(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
siblingshomebaker. Brownies Nutella
Brownies Badam Nutella
Mini Badam Nutella
Mini DipDip

Brownies Nutella Brownies Badam Nutella Mini Badam Nutella Mini DipDip Cadbury Congbar Badam Chip Nutella #brownieskualakangsar #browniessungaisiput #browniesmelaka #brownies #congobar #congobarkualakangsar #congobarsungaisiput #congobarmelaka

Share 8 0
siblingshomebaker. Congobar @ Blondis with Choc Chip + Beryls Coin + Badam ...๐Ÿ˜‹ #congoba

Congobar @ Blondis with Choc Chip + Beryls Coin + Badam ...๐Ÿ˜‹ #congobars #congobarcoklat #congobarkualakangsar #congobarsungaisiput #blondies

Share 20 7

Selamat pagi uolls. ๐Ÿ’• Pepagi hantor brownies dulu, pastu boleh jalanยฒ cari makan..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ P delivery waktu cuti best sebab ada En driver.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ke alor gajah, masjid tanah & jasin pun kite hantor ye..๐Ÿ˜‰ #browniesmelaka #browniesedap #browniesbajet #brownies #brownieshantaran #browniessungaisiput #brownieskualakangsar #brownieskahwin #browniestower #kekcoklat #instafood #surprisedeliverysungaisiput #dessert #surprisedeliverymelaka #siblingshomebaker #deliverykualakangsar #melakatengah #congobarmelaka #congobarkualakangsar #kekmelaka #kekkualakangsar #keksungaisiput #terapiinstagram

Share 17 0
siblingshomebaker. Menikmati congo bar bersama teh O panas. Ohoiii...dia punye ngam meman

Menikmati congo bar bersama teh O panas. Ohoiii...dia punye ngam memang ohsem sungguh.. Bile ngap, terasa chocolate chip, badam & dark chocolate tabur atas tu.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Ni saiz 10x10' tau, tak sampai sehari dah boleh licin okey. Sebab sedap sangat, dok makan berulang-ulang.โค๐Ÿ˜‹ #browniesmelaka #browniesedap #browniesbajet #brownies #brownieshantaran #browniessungaisiput #brownieskualakangsar #brownieskahwin #browniestower #browniescadbury #surprisedeliverysungaisiput #surprisedeliverymelaka #siblingshomebaker #happyanniversary #deliverykualakangsar #melakatengah #congobarmelaka #congobarkualakangsar #kekmelaka #kekkualakangsar #keksungaisiput #kualakangsar

Share 11 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
siblingshomebaker. Nikmati setiap gigitan congo bar dengan chocolate chip dan badam. Dita

Nikmati setiap gigitan congo bar dengan chocolate chip dan badam. Ditambah pula strawberry & Nutella.. Ya ampun....syoknye lah sampai tak sedor dah makan 4 - 5 ketul.. Tak rasa muak,malah rasa nak lagi dan lagi..,๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #browniesmelaka #browniesedap #browniesbajet #brownies #brownieshantaran #browniessungaisiput #brownieskualakangsar #brownieskahwin #browniestower #browniescadbury #surprisedeliverysungaisiput #surprisedeliverymelaka #siblingshomebaker #happyanniversary #deliverykualakangsar #melakatengah #congobarmelaka #congobarkualakangsar #kekmelaka #kekkualakangsar #keksungaisiput

Share 11 0
siblingshomebaker. Congo bar ni pun ada pemninat nya tersendiri..sedap bile ngap skali ch

Congo bar ni pun ada pemninat nya tersendiri..sedap bile ngap skali chocolate chip dan badam...๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Buat untuk anakยฒ yang 10' , tak sampai 2 hari boleh habis..punya la deme suka, dok ulangยฒ makan. Nak try congo bar dari kami??? Jom la order lekaih..๐Ÿ˜‰ #browniesmelaka #browniesedap #browniesbajet #brownies #brownieshantaran #browniessungaisiput #brownieskualakangsar #brownieskahwin #browniestower #browniescadbury #surprisedeliverysungaisiput #surprisedeliverymelaka #siblingshomebaker #happyanniversary #deliverykualakangsar #melakatengah #congobarmelaka #congobarkualakangsar #kekmelaka #kekkualakangsar #keksungaisiput

Share 15 0
siblingshomebaker. Conggo bar coklat disalut nutella + topping cheese + coklat bar ... x

Conggo bar coklat disalut nutella + topping cheese + coklat bar ... x sempat nk ambik full pic cake...anak2 x sabar nak ngapp ๐Ÿ˜…... selebihnya kita bawa jamuan office .... #congobar #congobars #congobarcoklat #congobarcheese #congobarkualakangsar #congobarsungaisiput #browniesSungaiSiput #browniesKualaKangsar

Share 5 0

Buat peminat brownies dan congor bar, jangan lepaskan peluang nak beraya bersama ๐Ÿ˜† warga PENANG masih lagi boleh order utk pick up esok sebelum SOLAT JUMAAT ya! Orang KUALEEEEE, open order sampai hari raya. Laju-laju whatsapp sis okay 0123680534 ๐Ÿ˜˜ #browniessedap #browniespenang #brownieskualakangsar #congobarpenang #congobarkualakangsar #congobarsedap #penang #kualakangsar #usm #raya2017

Share 36 12