(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
chocojarbyseyla. Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak t

Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak try? Rugi tau tak try, sekali kena mesti nak lagi. Tak caya try la dulu tengok melayang ke tak 🤤🤤🤤 . ✅ Chocolate double! ✅ Chocolate tak manis! ✅ Chocolate tak keras! Store dekat suhu bilik je. ✅ Bubble rice sangat crispy, confirm tak kembang! . Small DCJ - RM8.00 Big DCJ - RM15.00 . 🛵 Cash on delivery area Tampoi & JB . Luar JB tapi nak rasa? Takpa korang jangan risau. Shiela boleh pos 📦 . So tunggu apa lagi!!! Grab cepat2! WhatsApp sekarang utk order! 💬 +601111434535 atau klik je link wassap . 💬 http://www.wasap.my/601111434535/chocojar . 🍫DOUBLE CHOCOLATE JAR🍫 2xSize 2xChocolatey 2xCrispy . #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #johorbahru #tampoi #chocojar #doublechocojar #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #sayajualchocojarmurah #sayajualmurah #chocojarmurah #sayajualchocojar #jbdelivery #tampoidelivery #fooddelivery #johorbahru #tampoi

Share 3 0
kokodelighttt. Hey Chocolovelies!💝🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ada yang craving n

Hey Chocolovelies!💝🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ada yang craving nak makan snack yang manis, bercoklat and rangup?! Dont worry! I have your solution right here😘😜 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Makan sebalang chocojerr, confirm rasa nak lagi sebab rasa premium chocolate yang sedap dan enak! The best part is, you dont have to heat the chocolate and the chocojerr is sealed with aluminium foil on top!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So, korang dh tak perlu penat penat nak panaskan chocolate tu dan tk perlu risau pasal kerangupan bubble rice tu😚 WHAT YOU'RE WAITING FOR? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click the link in the bio now to order! Heads up, any enquiries can be made through WHATSAPP ONLY! (+60137790294)💙🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #chocojerr #chocojerrshahalam #sayajualchocolate #sayajualchocojar #chocojerrshahalamseksyen13 #shahalamseksyen13 #agentchocojerr #chocojarviral #chocojerrviral #chocojarleleh

Share 0 0
chocojarbyseyla. Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak t

Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak try? Rugi tau tak try, sekali kena mesti nak lagi. Tak caya try la dulu tengok melayang ke tak 🤤🤤🤤 . ✅ Chocolate double! ✅ Chocolate tak manis! ✅ Chocolate tak keras! Store dekat suhu bilik je. ✅ Bubble rice sangat crispy, confirm tak kembang! . Small DCJ - RM8.00 Big DCJ - RM15.00 . 🛵 Cash on delivery area Tampoi & JB . Luar JB tapi nak rasa? Takpa korang jangan risau. Shiela boleh pos 📦 . So tunggu apa lagi!!! Grab cepat2! WhatsApp sekarang utk order! 💬 +601111434535 atau klik je link wassap . 💬 http://www.wasap.my/601111434535/chocojar . 🍫DOUBLE CHOCOLATE JAR🍫 2xSize 2xChocolatey 2xCrispy . #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #johorbahru #tampoi #chocojar #doublechocojar #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #sayajualchocojarmurah #sayajualmurah #chocojarmurah #sayajualchocojar #jbdelivery #tampoidelivery #fooddelivery #johorbahru #tampoi

Share 2 0
chocojarbyseyla. Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak t

Dah ramai yang rasa #doublechocojar kita, korang tak teringin ke nak try? Rugi tau tak try, sekali kena mesti nak lagi. Tak caya try la dulu tengok melayang ke tak 🤤🤤🤤 . ✅ Chocolate double! ✅ Chocolate tak manis! ✅ Chocolate tak keras! Store dekat suhu bilik je. ✅ Bubble rice sangat crispy, confirm tak kembang! . Small DCJ - RM8.00 Big DCJ - RM15.00 . 🛵 Cash on delivery area Tampoi & JB . Luar JB tapi nak rasa? Takpa korang jangan risau. Shiela boleh pos 📦 . So tunggu apa lagi!!! Grab cepat2! WhatsApp sekarang utk order! 💬 +601111434535 atau klik je link wassap . 💬 http://www.wasap.my/601111434535/chocojar . 🍫DOUBLE CHOCOLATE JAR🍫 2xSize 2xChocolatey 2xCrispy . #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #johorbahru #tampoi #chocojar #doublechocojar #sayajualdoublechocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #doublechocojar #sayajualchocojar #rowanchocolate #chocojarsedap #sayajualchocojarmurah #sayajualmurah #chocojarmurah #sayajualchocojar #jbdelivery #tampoidelivery #fooddelivery #johorbahru #tampoi

