(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak cair ✔ exclusive design (kami juga boleh designkan) ✔ boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) ✔ minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak cair ✔ exclusive design (kami juga boleh designkan) ✔ boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) ✔ minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak cair ✔ exclusive design (kami juga boleh designkan) ✔ boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) ✔ minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ALHAMDULILLAH FEEDBACK😍 #feedbackdoorgiftbymandagulakapas Anda bila lagi ❓🥰🥰 Jadilan majlis anda lebih meriah dengan doorgift cotton candy dan popcorn yang cute2 ni😘 Untuk sebarang terus whatsapp ke http://www.wasap.my/60175116634 (NATASHA) KITA SEMBANG SAMPAI JADI🤝🌸 #dorrgiftmurah #doorgirftkahwen #doorgiftbajet #doorgiftcute #doorgiftmandagulakapas #cottoncandy #cottoncandykedah #goodiesmurah #doorgiftbirthdayparty #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #foorgiftkahwen #doorgiftterlajakmurah

Share 1 0

Ye esok dirancang akak mula bercuti sehingga 20hb, tapi tiba-tiba direzekikan dengan pisang tanduk dari pekebun, so siapkan kerepek pisang tanduk, hantar pada pelanggan dan terus HOLIDAYYYYY 🛫🛫 . . 📱019-6529329📱 Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329 . 500g RM16 1kg RM28 5kg RM120 (HARGA BORONG) . Kelebihan kerepek @lalan_food ? -pisang tanam sendiri -kopek pisang sendiri -sagat pisang sendiri -goreng pisang sendiri -packing sendiri -hantar sendiri -pos je guna gdex . 100% homemade dan handmade 😇 . 019-652 9329 . Penghantaran percuma di MELAKA . luar kawasan melaka penghantaran melalui pos . #kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Share 1 0
doorgiftpopcorn. Bersyukur lah dgn apa saja rezeki yg kita perolehi,dgn apa kerja kita.

Bersyukur lah dgn apa saja rezeki yg kita perolehi,dgn apa kerja kita.Sbb ada org lebih teruk dugaan dia dr kita. . . Musim cuti sekolah hampir tiba,majlis pon makin dekat. 🤗Jom maniskan majlis dgn kami. -SERVIS KAMI- 👉Doorgift popcorn | Moist choc cake |Cotton candy. 👉Popcorn Booth. 👉Cotton Candy Booth. 👉Air Balang Katering. 👉Mini Katering. BERMINAT BOLEH WS 0192499703. Utk memudahkan. IG : Boleh klik di bio. Fb : https://pemanismajis.wasap.my/ #popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #doorgifttunang #cottoncandymalaysia #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday #kualalumpur #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive #popcornmalaysia #cheras #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #dadih #popcornmurah #airbalang

Share 3 0
madu.honey_stick. Madustick kalau tak bawak pergi travel memang tak sah 😂 Kali ni madus

Madustick kalau tak bawak pergi travel memang tak sah 😂 Kali ni madustick di MOROCCO! 🤩 Pergi holiday wajib bawak madustick ni tau. . . Cuba teka sebab apa? Mestilah sebab senang nak bawak kehulu kehilir hehe😁 Daripada bawak botol madu yang besar tu susahkan?😣 . . Eh, korang kalau travel wajib bawak tak madustick ni? . . #KyraSquad #HoneyStickOriginal #madustickborong #madumurah #doorgiftselangor #doorgiftKL #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgifttunang #doorgift #doorgifthoney #doorgiftjar #doorgiftmadu #madu #maduoriginal #doorgiftmadu #doorgiftkacang #kahwinmalaysia #tunangmalaysia #murah #taggingkahwin #stickerkahwin #botolmurah #doorgiftklang #doorgiftshahalam #goodiesmurah #farahfakhira #maduborong #doorgiftshahalam

