(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🙏🏻ขอบพระคุณ💃🏻🕺🏻คุณลูกค้าที่มาอุดหนุนกันแน่นร้านตลอดทั้งวัน🎉ในวันหยุดสบายๆวันนี้ค่ะ💞 อีกทั้งออเดอร์เดลิเวอรี่ผ่านไลน์แมนและพี่วิน🛵 หิวๆก็กดสั่งได้เลยค้า😋 ใกล้ไกลเราไปหมดวันนี้พี่ไลน์แมนส่งความอร่อยให้คุณลูกค้าไกลถึงบางปูเลยค้า👍🏻 ขอบพระคุณที่ไว้ใจในรสชาติและคุณภาพอาหารของร้านเราค่ะ🍛🍹👍🏻✨ #ตลาดนัดเรือบิน #ร้านข้าวมันไก่ตอนเฮงเฮง #อาหารตามสั่ง #อาหารกล่อง #อาหารจัดเลี้ยง #อาหารไทย #อาหารเจ #รับจัดเลี้ยงนอกสถานที่ #รับทำข้าวกล่อง #รับจัดอาหารประชุม #รับจัดเลี้ยง #ข้าวกล่องเดลิเวอรี่ #เดลิเวอรี่ #บริการส่งเดลิเวอรี่ #บริการจัดเลี้ยงนอกสถานที่ #ออกบูธ #fooddelivery #delivery #lineman #lalamove

Share 0 0
sehakitchen. PERCUMA ‼️ FREE‼️ PERRCUMA‼️ sempena hari malaysia 16/9 kami adakan pr

PERCUMA ‼️ FREE‼️ PERRCUMA‼️ sempena hari malaysia 16/9 kami adakan promo iaitu percuma 1 pcs xtra utk setiap 1 set tauhu bergedil😍 😋 sendat dengan isi yg paduuu ☑️💯segar dr ladang ☑️terdapat dalam pilihan ayam/daging ☑️delivery smpai depan pintu ☑️sambal kicap yg btol2 terangkat ☎️Call kami utk nak tnye mcm2 0122424185 Or 📲Whatsapp je lekas2 www.wasap.my/60122424185 #sandwichdelivery #sehakitchen #teamsehakitchen #sandwichleleh #sandwich #homemade #fooddelivery #onlinefood #sandwichkl #malaysianstyle #onlinebusiness #tauhubergedil #klsandwich #premiumsandwich

Share 1 0

Покажу вам еще одного новичка, - это Пломбир, с ягодным желе спрятанный в шоколадных коржах🥰 Всего 117 ккал на 100 грамм, безумно сливочный, напоминающий подтаявшее мороженное 🤤 🔹В следующем посте выложу весь ассортимент по тортам, которые окончательно завоевали свое место и остаются в отработанном меню🙂 И в следующих двух: 🔸ассортимент по чизкейкам 🍰 🔹ассортимент по другим вкусняшкам: конфеты, шоколад, зефир, безе, пп сгущенка, пп карамель . Всем сладких выходных❤️ #ппторт #пптортодесса #пптортодессаназаказ #фитнесторт #ппдесертыодесса #пппитание #рационыпитанияодесса #fooddelivery #fitnesscake #healthycake #foodie #foodstagram #foodart #низкокалорийныедесерты #l4like #instalike #odessa #top #followme

Share 3 0

Craving for dinner? Order home style local chicken curry from us through Zomato now and avail a discount 40%. Hurry!!! #guwahati #fooddelivery #ethnicfood #homestyle #localchicken #guwahatifoddie #foodporn #foodgasm #zomato #zomatoindia #guwahaticity #nightfooddelivery #nightfood #onlinefooddelivery Order on @india_zomato now!!! Click for the link below http://zoma.to/r/19018365

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kausar_alamin. Dalam kata xmau amik order hari nie terselit juga sekotak karipap telu

