(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Menu Isnin 21/10/19 LUNCH BOX 🌟🌟🌟🌟🌟 Kalau nak order atau nak tahu details ttg masa cod, menu, tempat cod, atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp nombor di bawah ya 👇🤩 TQ 💕 010 9289342 010 9289342 010 9289342 . COD AVAILABLE 🤗 . 🛵🚗 COD bermula pukul 12 tgh hari⏰ - sekitar paya berenjut, fikri, mak lagam, banggol indah,banggol permai, bandar putra, chendor, cherating dan sekitar bandar chukai, binjai dan bukit kuang , dll (untuk pertanyaan tentang kawasan delivery blh whatsapp) - cas cod di kena kan mengikut kawasan. . Blh whatsapp untuk order kite cod ya 🤩💛 . #codmakanankemaman #codmakananchukai #bandarchukaikemaman #homemadefood #spaghettiaglioolio #spaghetti #codmakanankijal #codmakananchendor #codmakanancherating #codavailable #bandarchukai #chukai #kemaman #kemamanterengganu #terengganu

Share 1 0
thekotakputih. available setiap hari.
.
.
#kemaman #chukai #kekcoklatkemaman #kekkema

available setiap hari. . . #kemaman #chukai #kekcoklatkemaman #kekkemaman

Share 15 1

Lama betul tak bersiaran di ig 😁 Berhabuk sudah. Sambal 6 beradik terlajak laris onz macam biasa ya. Harini ada COD/POS. Siapa nak selit order boleh whatsapp okayy. RM15 Walk In: KEMAMAN - Easyaa Boutique, Mok Chili - Petronas Geliga KUANTAN - Kedai Runcit Jaman Tory, Kuantan PEKAN - Gerai Hentian Bukit Udang, Paloh Hinai Boleh dapatkan dishopee juga: https://shopee.com.my/dila_ahmad95 WhatsApp Untuk Order: wasap.my/60148124881 #postageavailable #sambaleena #sambaleenakemaman #sambaleenakuantan #chukai #kemaman #kemamanidaman #pantaimoknik #cherating #mesramall #kerteh #kakitravel #foodpack #foodporn #foodfortravel #sambalpedas #sambalsedap #sambal #sambalsegera #sambaltravel #sambalreadytoeat #codkemaman #codkuantan

Share 4 0
thekotakputih. hokaido gebu cream jluok pun ada harini. as usual hnya rm5/5pcs shja.n

hokaido gebu cream jluok pun ada harini. as usual hnya rm5/5pcs shja.nk oder 1box (rm23/25pcs) sila inform awal ya. kami xbuat stock bnyk2 . . #kemaman #chukai #hokaidokemaman #hokaido

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thekotakputih. whoopie pie muk muk ada mcm biasa harini. rm5/2ketul. soft cake + chee

whoopie pie muk muk ada mcm biasa harini. rm5/2ketul. soft cake + cheese + nutella. supper yummy gais . . #kemaman #chukai #whoopiepie #whoopiepiekemaman

Share 9 0

Hola.kedai open smpai 7ptg harini . . . #kemaman #chukai #kekkemaman #keksedapkemaman #kekmurahkemaman

Share 8 0
seriwallpaperkemaman. Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik serv

Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik servis kami. Berminat dengan pemasangan wallpaper boleh contact kami untuk info. . Seri http://www.wasap.my/+60179308864/wpglue . #wallpaperinstaller #kemaman #kuantan #paka #wallpaperdinding #wallpapercantik #hiasandinding #sayajual #onlineshopping #cantik #visitmyig #kemamanidaman #kerteh #pahang #terengganu #chukai #rumahbaru #telokkalong #banggol #binjai #inderamahkota #inderasempurna #malaysia

Share 0 0
seriwallpaperkemaman. Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik serv

Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik servis kami. Berminat dengan pemasangan wallpaper boleh contact kami untuk info. . Seri http://www.wasap.my/+60179308864/wpglue . #wallpaperinstaller #kemaman #kuantan #paka #wallpaperdinding #wallpapercantik #hiasandinding #sayajual #onlineshopping #cantik #visitmyig #kemamanidaman #kerteh #pahang #terengganu #chukai #rumahbaru #telokkalong #banggol #binjai #inderamahkota #inderasempurna #malaysia

Share 1 0
seriwallpaperkemaman. Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik serv

Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik servis kami. Berminat dengan pemasangan wallpaper boleh contact kami untuk info. . Seri http://www.wasap.my/+60179308864/wpglue . #wallpaperinstaller #kemaman #kuantan #paka #wallpaperdinding #wallpapercantik #hiasandinding #sayajual #onlineshopping #cantik #visitmyig #kemamanidaman #kerteh #pahang #terengganu #chukai #rumahbaru #telokkalong #banggol #binjai #inderamahkota #inderasempurna #malaysia