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mohdamerol. Morning uolls. 
Dah breakfast ke tu? Dah rasa ke belum chocojerr terla

Morning uolls. Dah breakfast ke tu? Dah rasa ke belum chocojerr terlajak sedap ni? Sekali makan memang paduuuu sangat rasa chocojerr ni. Harga : ▶️ Original ( BubbleRice ) RM13 Macam mana nak order ? Klik je link dkt bio 😉 #bubblerice #chocojerr #chocojarviral #chocojarcrispy #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #chocolate #coklat #coklatlovers #coklatpremium #codkeratong #keratong

Share 0 0

Good Morning ❗️ Semoga harini lebih baik dri semalam☺️ Jgn lupa breakfast yee 😎 Haa yg xtau nk mkn apa tu asyk nsi lemak n kuih je .. Apa kata grab sebekas #chocojar ni n mkn dgn roti or susu🤤🤤 Confirm meja sebelah trgugat dgn bunyi crunchy tuu😋 #chocojarleleh

Share 1 0
chocojarviral_nilai_alorsetar. GOOD MORNING EVERYONE 💕.
.
Jangan lupa untuk start hari anda dengan s

GOOD MORNING EVERYONE 💕. . Jangan lupa untuk start hari anda dengan sarapan pagi sebabnya sarapan pagi akan membekalkan tenaga untuk anda sepanjang hari !. . Kalau tak thu nk breakfast apa kan. Haaa ada chocojar ? Tuang susu dah bole makan. Kalau tak bole makan dengan roti ! Mudahkan !. . Bole dapatkan chocojar anda. Stock masih ada ! #chocojarleleh #chocojar #chocojarsedap #food #dessert #chocojarmurah #chocojarmurahmalaysia #breakfast #chocojar #chocojarviral #bubblerice

Share 0 0

Stock kt sis da licin.. So, Sis nak kumpul order dahulu dan terus cod pd yang berdekatan.. . Mana yang duduk area puncak alam, alam jaya dan berdekatan dengannya , boleh roger² sis .. . Yang jauh jangan risau. Kita boleh pos.. . Nak postage murah, boleh beli kat shopee . nama kedai sis fisha_legacy.. . . . #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #coklatbanjir #peminatcoklatwajibcuba #murahgilerr #berbaloi #halal #produkbumiputera #coduitmpuncakalam #codbukitberuntung #puncakalam #alamjaya #saujanautama #bukitsentosa #sungaibuaya #codpuncakalam #codalamjaya #whitechocolate #milkchocolate #malaysia

Share 0 0
byzahra.co. BILA DRIVE ASYIK MAKAN KACANG CAP JARI JE❗

Sebenarnya korang terfikir

BILA DRIVE ASYIK MAKAN KACANG CAP JARI JE❗ Sebenarnya korang terfikir-fikir kan apa laa snek yang sedap dimakan tak kisah laa tengah drive ke, duduk santai kat tempat kerja ke. Taraaaa. #Chocojerr here. Ni haa kita datang nak menyusul ke hati awak. Taknak awak pepening lagi benda boleh bincang kan. Meh rasa dulu chocojerr ni tengok sejauh mana awak jatuh hati dengan dia. Tengok laa balang dia besar, tahan lama. Stress kat tempat kerja pun boleh hilang insyaAllah. Alaa nanti kita baru jalan selangkah mesti awak sampai menjilat-jilat sudu tu sebab sedap sangat coklat ni. Eh eh jangan malu la. Sebab kita pun macam tu 😝 #bukitkatil