Dalam kata xmau amik order hari nie terselit juga sekotak karipap telur cheese 😆 Tq kak ros regular customer aka jiran sebelah rumah sis 😊 Cerita pagi tadi 😁 Yang mana tanya nak order karipap frozen boleh submit order dulu yea Apa2 roger kat whatsapp noh 😉 018-9442079📳☑️ #homemadeproduct #foodie #muslimfooddelivery #foodlover #penangfooddelivery #foodies #foodservice #fooddelivery #kuihmuih #tempahjerlah #minicatering #malaysiacatering #kuihfrozen #karipapbulat #karipappusing #karipaptelurcheese

Share 1 0

𝐌𝐄𝐀𝐓𝐋𝐄𝐒𝐒 𝐌𝐎𝐍𝐃𝐀𝐘 | 🌱 Start the week with some cruelty-free deliciousness with our #MeatlessMonday deal. Enjoy 𝟐𝟎% 𝐎𝐟𝐟 𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐧𝐢𝐧𝐢. Order now 👉 www.savoor.com.vn/order-now #panini #foodies #hanoi #fooddelivery #savoor

Share 14 0
byrenee_homemadefood. Open Order 16/9

Nasi Ayam Hainan 
RM7/pax
.
.
Untuk tempahan blh wasa

Open Order 16/9 Nasi Ayam Hainan RM7/pax . . Untuk tempahan blh wasap👇 https://wasap.my/60198107370 . . #homemade #homemadefood #nasiayamhainan #ayamgoreng #ayampanggang #ayambakar #bahau #bahautown #bahaudelivery #deliveryfood #fooddelivery #favoritefood

Share 1 0

Sunday lunch:Basmatti Rice + catfish peppersoup perfect for the weather Its a new week guys,lets make your Office lunch,home orders or next Event a wow factor,We just a Dm away Anyone?tag a friend to follow us #fooddelivery #foodaddict #Moskitchen

Share 1 0

antara batch petang ni dah siap... siapa nak boleh ambil esok yer 🤗 nak grab 1 mini pack ni? contact ans je k KEK BATIK ORIGINAL ✔️mini pack RM6 ✔️super pack RM12 ✔️big pack RM35 0193374330 #melakafood #melaka #kekbatikkampongbharu #kekbatikmurah #kekbatikkl #kekbatiksedap #kekbatikmelaka #kekbatik #kekmurah #foodhunter #fooddeliverymelaka #fooddelivery

Share 0 0
dapurrosa. Malam, Mom's . 😊 .

BESOK kami mulai BUKA kembali 
Ready Senin, 16 Se

Malam, Mom's . 😊 . BESOK kami mulai BUKA kembali Ready Senin, 16 September 2019 Ayam Goreng Saus Inggris 65k per pack Porsi utk 6-8 org Bagian ayam boleh pilih (paha, dada, atau mix) NO saus botolan, kami pakai pasta dari tomat segar asli All menu NO msg added NO instant sauce Detail @dapurrosa Last order jam 9 malam nanti WA 081217180980 Thanks #catering #cateringlauk #cateringharian #cateringenak #cateringsehat #cateringsurabaya #cateringnonmsg #laukhomemade #homemadefood #homemadefoodsurabaya #masakanrumah #masakanenak #masakansehat #fooddelivery #jajanansurabaya #surabayaculinary #surabayakuliner #foodporn #nasikotaksurabaya #nasikotakenaksurabaya #segobento #segobentosurabaya #dapursurabaya #dapurrosa #dapursurabaya

Share 4 0
sytrunner. COMING SOON....
.
Tadi kami singgah makan dekat @pakmatwesterncafe . M

COMING SOON.... . Tadi kami singgah makan dekat @pakmatwesterncafe . Makanan jangan tanya ah power tak power 😋 . Hampa tau dak apa bakal jadi ? . Teruskan bersama kami. Ada kejutan datang menanti 😙 . ps: editor kami kenyang sangat sampai cut video pun malas 😒 . #pakmatwesterncafe #kulimfood #deliverykulim #fooddelivery #sytrunner #saveyourtime #editorpemalas

Share 14 0
kottulabs.lk. A little reminder for husbands to show a little appreciation to their

