(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Alhamdulillah utk hri ni Choco jar Mini coco crunch Coklat rice Topping 2 pilihan 🍫oreo 🍫chopchip Bekas besa rm12 (nk penoh coklat tmbh rm5) Bekas kecik rm2.50 ( nk penoh coklat tmbh rm1) *Jika pos kne bekas besa ye* 📮Pos rm8 sm/rm12ss Utk 1-2 pcs 📮Pos rm10sm/rm15ss Utk 3 pcs Whatsapp anis 01111162355 #chocojarmurah #chocojarjbmurah #chocojarsedap #chocojarrangup #coklatmurah #coklatmurahjb #coklatmurahmalaysia #coklatmurahjblarkin #coklathomemade #chocojarhomemade #chocojarhomemadejb #minicococrunchjar #coklatrice #coklatricejar

Share 0 0

Hai hampa 🙋‍♀️ Zu nak abaq satu rahsia ni 🤫 Kalau ampa beli #chocojarviral ampa untung gila taw. . Kenapa??? Sebab balang #chocojarviral ni BESARRR!!! . Harga yang sangat berbaloi dengan saiz balang yang besar tu. Hampa nak simpan makan 2, 3 kali pun boleh, no problem 😎😎😎 . Itu pun antara sebab kenapa customer suka sangat repeat order #chocojarviral 🥰🥰🥰🥰🥰 . Sapa berminat nak order Boleh order dengan sis 👇👇👇 @chocojar_zuli . Yang dekat kita COD 🛵💨💨 Yang jauh kita posto posto 🚛💨💨 . #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarpenang #chocojarpulaupinang #chocojarviralmurah #chocojarviralpenang #chocojarperlis #chocojarkedah #seberangjaya #codseberangjaya #chocojarseberangperai #chocojarviralhq #seberangperai #bagandalam #permatangpauh #bukitmertajam #pulaupinang #uitmpenang #uitmpp #fooddeliverypenang #fooddeliveryseberangjaya #penangfooddelivery #politeknikseberangperai #kmpp #ikbnbm #uitmpermatang pauh

Share 0 0

byzahra.co BUBLE RICE & BABY CRUSH ready stock!! Kenapa kena rasa BUBLE RICE & BABY CRUSH ni? 🍫Boleh terus makan 🍫Tak perlu rendam 🍫Tak muak 🍫Harga MURAH 🍫Balang besar 🍫Chocolate meleleh Boleh whatsapp di number ni 👇🏻👇🏻👇🏻 📞011 11949288 #bukitkatil

Share 1 0
chocojarbyseyla. Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak t

Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak try? Rugi tau tak try, sekali kena mesti nak lagi. Tak caya try la dulu tengok melayang ke tak 🤤🤤🤤 . ✅ Chocolate double! ✅ Chocolate tak manis! ✅ Chocolate tak keras! Store dekat suhu bilik je. ✅ Bubble rice sangat crispy, confirm tak kembang! . Small DCJ - RM8.00 Big DCJ - RM15.00 . 🛵 Cash on delivery area Tampoi & JB . Luar JB tapi nak rasa? Takpa korang jangan risau. Shiela boleh pos 📦 . So tunggu apa lagi!!! Grab cepat2! WhatsApp sekarang utk order! 💬 +601111434535 atau klik je link wassap . 💬 http://www.wasap.my/601111434535/chocojar . 🍫DOUBLE CHOCOLATE JAR🍫 2xSize 2xChocolatey 2xCrispy . #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #johorbahru #tampoi #chocojar #doublechocojar #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #sayajualchocojarmurah #sayajualmurah #chocojarmurah #sayajualchocojar #jbdelivery #tampoidelivery #fooddelivery #johorbahru #tampoi

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bubble_choco_crunchy. Assalamualaikum & good morningg everyonee 💞💞💞 .
. .
.

