(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PECAN BUTTERSCOTCH Size 7" RM40 Size 10" RM65 Size 12" RM85 . Kek span yang gebu dan ringan, ditambah dengan topping krim istimewa yang dibuat khas, disiram pulak dengan sos butterscotch. Ditabur lagi kacang pecan caramel yang dipanggang rangup. Adoi, godaan sangat ni. . Mama siap kata sehari wajib beratus feedback positif mama terima lepas cust dah rasa sendiri betapa sedapnyahh kek pecan butterscotch. ๐Ÿ˜ . ๐Ÿš˜ Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover delivery seluruh Semenanjung Malaysia. . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain ๐Ÿ“ฒ 010.533.4199 atau terus je klik link di BIO @mamasabselangor.ain ๐Ÿ˜ .

Share 0 1
ummischeesecake. โค๏ธ CONGO BARโค๏ธ
:
Dark Coklat + Almond + Pure Butter
:
10inci RM60
:
Pa

โค๏ธ CONGO BARโค๏ธ : Dark Coklat + Almond + Pure Butter : 10inci RM60 : Pasti menggugat dietยฒ anda ๐Ÿคญ : Utk tempahan ,klik je link wasap di bio @ummischeesecake tanpa perlu save no. Ummi. Senang kan ๐Ÿ˜Š. Untuk harga kek sila ke @ummischeesecakemenu *Untuk Facebook follower Ummi, gunakan URL ni untuk wasap Ummi: http://ummischeesecake.wasap.my *Subcribe di Telegram Channel Ummi untuk dapatkan promosi dan resepi: https://t.me/ummischeesecake_channel 17:55hrs

Share 6 1

KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘‰ Hanya perlu grill sekejap sahaja ๐Ÿ‘‰ Dah boleh makan daging yg tersangatlah lembut dan juicy ๐Ÿ‘‰ Bayangkan daging yg terlerai sekali tarik je guna garfu, tak liat, tak kenyal ๐Ÿ‘‰ Memang tak boleh diungkap kesedapannya . ๐ŸDaging kambing yg diimport khas dari New Zealand ๐ŸHanya bahagian shoulder sahaja yg terpilih ๐ŸDiperap pula dengan SOS PERAP BERAPI MAMASAB ๐ŸBergabung dengan 19 rempah rahsia . Memang ummphhh lah. Konfem tak mengecewakan. . . Bagi yg tak makan kambing, jgn risau. Kita ada juga SOS PERAP serbaguna untuk kegunaan anda sekeluarga. . ๐Ÿ– Kambing Perap 500g RM35 ๐Ÿ– Kambing Perap 1kg RM55 ๐Ÿ”ฅ Sos Perap Serbaguna 700g RM25 . ๐Ÿš˜ Delivery ke Seluruh Semenanjung Malaysia . . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain ๐Ÿ“ฒ 010.533.4199 terusss atau boleh click link di BIO @mamasabselangor.ain ๐Ÿ˜ .

Share 2 1
nrhomebakery_by_nabihahrosli. Ade yg rindu kat jualan iolls x..seronok weyh cuti 2minggu..hahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Ade yg rindu kat jualan iolls x..seronok weyh cuti 2minggu..hahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..okay..saje TB order masa cuti haritu..cuti haritu mmg ade buat order tp diingatkan lg skali..ni order cust yg da booking awal2 sebelum biha decide cuti tau..hehe..TQ yg sudi order dgn biha 11hb haritu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. Nak order boleh whatsap biha๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Www.wasap.my/60183971633 #brownies #browniescantik #browniestower #browniestunang #brownieshantaran #brownieskedut #brownieskedutsedap #browniessedap #browniesmurah #brownieskedutmurah #browniesampang #creampuff #creampuffsedap #creampuffgebugebas #creampuffmurah #creampuffvanillacreamycustard #creampuffampang #creampuffchocolate #creampuffchocolatecreamy #congobar #congobarmurah #congobarampang #congobarsedap #pavlova #pavlovasedap #pavlovamurah #pavlovaampang #minipavlova #codampang #0183971633

