(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
paradiesli_farm. Emma ist und bleibt das intelligenteste Huhn 🐓😁
#huhn #hühner #hühne

Emma ist und bleibt das intelligenteste Huhn 🐓😁 #huhn #hühner #hühnerhaltung #hühnerliebe #chicken #chickies #landleben #happyhuhn

Share 0 0

#antalyaworkshop #antalyaetkinlikleri #sushi #antalya #konyaalti #bogacayi #gurme #chef #masterchef #sushitime #sushilovers #avakado #chicken #noodles 💕 Egitimlerimiz devam ediyor. 5 kişilik eğitim için son kontenjanlarımız tamamlanmak üzere. 💕

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

We all love chicken...

Share 0 1
dapur_riri. Assalamualaikum
Selamat pagi semuanya
Hari ini dapur riri libur dulu n

Assalamualaikum Selamat pagi semuanya Hari ini dapur riri libur dulu nih bikin kue nya Lagi pengen yg asin" tapi sehat dan yg penting bukan hanya buat cemilaan tapi bisa buat temen makan,,temen makan ya klu temen hidup kan udah ada kamu,,,iya kamu eaeaea😅😅😅😅 Kemaren" ceritanya sering banget beli nuggetnyg di swalayan gitu,,,tapi kok cepet banget ya habis nya padahal harga nya jga lumayan,,,akhirnya mikir keras,,kenapa ngga bikin Sendiri aja yah kan lebih hemat... Ternyata beneran lebih hemat,,dapet nya banyak puas lagi mkn nya...bikin 500gram jadi sekitar 50 pc nugget...wahh bis itu mikir lagi klu di jadiin jualan lumayan juga yah...😂😂😂 100 % untung nya...😂😅 Untuk membuat nugget saya menggunakan chopper CH 100 dari @mitochiba.id Duh chopper yg saya pengen banget... Chopper ini banyak banget fungsinya Berikut spesifikasinya . Spesifikasi CH 100: . . ✅Harga di Rp.459rb ✅CHOPPER KAPASITAS TERBESAR, TERBANYAK NO 1 di Indonesia ✅ dapet 1.5 Liter dan 700 Ml gelas ✅Pisau Ganda JUMBO Stainless steel pertama (2 tingkat) ✅bisa cincang daging/ayam/ikan/ sayur/buah/bumbudapur/esbatu sampe halus ✅garansi 1 tahun ✅24 service center seluruh indonesia ✅No 1 Best Seller seluruh Indonesia ✅Chopper Terkuat dikelasnya 👍🏻 Untuk mempunyai chopper kece ini kalian bisa langsung order di @tokopedia (tokopedia.com/mitoelectronic) atau @shopee_id (shopee.co.id/mitoelectronic) :) Atau bisa juga kalian follow @ mitochiba.id dan langsung aja DM yah. 🍒 CHICKEN NUGGET 🍒. 👉Bahan bahan nya 500 gram dada ayam fillet 2 butir telur 3 sdm tepung terigu 3 sdm tepung tapioka 1 btg daun bawang( iris tipis) 1 buah wortel( serut kasar) 4 siung bawang putih ( dihaluskan) Garam,lada dan kaldu bubuk secukupnya, 👉Bahan pelapis 250 gram tepung roti 5 sdm tepung terigu Air secukupnya. 👉satu resep jadi 50 pc nugget . . . . ❤selamat mencoba Semoga berhasil Wassalam,,🤗😍😍 . . . #mitochibafoodchopper #foodchopperch200 #mitochibach200 #mitochibafoodchopperch200 #nuggetayam #chicken #chickennuggets

Share 1 0

"Yeero Chicken Rice Bowl" . A Traditional Greek Style Chicken which is marinated in spices and sauces as per the family recipe and slow roasted on conventional vertical split, gives out the yummiest chicken bowl😋 . @apolisgreekstreetfood based in Chicago is a famous famous place for customised bowl suiting your taste, mood and everything else . Shared by @go.mayank all the way from there and the craving hasn't stopped since💞 . . #chicago #illinois #chitown #chitownfood #apolisgreekstreetfood #foodielife #chicken #chickenricebowl #yeero #happytummys #foodiebrother #familyshenanigans #blogginglife #foodiecouple #loveforfood #travelandfood #ghumtabhukkad

Share 2 0
a.cook.in.thyme. Sort of close, but not quite! 
I really struggle with cooking chicken.