Sesiapa nak

Assalamualaikum & good morningg everyonee 💞💞💞 . . . . Sesiapa nak order boleh mesej aunty okayy.. So area bandar pusat nak aunty cod boleh mesej aunty okay. Harini aunty ada dekat rumah so jom la place order okayy. Nak order coklat sedap mesej aunty okay 🤤🤤🤤 . . . ✅ BUBBLE yang CRUNCHY !! ✅ CHOCO yang OHSEM !! BANYAK !! MELELEH ✅ TAK PERLU DIRENDAM !! ✅ READY untuk dINGAP TAU 🤤🤤 ✅ HARGA yang BERPATUTAN!! ✅ Dijamin SEDAP 100%%😋😋😋 ✅ Topping pulakk BANYAK WEHH 🤤 *************************** Adaaaa ORIGINAL 🍫 AdaaaaaaTOPPING 🍫. ✅ CADBURY ✅ KITKAT ✅ OREO ✅ MILO 📲📲📲📲 www.wasap.my/60169630837/bubblebydayang Jom layan feedback dekat fb/ig : bubble_choco_crunchy #feedbackbubblechococrunchy #bubblechococrunchy #bubblebydayang #chocojar #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarjerantut #chocojarohsem

Share 0 0
sukachocolat. tguu apa lagii guysss..
.
ramai dh cuba crispy chocorice by sukachocol

tguu apa lagii guysss.. . ramai dh cuba crispy chocorice by sukachocolat😘 coklat cair kat muluttt tau,hampa xpyh susah2 nak rendam dh..❤️❤️ #rasaskalirepeatselalu#

Share 1 0
chocojarr_sentul. Terima kasih sudi beli chocojar dengan @chocojarr_sentul🥰

DELIVERY S

Terima kasih sudi beli chocojar dengan @chocojarr_sentul🥰 DELIVERY SETIAP HARI👏🏻 Whatsapp 011-56562597 Chocojar Bubble Rice 🍫 RM12 Chocojar Baby Crunch 🍫 RM15 • Menggunakan coklat premium • Buka boleh terus makan • Coklat cair & isi rangup • HALAL • Size balang besar tapi murah • Tidak terlalu manis #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarbubblerice #chocojarbabycrunch #chocojarsentul #chocojarkl #chocojargombak #chocojarbatucaves #chocojarlembahklang #coklatmurah #instafood #coklatviral

Share 4 0
chocojarr_sentul. Terima kasih sudi beli chocojar dengan @chocojarr_sentul🥰

DELIVERY S

Terima kasih sudi beli chocojar dengan @chocojarr_sentul🥰 DELIVERY SETIAP HARI👏🏻 Whatsapp 011-56562597 Chocojar Bubble Rice 🍫 RM12 Chocojar Baby Crunch 🍫 RM15 • Menggunakan coklat premium • Buka boleh terus makan • Coklat cair & isi rangup • HALAL • Size balang besar tapi murah • Tidak terlalu manis #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarbubblerice #chocojarbabycrunch #chocojarsentul #chocojarkl #chocojargombak #chocojarbatucaves #chocojarlembahklang #coklatmurah #instafood #coklatviral

Share 3 0
chocojarbyseyla. Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak t

Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak try? Rugi tau tak try, sekali kena mesti nak lagi. Tak caya try la dulu tengok melayang ke tak 🤤🤤🤤 . ✅ Chocolate double! ✅ Chocolate tak manis! ✅ Chocolate tak keras! Store dekat suhu bilik je. ✅ Bubble rice sangat crispy, confirm tak kembang! . Small DCJ - RM8.00 Big DCJ - RM15.00 . 🛵 Cash on delivery area Tampoi & JB . Luar JB tapi nak rasa? Takpa korang jangan risau. Shiela boleh pos 📦 . So tunggu apa lagi!!! Grab cepat2! WhatsApp sekarang utk order! 💬 +601111434535 atau klik je link wassap . 💬 http://www.wasap.my/601111434535/chocojar . 🍫DOUBLE CHOCOLATE JAR🍫 2xSize 2xChocolatey 2xCrispy . #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #johorbahru #tampoi #chocojar #doublechocojar #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #sayajualchocojarmurah #sayajualmurah #chocojarmurah #sayajualchocojar #jbdelivery #tampoidelivery #fooddelivery #johorbahru #tampoi

Share 2 0
chocojarr_sentul. Selamat pagi penggemar coklat😘..sesiapa yg teringin nak cuba chocojar