Share 1 0
seriwallpaperkemaman. Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik serv

Installation di Pengkalan Pandan. Terima kasih tuan Suffian ambik servis kami. Berminat dengan pemasangan wallpaper boleh contact kami untuk info. . Seri http://www.wasap.my/+60179308864/wpglue . #wallpaperinstaller #kemaman #kuantan #paka #wallpaperdinding #wallpapercantik #hiasandinding #sayajual #onlineshopping #cantik #visitmyig #kemamanidaman #kerteh #pahang #terengganu #chukai #rumahbaru #telokkalong #banggol #binjai #inderamahkota #inderasempurna #malaysia

Share 0 0
mazcanopy. alhamdullilah.. selesai 9 bilik di kg mak cili majlis perkahwinan ..
s

alhamdullilah.. selesai 9 bilik di kg mak cili majlis perkahwinan .. sesiapa berminat dengan kanopi kami boleh contact sye 0145062176,(zaim).. . boleh follows di ig dan page kami “mazcanopy” #mazcanopy #manscatering #kemaman #kemamanidaman #chukai #kanopimurah #kerusicantik #kanopitransparent #dungun #terengganu #kuantan #galerikahwin #tunang #majliskahwin #nona #tv3 #kahwin

Share 9 0
mazcanopy. majlis hari jadi ammar dan medina .. sesiapa berminat dengan kanopi ka

majlis hari jadi ammar dan medina .. sesiapa berminat dengan kanopi kami boleh contact sye 0145062176,(zaim).. . boleh follows di ig dan page kami “mazcanopy” #mazcanopy #manscatering #kemaman #kemamanidaman #chukai #kanopimurah #kerusicantik #kanopitransparent #dungun #terengganu #kuantan #galerikahwin #tunang #majliskahwin #nona #tv3 #kahwin

Share 11 0

Hey Girls!! Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! . Apa yang Bagus nye Juzfit Fibershot ni?? ✅ membakar lemak 3x ganda! ✅ mengurangkan selera makan ✅ detox ✅ inchi & weight seminggu pertama ✅ sesuai untuk nursing mom 🤱🏻 ✅ botanical juice 💯 % natural ✅ sachet on the go! ✅ addictive mango flavour ✅ FAST RESULT . Jom cepat oder!! 📲 0139214914 📲 0139214914 ••••••••••••••••••••••••••• Harga Sebotol RM110 1 botol ada 20 sachet 20 sachets + *5 sachet percuma Perisa Mango.Jus fiber on-the go senang dibawa ke mana-mana ••••••••••••••••••••••••••• . #kuruscepat #kurussihat #produkkurus #kurus #jomkurus #codkemaman #codterengganu #codkuantan #fitterengganu #letsgetfit #fitmalaysia #juzfitkemaman #juzfitterengganu #juzfitdungun #juzfitkuantan #kuantan #kemaman #dungun #chukai #paka #kualaterengganu #terengganu #vendorterengganu #kualanerus #terengganu #kelantan #tumpat #bachok #chendering #kurusselepasbersalin #bodygoals

Share 3 0

LUNCH BOX 🌟🌟🌟🌟🌟 Menu ISNIN 21/10/2019 Kalau nak order atau nak tahu details ttg masa cod, menu, tempat cod, atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp nombor di bawah ya 👇🤩 TQ 💕 010 9289342 010 9289342 010 9289342 . COD AVAILABLE 🤗 . 🛵🚗 COD bermula pukul 12 tgh hari⏰ - sekitar paya berenjut, fikri, mak lagam, banggol indah,banggol permai, bandar putra, chendor, cherating dan sekitar bandar chukai, binjai dan bukit kuang , dll (untuk pertanyaan tentang kawasan delivery blh whatsapp) - cas cod di kena kan mengikut kawasan. . Blh whatsapp untuk order kite cod ya 🤩💛 . #codmakanankemaman #codmakananchukai #bandarchukaikemaman #homemadefood #spaghettiaglioolio #spaghetti #codmakanankijal #codmakananchendor #codmakanancherating #codavailable #bandarchukai #chukai #kemaman #kemamanterengganu #terengganu

