(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yonson.chocolate. Selamat berakhir pekan guys. Kalian sedang liburan atau masih sedang b

Selamat berakhir pekan guys. Kalian sedang liburan atau masih sedang bekerja? Semangat ya, yang sedang bekerja. Jangan lupa minum cokelat yonson biar fokus kerjanya. cepet kelar deeeh deadlinenya. . . . Kita bakalan sering ngadain giveaway nih jadi pastiin kalian follow akun ini @yonson.chocolate buat update infonya. . . Pembelian: DM / Whatsapp : 085876859079 . . . ------ #coklat #coklatbubuk #bubukcokelat #coklatmurah #chocolate #doorgift #coklatunik #coklatenak #coklatkarakter #coklatbox #coklatlebaran #kuliner #halal #kadounik #coklathadiah #coklatpraline #cokelat #tart #coklatvalentine #chocojar #chocolatelover #cokelatbubuk #minuman

Share 1 0
poppers_my. Dah ada kudap2/jajan kat rumah belum ? Banyak aktiviti boleh buat kat

Dah ada kudap2/jajan kat rumah belum ? Banyak aktiviti boleh buat kat rumah dengan anak2/kawan.. Stock minggu nie dah nak habis nie...Hari nie pun ada buat COD Ampang area..nak selit order PM sebelum pukul 3.00 petang nie ya.. Bekas Kecil - RM 12.00 Bekas Besar - RM 20.00 Jom Poppers ! Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846 #poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Share 1 0

PROMOSI HUJUNG TAHUN DENGAN HANYA RM0.77pcs?murah x?berbaloi x dgn kualiti n cara packaging yg nmpk lebih exclusive kn?so apa tggu lagi?booking order skrng dgn hrga promo rm0.77pcs!!! terbuka utk 30 terawal shj! Free design custom Free brown tag Free packing Freegift (tnc) Free delivery (tnc) Ws for discount and good dealing +6017 356 3234 or click our link whatsapp P/s: don't copy and paste my photos product to other supplies..tq n lets order #fridgemagnet #cenderahatiaqiqah #fridgemagnetmurah #fridgemagnetkahwin #fridgemagnetcute #malaysiaairlines #fridgemagnetcantik #fridgemagnetaqiqah #fridgemagnetkahwin #fridgemagnetmurah #fridgemagnetmurahmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgift #doorgiftaqiqahmurah #doorgift #cenderahatifridgemagnet #doorgiftmagnet #doorgiftfridgemagnet #giftkawin #karikaturmurah #fridgemagnet70sen #graduasi #sekolah #magnetkenduritahlil #fridgemagnetreunion #indianwedding #birthdayfridgemagnets #aqiqahgift #magnet70sen #cenderahatimurah #aqiqah #cenderahatikahwin #cenderahatimurah

Share 0 0
farfragrance.co. ‼️TERBARU ‼️
.
🥭Tropic Splash 🍊
Bau fresh mango citrus
Korang yang s

‼️TERBARU ‼️ . 🥭Tropic Splash 🍊 Bau fresh mango citrus Korang yang sukakan bau sweet mango dan fresh boleh try Tropic Splash ni! Bau manis mango yang fresh sangat wangi dan menyegarkan . Sangat sesuai untuk korang yang cepat berpeluh 🌬 . . 💯 Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . ‼️SPECIAL OFFER‼️ . ROUND BOTTLE BODY MIST 1 BOTTLE RM 34 3 BOTTLE RM 97 . . HARGA TAK TERMASUK POSTAGE . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . . #victoriasecretmurahmalaysia #borongvictoriasecretbodymist #victoriasecret #perfumemurah #bodymistvictoriasecret #bodymistoriginalmurah #bodymist #victoriasecretbodyspray #perfume #perfumeaddict #perfumeoriginal #vsmalaysia #victoriasecretmurah #doorgift #hadiahhariibu #kasutmurah #perfumemurah #blousegojes #minyakwangimurah #bagmurah #vsmurah #pinkladybodyperfectionoriginal #borongvictoriasecret #dropshipvictoriasecret #dropshipvs #victoriasecretpromo #victoriasecretborong #hantaranperempuan #hantaranperkahwinan #handbagmurah #instaboomakademi

