(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Siapa nak tahu separuh dari 24 Bahan sos perap sos serbaguna mamasab ni . Alhamdulillah.. Sos yang dah bantu ramai ibu ibu.. Ayah ayah.. Chef chef mudah memasak Kat dapur . 💖 TANPA PERLU KUPAS BAWANG 💖 TANPA PERLU BLANDER SERAI 💖 TANPA PERLU KUAR KAN LESUNG BATU . Kerja memasak selama ni amik masa 1 jam dah di pendekkan jadi setengah jam atau kurang dengan sos serbaguna mamasab ni . Bukan sahaja boleh memerap apa2 sahaja . Tapi boleh di gunakan sebagai rencah untkk masak mee goreng n seangkatan dgn nya . Masak tumis sayur sayuran . Masak daging kicap ke.. Ayam.. Seafood . Kita boleh masak ratusan menu tau dengan sos perap serbaguna ni . Jom mama share antara 24 bahan yg ada dalam sos ni . Bawang besar.. Bawang putih.. Cili kering.. Cili merah besar Cili api sedikit.. Serai semua di blend . Herba plak ada rosemary, paprika, lada hitam, basil, oregano, parsli, sage, Bay leave Dan thyme . Cukup lah tu ye Mama share antara bahan rahsia mama guna yg buat ramai nangis apa lah 24 bahan tu sebenarnya buat termimpi mimpi sos ajaib ni 🤣🤣🤣 . Alhamdulillah.. Mama sangat bangga.. Ni adalah antara product yg paling terbaik mama kuar kan untuk #mamasablovers . Happy sangat mama tau 💖💖💖 . #mamasab #mamasabwarrior #mamasabbakery #mamasabkl #mamasabampang #mamasabcheras #mamasabgombak #mamasabshahalam #mamasabputrajaya #mamasabpj #mamasabkuantan #agentmamasab #kekkl #kekmurahkl #brownieskl #browniesampang #browniesgombak #brownieswangsamaju #pandangulamelaka #pandangulamelakakl #cheesetart #cheesetartkl #cheesetartampang #nutellacheesetart #chocolatecake #kekmurah #sosperapmamasab #kambingmamasab #lambperap

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
meilanysanjaya. Hokkaido cheese tart ala aku saya dan diriku😁😁 walaupun gk ada mirip

Hokkaido cheese tart ala aku saya dan diriku😁😁 walaupun gk ada mirip2nya sm hokkaido yg asli🤣 #cheesetart #hokkaidocheesetart #creamcheese #cheese #cheesepie

Share 0 0

Alhamdullillah. Terima kasih sudi berkongsi rezeki dengan kami. Semoga murah rezeki selalu. 😍😘 ✔️ VANILA CUPCAKES ✔️CHOC CUPCAKES ✔️RED VELVET CUPCAKES Untuk pertanyaan dan tempahan⤵ 💐Nadia💐 Www.wasap.my/60179340266 🌷NadiaHassimLiCious🌷 Taste It!! #kekbatangkali #kekligamas #kekuluyam #kekantaragapi #kekgentinghighlands #kekkualakububahru #kekkanakkanak #kekharijadi #kekhantaran #kekkahwin #kekmampumilik #kekbajet #kekpertunangan #kekharilahir #tempahankek #kekanniversary  #cupcakeshantaran #kekhantaranbatangkali #kekbajetanda #kekcoklat #chocolateindulgence #kekredvelvet #creampuff #hokaido #choccreampuff #cheesetart #kekprincess #kekkartun #kekbajet #cheeseleleh #brownies #cheesetart

Share 0 0
nadiahassimlicious. Alhamdullillah. Terima kasih sudi berkongsi rezeki dengan kami. Semoga

Alhamdullillah. Terima kasih sudi berkongsi rezeki dengan kami. Semoga murah rezeki selalu. 😍😘 BASQUE BURNT CHEESE CAKE Untuk pertanyaan dan tempahan⤵ 💐Nadia💐 Www.wasap.my/60179340266 🌷NadiaHassimLiCious🌷 Taste It!! #kekbatangkali #kekligamas #kekuluyam #kekantaragapi #kekgentinghighlands #kekkualakububahru #kekkanakkanak #kekharijadi #kekhantaran #kekkahwin #kekmampumilik #kekbajet #kekpertunangan #kekharilahir #tempahankek #kekanniversary  #cupcakeshantaran #kekhantaranbatangkali #kekbajetanda #kekcoklat #chocolateindulgence #kekredvelvet #creampuff #hokaido #choccreampuff #cheesetart #kekprincess #kekkartun #kekbajet #cheeseleleh #brownies #cheesetart

