(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DOORGIFT DALAM BOTOL MACAM TENGAH IN KAN SEKARANG?TAPI NAK SOMETHING YG LEBIH ISTIMEWA? . . Kuih sepit atau kuih kapit . . Pilihlah Jar Kuih Sepit . . Ada 7pcs kuih sepit bergulung Siap pack dalam balang putih 300ml,siap seal. Free sticker . Minimum order 500pcs . . 500pcs Rm2.70 1000pcs Rm2.50 . . Biasanya kuih sepit muncul musim raya je kannn? Tu pon sekarang dah moden, dah ade inti.tebal pulak dah tu. Dah tak sama dengan kuih sepit old school kannn? Kuih sepit by bahulu_ibunda mengimbau kenangan zaman dulu dulu. Resepi warisan perisa original tauuu! Kurang manis, dijamin rangup krup krap krup krap. Tanpa pewarna tanpa pengawett. Original ye๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . โ˜Ž๏ธ๐Ÿ‘‰WHATSAPP 0176529591 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN . . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftseremban #doorgiftbudget #goodies #goodiesmurah #doorgift #doorgiftakikah #doorgiftkenduri #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #doorgifttradisional #doorgiftkuihsepit #kuihsepit #kuihkapit #kuihkapitmurah #doorgiftbotol #jarkuihsepitbyBI

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak cair โœ” exclusive design (kami juga boleh designkan) โœ” boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) โœ” minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak cair โœ” exclusive design (kami juga boleh designkan) โœ” boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) โœ” minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak cair โœ” exclusive design (kami juga boleh designkan) โœ” boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) โœ” minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kalini customer request VIP Crystal Jar with aroma potpourri ni warna hotpink & black. Tak pernah lagi customer pilih tema hotpink ni, sumpah cantik sangat ! Customer tempah set sekali dengan paperbag dan hand towel roll, mewah sungguh doorgift majlis Kak Norehan weekend ni. Thanks kak sudi tempah dengan @doorgiftmoora โค๏ธ๐ŸŒธ . Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct DM atau Whatsapp Syaa di 0186235083 ya. See you soon ! . #sayajualdoorgiftmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftkahwin #doorgiftbajet

Share 3 0

Surah yasin + bizkut bear + sticker. . Isian boleh pilih : Biskut Bear Kacang Campur Biskut Ice jem Kisses Candy Rock Candy . . Rm1.95 min 100set (Price exclude Postage) Cod Meru Klang , Kota Damansara & kawasan berdekatan (boleh bincang)๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒWhatapp Nur 0189714490 For more Details.

Share 2 1

ALHAMDULILLAH FEEDBACK๐Ÿ˜ #feedbackdoorgiftbymandagulakapas Anda bila lagi โ“๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Jadilan majlis anda lebih meriah dengan doorgift cotton candy dan popcorn yang cute2 ni๐Ÿ˜˜ Untuk sebarang terus whatsapp ke http://www.wasap.my/60175116634 (NATASHA) KITA SEMBANG SAMPAI JADI๐Ÿค๐ŸŒธ #dorrgiftmurah #doorgirftkahwen #doorgiftbajet #doorgiftcute #doorgiftmandagulakapas #cottoncandy #cottoncandykedah #goodiesmurah #doorgiftbirthdayparty #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #foorgiftkahwen #doorgiftterlajakmurah

Share 1 0
madustick_madusarang. \"ADUH RISAULAH TENGOK ANAK TAK MAU MAKAN ๐Ÿ˜•\"
Takde selera katanya
.
.

