(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Surah yasin + bizkut bear + sticker. . Isian boleh pilih : Biskut Bear Kacang Campur Biskut Ice jem Kisses Candy Rock Candy . . Rm1.95 min 100set (Price exclude Postage) Cod Meru Klang , Kota Damansara & kawasan berdekatan (boleh bincang)😉 📲Whatapp Nur 0189714490 For more Details.

Share 2 1

ALHAMDULILLAH FEEDBACK😍 #feedbackdoorgiftbymandagulakapas Anda bila lagi ❓🥰🥰 Jadilan majlis anda lebih meriah dengan doorgift cotton candy dan popcorn yang cute2 ni😘 Untuk sebarang terus whatsapp ke http://www.wasap.my/60175116634 (NATASHA) KITA SEMBANG SAMPAI JADI🤝🌸 #dorrgiftmurah #doorgirftkahwen #doorgiftbajet #doorgiftcute #doorgiftmandagulakapas #cottoncandy #cottoncandykedah #goodiesmurah #doorgiftbirthdayparty #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #foorgiftkahwen #doorgiftterlajakmurah

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ye esok dirancang akak mula bercuti sehingga 20hb, tapi tiba-tiba direzekikan dengan pisang tanduk dari pekebun, so siapkan kerepek pisang tanduk, hantar pada pelanggan dan terus HOLIDAYYYYY 🛫🛫 . . 📱019-6529329📱 Whatsapp : http://www.wasap.my/60196529329 . 500g RM16 1kg RM28 5kg RM120 (HARGA BORONG) . Kelebihan kerepek @lalan_food ? -pisang tanam sendiri -kopek pisang sendiri -sagat pisang sendiri -goreng pisang sendiri -packing sendiri -hantar sendiri -pos je guna gdex . 100% homemade dan handmade 😇 . 019-652 9329 . Penghantaran percuma di MELAKA . luar kawasan melaka penghantaran melalui pos . #kerepekpisang #kerepekborong #pemborongkerepekpisang #kerepekborongmelaka #kerepek #kerepekmurah #kerepekpisangtanduk #kerepekpisangnangka #kerepekpisanglilin #kerepekpisangberangan #kerepekpisangsira #kerepekpisangmanis #kerepekpisangmasin #kerepekmelaka #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka #goodies #goodiebag #goodiebagmalaysia #goodieskahwin #goodiestunang #bananachips

Share 1 0

6 hari lagi!! 💥My Birthday Mega Sales!! 💥VIP cone doorgift 💥5-20.10.2019 only 💥only RM1 (Normal RM1.50 💥Min Order 100 set 💥blh mix dengan gandaan 50 💥Free B&W sticker 💥Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam 💥utk majlis 21 Oct onwards . Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎 . [Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?] . [10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️] . ✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain. ✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK) ✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini ✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami ✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan ✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️ ✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍 ✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP ✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️ . 💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓 ........ ✔️Whatsapp kak niza +60173259849 ✔️FB: jajan borong shah alam ✔️Instagram : jajanborongsweetshop ✔️Blog : jajanborong.blogspot.com ✔️Web: jajanborongsweetshop.com Link order: www.wassap.my/60173259849/flashsales85sen . . #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftpopcorn #doorgiftcookies #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbyjajanborong #doorgiftshahalam #shahalam #bazarpaknil #jajanborongsweetshop #jajanborongshahalam #weddingmalaysia #visitmyig #candies #sayajualjajan #marshmallow #jellybeans #promomerdeka #doorgiftrm1

Share 1 0

6 hari lagi!! 💥My Birthday Mega Sales!! 💥VIP cone doorgift 💥5-20.10.2019 only 💥only RM1 (Normal RM1.50 💥Min Order 100 set 💥blh mix dengan gandaan 50 💥Free B&W sticker 💥Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam 💥utk majlis 21 Oct onwards . Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎 . [Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?] . [10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️] . ✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain. ✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK) ✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini ✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami ✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan ✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️ ✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍 ✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP ✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️ . 💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓 ........ ✔️Whatsapp kak niza +60173259849 ✔️FB: jajan borong shah alam ✔️Instagram : jajanborongsweetshop ✔️Blog : jajanborong.blogspot.com ✔️Web: jajanborongsweetshop.com Link order: www.wassap.my/60173259849/flashsales85sen . . #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftpopcorn #doorgiftcookies #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbyjajanborong #doorgiftshahalam #shahalam #bazarpaknil #jajanborongsweetshop #jajanborongshahalam #weddingmalaysia #visitmyig #candies #sayajualjajan #marshmallow #jellybeans #promomerdeka #doorgiftrm1