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kembhoja. New labels coming soon!! Also, we will be @miri.artisan.market on the

New labels coming soon!! Also, we will be @miri.artisan.market on the 14th December!! Mark your calenders 🤗🤗 orders before their out of stock! How to order? ▫️✉️ Drop us a DM ▫️📲 Whatsapp at +60 17 6050 166 ▫️order through website (link at bio) Postage will be made every Thursday & Friday #kembhoja #kembhojacandles #lilin #lilinwangi #sayajual #sayajuallilin #sayajuallilinwangi #candle #scentedcandles #candles #scentedcandlemalaysia #scentedcandle #lilinmalaysia #candlemalaysia #candlesmalaysia #wedding #kahwin #doorgifts #doorgiftideasmalaysia #doorgift #doorgiftideas #weddingmalaysia #waxsachet #waxsachetmalaysia #customizedcandles #palmwaxcandlemalaysia #homemade

Share 3 0

Salam / Morning poppers ! Bermula la al kisah budak budak dah cuti sekolah..sila pantau pegerakan anak2 di musim cuti ni ya.. Nak Poppers untuk snack/jajan kat rumah? Anak2 boleh chill kat rumah layan movie / ajak kawan dtg rumah.. Stock minggu nie tinggal sikit je lagi nie... Jom Poppers ! Untuk Tempahan sila hubungi :- www.wasap.my/+60172929846 #poppers #poppersmy #popcorn #popcorncaramel #snackfood #popcornmurah #bertihjagung #popcornmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #popcornlicious #muslimproduct #buymuslimfirst #jajan #kudapkudap #popcornviral #snackmalaysia #usahawanpopcorn #popcornsedap #kamijualpopcorn #hargawarungrasapanggung #caramelsedap #moviesnacks #kunyahkunyah #confirmsedap #barangpadu #barangpanas #kasijadi #agentpoppers #jompoppers

Share 0 0
doorgiftpopcorn. Musim cuti sekolah hampir tiba,majlis pon makin dekat.
🤗Jom maniskan

Musim cuti sekolah hampir tiba,majlis pon makin dekat. 🤗Jom maniskan majlis dgn kami. -SERVIS KAMI- 👉Doorgift popcorn | Moist choc cake |Cotton candy. 👉Popcorn Booth. 👉Cotton Candy Booth. 👉Air Balang Katering. 👉Mini Katering. BERMINAT BOLEH WS 0192499703. Utk memudahkan. IG : Boleh klik di bio. Fb : https://pemanismajis.wasap.my/ #popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #airbalangkatering #cottoncandymalaysia #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday #kualalumpur #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive #popcornmalaysia #cheras #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #dadih #popcornmurah #airbalang

Share 0 0
hardcover_buku_yasin. [ YASIN HARDCOVER PRINTING FULL COLOR ] 
Sesuai untuk dijadikan doorgi

[ YASIN HARDCOVER PRINTING FULL COLOR ] Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin. kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda. Untuk tempahan anda boleh whatsapp team sales kami di ‪0133377005 ya, Or click sini terus untuk tempahan, www.wasap.my/60133377005 www.wasap.my/60133377005 Or Walk in ke showroom kami terus jika anda KL aera. WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd Jika anda di luar kl, kami boleh kurier terus ya, jgn risau. (RUSH ORDER diterima ✅ ya, sbb kami print terus dikilang kami sendiri 😉) #customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin #yasinhardcover #hardcover #yasinkulitkeras

Share 0 0
doorgifts_aq. Tq puan rozana
50 meringue kisses lolipop
100 brownies small