Sort of close, but not quite! I really struggle with cooking chicken. It never works out with the timing indicated by whatever recipe I'm following! The story about this week's effort is on my blog. Follow the link in my bio. #chicken #averagecook #learningtocook #chickenrecipes #cookingfails

Share 0 0
hj_slowcat. 과연 몇마리를 먹어야 당첨이 되는걸까??
멕시카나먹고...영수증좀...나줘요

#멕시카나 #강다니엘 #KangDaniel
#m

과연 몇마리를 먹어야 당첨이 되는걸까?? 멕시카나먹고...영수증좀...나줘요 #멕시카나 #강다니엘 #KangDaniel #mexicana #chicken #치킨 #과연 #몇마리 #당첨 #되고싶다 #팬사인회

Share 0 0
deepdishdinners. Idc how many new rolls come out @PotatoRolls #ButterBread will always

Idc how many new rolls come out @PotatoRolls #ButterBread will always be our favorite, UNLESS they come out with EXTRA butter bread🧐. Which one are you eating? 1. Surf burger (Salmon & Shrimp) 2. Turf burger (Turkey & Egg) #PickOne

Share 1 0
kidsareeaterstoo. Yup...it’s 9:30 p.m. and I’m making dinner for tomorrow night.....beca

Yup...it’s 9:30 p.m. and I’m making dinner for tomorrow night.....because that’s my life now and can’t have the kids waiting for dinner to be made after a long day at school and at dance. Plus, the hubby is away on business so I need to make life easy. * * Because I’m so obsessed with @thetedallen ‘s recipe for Chicken Leftover Stew, I’m cheating and cooking chicken so I can add what few veggies I have in the fridge (that the kids love) plus the put to use the homemade chicken stock I have (made using my @instantpotofficial ). Kids are fast asleep but diner will be ready for tomorrow and we can spend quality time together. Ahhhhhhhhh * * Do any of you make dinner the night before? Please share ideas! #kidsareeaterstoo #mealprep #dinner #easy #tedallen #homemade #resourceful #chicken #stew #vegetables #potatoes #brusselsprouts #carrots #celery #instayum #instagood #mommy #mommyblogger

Share 1 0
tjacklmt. #cajun #shrimp #chicken #shrimp #scallops #andouille #fetuccini #alfre

#cajun #shrimp #chicken #shrimp #scallops #andouille #fetuccini #alfredo is what's for dinner tonight 🔥🔥🔥

Share 1 0
suncitymallsda. Daging ayam Chicken Katsu yang juicy dan renyah siap melengkapi menu m

Daging ayam Chicken Katsu yang juicy dan renyah siap melengkapi menu makan siangmu hari ini. Hayo ngaku, siapa yang setiap kali ke HokBen nempel terus sama menu Chicken Katsu?😂 . . . #HokBen #chickenkatsu #ayam #chicken #lunch #lunchtime #togetherness #family #friends #tasty #enak #yummy #delicious #food #foodie #foodies #foodgram #foodstagram #foodlover #foodporn #instafood #foodoftheday #japanesefood #restaurant #culinary #kuliner #halal

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

<THE tractor> 16-08-2019 #ukraine #village #tractor #chicken #summer #harvest #blue

Share 0 0
chef_dahne. After working 10 1/2hrs ya know what hits the spot??? A nice stine of

After working 10 1/2hrs ya know what hits the spot??? A nice stine of Paulaner Octoberfest accompanied by One Of The Best Mac n' cheeses I've ever made and it's all mine baby!!!😜 seriously though I made a Buffalo Mac n' cheese with smoked BBQ ribs, roasted chicken, bacon, leeks, roasted red peppers, cheddar, parmesan, and topped off with toasted Panko bread #chef #cheflife #lovewhatido #foodporn #macncheese #bbqribs🐷 #chicken #baconbaconbacon #leeks #roastedredpeppers #cheddar #parmesan #bechamel #franksredhot @chef_dahne

Share 0 0
_sakura88. Claypot Seasame Ginger Chicken...So Supper Yummy !!!!!#jb#

Claypot Seasame Ginger Chicken...So Supper Yummy #jb#

Share 2 1