Share 0 0

🔥 Calling For Chocolate Lover 🔥 . FYI, ChocoJerr Viral ni menggunakan premium chocolate yang bermutu tinggi untuk mengekalkan kualiti yang TERBAIK ! . Ada 2 jenis ChocoJerr yang available which are:- ✔️Bubble Rice ✔️Baby Crunch . Both sama hebat, sama paduuuuu 🍫🍫🍫 . NAK ke NAKKKKK ? . AGENT WANTED - Entire 🇲🇾 . Jom klik link di bio, kita sembang-sembang pasal ChocoJerr Viral yang NGAM TEROXXX ni 🎈🎈🎈 . #chocojarseksyen10wangsamaju #chocojarseksyen10wangsamajupromosi #chocojarseksyen10wangsamajusedap #chcocojarkualalumpur #chocojarsetapak #chocojarsrirampai #chocojarsetiawangsa #chocojarkeramat #coklatpremium #chocolate #chocojar #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarwangsamaju #chocojarkl #chocojarjohor #chocojartopping #chocojarpercuma #codchocojar #chocojaragent #chocojarmalaysia #pos #cod #chocojarhot #duitgeligeli #produkhot

Share 2 0

🔥 Calling For Chocolate Lover 🔥 . FYI, ChocoJerr Viral ni menggunakan premium chocolate yang bermutu tinggi untuk mengekalkan kualiti yang TERBAIK ! . Ada 2 jenis ChocoJerr yang available which are:- ✔️Bubble Rice ✔️Baby Crunch . Both sama hebat, sama paduuuuu 🍫🍫🍫 . NAK ke NAKKKKK ? . AGENT WANTED - Entire 🇲🇾 . Jom klik link di bio, kita sembang-sembang pasal ChocoJerr Viral yang NGAM TEROXXX ni 🎈🎈🎈 . #chocojarseksyen10wangsamaju #chocojarseksyen10wangsamajupromosi #chocojarseksyen10wangsamajusedap #chcocojarkualalumpur #chocojarsetapak #chocojarsrirampai #chocojarsetiawangsa #chocojarkeramat #coklatpremium #chocolate #chocojar #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarwangsamaju #chocojarkl #chocojarjohor #chocojartopping #chocojarpercuma #codchocojar #chocojaragent #chocojarmalaysia #pos #cod #chocojarhot #duitgeligeli #produkhot

Share 1 1

🔥 Calling For Chocolate Lover 🔥 . FYI, ChocoJerr Viral ni menggunakan premium chocolate yang bermutu tinggi untuk mengekalkan kualiti yang TERBAIK ! . Ada 2 jenis ChocoJerr yang available which are:- ✔️Bubble Rice ✔️Baby Crunch . Both sama hebat, sama paduuuuu 🍫🍫🍫 . NAK ke NAKKKKK ? . AGENT WANTED - Entire 🇲🇾 . Jom klik link di bio, kita sembang-sembang pasal ChocoJerr Viral yang NGAM TEROXXX ni 🎈🎈🎈 . #chocojarseksyen10wangsamaju #chocojarseksyen10wangsamajupromosi #chocojarseksyen10wangsamajusedap #chcocojarkualalumpur #chocojarsetapak #chocojarsrirampai #chocojarsetiawangsa #chocojarkeramat #coklatpremium #chocolate #chocojar #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarwangsamaju #chocojarkl #chocojarjohor #chocojartopping #chocojarpercuma #codchocojar #chocojaragent #chocojarmalaysia #pos #cod #chocojarhot #duitgeligeli #produkhot

Share 1 0

Assalammualaikum, selamat pagi💜 Mulakan hari dengan Bismillah semoga peracangan kita dipermudahkan 🤗 #bukitkatil

Share 2 0

Morning.. Chocojarviral ready stock..penuh lg kotak ni guys.. Sila habiskan ok.. Ada bubblerice and babycrunch. Pilih je memana sbb dedua pn sedap dan rangup.. Jgn risau chocojar kite lemau ke apa sbb chocojar kite mmg seal helok ketat2..xdek istilah lemau. So guys.. Nk order blh terus click link kt bio atau dm jerr.. . #chocojarviral #chocojerrviralsepang #chocojerrviral #chocojerr #chocojarviralhq #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarbanghuris #chocojerrofficial #chocojarmalaysia #chocojarsepang

Share 4 0

Alhamdulillah 💜 Thankyou dear customer for support @choco_jar_cheras_sg.buloh . Kenapa ramai yang suka Chocojar ni ? 😱 . 🍫 Bekas besar dan Murah 🍫Takperlu rendam air panas dah 🍫 Boleh terus dingap 🍫Coklat tak manis 🍫Kekal Leleh 💦 🍫Rangup Dimulut 🍫RASA SEKALI MESTI NAK LAGI 😋 . NAK ORDER ? CLICK SAHAJA DI BIO FOR FAST RESPON 😘 #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarrm10 #chocojarcrispy