Tq memil

Tq puan rozana 50 meringue kisses lolipop 100 brownies small Tq memilih team kami untuk uruskan doorgifts majlis kalian... Berminat? Nak booking? Cecepat whatsapp kami http://www.wasap.my/601112267958 Untuk mengetahui lebih lanjut Jom wasap terus. Klik je sini http://www.wasap.my/601112267958 http://www.wasap.my/601112267958 #doorgiftkahwin #doorgiftipoh #doorgiftkahwin #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #doorgiftideas #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbudget t #yasin #chocolatechipcookie #kekcoklatmoist #kahwin #popcornlive e #doorgiftscoklat #Doorgifts chocolate #popcornbucket #kahwin #kekmarble #brownies #doorgiftkekmarble #meringuecookies s #doorgiftsmeringue #popcornbundlemurah #akikah #kahwin #weddingmalaysia #kekcoklatmoistmurah #doorgiftklang #cookies #doorgiftipoh #doorgift #birthday

Share 0 0
angah_doorgift. [PAPERBAG CUSTOM PRINT]

Paperbag custom sesuai untuk popcorn, botol m

[PAPERBAG CUSTOM PRINT] Paperbag custom sesuai untuk popcorn, botol mineral, snak, muffin, towel, yasin dan sebagainya. Anda juga boleh cetak nama dan nama majlis untuk menjadi ingatan buat para tetamu. Kami mempunyai lebih 300 koleksi design serta harga pengenalan serendah RM 1.40 sahaja. Anda akan dapat seperti dalam gambar di atas ya ☺ NAK TAHU LEBIH LANJUT? Jom klik link di Bio kami ➡  www.wasap.my/60133377005 Atau Komen di ruang ‘comment’ kami dan admin akan dm korang 😊 #customyasin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #paperbag #paperbagcustom #paperbagprinting #paperbagbridesmaid #paperbagmalaysia #paperbagdoorgift #paperbagsouvenir #paperbagkahwin #paperbagbirthday #paperbags #paperbagwedding

Share 0 0

Hey crunchy. 🤤 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Terima kasih Encik Izad. Sapa yg berdekatan dengan KL Sentral boleh la serbu booth yg ada😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Popcorn Borong serendah dari RM13/KG HALAL, SEDAP, MURAH DAN RANGUP. http://www.wasap.my/60182306964/popcornborong #popcorn #popcornbucket #popcorndoorgift #popcornmurah #popcorndoorgiftmurah #popcornborong #popcornlive #popcorncolour #popcornbutterfly #popcornmushroom #popcornclassic #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #colour #wedding #weddinglist #foodporn #foodstagram #foodphotography

Share 1 0
angah_doorgift. [PAPERBAG CUSTOM PRINT]

Paperbag custom sesuai untuk popcorn, botol m

[PAPERBAG CUSTOM PRINT] Paperbag custom sesuai untuk popcorn, botol mineral, snak, muffin, towel, yasin dan sebagainya. Anda juga boleh cetak nama dan nama majlis untuk menjadi ingatan buat para tetamu. Kami mempunyai lebih 300 koleksi design serta harga pengenalan serendah RM 1.40 sahaja. Anda akan dapat seperti dalam gambar di atas ya ☺ NAK TAHU LEBIH LANJUT? Jom klik link di Bio kami ➡  www.wasap.my/60133377005 Atau Komen di ruang ‘comment’ kami dan admin akan dm korang 😊 #customyasin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #paperbag #paperbagcustom #paperbagprinting #paperbagbridesmaid #paperbagmalaysia #paperbagdoorgift #paperbagsouvenir #paperbagkahwin #paperbagbirthday #paperbags #paperbagwedding

Share 0 0
angah_doorgift. [PAPERBAG CUSTOM PRINT]

Paperbag custom sesuai untuk popcorn, botol m

[PAPERBAG CUSTOM PRINT] Paperbag custom sesuai untuk popcorn, botol mineral, snak, muffin, towel, yasin dan sebagainya. Anda juga boleh cetak nama dan nama majlis untuk menjadi ingatan buat para tetamu. Kami mempunyai lebih 300 koleksi design serta harga pengenalan serendah RM 1.40 sahaja. Anda akan dapat seperti dalam gambar di atas ya ☺ NAK TAHU LEBIH LANJUT? Jom klik link di Bio kami ➡  www.wasap.my/60133377005 Atau Komen di ruang ‘comment’ kami dan admin akan dm korang 😊 #customyasin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #paperbag #paperbagcustom #paperbagprinting #paperbagbridesmaid #paperbagmalaysia #paperbagdoorgift #paperbagsouvenir #paperbagkahwin #paperbagbirthday #paperbags #paperbagwedding