A little reminder for husbands to show a little appreciation to their wives. There are so many things that a supportive and loving wife does for her husband, and this is a chance for husbands to look back and remember all the big and little things that add up to so much. Call us to get her favourite kottu delievered to your doorstep! 0776680000 #wifeappreciationday2019 #wifeappreciationday

Share 32 1
premium_chocolelehbymamahelina. Left or right???
.
.
.
Premium chocoleleh by mamahelina

Tak perlu ren

Left or right??? . . . Premium chocoleleh by mamahelina Tak perlu rendam air panas, coklat maintain cair dimulut 😍 Double choc,double joy ✔Using premium chocolate😍 ✔crunchy hingga suapan terakhir ✔ tak muak,tak terlalu manis ✔senang bawa ke mana2 🍫Bubble rice milk Chocolate (300g) RM15 🍫Baby crunch milk chocolate (300g) RM15 🍫Bubble rice dark Chocolate (300g) RM15 🍫Baby crunch dark chocolate (300g) RM15 🍫Chocopop (250g) RM15 (can choose milk/dark/white chocolate) 🍫Chocokies (250g) RM15 (can choose milk/dark chocolate) 🍫Bubble rice white choc+oreo crumb topping (220g) RM13 . Postage ❤RM8 (1-12botol) semenanjung ❤RM12(1botol) sabah sarawak ❤RM17(2-4botol) sabah sarawak . #chocojarmurah #chocojarselangor #chocojaruitm #chocojarpuncakperdana #chocojarsedap #coklatsedap #uitm #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #alambudiman #fooddelivery #fooddeliverypuncakperdana #fooddeliveryalambudiman

Share 0 0

Lassan megy a sütőbe 🙂 a holnapi meggyes-mákos kocka https://www.mindenmentesfood.hu #cake #cherry #glutenfree #glutenmentes #lactosefree #laktozmentes #sugarfree #cukormentes #soyfree #szojamentes #food #healthyfood #fooddelivery #mindenmentes #mindenmentesfood

Share 10 0

Egy kalóriaszegény kedvenc a hét végéről: sült csirkecombfilé 🍗, balkáni saláta (zöldsaláta, uborka, paradicsom, juhtúrós öntet). https://www.gastroyal.hu #chicken #salad #food #fooddelivery #gastroyal

Share 1 0
tiffinboxcolombo. Its Monday a band new week... and Tiffinbox has the best rice and curr

Its Monday a band new week... and Tiffinbox has the best rice and curry and fried rice in town...😋😋😋 Reserve your rice and curry or fried rice lunch from us.. #tiffinbox 📞076 1233344.. . . . #madewothlove #homemadefood #authenticcuisine #healthylunch #fooddelivery #ubereats #srilankanfood #foodporn #foodie #behealthy #tastyfood #yummylunch #releasethepreassure #mouthwateringfood #deliciouscurry #freedelivery #colombo #beourcustomer #feedyourgood #letseat #tiffin #ecofriendlypackageing #nopolythene #recyclepacks #foryourcravings #yummyfood . . . WE DO DELIVER TO YOUR DOOR STEP * 🥘->🛵->🏡

Share 4 0
kukatsujapan. What did you order tonight ❓
See you tomorrow 😉🛵💕
Have a good night

What did you order tonight ❓ See you tomorrow 😉🛵💕 Have a good night 🦊🍀🌌 https://kukatsu.jp/ 今夜は何をオーダーしましたか❓ 明日もご注文お待ちしてます😉🛵💕 おやすみなさい🦊🍀🌌 https://kukatsu.jp/ja/ #kukatsu #okinawa #fooddelivery #luckyfox

Share 6 0
foodorder.az. Yeməklərimizin bir görünüşü belə Sizi iştaha gətirəcək!
Sifariş etməyə