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘‰ Hanya perlu grill sekejap sahaja ๐Ÿ‘‰ Dah boleh makan daging yg tersangatlah lembut dan juicy ๐Ÿ‘‰ Bayangkan daging yg terlerai sekali tarik je guna garfu, tak liat, tak kenyal ๐Ÿ‘‰ Memang tak boleh diungkap kesedapannya . ๐ŸDaging kambing yg diimport khas dari New Zealand ๐ŸHanya bahagian shoulder sahaja yg terpilih ๐ŸDiperap pula dengan SOS PERAP BERAPI MAMASAB ๐ŸBergabung dengan 19 rempah rahsia . Memang ummphhh lah. Konfem tak mengecewakan. . Bagi yg tak makan kambing, jgn risau. Kita ada juga SOS PERAP serbaguna untuk kegunaan anda sekeluarga. . ๐Ÿ– Kambing Perap 500g RM35 ๐Ÿ– Kambing Perap 1kg RM55 ๐Ÿ”ฅ Sos Perap Serbaguna 700g RM25 . ๐Ÿš˜ Delivery ke Seluruh Semenanjung Malaysia . . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain ๐Ÿ“ฒ 010.533.4199 terusss atau boleh click link di BIO @mamasabselangor.ain ๐Ÿ˜ .

Share 0 1
mamasab.bylina. Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. ๐Ÿ˜‚ . Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal kamus dewan. Tak muak plak tuh๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค . Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii๐Ÿฅฐ๐Ÿคช . Nak yang nuttela cheese tart standard atau yang tabur berrys pun ada๐Ÿฅณ . Roger je , kita terus delivery ke hati sayang-sayang.๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . Klik link ini utk direct wasap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://wa.me/60195989406 . . #Sabrinabakery #mamasabagen #mamasabwarrior #fooddelivery #pandangulamelaka #kekviral #sedap #sayasuka #mamasab #mamasabbakery #combomamasab #cake #brownies #congobar #sedap

Share 13 0

Hermosas #congobar

Share 0 0
thebakingr00m. BROWNIES MIX NUT๐ŸŒน๐Ÿฅฐ
.
Teringin makan brownies ?
.
Pergi kedai beli br

BROWNIES MIX NUT๐ŸŒน๐Ÿฅฐ . Teringin makan brownies ? . Pergi kedai beli brownies extra nut, makan2, mane nuts nye xjumpa pun...hanginnn ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘... . Kalau ade pon, secoet!!...Bertambahlahh hangin ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค . Oke, sape2 macam kat atas tu, jom cuba mamasab brownies mix nut. Brownies yang dihasilkan macam nak makan sendiri! . Tekstur brownies yang chewy dan memang ngam2 je..tak cair dan tak keras sangat...Bertambah rangup dengan adenye nuts dalam adunannye.. siap ada topping drizzle nutella penuh kat atas tu . Brownies mix nuts Mamasab Bakery ni bersaiz 7โ€ dan ada 3 jenis kacang taw... ๐ŸฅœAlmond Nut ๐ŸฅœCashew Nut Harganya hanyalah RM40 sahajaโ— . Amacam? Teringin? . Jom whatsapp kak mas anta smpai depan rumah teruss!๐Ÿ˜˜ . #brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang

Share 3 0

KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘‰ Hanya perlu grill sekejap sahaja ๐Ÿ‘‰ Dah boleh makan daging yg tersangatlah lembut dan juicy ๐Ÿ‘‰ Bayangkan daging yg terlerai sekali tarik je guna garfu, tak liat, tak kenyal ๐Ÿ‘‰ Memang tak boleh diungkap kesedapannya . ๐ŸDaging kambing yg diimport khas dari New Zealand ๐ŸHanya bahagian shoulder sahaja yg terpilih ๐ŸDiperap pula dengan SOS PERAP BERAPI MAMASAB ๐ŸBergabung dengan 19 rempah rahsia . Memang ummphhh lah. Konfem tak mengecewakan. . . Bagi yg tak makan kambing, jgn risau. Kita ada juga SOS PERAP serbaguna untuk kegunaan anda sekeluarga. . ๐Ÿ– Kambing Perap 500g RM35 ๐Ÿ– Kambing Perap 1kg RM55 ๐Ÿ”ฅ Sos Perap Serbaguna 700g RM25 . ๐Ÿš˜ Delivery ke Seluruh Semenanjung Malaysia . . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain ๐Ÿ“ฒ 010.533.4199 terusss atau boleh click link di BIO @mamasabselangor.ain ๐Ÿ˜ .

