(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DUDUK BERJAM JAM BAWAH MATAHARI 🌞🌞 TAK PEDULI PUN DENGAN SUNBURN sebabbbb......⁣ ⁣ Dah ada perlindungan ! ada SPF 50 dalam day cream. So tak perlu la risau kalau skin terdedah sepanjang hari 🌤.⁣ ⁣ Tengok skin @memey.riza . Smooth & flawless je tau! Dengan 3 step je uols dapat jaga skin macam @memey.riza 💕.⁣ ⁣ Dalam pinkish white set ada...⁣ ✨Pinkish Cream 2 in 1⁣ ✨Day Pinkish⁣ ✨Pinkish Soap⁣ ⁣ RM62 // penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu.⁣ ⁣ Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣ . Untuk FAST RESPONSE ➡️ 📲 www.wasap.my/+601156415363 . #thejunni #naturalskincare #acnetreatment #naturalproduct #viral #trending #dramasweetdreams #benamir #tjcodtaiping #tjcodperak #tjcodsimpang #tjcodkamunting #tjcodchtjering #thejunnireseller #skincare #nakcantik #sifufBads #Junnibeauty #cantik #pujaanhatikanda #dropshipwanted #opendropship #lelakimuyangdulu #Junnibeautyhq #thejunniangels

Share 0 0
emma.fittrainer. Mana satu pilihan anda 😋😋
.
Kurus Fit Online Coaching intake Novembe

Mana satu pilihan anda 😋😋 . Kurus Fit Online Coaching intake November masih dibuka. . Coach Emma-01125363063

Share 0 1
angah_fittrainer. Diri rasa lebih yakin. Lebih happy dgn diri sendiri.⠀
.⠀
.⠀
Dlu rasa d

Diri rasa lebih yakin. Lebih happy dgn diri sendiri.⠀ .⠀ .⠀ Dlu rasa down. Malu sangat dgn berat badan 116 kg. Umur padahal baru 19 tahun masa tu.⠀ .⠀ .⠀ Time nk diet je. Kawan² mesti ajak makan.⠀ .⠀ .⠀ Alhamdulillah lepas ada coach yg guide. Ada support group. Inaz berjaya turun 45 kg dlm masa lebih dari setahun.⠀ .⠀ .⠀ Share this story dgn kawan² anda untuk bagi inspirasi dan motivasi. Jgn give up in the process!⠀ .⠀ .⠀ Daftar intake November Kurus Fit Online Coaching. Details program dan yuran klik link di bio @angah_fittrainer sekarang.⠀ .⠀ .⠀ Nak kekal sihat bertenaga dan bonus turun berat dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudah je bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT⠀ .⠀ .⠀ Coach Angah❤️❤❤ | 0123452444⠀ Coach Adi💛💛💛 | 0123971433⠀ ⠀ #coachangahkfoc#kurusfitonlinecoaching⠀ #teamfittrainer⠀ #teamnextlevel⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #kuruscepat #dramasangat #malaysiaplussize #marykaymalaysia #misclaire #plussizemalaysia #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #demirindumu #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #blousemurah #chubbypunbolehcantik #dramaSweetDreams #hijabfashion #sepahtureunionlive #mirafilzah #GegarVaganza2019 #tipsdiet #habbatussauda #terimaakuseadanya #bigsizemalaysia #palazzo #merdeka⠀ .⠀ .

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
syurga.scarves. Sweetnyaaaa @mfmirafilzah bergaya dengan Jacquard Jayne Diamond Square

Sweetnyaaaa @mfmirafilzah bergaya dengan Jacquard Jayne Diamond Square by Galeri Ariani dengan perincian eyelash ni kan? . Jangan tak tahu, ada lebih 20 lagi pilihan warna lain bagi koleksi terkini ini dan kesemuanya comel comel belaka. . Kalau anda di luar sana sedang mencari hijab untuk kelihatan lebih comel dari biasa, maka bolehlah cuba yang ini. Hihi 😜 . Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online. . . . #DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19 #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3 .

Share 16 0
julia_qash.meera. Love have no baundaries or rules. Speak your mind, say what you feel.

