(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
oleolekesidangmelaka. The Wow Congo Bar ni memang hot kat Kesidang Cakes. Almost everyday ba

The Wow Congo Bar ni memang hot kat Kesidang Cakes. Almost everyday bake dan selalunya tak sempat sampai kat kiosk! Jumlah box very limited yang ada kat kiosk so sesiapa taknak ketinggalan, for you not to miss dinasihatkan whatsapp dulu, book di http://www.wasap.my/+60197787227/congobarwowkesidangRM15 #congobarsedapsgt2 #congobarssedap #congobarmelaka

Share 15 0
echa_secret_licious. Teliur punya hal
Sampai kat kedai makan kita bawa brownies sedap nie.

Teliur punya hal Sampai kat kedai makan kita bawa brownies sedap nie. Nak brownies cari kak @echa_secret_licious taw.. Sedap naw2 #bakerMELAKA #browniesMelaka #browniessedap #congobarMelaka #cheesetartMelaka

Share 9 0
siblingshomebaker. Brownies Nutella
Brownies Badam Nutella
Mini Badam Nutella
Mini DipDip

Brownies Nutella Brownies Badam Nutella Mini Badam Nutella Mini DipDip Cadbury Congbar Badam Chip Nutella #brownieskualakangsar #browniessungaisiput #browniesmelaka #brownies #congobar #congobarkualakangsar #congobarsungaisiput #congobarmelaka

Share 8 0
echa_secret_licious. Malam tadi kita kerjakan brownies
Dan pagi nie kita kerjakan cheesetar

Malam tadi kita kerjakan brownies Dan pagi nie kita kerjakan cheesetart pula.. Alhamdullilah rezeki yang datang Nak cuba brownies sedap echa.. Whatsapp taw 0193132615 #bakerMELAKA #kekikutbajetanda #congobarMelaka #cheesetartMelaka #browniesMelaka #browniesmurahtapisedap

Share 6 0
knocktummy. ๐ŸŒธCongo Bar๐ŸŒธ
.
New menu ๐Ÿ˜ . Chocolate beryls and almond slices on to

๐ŸŒธCongo Bar๐ŸŒธ . New menu ๐Ÿ˜ . Chocolate beryls and almond slices on top. . (Small) Size 6' : RM20 (Medium) Size 7' : RM26 (Large) Size 8' : RM35 . Siapa nak whatsap okay :) . #congobar #congobarmelaka #congorbarmasjidtanah #congobarsungaiudang #congobarkualasungaibaru

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
echa_secret_licious. Cerita paghi tadi.. Rezeki 2 biji brownies nutella
.
.

Terima kasih y

Cerita paghi tadi.. Rezeki 2 biji brownies nutella . . Terima kasih yang sudi order dengan echa ๐Ÿ˜Š . . #echasecretlicious #brownieskedutkedut #bakerMELAKA #congobarMelaka

Share 3 0

Selamat pagi uolls. ๐Ÿ’• Pepagi hantor brownies dulu, pastu boleh jalanยฒ cari makan..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ P delivery waktu cuti best sebab ada En driver.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ke alor gajah, masjid tanah & jasin pun kite hantor ye..๐Ÿ˜‰ #browniesmelaka #browniesedap #browniesbajet #brownies #brownieshantaran #browniessungaisiput #brownieskualakangsar #brownieskahwin #browniestower #kekcoklat #instafood #surprisedeliverysungaisiput #dessert #surprisedeliverymelaka #siblingshomebaker #deliverykualakangsar #melakatengah #congobarmelaka #congobarkualakangsar #kekmelaka #kekkualakangsar #keksungaisiput #terapiinstagram

Share 17 0
siblingshomebaker. Menikmati congo bar bersama teh O panas. Ohoiii...dia punye ngam meman

Menikmati congo bar bersama teh O panas. Ohoiii...dia punye ngam memang ohsem sungguh.. Bile ngap, terasa chocolate chip, badam & dark chocolate tabur atas tu.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Ni saiz 10x10' tau, tak sampai sehari dah boleh licin okey. Sebab sedap sangat, dok makan berulang-ulang.โค๐Ÿ˜‹ #browniesmelaka #browniesedap #browniesbajet #brownies #brownieshantaran #browniessungaisiput #brownieskualakangsar #brownieskahwin #browniestower #browniescadbury #surprisedeliverysungaisiput #surprisedeliverymelaka #siblingshomebaker #happyanniversary #deliverykualakangsar #melakatengah #congobarmelaka #congobarkualakangsar #kekmelaka #kekkualakangsar #keksungaisiput #kualakangsar

Share 11 1