Share 0 1

Good Morning Sayang2 ๐ŸŒน . Sarapan apa tu? Bayangkan pagi2 makan nutella cheese tart yg baru keluar dari peti ais, sejuk2. Lepas tu, masuk pulak dalam mulut, melt gittew. Sedap yakmat ๐Ÿคญ . Nutella Cheese Tart FN (Full Nutella) Size 6" RM35 Size 7" RM50 Size 9" RM90 . Nutella cheese tart FN ni sebenarnya gabungan cream cheese yang diimport khas bagi memenuhi tart ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal penuh mampat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ auchhhhh sayang2 rasa dulu laaa, confirm tak pandang yang lain dah ๐Ÿคญ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampi depan pintu ๐Ÿ˜œ . Ada pertanyaan? Whatsapp Ain, 010.533.4199 atau klik je terus link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 3 1
sitisafri. Brownies mix toblerone.. Tq Aina!! Siapa nak bole wassap... Yg ni size

Brownies mix toblerone.. Tq Aina!! Siapa nak bole wassap... Yg ni size 6" ye.. . Untuk order bole whatsapp 0129789597 atau bole tekan link di bio insta www.wasap.my/60129789597./CTcookies . ๐Ÿก Pickup Time Weekdays from 8pm-11pm ๐Ÿš— Delivery ONLY on Weekend & P.Holiday โŒ๐Ÿš— NO DELIVERY on weekdays ๐Ÿ’ธ Caj Delivery from Rm5-Rm15 . #foodlove

Share 3 0
thecakeshop_com. ๐Ÿ”Š Promosi ๐Ÿ”ŠPromosi ๐Ÿ”Š Promosi  HANYA RM15.00 SAHAJA ๐Ÿฅง - BUTTERCAKE

๐Ÿ”Š Promosi ๐Ÿ”ŠPromosi ๐Ÿ”Š Promosi HANYA RM15.00 SAHAJA ๐Ÿฅง - BUTTERCAKE 7" ๐Ÿ˜‹ HANYA RM15.00 Sesuai untuk jamuan makan, hari jadi, dan lainยฒ Jangan lepaskan peluang ini! Whatsaap 0123527116 untuk tempahan http://www.wasap.my/60123527116/buttercake @datang ke kedai kami 51-G jalan bm2/3 Bandar bukit mahkota 43000 kajang selangor โœ… delivery BBM dan BSP RM 3 #love #brownies #congobar #pecanbutterscotch #nutella #nutellacheesetart #promosi #cakesedap #nutellacheesetart #lovenutella

Share 2 1
sitisafri. Brownies mix toblerone.. Tq Aina!! Siapa nak bole wassap... Yg ni size

Brownies mix toblerone.. Tq Aina!! Siapa nak bole wassap... Yg ni size 6" ye.. . Untuk order bole whatsapp 0129789597 atau bole tekan link di bio insta www.wasap.my/60129789597./CTcookies . ๐Ÿก Pickup Time Weekdays from 8pm-11pm ๐Ÿš— Delivery ONLY on Weekend & P.Holiday โŒ๐Ÿš— NO DELIVERY on weekdays ๐Ÿ’ธ Caj Delivery from Rm5-Rm15 . #foodlove

Share 7 0
lipsmackingbakery. DFCC Paling simple versi No Cheese sebab tak semua #lsblover sukakan c

DFCC Paling simple versi No Cheese sebab tak semua #lsblover sukakan cheese kan๐Ÿ˜‰ Team Mamasab kekalkan chocolate moist cake, drizzle Caramel & bunga-bunga chocolate Ganache dari coklat bermutu tinggi๐Ÿ˜โ € . Untuk #lsblover yang nak tambah topping, boleh add on Fresh Berries, KitKat & Maltesers. โ € Nak 1 tingkat boleh, nak 2tingkat pun boleh, apa ?? 3 tingkat pon boleh ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ’• . ๐ŸŽ‚DFCC NO CHEESE ๐Ÿ“Œ7"inch RM35 ๐Ÿ“Œ10"inch RM65 ๐Ÿ“Œ12"inch RM80 . SUKA KE SUKA SANGATT๐Ÿ˜ JOM ORDER! . ๐Ÿ“ฒUNTUK ORDER, BOLEH KLIK LINK WHATSAPP DIBIO PROFILE . . #dfcc #cakes #mamasab #doorgift #kekmurah #kekhalal #kekviral #kek #mamasabwarrior #jjcm #mahn #sabrinabakery #agentsabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #secretrecipe #cake #birthdaycake #cakelover #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #fudgybrownies #chocolatelover #congobar #brownielovers