Share 0 0

Assalamualaikum..Terima kasih nadia dri seksyen 14 pj beli MSC 6pax dgn @montchoco.ctzul 💕 Sy jual yer.. Hehehe Nanti da makan.. Free2 review & tag ig kami yer. Jangan lupa follow sekali @montchoco.ctzul 😍 Jgn lupa save no sy tau.. Nama sy ct rosiah *PREMIUM SWISS MONTCHOCO (MC)* Dimension : 65 x 200 x 50mm Weight : +/- 350g 1pax rm32 *MINI SWISS CAKE (MSC)* Dimension : 10cm x 10cm Weight : +/- 120g 1pax rm15 Always limited stock! IG : @montchoco.ctzul FB : Ct Rosiah Ramli 📲 www.wasap.my/60147154655 🚘Cod Area All Petalinng Jaya,Puchong & Shah Alam Atau Boleh Dapatkan Dgn Agent Berhampiran Anda : 🥧 @montchoco.selangor : 019 - 873 2083 🥧 @nadhrah_montchoco : 010 - 425 2201 🥧 @montchoco.byumi : 011 - 1132 7905 🥧 @montchoco.erin : 011 - 3994 8757 🥧 @chocolate.hvn : 019 - 331 6058 🥧 @zirabulat_zirabaked : 011 - 3648 2748 🥧 @nadzirah_aisyah : 012 - 312 1486 🥧 @fykalicious_ : 018 - 663 6427 🥧 @montchoco_aishah : 017 - 682 7617 🥧 @montchoco.ctzul : 014 - 715 4655 🥧 @kina_montchoco : 010 - 939 2902 🥧 @misiku_zuka : 014 - 310 5610 #montchoco #montchocoselangor #montchocopetalingjaya #montchocotamanmedan #montchocotamandatoharun #montchocosrimanja #montchocokglindungan #chocomoist #dessertsedap #districtmw #coklatdariswiss #Bakermalaysia #brownies #kekmarble #kekoren #pastryfruitkek #cheesetart #cheesetartredvelvet #cheesetartfruit #hikkaido

Share 3 0
nur_nur_nur07. beratur elok2.. 😍😍😍😍😍
jap lagi kite make up awak yer..
#anajual #

beratur elok2.. 😍😍😍😍😍 jap lagi kite make up awak yer.. #anajual #cheesetart 0122393143 🙂🌹

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
r7powder. Coklat Hazelnut 🌰🌰🍫🍫🍩🍩🍘🍘🍪🍪🍯🍯🍒🍹🍹
.
Kelebihan rattubevera

Coklat Hazelnut 🌰🌰🍫🍫🍩🍩🍘🍘🍪🍪🍯🍯🍒🍹🍹 . Kelebihan rattubeverage : 1. Powder selalu ready stock 2. Kualitas & rasa premium 3. Sudah dipercaya oleh caffe, hotel, & rumah makan berskala menengah ke atas 4. Cara pembuatan sangat simple 5. Harga terjangkau 6. Expired date 1 tahun Info lebih lanjut go follow @r7powder & kontak ke. WA : 0813-9020-3322 Line : rattupowder2 Online Shop. 1) Shopee : www.shopee.co.id/rattubeverage 2) Tokopedia : www.tokopedia.com/rattupowder 3) Bukalapak : www.bukalapak.com/fxpandu7 Jasa pengiriman barang via : 1. JNE 2. PAHALA 3. AGUNG 4. GO-SEND 5. Sentral Cargo 6. POS #eatandtreats #foodies #foodgram #cafejakarta #makananjakarta #wethefoodies #explorejakarta #mrfox #porkbelly #pork #coklat #coklathazelnut #powdercoklat #powderdrink #foodbloggers #foodbloggerjkt #bakecheesetart #cheesetart #vanilla #helloindonesia #hellojakarta #rattubeverage #powderkiloan #powderminum

Share 3 0
bakedbytia. EXTRA‼️EXTRA‼️EXTRA‼️
.
Extra cream puff combo untuk khamis (14-11-201