Share 2 0

6 hari lagi!! 💥My Birthday Mega Sales!! 💥VIP cone doorgift 💥5-20.10.2019 only 💥only RM1 (Normal RM1.50 💥Min Order 100 set 💥blh mix dengan gandaan 50 💥Free B&W sticker 💥Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam 💥utk majlis 21 Oct onwards . Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎 . [Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?] . [10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️] . ✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain. ✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK) ✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini ✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami ✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan ✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️ ✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍 ✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP ✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️ . 💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓 ........ ✔️Whatsapp kak niza +60173259849 ✔️FB: jajan borong shah alam ✔️Instagram : jajanborongsweetshop ✔️Blog : jajanborong.blogspot.com ✔️Web: jajanborongsweetshop.com Link order: www.wassap.my/60173259849/flashsales85sen . . #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftpopcorn #doorgiftcookies #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbyjajanborong #doorgiftshahalam #shahalam #bazarpaknil #jajanborongsweetshop #jajanborongshahalam #weddingmalaysia #visitmyig #candies #sayajualjajan #marshmallow #jellybeans #promomerdeka #doorgiftrm1

Share 1 0

6 hari lagi!! 💥My Birthday Mega Sales!! 💥VIP cone doorgift 💥5-20.10.2019 only 💥only RM1 (Normal RM1.50 💥Min Order 100 set 💥blh mix dengan gandaan 50 💥Free B&W sticker 💥Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam 💥utk majlis 21 Oct onwards . Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎 . [Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?] . [10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️] . ✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain. ✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK) ✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini ✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami ✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan ✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️ ✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍 ✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP ✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️ . 💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓 ........ ✔️Whatsapp kak niza +60173259849 ✔️FB: jajan borong shah alam ✔️Instagram : jajanborongsweetshop ✔️Blog : jajanborong.blogspot.com ✔️Web: jajanborongsweetshop.com Link order: www.wassap.my/60173259849/flashsales85sen . . #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftpopcorn #doorgiftcookies #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbyjajanborong #doorgiftshahalam #shahalam #bazarpaknil #jajanborongsweetshop #jajanborongshahalam #weddingmalaysia #visitmyig #candies #sayajualjajan #marshmallow #jellybeans #promomerdeka #doorgiftrm1

Share 2 0

6 hari lagi!! 💥My Birthday Mega Sales!! 💥VIP cone doorgift 💥5-20.10.2019 only 💥only RM1 (Normal RM1.50 💥Min Order 100 set 💥blh mix dengan gandaan 50 💥Free B&W sticker 💥Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam 💥utk majlis 21 Oct onwards . Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎 . [Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?] . [10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️] . ✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain. ✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK) ✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini ✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami ✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan ✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️ ✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍 ✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP ✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️ . 💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓 ........ ✔️Whatsapp kak niza +60173259849 ✔️FB: jajan borong shah alam ✔️Instagram : jajanborongsweetshop ✔️Blog : jajanborong.blogspot.com ✔️Web: jajanborongsweetshop.com Link order: www.wassap.my/60173259849/flashsales85sen . . #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftpopcorn #doorgiftcookies #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbyjajanborong #doorgiftshahalam #shahalam #bazarpaknil #jajanborongsweetshop #jajanborongshahalam #weddingmalaysia #visitmyig #candies #sayajualjajan #marshmallow #jellybeans #promomerdeka #doorgiftrm1kelantan

Share 0 0

6 hari lagi!! 💥My Birthday Mega Sales!! 💥VIP cone doorgift 💥5-20.10.2019 only 💥only RM1 (Normal RM1.50 💥Min Order 100 set 💥blh mix dengan gandaan 50 💥Free B&W sticker 💥Recommended utk pick up di sec15/ glenmarie Shah Alam 💥utk majlis 21 Oct onwards . Tempah awal kak niza bagi harga disc ya.tempah last minit,xdapek nk nolong hehe.Rugi sapa tak grab masa kak niza buat SALES aritu.😎 . [Kenapa perlu order ditempat lain sedangkan anda boleh dapat harga yang murah disini.Kenapa kami?] . [10 SEBAB KENAPA PERLU PILIH KAMI☺️] . ✅Kami boleh memudahkan urusan majlis anda.Anda tak perlu membazir minyak kereta dan masa anda utk survey dari satu kedai ke kedai lain. ✅Jika anda mahukan doorgift READY STOCK** kami lah yang anda perlu cari😍.(sila wassap utk mengetahui item READY STOCK) ✅Kami tawarkan pelbagai doorgift serendah 90 sen yang pastinya unik,colorful,sedap dan menarik.Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam industri doorgift ini ✅Anda tak perlu bayar duit pos,datang sahaja collect/ pick up ditempat kami ✅Trusted seller ,ramai sudah menempah termasuk artis dan org kenamaan ✅Halal dan meyakinkan insyaAllah ☺️ ✅Kami flexible,boleh pick up anytime,siang/malam/weekdays/weekend 😍 ✅Banyak pilihan ,yang murah hingga ke yang VIP ✅Banyak FREE gift menarik menanti setiap pembelian melebihi RM1000☺️ . 💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓 ........ ✔️Whatsapp kak niza +60173259849 ✔️FB: jajan borong shah alam ✔️Instagram : jajanborongsweetshop ✔️Blog : jajanborong.blogspot.com ✔️Web: jajanborongsweetshop.com Link order: www.wassap.my/60173259849/flashsales85sen . . #doorgift #doorgifts #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftpopcorn #doorgiftcookies #doorgiftvip #doorgiftmurah #doorgiftbyjajanborong #doorgiftshahalam #shahalam #bazarpaknil #jajanborongsweetshop #jajanborongshahalam #weddingmalaysia #visitmyig #candies #sayajualjajan #marshmallow #jellybeans #promomerdeka #doorgiftrm1kelantan