Love have no baundaries or rules. Speak your mind, say what you feel. Embrace this beautiful life. Cinta tanpa sempadan #qashputri Kesiannya #QashAdam nak selamatkan putri tp tk berdaya. Tp Dr Amar ni baik sgt. Mengalah jgk dgn kedegilan qash. Ada ke BFF@cousin sebaik Dr Amar? #DramaSweetDreams #BenAmir #BenAmirr #benamira #abahtutu #YusufBahrin #QashAdam #qashputri #mirafilzah #mfmirafilzah #belummoveonlagi #katakantidakpadamoveon

Share 13 0
junnibeauty.bintuabuya. MACAM MANA NAK BUAT PINKISH SOAP TAHAN 45 HARI ATAU LEBIH? - kata sis

MACAM MANA NAK BUAT PINKISH SOAP TAHAN 45 HARI ATAU LEBIH? - kata sis customer. . . Haaaa, kalau korang nak tahan lama, kena tengok video nih, sebab kalau buat caption nanti tak faham pulak 😆 . . Korang boleh dapat botol tu dekat ECO RM2 atau DIY, beli yang saiz travel je. Lagi senang. Buat liquid nih senang, tahan lebih sebulan. Takdelah orang kata korang MAKAN PINKISH SOAP. 🤣🤣🤣 . . tapi kalau malas juga, potong 4 jelah soap tu. Seminggu guna 1 potong. Cukup lah sebulan 😆 . . Btw, Nurfa mencari Mini Agent & Agent Silver seramai 10 orang terawal. Modal serendah RM200+ jana income hingga RM5K. . . . WhatsApp : #0185742465 / link in bio IgShop : @junnibeauty.bintuabuya Owner : @bintu.abuya Founder : #LegacyBintuAbuya . . {JUNIOR STOKIS IPOH, PERAK} ✖️❌✖️❌✖️❌✖️❌✖️❌ #norakittyempire #LegacyBintuAbuya #thejunniipoh #thejunniskincare #thejunnilover #thejunniperak #thejunnireseller #thejunnilovers #tjcodipohperak #agentmalaysia #agentipoh #trustedseller #reseller #glowingskin #postagemalaysia #kulitlicin #kulitsehat #junniagentwanted #jutawanjunniwanted #jutawanminiagentwanted #viral #jentikhati #tarbiahsentap #dramasweetdreams

Share 4 0
idabooks_store_. LANGKAH MENGURUSKAN KEWANGAN DENGAN BIJAK, PETIKAN DARI KHUTBAH JUMAAT

LANGKAH MENGURUSKAN KEWANGAN DENGAN BIJAK, PETIKAN DARI KHUTBAH JUMAAT 11 OKTOBER 2019 islam meletakkn kepentingan utk mnjg dan menguruskn kwangn dgn baik, ia mrpkan termsk aspek pnjgaan harta dlm maqasid syariah, islam menggalakkan umatnya utk mnghsil , mngmbng dan mnggunkan harta dgn bijaksana dn tersusun, malah harta juga adlh ujian keatas manusia sebagaimana hadis “ Sesungguhnya setiap umat mempunyai fitnah,dan fitnah bagi umatku adalah harta” jika diperincikan pengurusan kewangan amat pnting bg pmbentukan kehidupan stiap individu Antara langkah untuk menguruskan kewangan dengan bijak dan sistematik : 1. Menetapkan matlamat kewangan - membantu mewujudkan aliran kewangan yang teratur dan tersusun - boleh diletak secara jangka masa pendek, sederhana dan panjang - mulakan dgn matlamat yg paling jauh supaya jelas apa sasaran terakhir dan mudah utk menetapkan langkah yg betul utk berbelanja . 2. Simpan sebelum belanja dan berbelanja dgn baik - melahirkan sikap disiplin dalam menguruskan wang dgn menangguhkan kepuasan - menyimpan selepas berbelanja akan mengakibatkan kewangan kronik pada masa akan dtg - berbelanja mengikut susunan keutamaan dan keperluan . 3. Bijak menguruskan hutang - berhutang bukan satu kesalahan, setiap org tidak akan terlepas dari berhutang - berazam dan berusaha utk melunaskan hutang kerana ia akan memberi kesan pada kehidupan di dunia dan juga di akhirat . 4. Melaburkan harta di temppat yg halal - harta boleh di kembangkan melalui pelaburan dan sebagainya - spt koperasi2 yg brterskn syariah,tbung hji dn lain2 . 5. Membayar zakat dan cukai - merupakan rukun islam yg ketiga dan wajib bagi setiap muslim - ia dapat menyucikan harta, melindungi sekaligus mengembangkan harta - harta yg kita berikan ke jalan Allah sama sekali tidak berkurangan, malah semakin bertambah dan diredhai Allah - cukai pula merupakan kewajipan seorang rakyat kepada negara berfungsi utk menampung kos perbelanjaan kerajaan dlm menyediakan manfaat kpd rakyat Akibat buruk tidak menguruskan kewangan sebaiknya : 1. Bankrap atau muflis 2. Berlakunya pembaziran Budget planner kmi bakal mmbntu kalian dlm mnguruskan kewangan sebaiknya. Hanya RM25 dpt 2 freegif

Share 4 1
zahrah.humra. 🔙SweetDreams⭐
.
.
#MiraFilzah 
#BenAmir 
#DramaSweetDreams