Share 3 0

Aduh, mengggunung ganang nutella cheese tart #mamasabakeryni tau. Serius, memang puas hati lah yang order tu. Patutlah jadi topseller item ๐Ÿคญ . Nutella Cheese Tart FN is doneee ๐Ÿ˜ . Nutella Cheese Tart FN (Full Nutella) Size 6" RM35 Size 7" RM50 Size 9" RM90 . Nutella cheese tart FN ni sebenarnya gabungan cream cheese yang diimport khas bagi memenuhi tart ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal penuh mampat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ auchhhhh sayang2 rasa dulu laaa, confirm tak pandang yang lain dah ๐Ÿคญ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampi depan pintu ๐Ÿ˜œ . Ada pertanyaan? Whatsapp Ain, 010.533.4199 atau klik je terus link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 0 1

Red Velvet Full Nutella Size 7" RM50 Size 10" RM100 Size 12" RM135 . Red velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang. Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet Mamasab? Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal gila lepas tu ditambah lagi full nutella drizzle. Nutella mmg tebal gila okay. Original tau dari botol, takde campur-campur dah. Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah ๐Ÿ˜Š . Cantik warna merah yang terhasil, memang sexy. Bila potong, boleh nampak dah betapa moistnya kek ni. Dan terbukti bila dah masuk mulut. Perghhhh! Cream cheese pun mewah wehh. Rasa cheese dan kek baldu merah bakal meragut hati anda semua ๐Ÿ˜† . . ๐Ÿš˜ Delivery terus ke Seluruh Semenanjung Malaysia . Ada pertanyaan? Boleh je whatsapp Ain ๐Ÿ“ฒ 010.533.4199 atau boleh klik link di BIO @mamasabselangor.ain ๐Ÿ˜ .

Share 0 1
puffingmelly. Melted Congo Bar RM45 . Size 7\"

Memang best sangat Chocolate chips di

Melted Congo Bar RM45 . Size 7" Memang best sangat Chocolate chips dia. Melted. Chocolatey and buttery ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Špuas hati makan๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Semua pasal nak customer happy and puas hati๐Ÿ˜ŠCuba try. Sekali cuba In Shaa Allah nak lagi๐Ÿ˜Š #sayajualbrownies #cakebutter #kekpisangmoist #cakevictoriasedap #kekcheeseleleh #cheesebrownies #cakemalaysia #cakemurah #browniesedap #sayajualcake #sayajualcakeonline #bakingmalaysia #chocolatechipcookies #selfpickup #buttercookies #kelanajaya #bukitdamansara #tamantundrismail #openhouse2019 #kualalumpur #kekpandangulamelaka #damansaraperdana #fooddeliverymalaysia #cakedelivery #pavlovasedap #congobar #sgbuloh #denaialam #sgbuloh #desaparkcity

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mamasabbakerykualalumpur. Combo Abang Sado yang paling HEBAT sebab paling senang nak jaga dan ya

Combo Abang Sado yang paling HEBAT sebab paling senang nak jaga dan yang penting tak pernah mengecewakan uollsss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . โœ” Tak perlu simpan dalam peti ais โœ” Letak je kat luar (suhu bilik) โœ” Beli 1 dapat makan empat jenis kek โœ” Hanya di Mamasab Bakery sahaja . Apa yg korang dapat dalam set combo ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŒธ Brownies Legend ๐ŸŒธ Brownies Mixnut ๐ŸŒธ Nutella Gunung Berapi ๐ŸŒธ Congo Bar . Memang berbaloi uolsss ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . RM40 RM40 RM40 . Untuk order dan delivery ke tempat anda whatsapp kami sekarang (Tekan link whatsapp di bio) . #comboabangsadobysabrinabakery #comboabangsadobatupahat #comboabangsadomamasab #comboabangsado #comboabangsadosedappgiler #comboabangsadokualalumpur #brownies #congobar #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #browniesmixnuts #comboabangsadokl