Share 0 0
doorgiftmoora. Feedback dari tuan doorgift. Tqsm akak sudi tempah dengan Syaa, akak a

Feedback dari tuan doorgift. Tqsm akak sudi tempah dengan Syaa, akak ambil semua set vip utk tetamu yg hadir nanti, murah rezeki akak 😘 semoga semuanya berjalan lancar Syaa doakan. . Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau whatsapp Syaa di 0186235083 ya. See you soon ! . #doorgiftmalaysia #doorgift #doogiftinjar #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftmenarik #doorgiftmajlis #sayajualdoorgift #doorgifttowel #doorgiftziplock #ziplock #doorgiftbotol #doorgiftsaputangan #kerjakawin #kacangmurah #botolmurah #jarmurah #borongbotol #borongjar #borongkacang #buahtanganmajlis

Share 0 0

Pemanis mulut untuk tetamu. 😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Terima kasih Cik Aqma dari Kepong. Moga majlis kalian berjalan dengan lancar dan sempurna. 😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Popcorn Borong serendah dari RM13/KG HALAL, SEDAP, MURAH DAN RANGUP. http://www.wasap.my/60182306964/popcornborong #popcorn #popcornbucket #popcorndoorgift #popcornmurah #popcorndoorgiftmurah #popcornborong #popcornlive #popcorncolour #popcornbutterfly #popcornmushroom #popcornclassic #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #colour #wedding #weddinglist #foodporn #foodstagram #foodphotography

Share 2 0
ellepretzel. ⚡️⚡️HARGA⁣⁣ UNTUK HOT BOX MINIPRETZEL & STICK ‼️⁣
⁣
😍RM 22 jeee‼️⁣
😍

⚡️⚡️HARGA⁣⁣ UNTUK HOT BOX MINIPRETZEL & STICK ‼️⁣ ⁣ 😍RM 22 jeee‼️⁣ 😍RM 22 jeee‼️⁣ ⁣ Meh Laaa DM or watsapp me at 0173408652 to order📲📲⁣⁣⁣ ⁣ 🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵⁣ ⁣ ⁣⁣⁣ #minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #pretzelmurah #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #hantaran2019 #pretzelstick #pretzelstickmurah #doorgiftcute #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #doorgift2019 #doorgiftmurah #kuihrayaviral

Share 8 0

Design pengantin untuk gabungan putih & hijau. Cantik sangat kan awak😘. ● Lokasi : TEPI BALAI POLIS BUNUT SUSU . Untuk tempahan sila: •Call 0199599338 •www.wasap.my/60139354132 #doorgift #doorgiftviral #bahuludoorgift #doorgiftbahulu #kahwin #kenduri #siso #nikoh #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #catering #goodies #goodiesbag #doorgiftkelantan #doorgiftkotabharu #photo #stikerkahwin

Share 1 0
boonga_craft. Orkid Basikal Exclusive‼️ Tinggi 70cm‼️
Pastinya Unik dan menarik👍🏻�

Orkid Basikal Exclusive‼️ Tinggi 70cm‼️ Pastinya Unik dan menarik👍🏻👍🏻 JOM DAPATKAN DENGAN SEGERA DI BOONGA CRAFT👍🏻 HARGA MAMPU MILIK DAN EKONOMI PASTI JIMAT‼️ Berminat❓ Sebarang pertanyaan sila klik link dibawah👇 www.wasap.my/60189004744 www.wasap.my/60189004744 : #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurahmalaysia #dulanghantaran #bungatelur #bungatelurmurah #bungakertasmalaysia #bungapengantinmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgift #doorgiftaqiqah #doorgiftbajet #bunganikahan #bunga #bungamawar #bungapalsu #bungaplastik #decomalaysia #deco #boongacraft