Share 11 0

Alhamdulillah 💜 Thankyou dear customer for support @choco_jar_cheras_sg.buloh . Kenapa ramai yang suka Chocojar ni ? 😱 . 🍫 Bekas besar dan Murah 🍫Takperlu rendam air panas dah 🍫 Boleh terus dingap 🍫Coklat tak manis 🍫Kekal Leleh 💦 🍫Rangup Dimulut 🍫RASA SEKALI MESTI NAK LAGI 😋 . NAK ORDER ? CLICK SAHAJA DI BIO FOR FAST RESPON 😘 #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarrm10 #chocojarcrispy

Share 7 0

RAMAI CUST YANG DAH TRY SUKA DAN PUAS HATI DENGAN CHOCOJAR KAMI INSYA ALLAH 🌹ANDA BILA LAGI?😁 . . 📱01110759917 📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

Share 0 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

STOK CHOCOJAR DAH ADA 😍 klau korang nak boleh order cepat2 utk join cod ya 😁RM12 sahaja bukan RM15 yer❗️❗️ - 🍫 CHOCOJAR FAMOUS🍫🏍COD AREA MERBOK,BUJANG,SUNGAI PETANI DAN BERDEKATAN🍫✨ Nak booking? Boleh roger di DM atau Whatspp 0175350853 😍 #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarfamous #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarsungaipetani #chocojarbujang #chocojarmerbok #chocojarrm12 #chocojarkedah #chocojarmurahmalaysia #chocojar #chocojarsedap #chocojarsedapmurah #uitmmerbok #merbok #sungaipetani #bedong #chocolatepremium #chocojarmurah #kedah #viral #cod #coklat #sedap #yan #cod #rm12 #makanankedah #makananringan #agentkedah

Share 4 0

STOK CHOCOJAR DAH ADA 😍 klau korang nak boleh order cepat2 utk join cod ya 😁RM12 sahaja bukan RM15 yer❗️❗️ - 🍫 CHOCOJAR FAMOUS🍫🏍COD AREA MERBOK,BUJANG,SUNGAI PETANI DAN BERDEKATAN🍫✨ Nak booking? Boleh roger di DM atau Whatspp 0175350853 😍 #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarfamous #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarsungaipetani #chocojarbujang #chocojarmerbok #chocojarrm12 #chocojarkedah #chocojarmurahmalaysia #chocojar #chocojarsedap #chocojarsedapmurah #uitmmerbok #merbok #sungaipetani #bedong #chocolatepremium #chocojarmurah #kedah #viral #cod #coklat #sedap #yan #cod #rm12 #makanankedah #makananringan #agentkedah

Share 3 0

STOK CHOCOJAR DAH ADA 😍 klau korang nak boleh order cepat2 utk join cod ya 😁RM12 sahaja bukan RM15 yer❗️❗️ - 🍫 CHOCOJAR FAMOUS🍫🏍COD AREA MERBOK,BUJANG,SUNGAI PETANI DAN BERDEKATAN🍫✨ Nak booking? Boleh roger di DM atau Whatspp 0175350853 😍 #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarfamous #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarsungaipetani #chocojarbujang #chocojarmerbok #chocojarrm12 #chocojarkedah #chocojarmurahmalaysia #chocojar #chocojarsedap #chocojarsedapmurah #uitmmerbok #merbok #sungaipetani #bedong #chocolatepremium #chocojarmurah #kedah #viral #cod #coklat #sedap #yan #cod #rm12 #makanankedah #makananringan #agentkedah

Share 4 0
bubblericeleleh_penang. Terima Kasih sudi share feedback hampa kt kami❤️ Kalau hampa tak share

Terima Kasih sudi share feedback hampa kt kami❤️ Kalau hampa tak share kelebihan dan kekurangan produk kami mungkin kami tak dpt nak improvekan kekurangan yg ad. Hope lps ni kalau ad ap2 just inform kami nah🥰🥰 . #customerfeedback #BRL #bubblericeleleh #bubblericelelehpenang #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpenang #penang #penangfood #penangfoodie #codpenangisland #codpenang #murah #makananpenang #makan #makansedappenang #feedback #bubblericelelehkulim #chocojarkulim #kulimfood #kulimfoodie #kulimkedah #makanan

Share 11 0
bubblericeleleh_penang. Terima Kasih sudi share feedback hampa kt kami❤️ Kalau hampa tak share