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer 😊😊😊
Paper bag putih 😊

HARGA PAPER BAG puti

Done tempahan customer 😊😊😊 Paper bag putih 😊 HARGA PAPER BAG putih : 100pcs = RM35 200pcs = RM70 500pcs = RM170 1000pcs = RM250 Harga tak termasuk aksesori dan pihak kami hanya sediakan 😊 Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 SIZE SEBELUM 12.5 X 21.5 CM SIZE SELEPAS TAPAK DIBUKA 12.5 X 17.5 CM V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS) 70gsm Doily Berwarna RM0.09/pc Doily Putih RM0.06/pc Klip RM0.29/pc #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul #barangkahwinmurahmurah

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer 😍😍😍
HARGA PAPER BAG COKLAT :
100pcs. = RM30

Done tempahan customer 😍😍😍 HARGA PAPER BAG COKLAT : 100pcs. = RM30 200pcs. = RM60 500pcs. = RM145 1000pcs = RM210 *Harga aksesori asing dan pihak kami hanya sediakan 😊 Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 REBEN RM0.10/pc Tali guni RM0.15/pc Doily Berwarna RM0.09/pc Doily Putih RM0.06/pc Klip RM0.29/pc 80gsm SIZE SEBELUM 13 X 21 CM SIZE SELEPAS TAPAK DIBUKA 12 X 18 CM V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS) #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer 😊😊😊
HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM :
10

Done tempahan customer 😊😊😊 HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM : 100pcs. = RM28 200pcs = RM50 500pcs. = RM115 1000pcs = RM170 *harga tak termasuk aksesori 😊 Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 Reben RM0.10/pc Tali guni RM0.15/pc Doily Berwarna RM0.09/pc Doily Putih RM0.06/pc Klip RM0.20/pc 70GSM SIZE SEBELUM 13 X 21 CM SIZE SELEPAS TAPAK DIBUKA 13 X 18 CM V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS) #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul #barangkahwinmurahmurah

Share 1 0
tukang_chetak_dan_doorgift. Done tempahan customer 😊😊😊
Paper bag putih bertali..
100pcs RM79
20

Done tempahan customer 😊😊😊 Paper bag putih bertali.. 100pcs RM79 200pcs rm158 Ukuran asal SIZE 23 x 13 x 7 CM Ukuran selepas dibuka SIZE 21 x 12.5 CM x 7CM BERTAPAK 😊 70gsm Whatsapp 0135881980 Whatsapp 0135881980 #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang # #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag #birthdaymalaysia #aqiqah #paperbagmalaysia #cukurjambul #barangkahwinmurah #paperbagbertangkai #paperbagbertali

Share 2 0

🎁THANK YOU BOX + ISIAN🎁 RM1.40❗RM1.40❗RM1.40❗ . Kotak dapat, ribbon dapat, isian dapat. Ffree sticker untuk 500pcs order ke atas . Nak booking untuk majlis tahun depan pun boleh, asalkan booking sekarang sebelum slot penuh!! 😉😉 . Kami ada lebih dari 10koleksi design!! . 🎀 Filling snack boleh dipilih : * Maruku * Kekacang * 5pcs cookies * Popcorn caramel * Kuih bangkit * 4pcs mini bahulu * Mashmallow . Jomm Wassap kak rinie untuk dapatkan pakej yg menarik dan lagi banyak design box yang ada❗❗ #DoorgiftBajet #DoorgiftMurah #DoorgiftKelantan #DoorgifMalaysia #DoorgiftTrending #WeddingDoorgift #DoorgiftKahwin #DoorgiftTunang #DoorgiftAqiqah #DoorgiftEvent #KotakDoorgift #WeddingFavors #ThankYouBox #GoodiesBox #WeddingGoodies #CookiesDoorgift #EventPlanner #DoorgiftEvent #BazarPaknil

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 1 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 1 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 2 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 0 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 1 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 5 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 0 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 2 0
cekelatnsekut. 🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫
Wedding of Ekin & Iman
Tema : Silver+Gre

🍫CHOCOLATE FOUNTAIN 200PAX🍫 Wedding of Ekin & Iman Tema : Silver+Grey Bukit Kapar, Klang . Terima Kasih pengantin sudi tempah dr saya 😍😍 . Tempahan tahun 2020 sudah dibuka, cepat wasap kami tuk booked tarikh 😊😊 . Teringin nk bercoklat fountain tuk majlis anda, boleh whatsapp tuk respon terpantas 😉😉 017.353.9365 017.353.9365 017.353.9365 Just click link kt bio 🥰🥰 . #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #goodies #goodiesmurah #goodiesbajet #candyboothmurah #candybuffetmurah #candyboothkl #candyboothselangor #candyboothmalaysia #candyboothbajet #candybuffetmurahmalaysia #candybuffetbajet #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Share 2 0