🔙SweetDreams⭐ . . #MiraFilzah #BenAmir #DramaSweetDreams

Share 32 0
kedaiemasroyu. #emas916
#emasmurah
#emasonline
#emasbajet
#trustedseller
#feedbackcus

#emas916 #emasmurah #emasonline #emasbajet #trustedseller #feedbackcustomer #dramasweetdreams #ctdk #murah #kutuemas #makkututrusted #mirafilzah #benamir Nak oder??? Www.wasap.my/60199394863/nakemas Nak tengok item yg lain? Https://t.me/joinchat/AAAAAEVTndH38XSUK1-cIg Kutu available Rm50 sebulan Nak oder??? Www.wasap.my/60199394863/kuturm50i

Share 0 0
gazingmist. We know what we are
But we know not what we may be ~
William Shakespea

We know what we are But we know not what we may be ~ William Shakespeare, Hamlet 💞🌸 • #qashadam #putrinasuha #dramasweetdreams

Share 100 7
kedaiemasroyu. Rantai leher lipan licin
Lebar 0.3cm

1) 3.39g - 44.0cm lock N✅
2) 3.5

Rantai leher lipan licin Lebar 0.3cm 1) 3.39g - 44.0cm lock N✅ 2) 3.51g - 44.0cm 3) 3.93g - 52.0cm 4) 3.94g - 52.0cm 5) 3.95g - 52.0cm 6) 4.48g - 59.0cm #emas916 #emasmurah #emasonline #emasbajet #trustedseller #feedbackcustomer #dramasweetdreams #ctdk #murah #kutuemas #makkututrusted #mirafilzah #benamir Nak oder??? Www.wasap.my/60199394863/nakemas Nak tengok item yg lain? Https://t.me/joinchat/AAAAAEVTndH38XSUK1-cIg Kutu available Rm50 sebulan Nak oder??? Www.wasap.my/60199394863/kuturm50i

Share 0 0

CODE BOMB 💣💣💣💣💣 ----------------------------------------------------------------------------------Code bomb ni memang cantik gila kot. Ni favourite yana okay! Sebab warna dia more tu mauve pink nude macam tu memang sesuai untuk orang yang nak bibir dia nampak pink tapi bukan terlalu pink. Sebab tak semua orang suka pakai lipstick warna pink kan. So kalau yang warna BOMB ni memang so natural-ish tapi still look the bomb! 💣💣🔥🔥 --------------------------------------------------------------------------------- Ps : siapa nak join PRE ORDER boleh tekan link dekat bio tu cepat. Nanti dah habis tak tau. #BEATboss #beatbeautyjb #beatbeautykl #beatbeautyagent #beatbeautyliptint #beatbeautybyasyalliee #beatbeautyselangor #beatbeautyjohorbahru #beatbeautymy #beatbeauty #syjual #koreanmakeup #koreanliptint #koreanlips #asyalliee #joho #dropshipping #jb #codjb #readystockjb #agentbeatbeauty #agentbeatbeautyjb #muajb #dramasweetdreams #bts #bigstage2019 #bigstage

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
coach_mona_adian. 💋COZUMA LIPMATTE💋
Lipmatte paling ringan di bibir.. Mengandungi 3 el

💋COZUMA LIPMATTE💋 Lipmatte paling ringan di bibir.. Mengandungi 3 elemen penting : ✅ Aloe vera. ✅ Minyak avocado ✅ Minyak biji buah delima . ✔️satu satunya lipmatte yang bukan saja cantik warnanya tetapi merawat bibir sekaligus. ✔️Warnanya yang look creamy dan matte. ✔️Tidak keringkan bibir serta tidak melekat di cawan. senang di cuci dan mesra wuduk. ✔️Ada 5 pilihan code warna yang boleh dipilih! 02785 💄Oh Darling 02786 💄Crimson Love 02787 💄Blushing Lady 02788 💄Sun Kissed 02789 💄Bare Creme Apalagi cepat-cepat grab sekarang! pakai lip matte sambil merawat bibir. #Cozuma memang best👍👍👍 Info lanjut hubungi 📞 www.wassap.my/60182204197/LipmatteCozuma #lipmattecozuma #lipmatte #lipstick #lipmatte #cozumalipmatte #lipmattecozuma #lipmattemurah #dramasweetdreams - #regrann

Share 0 0
ecaibrahim_cikkek. Scene fav jugakkk😍

#Repost @benamirfan
• • • • • •
Scene ni pun Sis

Scene fav jugakkk😍 #Repost @benamirfan • • • • • • Scene ni pun Sis suka sangat. Comel & Sweet jee tengok Puteri belai rambut Qash tu😍😍😊😊 ▪ #teamtakmoveon #dramasweetdreams