"ADUH RISAULAH TENGOK ANAK TAK MAU MAKAN ๐Ÿ˜•" Takde selera katanya . . Buat ibu-ibu kat luar sana, jangan gusar, susah hati, kami bawakan MADU STICK ORIGINAL buat anda๐Ÿ˜ . . Bukan setakat selera makan anak bertambah-tambah , bahkan membekalkan tenaga kasi power๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ”ฅ . . Bukan tu aje . EH !? Ada lagi ? YES ! , sudah tentu lah madu boleh meningkatkan sistem minda & meningkatkan daya ingatan๐Ÿง  Sangat helok la buat diorang kekal proaktif dalam kelas๐Ÿ‘๐Ÿป . . Nak order sepantas kilatโšก? Hubungi Admin segera ๐Ÿ“ฒ60136652027 . . #KyraSquad #HoneyStickOriginal #HoneyCombOriginal #kyrasquad #madustick #maduori #maduasli #maduoriginal #madu3 #honeystick #stick #hargamurah #hargaborong #makanankesihatan #kecantikan #lawa #bebaspenyakit #ubat #supplement #vitamin #makanansunnah #sarangmadu #madusarang #doorgiftmurah #doorgift #hargabajet #doorgiftbajet

Share 3 0
sweetcandy_doorgift. Paper bag laku keras ๐Ÿ”ฅ

Alhamdulillah kita dah cecah lebih dr 5k utk

Paper bag laku keras ๐Ÿ”ฅ Alhamdulillah kita dah cecah lebih dr 5k utk box ni sahaja. Sekarang kita dh ada 4 saiz! Pre order sebulan taww! Order lambat hmmmmmm krik krik ๐Ÿ˜‚ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 014-8116264 to order NOW . #ReadymadeBoxSCD #kotakdoorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbajet #kotaktelurmurah #pelaminmurah #doorgiftcookies #paperbagkahwin #goodieskahwin #doorgiftbajet #kotaktelurmurah

Share 5 0
feedback_madustick. Madustick kalau tak bawak pergi travel memang tak sah ๐Ÿ˜‚ Kali ni madus

Madustick kalau tak bawak pergi travel memang tak sah ๐Ÿ˜‚ Kali ni madustick di MOROCCO! ๐Ÿคฉ Pergi holiday wajib bawak madustick ni tau. . . Cuba teka sebab apa? Mestilah sebab senang nak bawak kehulu kehilir hehe๐Ÿ˜ Daripada bawak botol madu yang besar tu susahkan?๐Ÿ˜ฃ . . Eh, korang kalau travel wajib bawak tak madustick ni? . . #KyraSquad #HoneyStickOriginal #kyrasquad #madustick #maduori #maduasli #maduoriginal #madu3 #honeystick #stick #hargamurah #hargaborong #makanankesihatan #kecantikan #lawa #bebaspenyakit #ubat #supplement #vitamin #makanansunnah #sarangmadu #madusarang #doorgiftmurah #doorgift #hargabajet #doorgiftbajet

Share 2 0
diymajlis. Alalalala sweetnye design box ni..meh order meh nk kotak saje boleh, p

Alalalala sweetnye design box ni..meh order meh nk kotak saje boleh, pakej siap isi cookies boleh, nak isi kek marble boleh. Direct wasap kami link di bio ok untuk bincangโค #doorgiftkedah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftkek #doorgiftmuffin #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgiftpenang #doorgiftutara #honeyjar #doorgiftmadu #madumurah #doorgiftbajet #doorgiftvip #marblekek #doorgiftkek #doorgiftmarblekek #marblekekkedah #doorgiftbox #doorgiftkotak #kotakmurah

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Paper bag putih ๐Ÿ˜Š

HARGA PAPER BAG puti

Done tempahan customer ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Paper bag putih ๐Ÿ˜Š HARGA PAPER BAG putih : 100pcs = RM35 200pcs = RM70 500pcs = RM170 1000pcs = RM250 Harga tak termasuk aksesori dan pihak kami hanya sediakan ๐Ÿ˜Š Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 SIZE SEBELUM 12.5 X 21.5 CM SIZE SELEPAS TAPAK DIBUKA 12.5 X 17.5 CM V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS) 70gsm Doily Berwarna RM0.09/pc Doily Putih RM0.06/pc Klip RM0.29/pc #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul #barangkahwinmurahmurah

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
HARGA PAPER BAG COKLAT :
100pcs. = RM30

Done tempahan customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ HARGA PAPER BAG COKLAT : 100pcs. = RM30 200pcs. = RM60 500pcs. = RM145 1000pcs = RM210 *Harga aksesori asing dan pihak kami hanya sediakan ๐Ÿ˜Š Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 REBEN RM0.10/pc Tali guni RM0.15/pc Doily Berwarna RM0.09/pc Doily Putih RM0.06/pc Klip RM0.29/pc 80gsm SIZE SEBELUM 13 X 21 CM SIZE SELEPAS TAPAK DIBUKA 12 X 18 CM V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS) #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