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Packaging baru untuk cust pickup.Cantik kan😘.Tempahan untuk Raya Cina ni masih di buka.Cukup limite kite tutup ye😊. ● Lokasi : TEPI BALAI POLIS BUNUT SUSU . Untuk tempahan sila: •Call 0199599338 •www.wasap.my/60139354132 #doorgift #doorgiftviral #bahuludoorgift #doorgiftbahulu #kahwin #kenduri #siso #nikoh #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #catering #goodies #goodiesbag #doorgiftkelantan #doorgiftkotabharu #photo #stikerkahwin

Share 1 0

MAJLIS 2020 DOORGIFT DAH ADA?🙋‍♂ ANDA NAK JIMAT? ANDA BOOK SEKARANG. tidak kira dengan mana mana seller pun. LAST CALL PROMO!🙋‍♂🙋‍♂🙋‍♂ Tinggal 7 hari sahaja! _ Beli 300 pun RM1.80 jugak ke? Bukan Rm2.50??? 🤣 _ BUKAN! 🙆‍♀ PROMO LAST CALL NI.. TAK PERLU BELI 1500++ untuk dapatkan RM1.80! BELI 100 pun RM1.80! 🤗 - Murah Gilerrrr!😍😍😍 _ Anda akan dapat Jimat sgt banyak. _ Jangan tunggu tunggu... Boleh beli dengan Harga Rm1.80 kenapa nak beli dengan Harga RM2.50💁‍♀ _ BOOKING ONLY BY WHATSAPP 📱 +60169969974 +60169969974 +60169969974 . #doorgift #doorgiftkahwin #Doorgiftcookies #doorgiftrm1 #doorgiftbudget #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftVip #doorgiftmalaysia #doorgiftKL #doorgifttunang #doorgiftbotolkaca #BERKATSG #doorgiftselangor #doorgiftyassin #Doorgiftshahalam #doorgiftmurahmalaysia #pillowbox #ziplockmurah #ziplock #ziplockmalaysia #pillowboxmurah #kotakdoorgift #kotakdoorgiftmurahmalaysia

Share 2 0

MAJLIS 2020 DOORGIFT DAH ADA?🙋‍♂ ANDA NAK JIMAT? ANDA BOOK SEKARANG. tidak kira dengan mana mana seller pun. LAST CALL PROMO!🙋‍♂🙋‍♂🙋‍♂ Tinggal 7 hari sahaja! _ Beli 300 pun RM1.80 jugak ke? Bukan Rm2.50??? 🤣 _ BUKAN! 🙆‍♀ PROMO LAST CALL NI.. TAK PERLU BELI 1500++ untuk dapatkan RM1.80! BELI 100 pun RM1.80! 🤗 - Murah Gilerrrr!😍😍😍 _ Anda akan dapat Jimat sgt banyak. _ Jangan tunggu tunggu... Boleh beli dengan Harga Rm1.80 kenapa nak beli dengan Harga RM2.50💁‍♀ _ BOOKING ONLY BY WHATSAPP 📱 +60169969974 +60169969974 +60169969974 . #doorgift #doorgiftkahwin #Doorgiftcookies #doorgiftrm1 #doorgiftbudget #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftVip #doorgiftmalaysia #doorgiftKL #doorgifttunang #doorgiftbotolkaca #BERKATSG #doorgiftselangor #doorgiftyassin #Doorgiftshahalam #doorgiftmurahmalaysia #pillowbox #ziplockmurah #ziplock #ziplockmalaysia #pillowboxmurah #kotakdoorgift #kotakdoorgiftmurahmalaysia6

Share 0 0
kuntum.concept. Majlis Aqiqah dan Kesyukuran...
16.11.2019
Durian Tunggal  Melaka
.
.