Share 0 0
fitness_farahfaa. Fokus on quality kalori sebab itu yang akan membantu anda kurus
.
Namp

Fokus on quality kalori sebab itu yang akan membantu anda kurus . Nampak tak bezanya.. benda yang sama, hanya beza cara masak sahaja☺️ . So bila korang nak kurus, nak lose weight dengan baik, still boleh makan the normal food yang biasa kita makan. Hanya perlu ubah cara penyediaan saja . Click link di bio IG saya @fitness_farahfaa untuk details dan pendaftaran . ✔️100% online coaching ✔️Topik harian ✔️Meal plan lengkap ✔️Groceries list dan Resepi mudah ✔️Supporting group whatsapp ✔️Combo home workout . #lostweight21days #youcanloseweightfromhome ⠀⠀ #teamnickhinhussien⠀⠀ ⠀⠀ Coach Farahfaa - 📲 016-5368715 . #jomkurus #caranakkurus #caradiet #tipskuruscepat #dietkalori #dietfood #daboba #bobamilktea #puteriyangditukar #dramasweetdreams #tv3 #diet #zumba #aerobics #hijabstyle #hijabmurah #bajumurah #sales #makeuptutorial #fitness #gymandfitness #foodhunter #onlinecoach #penang

Share 9 0

🔥SIS KENE PAKSE RESTOK SAMPAI LEBAM GAIS🔥 . TINGGAL BERAPA HARI JE LAGI COMBO SALE NAK HABIS! Mana pilihan korang? PEACH KE WATERMELON?😍 eh buat apa pilih kalau boleh grab COMBO SALE kan? . . . BUY 1 LIPTINT RM49 🔥Dapat 1 Code Liptint 🍑peach 🍉watermelon 🔥 1-FREE GIFTS🎁🎁 🔥 1 FREE GIFT CARDS🎁 🔥 3in1 function liptint (liptint,eyeshadow and blusher) 🔥 FREE COD JB AREA . COMBO SALE RM95 🔥Dapat 2 Code Liptint 🍑peach 🍉watermelon 🔥 2 FREE GIFTS🎁🎁 🔥 FREE GIFT CARDS🎁 🔥 3in1 function liptint (liptint,eyeshadow and blusher) 🔥 FREE COD JB AREA . . Klik sini nak whatsapp : Www.wasap.my/60177220858 . #beatbeautybangi #beatbeautykajang #beatbeautyselangor #beatbeautyukm #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautysgramal #beatbeautysgtangkas #beatbeautylovers #makeuptutorial #liptintbeatbeauty #liptintbeatbeautybangi #liptintbeatbeautykajang #dramaSweetDreams #teamkasigeger #kauyangpertama #beatbeauty #liptintbeatbeauty #johorbahru #jb #beatbeautyjb #codjb #cod #codliptint #codbeatbeauty #beatbeautyjohor #makeuptutorial #makeuplooks #makeupmurah #borongmakeup

Share 1 0

🔥🔥MELANTAK BANYAK PUN LIPTINT STILL ON POINT🔥🔥 . Nampak tu sistur. Long lastingnya LIPTINT BEATBEAUTY ni. Tak yah u olls nak touchup banyak kali kan! . Mana pilihan korang? PEACH KE WATERMELON?😍 eh buat apa pilih kalau boleh grab COMBO SALE kan? . . . BUY 1 LIPTINT RM49 🔥Dapat 1 Code Liptint 🍑peach 🍉watermelon 🔥 1-FREE GIFTS🎁🎁 🔥 1 FREE GIFT CARDS🎁 🔥 3in1 function liptint (liptint,eyeshadow and blusher) 🔥 FREE COD JB AREA . COMBO SALE RM95 🔥Dapat 2 Code Liptint 🍑peach 🍉watermelon 🔥 2 FREE GIFTS🎁🎁 🔥 FREE GIFT CARDS🎁 🔥 3in1 function liptint (liptint,eyeshadow and blusher) 🔥 FREE COD JB AREA . . Klik sini nak whatsapp : Www.wasap.my/60177220858 . #beatbeautybangi #beatbeautykajang #beatbeautyselangor #beatbeautyukm #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautysgramal #beatbeautysgtangkas #beatbeautylovers #makeuptutorial #liptintbeatbeauty #liptintbeatbeautybangi #liptintbeatbeautykajang #dramaSweetDreams #teamkasigeger #kauyangpertama #beatbeauty #liptintbeatbeauty #johorbahru #jb #beatbeautyjb #codjb #cod #codliptint #codbeatbeauty #beatbeautyjohor #makeuptutorial #makeuplooks #makeupmurah #borongmakeup

Share 0 0