Share 1 0

MAJLIS PERTUNANGAN NABIL & HAWA Ziplock 10x15cm + ORI MILO/KOKO CRUNCH/HONEY STAR + sticker RM1.00/pcs MOQ : 100pcs Untuk pertanyaan, boleh hubungi RISKA : +6016 879 6276 FATIN : +6016 362 7993 #doorgift #doorgift #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgifttunang #doorgiftkhawin #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftakikah #doorgiftbirthday #doorgiftcomel #doorgiftkacang #doorgiftcookies #doorgiftziplock #doorgiftshahalam #doorgiftseremban #tunang #khawin

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM :
10

Done tempahan customer ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM : 100pcs. = RM28 200pcs = RM50 500pcs. = RM115 1000pcs = RM170 *harga tak termasuk aksesori ๐Ÿ˜Š Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 Reben RM0.10/pc Tali guni RM0.15/pc Doily Berwarna RM0.09/pc Doily Putih RM0.06/pc Klip RM0.20/pc 70GSM SIZE SEBELUM 13 X 21 CM SIZE SELEPAS TAPAK DIBUKA 13 X 18 CM V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS) #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul #barangkahwinmurahmurah

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Paper bag putih bertali..
100pcs RM79
20

Done tempahan customer ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Paper bag putih bertali.. 100pcs RM79 200pcs rm158 Ukuran asal SIZE 23 x 13 x 7 CM Ukuran selepas dibuka SIZE 21 x 12.5 CM x 7CM BERTAPAK ๐Ÿ˜Š 70gsm Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang # #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbagmalaysia #cukurjambul #barangkahwinmurah #paperbagbertangkai #paperbagbertali

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MAJLIS PERTUNANGAN NABIL & HAWA Ziplock 10x15cm + ORI MILO/KOKO CRUNCH/HONEY STAR + sticker RM1.00/pcs MOQ : 100pcs Untuk pertanyaan, boleh hubungi RISKA : +6016 879 6276 FATIN : +6016 362 7993 #doorgift #doorgift #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgifttunang #doorgiftkhawin #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftakikah #doorgiftbirthday #doorgiftcomel #doorgiftkacang #doorgiftcookies #doorgiftziplock #doorgiftshahalam #doorgiftseremban #tunang #khawin

Share 1 0

MAJLIS PERTUNANGAN NABIL & HAWA Ziplock 10x15cm + ORI MILO/KOKO CRUNCH/HONEY STAR + sticker RM1.00/pcs MOQ : 100pcs Untuk pertanyaan, boleh hubungi RISKA : +6016 879 6276 FATIN : +6016 362 7993 #doorgift #doorgift #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgifttunang #doorgiftkhawin #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #doorgiftakikah #doorgiftbirthday #doorgiftcomel #doorgiftkacang #doorgiftcookies #doorgiftziplock #doorgiftshahalam #doorgiftseremban #tunang #khawin

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak cair โœ” exclusive design (kami juga boleh designkan) โœ” boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) โœ” minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0
happinesscocobar. CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak

CUMA 80SEN sahaja sekeping siap design & wraping + coklat โœ” coklat tak cair โœ” exclusive design (kami juga boleh designkan) โœ” boleh pickup di Tanjong Karang, Selangor atau postage (tak cair) โœ” minimum order 50 pcs #coklatbarmurah #coklatbar #doorgift #doorgifttunang #doorgiftpopcornmurah #aqiqahdoorgift #doorgiftputrajaya #doorgiftkualaselangor #doorgiftbajet #doorgiftcoklat #goodiesmurah #doorgiftkahwin #candybuffetmalaysia #coklathomemade #doorgiftselangor #doorgiftrm1 #doorgiftmurahmalaysia #goodiesmurah #pelaminkahwin #doorgiftexclusive #goodiesbag #klwedding #pelaminmurah #pelaminsanding #malayweddingguide

Share 0 0