Selamat pagi penggemar coklat😘..sesiapa yg teringin nak cuba chocojar jangan lupa whatsapp cepat cepat tau😉 DELIVERY SETIAP HARI👏🏻 Whatsapp 011-56562597 Chocojar Bubble Rice 🍫 RM12 Chocojar Baby Crunch 🍫 RM15 • Menggunakan coklat premium • Buka boleh terus makan • Coklat cair & isi rangup • HALAL • Size balang besar • Tidak terlalu manis #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarbubblerice #chocojarbabycrunch #chocojarsentul #chocojarkl #chocojargombak #chocojarbatucaves #chocojarlembahklang #coklatmurah #instafood #coklatviral

Share 4 0
chocojarbyseyla. Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak t

Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak try? Rugi tau tak try, sekali kena mesti nak lagi. Tak caya try la dulu tengok melayang ke tak 🤤🤤🤤 . ✅ Chocolate double! ✅ Chocolate tak manis! ✅ Chocolate tak keras! Store dekat suhu bilik je. ✅ Bubble rice sangat crispy, confirm tak kembang! . Small DCJ - RM8.00 Big DCJ - RM15.00 . 🛵 Cash on delivery area Tampoi & JB . Luar JB tapi nak rasa? Takpa korang jangan risau. Shiela boleh pos 📦 . So tunggu apa lagi!!! Grab cepat2! WhatsApp sekarang utk order! 💬 +601111434535 atau klik je link wassap . 💬 http://www.wasap.my/601111434535/chocojar . 🍫DOUBLE CHOCOLATE JAR🍫 2xSize 2xChocolatey 2xCrispy . #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #johorbahru #tampoi #chocojar #doublechocojar #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #sayajualchocojarmurah #sayajualmurah #chocojarmurah #sayajualchocojar #jbdelivery #tampoidelivery #fooddelivery #johorbahru #tampoi

Share 2 0

Mini version of Choco Jar 🍫 . . #chocojar #chocojarmurah #chocojarmini #chocolate

Share 6 0
mohdamerol. Morning uolls. 
Dah breakfast ke tu? Dah rasa ke belum chocojerr terla

Morning uolls. Dah breakfast ke tu? Dah rasa ke belum chocojerr terlajak sedap ni? Sekali makan memang paduuuu sangat rasa chocojerr ni. Harga : ▶️ Original ( BubbleRice ) RM13 Macam mana nak order ? Klik je link dkt bio 😉 #bubblerice #chocojerr #chocojarviral #chocojarcrispy #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #chocolate #coklat #coklatlovers #coklatpremium #codkeratong #keratong

Share 1 0

Good Morning!!! ada yg nak order choco jar viral ni? bubble rice krup krap padu terukkkk coklat diaaa.. meh lah whatsapp jgn malu malu, click je dekat bio tu.. postage available seluruh malaysia👌 RM 15 RM 15 RM 15 #chocojarviral #chocojarselangor #chocojarrawang #chocojarbukitsentosa #chocojarbukitberuntung #chocojarmurah #dulanghantaranmurah #dulanghantaran #sewadulangmurah

Share 2 0
chocojarcrispy. S E N A R A I  H A R G A  C H O C O C R I S P Y
----------------------

S E N A R A I H A R G A C H O C O C R I S P Y ------------------------------------------------------------------------------------ JENIS CHOCOLATE (MILKCHOC) Small - RM7 Big - RM10 (WHITECHOC) Small - RM7 Big - RM10 (STRAWBERRY) Small - RM 7 Big - RM 10 ------------------------------------------------------------------------------------ PRICE INCLUDE TOPPING!!!! Topping available : 🍫 Milo nugget 🍫 Kitkat 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno ___________________________________________________ KELEBIHAN PRODUK KAMI.. ✅Tak perlu cairkan ✅Coklat leleh terox ✅Coklat 🍫💯 SEDAP ✅ Kerangupan yang terasa ✅ BEST SELLER ✅ HARGA yang mampu MILIK Untuk semua orang. . ___________________________________________________ CEPAT SEMENTARA STOCK MASIH ADA!!!😍😍😍 . CARA ORDER: "Sis saya nak : " cnth : Milkchoc Oreo big - 1 Whitechoc oreo small - 1 Nak order boleh pm WhatsApp kami 📱0196252304 #loveteroxx #chocojar #chocojarmurah #chocolate #chocojarmy #chococrisypy #coklatjar #coklatjarmurah #coklatmurah #coklatjar