Share 6 0

PANDAN GULA MELAKA WITH SWISS MERINGUE BUTTERCREAM & HAWAIAN COCONUT (PGM) . Size 7" RM40 Size 10" RM70 Size 12" RM90 . Nak tahu kenapa Pandan Gula Melaka ni sedap yakmat? . Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Cream Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap. . . Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur MamaSab dan ditaburkan dengan "Hawaiian" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka. Memang terbaiklah dari ladang mamasab ๐Ÿ˜‹ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampai depan pintu ๐Ÿคญ . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain, 010.533.4199 atau terus je klik link whatsapp di bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 1 2
zattybakeryhouse. Congo Bar ๐Ÿ˜˜

Berminat? Jom whatsapp โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ www.wasap.my/+60173624190

Congo Bar ๐Ÿ˜˜ Berminat? Jom whatsapp โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ www.wasap.my/+60173624190 www.wasap.my/+60139708310 #congobar #weddingdessertmelaka #birthdaycelebration #eventcakemelaka #dessertmurah #doorgift #melakafood #homemade #melakadessert #goodies

Share 3 0
whenaizabakes. Congo Bar - Dah lama tak buat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #whenaizabakes #congobar

Congo Bar - Dah lama tak buat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #whenaizabakes #congobar

Share 14 0
athirah.omar. Set combo yg tak perlu fikir kek cair. Hihi.
.
#mamasablovers #brownie

Set combo yg tak perlu fikir kek cair. Hihi. . #mamasablovers #brownieskedut #congobar #nutellaoatbar #sayajualbrownies

Share 3 0

KAMBING PERAP BERAPI MAMASAB ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘‰ Hanya perlu grill sekejap sahaja ๐Ÿ‘‰ Dah boleh makan daging yg tersangatlah lembut dan juicy ๐Ÿ‘‰ Bayangkan daging yg terlerai sekali tarik je guna garfu, tak liat, tak kenyal ๐Ÿ‘‰ Memang tak boleh diungkap kesedapannya . ๐ŸDaging kambing yg diimport khas dari New Zealand ๐ŸHanya bahagian shoulder sahaja yg terpilih ๐ŸDiperap pula dengan SOS PERAP BERAPI MAMASAB ๐ŸBergabung dengan 19 rempah rahsia . Memang ummphhh lah. Konfem tak mengecewakan lah! ๐Ÿ˜œ . . Bagi yg tak makan kambing, jgn risau. Kita ada juga SOS PERAP serbaguna untuk kegunaan anda sekeluarga. . ๐Ÿ– Kambing Perap 500g RM35 ๐Ÿ– Kambing Perap 1kg RM55 ๐Ÿ”ฅ Sos Perap Serbaguna 700g RM25 . ๐Ÿš˜ Delivery ke Seluruh Semenanjung Malaysia . . Ada pertanyaan? Boleh whatsapp Ain ๐Ÿ“ฒ 010.533.4199 terusss atau boleh click link di BIO @mamasabselangor.ain ๐Ÿ˜ .

Share 0 1
mailo_clunkz. Musim gaji ~
-tapi duit tu digunakan untuk bayar macam2... Tiba-tiba..

Musim gaji ~ -tapi duit tu digunakan untuk bayar macam2... Tiba-tiba.... - Tekak teringin nak makan brownies.. - Tekak teringin nak makan congobar - Tekak teringin almond brownies Mengada-ngada betul tekak tu ye ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ni Mai dah buat ALL IN ONE .. Semuaaa jenis kita satukan dalam 1 box.. haaa puas hatii.. semuaaa jenis dapat rasa... Kannnnn.. Rm35.00 je 1 box.. 7inci saiz nya. 36pcs cut. Macam biasaaaaa... Nak order ?? Wassap Mai ye.. http://www.wasap.my/60195116124/SayaNakOrderAlliNoNE #brownies #almondbrownies #oreobrownies #congobar #congabar #allinonebrownies #browniesmurah #browniessedap #7inci #klang #shahalam #jalankebun #bazaarpaknil #mirafilzah #geran #kolong #maleficent #keksedap #kekmurah #brownieshantaran #browniesbirthday

Share 2 0
mailo_clunkz. Musim gaji ~
-tapi duit tu digunakan untuk bayar macam2... Tiba-tiba..