Share 4 0

MAJLIS PERTUNANGAN NABIL & HAWA Ziplock 10x15cm + ORI MILO/KOKO CRUNCH/HONEY STAR + sticker RM1.00/pcs MOQ : 100pcs Untuk pertanyaan, boleh hubungi RISKA : +6016 879 6276 FATIN : +6016 362 7993 #doorgift #doorgift #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgifttunang #doorgiftkhawin #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftakikah #doorgiftbirthday #doorgiftcomel #doorgiftkacang #doorgiftcookies #doorgiftziplock #doorgiftshahalam #doorgiftseremban #tunang #khawin

Share 1 0

MAJLIS PERTUNANGAN NABIL & HAWA Ziplock 10x15cm + ORI MILO/KOKO CRUNCH/HONEY STAR + sticker RM1.00/pcs MOQ : 100pcs Untuk pertanyaan, boleh hubungi RISKA : +6016 879 6276 FATIN : +6016 362 7993 #doorgift #doorgift #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgifttunang #doorgiftkhawin #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftakikah #doorgiftbirthday #doorgiftcomel #doorgiftkacang #doorgiftcookies #doorgiftziplock #doorgiftshahalam #doorgiftseremban #tunang #khawin

Share 1 0

MAJLIS PERTUNANGAN NABIL & HAWA Ziplock 10x15cm + ORI MILO/KOKO CRUNCH/HONEY STAR + sticker RM1.00/pcs MOQ : 100pcs Untuk pertanyaan, boleh hubungi RISKA : +6016 879 6276 FATIN : +6016 362 7993 #doorgift #doorgift #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgifttunang #doorgiftkhawin #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftakikah #doorgiftbirthday #doorgiftcomel #doorgiftkacang #doorgiftcookies #doorgiftziplock #doorgiftshahalam #doorgiftseremban #tunang #khawin

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak cair ✔ exclusive design (kami juga boleh designkan) ✔ boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) ✔ minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat ✔ coklat tak cair ✔ exclusive design (kami juga boleh designkan) ✔ boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) ✔ minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
gracias_gifts. SPECIAL PROMOTION | 1,000 PCS!
•
CN 12 | Glass Canister with Potpourri

SPECIAL PROMOTION | 1,000 PCS! • CN 12 | Glass Canister with Potpourri NP | RM 4.30 without Potpourri • ▪️Min Order : 1,000 PCS ▪️Harga siap lengkap seperti gambar & tidak termasuk kos penghantaran ▪️Self Pick Up : Pelangi Damansara (Near The Curve) ▪️Info & Order : 0183142619 (WA) ▪️NOT available for Postage - ⚠️| ALL product images belong to us. Stealing or reposting our product images for selling purpose or own banefit are WRONG! - #sayajualmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift #sayajualonline #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftunik #aqiqah #wedding #weddingfavor #doorgiftbajet #kahwin #engagement #doogiftselangor #majlisnikah #majliskahwin #weddingideas #doorgiftpromo #nikah #tunang #bridetobe #kerjakahwin #malaywedding #doorgifttunang #doorgiftwedding #doorgiftexclusive #doorgiftjohor #potpourri

Share 6 0

🎁THANK YOU BOX + ISIAN🎁 RM1.40❗RM1.40❗RM1.40❗ . Kotak dapat, ribbon dapat, isian dapat. Ffree sticker untuk 500pcs order ke atas . Nak booking untuk majlis tahun depan pun boleh, asalkan booking sekarang sebelum slot penuh!! 😉😉 . Kami ada lebih dari 10koleksi design!! . 🎀 Filling snack boleh dipilih : * Maruku * Kekacang * 5pcs cookies * Popcorn caramel * Kuih bangkit * 4pcs mini bahulu * Mashmallow . Jomm Wassap kak rinie untuk dapatkan pakej yg menarik dan lagi banyak design box yang ada❗❗ #DoorgiftBajet #DoorgiftMurah #DoorgiftKelantan #DoorgifMalaysia #DoorgiftTrending #WeddingDoorgift #DoorgiftKahwin #DoorgiftTunang #DoorgiftAqiqah #DoorgiftEvent #KotakDoorgift #WeddingFavors #ThankYouBox #GoodiesBox #WeddingGoodies #CookiesDoorgift #EventPlanner #DoorgiftEvent #BazarPaknil

Share 1 0