Share 16 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Assalamualaikum hai semua sahabat Instagram yang bahagia . Semoga dilapangkan pintu rezeki dan dipermudahkan urusan kalian semua. Aamiin! . . Ada diantara kita, yang buat bisnes ni sebab suka suki je. Isi masa lapang. . . Ada yang buat bisnes online ni, sebab betul-betul memerlukan. Kena struggle untuk anak-anak dan keluarga. . . Ada juga yang buat bisnes online ni, sebab nak survive dan tampung duit belanja harian di tempat belajar. . . Tak kisah la apa pun tujuan korang, Amna doakan semoga korang dapat capai target untuk big why korang buat bisnes online. . . Amna menyeru, untuk sesiapa saja yang teringin sangat nak buat side income , nak tambah duit poket, nak bantu diri sendiri keluarga dan orang lain. . . Jom join #chocojerrteamamna. InshaaAllah, Semoga Allah permudahkan urusan kalian. Aamiin! . . Kenapa korang patut join #chocojerrteamamna ni? 💕 Modal rendah 💕 Pulangan berganda 💕 Produk laku keras 💕 Senang jual 💞 Permintaan tinggi 💞 Produk viral 💞 Reward bulanan 💞 Sangat sedap 💞 Bahan Iklan PERCUMA . . InshaaAllah Amna yakin dan percaya korang pasti boleh , boleh dan boleh buat 💪🏼 . . RM96 tu dapat berapa balang Amna ? Okay , RM96 tu untuk 12 balang BubbleRice sahaja. . . Nak tahu lebih lanjut ? Meh klik je link kat bio @chocojar_amnalicious sekarangg.

Share 5 1

Alhamdulillah ramaii yang suka dengan rasa #minicrunchviral ni tao. . . Sebalang Minicrunch ni RM15 jer tao. Balang besar. Boleh share ramai-ramai. . . Ajoms selit order sekali nak? Klik link kat bio @chocojarviral_piqah atau whatsapp nombor 📲 0173238715 ni sekarang . . #coklat #coklatmurah #coklatsedap #coklatsedapmurah #coklatsedapgiler #coklatviral #coklatviralmurah #chocolate #cocojarmurah #cocojarsedap #viral #chocojarViral #chocojarSedap #chocojarCadbury #cadbury #chocojarRangup #chocojarmurah #cocojarsedap #minicrunch #minicrunchrangup #chocojerr #chocojerrViral #chocojerrSedap #babycrunch #bubblerice #chocojar #CjTeamAmna #TeamAmna

Share 5 6

Good Morning ❗️ Semoga harini lebih baik dri semalam☺️ Jgn lupa breakfast yee 😎 Haa yg xtau nk mkn apa tu asyk nsi lemak n kuih je .. Apa kata grab sebekas #chocojar ni n mkn dgn roti or susu🤤🤤 Confirm meja sebelah trgugat dgn bunyi crunchy tuu😋 #chocojarleleh

Share 1 0
chocojarviral_nilai_alorsetar. GOOD MORNING EVERYONE 💕.
.
Jangan lupa untuk start hari anda dengan s

GOOD MORNING EVERYONE 💕. . Jangan lupa untuk start hari anda dengan sarapan pagi sebabnya sarapan pagi akan membekalkan tenaga untuk anda sepanjang hari !. . Kalau tak thu nk breakfast apa kan. Haaa ada chocojar ? Tuang susu dah bole makan. Kalau tak bole makan dengan roti ! Mudahkan !. . Bole dapatkan chocojar anda. Stock masih ada ! #chocojarleleh #chocojar #chocojarsedap #food #dessert #chocojarmurah #chocojarmurahmalaysia #breakfast #chocojar #chocojarviral #bubblerice

Share 0 0

Stock kt sis da licin.. So, Sis nak kumpul order dahulu dan terus cod pd yang berdekatan.. . Mana yang duduk area puncak alam, alam jaya dan berdekatan dengannya , boleh roger² sis .. . Yang jauh jangan risau. Kita boleh pos.. . Nak postage murah, boleh beli kat shopee . nama kedai sis fisha_legacy.. . . . #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #coklatbanjir #peminatcoklatwajibcuba #murahgilerr #berbaloi #halal #produkbumiputera #coduitmpuncakalam #codbukitberuntung #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bukitsentosa #sungaibuaya #codpuncakalam #codalamjaya #whitechocolate #milkchocolate #malaysia

Share 0 0