Share 2 0

🗓17/2/2019 📍SMA Imtiaz ✅Happy Birthday ❤️🎊🎉Jom Order Surprise dengan team kami @surprisedeliverykemaman Nak bagi sempena 🎈Birthday ❤️Anniversary 👭 Friendship 👰🏻Newlywed 👶🏻 Newborn 💼 Farewell 😝 Suka suka 😚 Pujuk memujuk 🎉 Congratulation 🎓 Graduation 😊 Thank You 😷 Get Well Soon Macam mana nak order ? Screenshot gambar yang berminat directly boleh whatsapp 📲 https://wa.me/60148228745?text=Nak%20order%20surprise%20utk%20insan%20tersayang%20 Kami juga menyediakan mengikut budget anda 😘 #surprisedeliverykemaman #deliverykemaman #flowerbouquetkemaman #chocbouquetkemaman #surpriseplannerkemaman #kemaman #surpriseplannerkemaman #surprisekemaman #floristkemaman #kemamangidaman #kemasik #chukai #surprisechukai #kemamanidaman #belonkemaman #surprisedeliverychukai #tatiuc #ranaco #surprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykemaman #bungakemaman #kemamansurprisedelivery #chocolatebouquetkemaman #suprisekemaman

Share 4 0

🗓17/2/2019 📍Kemasik ✅Happy Birthday ❤️🎊🎉Jom Order Surprise dengan team kami @surprisedeliverykemaman Nak bagi sempena 🎈Birthday ❤️Anniversary 👭 Friendship 👰🏻Newlywed 👶🏻 Newborn 💼 Farewell 😝 Suka suka 😚 Pujuk memujuk 🎉 Congratulation 🎓 Graduation 😊 Thank You 😷 Get Well Soon Macam mana nak order ? Screenshot gambar yang berminat directly boleh whatsapp 📲 https://wa.me/60148228745?text=Nak%20order%20surprise%20utk%20insan%20tersayang%20 Kami juga menyediakan mengikut budget anda 😘 #surprisedeliverykemaman #deliverykemaman #flowerbouquetkemaman #chocbouquetkemaman #surpriseplannerkemaman #kemaman #surpriseplannerkemaman #surprisekemaman #floristkemaman #kemamangidaman #kemasik #chukai #surprisechukai #kemamanidaman #belonkemaman #surprisedeliverychukai #tatiuc #ranaco #surprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykemaman #bungakemaman #kemamansurprisedelivery #chocolatebouquetkemaman #suprisekemaman

Share 6 0

🗓16/2/2019 📍Binjai ✅Happy Birthday ❤️🎊🎉Jom Order Surprise dengan team kami @surprisedeliverykemaman Nak bagi sempena 🎈Birthday ❤️Anniversary 👭 Friendship 👰🏻Newlywed 👶🏻 Newborn 💼 Farewell 😝 Suka suka 😚 Pujuk memujuk 🎉 Congratulation 🎓 Graduation 😊 Thank You 😷 Get Well Soon Macam mana nak order ? Screenshot gambar yang berminat directly boleh whatsapp 📲 https://wa.me/60148228745?text=Nak%20order%20surprise%20utk%20insan%20tersayang%20 Kami juga menyediakan mengikut budget anda 😘 #surprisedeliverykemaman #deliverykemaman #flowerbouquetkemaman #chocbouquetkemaman #surpriseplannerkemaman #kemaman #surpriseplannerkemaman #surprisekemaman #floristkemaman #kemamangidaman #kemasik #chukai #surprisechukai #kemamanidaman #belonkemaman #surprisedeliverychukai #tatiuc #ranaco #surprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykemaman #bungakemaman #kemamansurprisedelivery #chocolatebouquetkemaman #suprisekemaman

Share 5 0

🗓16/2/2019 📍IPD Kemaman ✅Happy Birthday ❤️🎊🎉Jom Order Surprise dengan team kami @surprisedeliverykemaman Nak bagi sempena 🎈Birthday ❤️Anniversary 👭 Friendship 👰🏻Newlywed 👶🏻 Newborn 💼 Farewell 😝 Suka suka 😚 Pujuk memujuk 🎉 Congratulation 🎓 Graduation 😊 Thank You 😷 Get Well Soon Macam mana nak order ? Screenshot gambar yang berminat directly boleh whatsapp 📲 https://wa.me/60148228745?text=Nak%20order%20surprise%20utk%20insan%20tersayang%20 Kami juga menyediakan mengikut budget anda 😘 #surprisedeliverykemaman #deliverykemaman #flowerbouquetkemaman #chocbouquetkemaman #surpriseplannerkemaman #kemaman #surpriseplannerkemaman #surprisekemaman #floristkemaman #kemamangidaman #kemasik #chukai #surprisechukai #kemamanidaman #belonkemaman #surprisedeliverychukai #tatiuc #ranaco #surprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykemaman #bungakemaman #kemamansurprisedelivery #chocolatebouquetkemaman #suprisekemaman