EXTRA‼️EXTRA‼️EXTRA‼️ . Extra cream puff combo untuk khamis (14-11-2019) . Wasap laju laju okey😉. . Cream puff leleh . . ✔️InsyAllah dapat suam suam lagi . ✔️manis manis buah . ✔️cukup lemak berkrim🙊 . ✔️membuat korang teingat ingat la 😉 . 👉🏻Rm15 /20pcs untuk cream puff biasa . 👉🏻Rm23/20pcs untuk japanes cream puff . 👉🏻Rm20/20pcs untuk combo cream puff(10 cream puff biasa. 10 japanes cream puff . . Ws 0139197057 Ws 0139197057 Ws 0139197057 . . #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburuk #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburukkualatrengganu #choctart #pavlova #creampuff #creampuffganu #hsnz #codterengganu #codkualaterengganu #uitmterengganu #pulauperhentian #pulauredang #pulaukapas #masjidkristal #muaterengganu #cheesetart #shahbandar

Share 0 0
bakedbytia. EXTRA‼️EXTRA‼️EXTRA‼️
.
Extra cream puff combo untuk khamis (14-11-201

EXTRA‼️EXTRA‼️EXTRA‼️ . Extra cream puff combo untuk khamis (14-11-2019) . Wasap laju laju okey😉. . Cream puff leleh . . ✔️InsyAllah dapat suam suam lagi . ✔️manis manis buah . ✔️cukup lemak berkrim🙊 . ✔️membuat korang teingat ingat la 😉 . 👉🏻Rm15 /20pcs untuk cream puff biasa . 👉🏻Rm23/20pcs untuk japanes cream puff . 👉🏻Rm20/20pcs untuk combo cream puff(10 cream puff biasa. 10 japanes cream puff . . Ws 0139197057 Ws 0139197057 Ws 0139197057 . . #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburuk #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburukkualatrengganu #choctart #pavlova #creampuff #creampuffganu #hsnz #codterengganu #codkualaterengganu #uitmterengganu #pulauperhentian #pulauredang #pulaukapas #masjidkristal #muaterengganu #cheesetart #shahbandar

Share 0 0
bakedbytia. EXTRA‼️EXTRA‼️EXTRA‼️
.
Extra cream puff combo untuk khamis (14-11-201

EXTRA‼️EXTRA‼️EXTRA‼️ . Extra cream puff combo untuk khamis (14-11-2019) . Wasap laju laju okey😉. . Cream puff leleh . . ✔️InsyAllah dapat suam suam lagi . ✔️manis manis buah . ✔️cukup lemak berkrim🙊 . ✔️membuat korang teingat ingat la 😉 . 👉🏻Rm15 /20pcs untuk cream puff biasa . 👉🏻Rm23/20pcs untuk japanes cream puff . 👉🏻Rm20/20pcs untuk combo cream puff(10 cream puff biasa. 10 japanes cream puff . . Ws 0139197057 Ws 0139197057 Ws 0139197057 . . #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburuk #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburukkualatrengganu #choctart #pavlova #creampuff #creampuffganu #hsnz #codterengganu #codkualaterengganu #uitmterengganu #pulauperhentian #pulauredang #pulaukapas #masjidkristal #muaterengganu #cheesetart #shahbandar

Share 2 0

This is where it all began... Food Review #134 : The Original Hokkaido Baked Cheese Tart from @hokkaidobakedcheesetart Location📍: Changi Airport RATING: Taste - 7.5🧀 / 10🧀 Presentation - 9🧀 / 10🧀 Worth - 8🧀 / 10🧀 👍GOOD aspect: Not overwhelmingly sweet Light and Creamy Cream Cheese🧀 Buttery Crust 👎BAD aspect: NIL 💰PRICE: SGD$2.90 #cheesetart #cheeseweek #theoriginal #burpple #hungrygowhere #japan #hokkaido

Share 19 0
mikayla_bakery. PROMOSI SEMPENA MAULIDUR RASUL !!
.
Promosi dessert datang lagi ! 🥰
P

PROMOSI SEMPENA MAULIDUR RASUL !! . Promosi dessert datang lagi ! 🥰 Promosi sempena MAULIDUR RASUL bermula pada (9-23 NOVEMBER 2019) sahaja tau ! tau ! 🌷 . 4 jenis brownies sahaja yang ada 👇🏻 . Classic brownies Plain brownies Mix brownies Full nutella brownies . Harga ? BukanRM60 ❌ Bukan RM55 ❌ Bukan RM50 ❌ Bukan Juga RM45 ❌ . Tapi hanya BERMULA RM30 sahaja dear ! 😍 . Berbaloi-baloi 😘 . Cepat cepat book slot sekarang ! Jangan tangguh-tangguh sebelum tamat promosi 🥰 . #promosi #brownies #nutella #almond #codrawang #codselayang #codkl #batucave #codgombak #cheesetart #cake #openorder #weekend #birthday #kenduri #classic #plain #mix #full

Share 0 0