Yeməklərimizin bir görünüşü belə Sizi iştaha gətirəcək! Sifariş etməyə dəyər! 😎 ~ Один вид наших блюд уже вызывает аппетит! 😋 Стоит заказать и попробовать! 📲 (+994) 70 662 17 17 (whatsapp) 🌎 www.foodorder.az #Baku #Azerbaijan #foodorder #az #fooddelivery

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
matrunnerofficial. Hai korang dah dinner ke belum?
Baru awal semster dah busy ke? 📝 
Meh

Hai korang dah dinner ke belum? Baru awal semster dah busy ke? 📝 Meh MatRunner tolong belikan makanan untuk korang! . ========================= . "You Lapar,We Hantar!" 🛵🛵🛵🛵 . Visit us at 🌐matrunner.com.my . Hotline number: 📲+60137412379 . #matrunner #matrunnerfooddelivery #fooddelivery #food #hungry #drinks #seriiskandar #YouLaparWeHantar

Share 3 0

We are Opening again at LAGENDA PARK next week on Saturday & Sunday ~ 10am-6pm come again enjoy guyssss...our best menu with new menu 🙏🙏😊😊 #kulinerbatam #infobatam #batam #kulinerkepri #food #batamcenter #deliveryorder #preorder #fooddelivery #nasikotak #ayam #chicken #ayamgeprek #sambalbawang #ayamgoreng #lombokijo #gratis #franchise #franchiseindonesia #geprekbatam #inibatam

Share 0 0
syadili. Bronis pun ikut jalan2 hihi

Smbil cod kat rembau td😆

Tq cust sebb p

Bronis pun ikut jalan2 hihi Smbil cod kat rembau td😆 Tq cust sebb promote kat kwn2.. Kwn smpai ke rembau order ha.. Nk order?? Ha.. Klik whatapps link kat bwah http://www.wasap.my/60172194066/kerepekbronis 6 flavour kerepek bronis akan datang menyerang anda semua.. FLAVOUR : 1) DARK CHOCOLATE BERSAMA KACANG BADAM🍫 2) HAZELNUT COFFEE ..BAU COFFEE MENYENGAT!☕ 3) TEA TARIK BETUL- BETUL KAW!🍃 4)MATCHA WITH EXTRA CHOCOLATE CHIP 🍪 5) PEANUT BUTTER WITH EXTRA CHOPPED PEANUT🥜 RM 15.00 / 100g #kerepekbronis #broniskl #bronisbatucaves #bronisgombak #terlajakmurah #terlajaksedap #foodhunter #fooddelivery #snack #kuihraya #kerepekbronis2019 #bronissedap #kerepekbronisbatucaves #kerepekbronissyaf #kerepekbornissedap #kerepekbronisraya #kerepekbronisselayang #kerepekbronisrawang #teammamanil

Share 1 0
anismokmok. Brownies lagenda mamasab bagi mama personally sgt special
.
Mama jual

Brownies lagenda mamasab bagi mama personally sgt special . Mama jual dari Mama Kat rumah menggunakan resepi yg sama dan peminat dia memang luar biasa in love dia . Sebab tu kami konsisten jual ratusan biji setiap hari di seluruh mamasab bakery alhamdulillah . Masih resepi yg sama n takkan pernah berubah dan diubah.. . Ini amanah mama Kat semua staff mama ni ♥♥. . . Hah jemah2 takkan tengok aje? Meh lerr PM Keknis lekaih 😉. #mamasabjb #mamasabwarrior #mamasabbakery #bakeryno1malaysia #agentfunbakehouse #teammyhana #klfooddelivery #jbfooddelivery #fooddelivery #kuihraya2019 #kuihrayasedap #kuih #kekskudai #kekmurahjb #southerrangers #nonabestfnbbusinessaward2018 #bazarpaknil #makansedap #kekcoklat #nutellacheesetart #birthdaycake #kekharijadijohor #carbootsales #brownies #browniesjb #congobar #dessertjb

Share 0 0
mt.fitnessbootcamps. Looking forward to my @fitfuelplus_mealprep  delivery on Monday 😂

Looking forward to my @fitfuelplus_mealprep delivery on Monday 😂

Share 8 1