Share 9 0

🗓16/2/2019 📍Binjai ✅Happy Birthday ❤️🎊🎉Jom Order Surprise dengan team kami @surprisedeliverykemaman Nak bagi sempena 🎈Birthday ❤️Anniversary 👭 Friendship 👰🏻Newlywed 👶🏻 Newborn 💼 Farewell 😝 Suka suka 😚 Pujuk memujuk 🎉 Congratulation 🎓 Graduation 😊 Thank You 😷 Get Well Soon Macam mana nak order ? Screenshot gambar yang berminat directly boleh whatsapp 📲 https://wa.me/60148228745?text=Nak%20order%20surprise%20utk%20insan%20tersayang%20 Kami juga menyediakan mengikut budget anda 😘 #surprisedeliverykemaman #deliverykemaman #flowerbouquetkemaman #chocbouquetkemaman #surpriseplannerkemaman #kemaman #surpriseplannerkemaman #surprisekemaman #floristkemaman #kemamangidaman #kemasik #chukai #surprisechukai #kemamanidaman #belonkemaman #surprisedeliverychukai #tatiuc #ranaco #surprisedeliverymalaysia #suprisedeliverykemaman #bungakemaman #kemamansurprisedelivery #chocolatebouquetkemaman #suprisekemaman

Share 9 0

Kemaman International MotorCross Challenge . . #kemamaninternationalmotocrosschallange #kemaman #terengganu #chukai

Share 19 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Buat sebok la kita pongggg... teringat kecik2 dl ayoh kita main motor cross gok.. . . #kemamaninternationalmotocrosschallange #kemaman #terengganu #chukai

Share 32 0
thekotakputih. baru siap ni gaisss..rm5 shja.
.
.
#kemaman #chukai #creampuffkemaman

baru siap ni gaisss..rm5 shja. . . #kemaman #chukai #creampuffkemaman

Share 10 1
thekotakputih. direct deal & wApps Nana @satysfeed ya. .
.
#kemaman #chukai #delivery

direct deal & wApps Nana @satysfeed ya. . . #kemaman #chukai #deliverykemaman

Share 9 0
thekotakputih. masing2 berbaris.. 💪🏼💪🏼 team.. ni ha team tgh saling bantu membntu

masing2 berbaris.. 💪🏼💪🏼 team.. ni ha team tgh saling bantu membntu utk siapkan tempahan & siapkan utk chiller.WHOOPIE PIE, PUDING ROTI & CREAMPUFF..jom cepat sbb harini kami sampai 6ptg shja ya . . #kemaman #chukai #dessertkemaman

Share 24 0

Kenapa Ramai Sangat Suka Consume ✨ JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA ROSLI ✨ ❓ . Mestilah semua customer fall in love dengan juzfit fiber shot, rasa sedap, nak minum pun mudah hanya koyak dan minum dan yang paling best sekali !!! KESAN TERJAMIN DALAM MASA 7 HARI 😭♥️ . Apa tunggu lagi ? Apa alasan korang untuk simpan lemak tu lama2 ? Korang tau tak yang lemak2 dalam badan ni boleh mengakibatkan pelbagai penyakit datang tau 😳 SO BERUBAH DARI SEKARANG DEMI KESIHATAN DIRI 😘♥️ . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio tu 😉 COD & Postage available ❤️ . WhatsApp ✅ +60139214914 . #sayanakkurus #jomkurus #budaktiktok #aslegacy #kuruscepat #produkkurus #codkemaman #codterengganu #codkuantan #kurusselepasbersalin #setbersalin #juzfitterengganu #juzfitdungun #juzfitkuantan #kuantan #kemaman #dungun #chukai #paka #kualaterengganu #terengganu #vendorterengganu #kualanerus #kelantan #tumpat #bachok #chendering #kerteh #cherating #trending

Share 4 0
thekotakputih. haaa ni description nya.. siesly sedap tau. mau x aweks yg tgh merajuk

haaa ni description nya.. siesly sedap tau. mau x aweks yg tgh merajuk ngn pakwe tu, pakwe belanja 2 3 bekas. hilang la merajuk tu sbb kek ni lain dari yg lain. sedap & 'menyejukkan' lain macam😍🤤 . . #kemaman #chukai #bruleekemaman #kekkemaman

Share 13 0
thekotakputih. CHOCOLATE BRULEE CAKE with strawberry & chocolate loaded as request.
.

CHOCOLATE BRULEE CAKE with strawberry & chocolate loaded as request. . kek ni almost 1kg lebih tau. nmpk je kecik tp berat sbb ada 4layer (refer previous post utk each layer). available in 7" & 9" shja. . NO STOCK.mesti pre-order awal utk make sure uolls dpt kek fresh. sebarang pertanyaan sila wApps sis directly.link wasap kat bio. dm/pm/cooment tkt terlepas pandang. . . #kemaman #chukai #bruleecake #kekkemaman #chocbrulee

Share 23 0