Selection Fair 2019 di Glenmarie! Kami menyediakan meal set untuk any events and occasions! Siapa nak booking catering/meal set boleh WhatsApp 0137147074 now! #kotakjingga #cateringkl #healthyfoodmalaysia #fooddeliverykl #tartcadbury #cadburytart #tartcadburyselangor #tartcadburykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklang #fooddeliverysungaibuloh #fooddeliverydamansara #breakfastdelivery

Share 3 0
kotakjinggakitchen. Lunch Box by Kotak Jingga Kitchen for BMW Premium Selection Fair 2019

Lunch Box by Kotak Jingga Kitchen for BMW Premium Selection Fair 2019 di Glenmarie! Lunch Set Nasi Goreng Cina Ayam Goreng. WhatsApp 0137147074 now! #kotakjingga #cateringkl #healthyfoodmalaysia #fooddeliverykl #tartcadbury #cadburytart #tartcadburyselangor #tartcadburykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklang #fooddeliverysungaibuloh #fooddeliverydamansara #breakfastdelivery

Share 6 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kotakjinggakitchen. Kotak Jingga Kitchen meraikan hari minggu bersama BMW Premium Selectio

Kotak Jingga Kitchen meraikan hari minggu bersama BMW Premium Selection Fair 2019 di Glenmarie! Breakfast Menu Bihun Goreng with Egg Slice. WhatsApp 0137147074 now! #kotakjingga #cateringkl #healthyfoodmalaysia #fooddeliverykl #tartcadbury #cadburytart #tartcadburyselangor #tartcadburykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklang #fooddeliverysungaibuloh #fooddeliverydamansara #breakfastdelivery

Share 5 2
mamasab_bakerysedap. • • • • • •
Combo abang sado By Mamasab Bakery 😍🌹
.
Ramai yg suka co

• • • • • • Combo abang sado By Mamasab Bakery 😍🌹 . Ramai yg suka combo abang sado ni selain suka rasa dia . Ramai yg suka sebab tak payah simpan peti sejuk n senang nak handle kalau beli byk2.. Jemur bawah matahari pun dia tetap cantik 😜😜😜 . Rm40 Rm40 Rm40 . . KAWASAN2 DELIVERY:- ✅SEKITAR KUALA LUMPUR ✅PUTRAJAYA ✅CYBERJAYA ✅PETALING JAYA ✅SUBANG JAYA ✅SHAH ALAM ✅KLANG ✅KLANG VALLEY ✅PUCHONG ✅CHERAS ✅BANGI ✅KAJANG ✅NILAI ✅KLIA ✅DENGKIL ✅SEMENYIH ✅DAN LAIN2 KAWASAN . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 0176309894 . 📲 0176309894 . 📲 0176309894 . #cookies #dessertmalaysia #kekbirthday #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverybangsar #fooddeliverypuchong #foodlovers #fooddeliverynilai #fooddeliverysubang #fooddeliverydamansara #fooddeliveryklang #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #brownies #kekmurah #mamasablovers #fooddeliverykl

Share 2 0

Assalamualaikum and hi guys🥰. We've updated final order from our dedicated client Greenbelt stream, that is our signature dish Ayam Masak Merah . Have you tried before? Ayam masak merah is one of menu that suitable for any occasions. We suggest you to pair with nasi beriani or any other flavour rice. . We only used fresh ingredients starting from ayam and the preps to make sure we deliver foods in a best way. The aroma and taste were really great . For those who tend to set up your event and looking for caterer, kindly do contact us through link in bio. For call just contact us at 016-3656534 @ 011-21807691. We are here to assist you . #cateringmalaysia #cateringkl #eventkl #kateringkl #minicateringkl #majlisbertunang #pertunangan #cateringkeramat #cateringaqiqah #kateringaqiqah #pakejaqiqah #cateringdamansara #kateringdamansara #fooddeliverydamansara #cateringwangsamaju #kateringwangsamaju #fooddeliverywangsamaju #birthdaypartykl #klbirthdayparty #sayajualmakanan #cateringpj #kateringpj #cateringcheras #cateringputrajaya #cateringcyberjaya #cateringshahalam #cateringpuchong

Share 18 2