Terima Kasih sudi share feedback hampa kt kami❤️ Kalau hampa tak share kelebihan dan kekurangan produk kami mungkin kami tak dpt nak improvekan kekurangan yg ad. Hope lps ni kalau ad ap2 just inform kami nah🥰🥰 . #customerfeedback #BRL #bubblericeleleh #bubblericelelehpenang #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpenang #penang #penangfood #penangfoodie #codpenangisland #codpenang #murah #makananpenang #makan #makansedappenang #feedback #bubblericelelehkulim #chocojarkulim #kulimfood #kulimfoodie #kulimkedah #makanan

Share 18 0
bubblericeleleh_penang. Terima Kasih sudi share feedback hampa kt kami❤️ Kalau hampa tak share

Terima Kasih sudi share feedback hampa kt kami❤️ Kalau hampa tak share kelebihan dan kekurangan produk kami mungkin kami tak dpt nak improvekan kekurangan yg ad. Hope lps ni kalau ad ap2 just inform kami nah🥰🥰 . #customerfeedback #BRL #bubblericeleleh #bubblericelelehpenang #chocojar #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarpenang #penang #penangfood #penangfoodie #codpenangisland #codpenang #murah #makananpenang #makan #makansedappenang #feedback #bubblericelelehkulim #chocojarkulim #kulimfood #kulimfoodie #kulimkedah #makanan

Share 6 0
kokodelighttt. Hey Chocolovelies!💝🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ada yang craving n

Hey Chocolovelies!💝🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ada yang craving nak makan snack yang manis, bercoklat and rangup?! Dont worry! I have your solution right here😘😜 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Makan sebalang chocojerr, confirm rasa nak lagi sebab rasa premium chocolate yang sedap dan enak! The best part is, you dont have to heat the chocolate and the chocojerr is sealed with aluminium foil on top!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So, korang dh tak perlu penat penat nak panaskan chocolate tu dan tk perlu risau pasal kerangupan bubble rice tu😚 WHAT YOU'RE WAITING FOR? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click the link in the bio now to order! Heads up, any enquiries can be made through WHATSAPP ONLY! (+60137790294)💙🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #chocojerr #chocojerrshahalam #sayajualchocolate #sayajualchocojar #chocojerrshahalamseksyen13 #shahalamseksyen13 #agentchocojerr #chocojarviral #chocojerrviral #chocojarleleh

Share 3 0

RAMAI CUST YANG DAH TRY SUKA DAN PUAS HATI DENGAN CHOCOJAR KAMI INSYA ALLAH 🌹ANDA BILA LAGI?😁 . . 📱01110759917 📲https://chocojarkelantan.wasap.my/

Share 1 1
chocoviral.nilai. Assalamualaikum selamat malam dan selamat TERLIURR 😂 kalau xnak Terli

Assalamualaikum selamat malam dan selamat TERLIURR 😂 kalau xnak Terliurr jgn tngok tau, gambar kat atas ni #BabyCrunchyJar flavor White Chocolate 😍 sedapp sgt mmg customer pun ckap bukan kita ckap ye, white Chocolate dri #BabyCrunchyJar ni rasa dy mmg mcam white Chocolate Toblerone , srs taktipuu mmg nyesal jika xbeli, dahla balang besar😍😍 coklat banyak😍😍 paduuu 😍😍 Hanya rm13 utk balang besar tau bukan balang kecil mmg murah, harga pun berpatutan Alhamdullilah smpai skg ramai yg dah cuba mmg xnyesal beli, yg repeat order pun adaaa Alhamdullilah ,, Jika anda nak order atau ada sebarang pertanyaan boleh tekan link WhatsApp di atas ye, InsyaAllah fast reply😍😍 kalau dah malas sgt tu boleh je dm sy InsyaAllah fast reply jugak😍😍 #sekalikunyapnaklagi #bcj #babycrunchyjar #cekelatleleh #coklatleleh #chocoviral #chocojarviral #chocoviralnilai #chocolate #whitechocolate #agentnilai #agentklia #codavailable  #klia  #bmf #supportbmf #pencintacoklat #chocojarmurahsedap #chocojarmurahberkualiti #babycrunchyjarberhantu #chocojarleleh #coklatpremium #kenabeli #shouldtry #usim #kuis #uniklmiat #unikl #klia1 #klia2

Share 2 0