Majlis Aqiqah dan Kesyukuran... 16.11.2019 Durian Tunggal Melaka . . Terima kasih En.Afdhal kerana sudi berurusan dengan kami😊 . . 0196828157....dm/ws untuk pertanyaan.. . . #buaianberendoimelaka #pelaminaqiqahmelaka #buaidouble #pakejtwin #aqiqahtampin #tampin #buaikayu #naikbuai #mooncradle #naikbuai #pelaminberendoimelaka #pelaminberendoimuar #kambinggolekmelaka #weddingplannermelaka #aqiqah #doorgift #pelamincukurjambul #buaianberendoi

Share 8 0
lubok.gift. TASBIH DIGITAL BIASA 2.
.
✔Ada 2 butang:Butang besar untuk mengira dan

TASBIH DIGITAL BIASA 2. . ✔Ada 2 butang:Butang besar untuk mengira dan butang kecil untuk reset. ✔Paparan LCD/skrin digital. ✔LCD display akan terpadam(auto off) apabila tidak digunakan. ✔Kiraan dari 0-9999. ✔Simpanan memory.Nombor terakhir akan dipamerkan apabila butang ditekan. ✔Bateri boleh ditukar dikedai jam. ✔Penggunaan yang senyap. . #handmadewithlove #tasbihdigitalcantik #tasbihdigital #tasbihdigitalmurah #tasbihdigitalexclusive #doorgift #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftmalaysia #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbirthday #doorgiftbudget #doorgiftwedding #doorgiftexclusive #doorgiftvip #doorgiftkedah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgifttasbihdigital #doorgiftviral #viraldoorgift

Share 1 0
__made_by_erica__. Panda 🐼 theme lollipop 🍭 ! .
.
We are using isomalt sugar for our lo

Panda 🐼 theme lollipop 🍭 ! . . We are using isomalt sugar for our lollipop 🍭. Isomalt is a sugar substitute, a type of sugar alcohol used primarily for its sugar-like physical properties. It has little to no impact on blood sugar levels, and does not stimulate the release of insulin. It also does not promote tooth decay, i.e. is tooth-friendly. . Customised lollipop for your wedding, birthday or any events! #edibleart #lollipop #customisegifts #customisedlollipop #kotakinabalu #handmade #handmadelollipop #棒棒糖 #doorgift #openinggift #pandatheme #birthdaylollipop #happybirthday #birthdayparty #weddinglollipop

Share 2 0
tempahanbukudoa. [ BUKU SOLAT SUNAT DOORGIFT ]

Buku solat sunat kami lengkap dengan so

[ BUKU SOLAT SUNAT DOORGIFT ] Buku solat sunat kami lengkap dengan solat sunat dhuha, solat sunat tarawih, solat sunat hajat, solat sunat taubat dan solat-solat sunat yang lain. Yang penting anda boleh pilih design, wording dan nama majlis terus di cover buku solat sunat anda. Kami mempunyai lebih 300 design yang anda pasti rambang mata untuk membuat pilihan. UNTUK TEMPAHAN: 1. Jom klik link di Bio kami www.wasap.my/60133377005 Atau 2. Jika anda di kawasan KL, Walk In terus ke Showroom kami WAZE: Angah doorgift and Printing Sdn Bhd ** Boleh kurier jika anda di luar KL ** Kami menerima RUSH ORDER, kerana kami print terus di kilang kami sendiri 😉) #bukusolatsunatcustom #solatsunatcustom #solatsunat #customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #berkat #tahlil #aqiqah #doorgift #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift

Share 0 0
tempahanbukudoa. [ BUKU SOLAT SUNAT DOORGIFT ]

Buku solat sunat kami lengkap dengan so

[ BUKU SOLAT SUNAT DOORGIFT ] Buku solat sunat kami lengkap dengan solat sunat dhuha, solat sunat tarawih, solat sunat hajat, solat sunat taubat dan solat-solat sunat yang lain. Yang penting anda boleh pilih design, wording dan nama majlis terus di cover buku solat sunat anda. Kami mempunyai lebih 300 design yang anda pasti rambang mata untuk membuat pilihan. UNTUK TEMPAHAN: 1. Jom klik link di Bio kami www.wasap.my/60133377005 Atau 2. Jika anda di kawasan KL, Walk In terus ke Showroom kami WAZE: Angah doorgift and Printing Sdn Bhd ** Boleh kurier jika anda di luar KL ** Kami menerima RUSH ORDER, kerana kami print terus di kilang kami sendiri 😉) #bukusolatsunatcustom #solatsunatcustom #solatsunat #customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #berkat #tahlil #aqiqah #doorgift #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift

Share 0 0