Musim gaji ~ -tapi duit tu digunakan untuk bayar macam2... Tiba-tiba.... - Tekak teringin nak makan brownies.. - Tekak teringin nak makan congobar - Tekak teringin almond brownies Mengada-ngada betul tekak tu ye ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ni Mai dah buat ALL IN ONE .. Semuaaa jenis kita satukan dalam 1 box.. haaa puas hatii.. semuaaa jenis dapat rasa... Kannnnn.. Rm35.00 je 1 box.. 7inci saiz nya. 36pcs cut. Macam biasaaaaa... Nak order ?? Wassap Mai ye.. http://www.wasap.my/60195116124/SayaNakOrderAlliNoNE #brownies #almondbrownies #oreobrownies #congobar #congabar #allinonebrownies #browniesmurah #browniessedap #7inci #klang #shahalam #jalankebun #bazaarpaknil #mirafilzah #geran #kolong #maleficent #keksedap #kekmurah #brownieshantaran #browniesbirthday

Share 3 0

Kita close up sikit nutella cheese tart ni. Nampak tak mmg tak kedekut kan? Kemain tau tebal menggunung cheese tu. Dgn nutella padat mampat. Terasa nya lah cair dalam mulut ๐Ÿคค . Size 6" RM35 Size 7" RM50 Size 9" RM90 . Nutella cheese tart FN ni sebenarnya gabungan cream cheese yang diimport khas bagi memenuhi tart ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal penuh mampat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ auchhhhh sayang2 rasa dulu laaa, confirm tak pandang yang lain dah ๐Ÿคญ . Nak order tapi duduk jauh dari outlet? Jgn risau, team runner #mamasablovers cover seluruh semenanjung Malaysia. Order je, terus sampi depan pintu ๐Ÿ˜œ . Ada pertanyaan? Whatsapp Ain, 010.533.4199 atau klik je terus link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

Share 0 1
kekdandessert. Tadaaaa.. Ini lah dia dalaman seksi Cake choc fudge untuk semua cute c

Tadaaaa.. Ini lah dia dalaman seksi Cake choc fudge untuk semua cute cake mamasab . choc fudge adalah butter cake mewah rasanya . Tak sama dengan kek devil food chocolate cake atau pun choc moist tau . Beza sgt.. Memang mama sengaja bagi kek yg lebih mewah n premium untuk Cute cake atau birthday cake mamasab ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sweet kan mama ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Jom order sekarangโ€ผ๏ธ . . ๐Ÿ”ปClick link di bwh utk order๐Ÿ”ป . www.wasap.my/601161917438/cutecake . . #comboabangsado #brownies #browniesedap #brownieskl #congobar #congobars #nutella #nutellagunungberapi #nutellagunungberapishahalam #browniessaltedcaramel #browniesmixnuts #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #keksabrinabakery #kek #keksedap #sedapgiler #bantingselangor #selangor #banting #sedapgila #kek #minicheesetart

Share 6 0
clasolicious_sabrinabakery. โ˜”โ˜”โ˜”HUJAN CHOC CHIP!โ˜”โ˜”
.
Tadaaa!!! Congobar yang penuh dengan coklat ch

โ˜”โ˜”โ˜”HUJAN CHOC CHIP!โ˜”โ˜” . Tadaaa!!! Congobar yang penuh dengan coklat chip bagai hujan uollsss.. . Bukan kat atas je ye taburan coklat chip tu, kat seluruh kek tau! Penuh! Niaga rugi namanya ni๐Ÿคญโค๐Ÿคฃ Dah pernah rasa pasti nak rasa lagi item agak hot gak kat bakery tauโค #congobar #congobarmamasab #mamasabchocchip #mamasabbakery #mamasablovers #nonabestgrowingfnbbusinessaward2018 #baimwong #bukancintaaku #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykl #fooddeliverydamansara #fooddeliveryservice #thebestinstafoods

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});