(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Brownies Tower for Hantaran First time sis dpt order mcm ni.. Alhamdulillah benda baru bt sis.. Mana thu kan blh sis try and error lgi 💪💪💪 . . Terima Kasih Diyana sbb percayakan sis ❤ . . ☎https://www.wasap.my/60179042352 ✉https://instgram.com/ikacheman93/ . . #browniestower #brownieshantaran #browniesnutella #kekkualakrai #kekbyikacheman

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
deirabrownies_chocolate. #DEiraBrowniesTurn4th, Bismillah 7 December 2015 - 7 December 2019, Te

#DEiraBrowniesTurn4th, Bismillah 7 December 2015 - 7 December 2019, Terima kasih Ya Allah❤️ Happy 4th Anniversary DEiraBrownies ! Alhamdulillah, genap 4 tahun. Takda yang berubah, tetap baker yang sama cuma Brownies baru yang berbeza beza & dapat kenalan, berukhwah customer baru, itu nikmatnya hehe😍 masih utuh di bengkel buruk, takda kedai or impian tinggi, sangat syukuri dengan apa yang Allah beri. Alhamdulilah, yakin Allah beri sesuatu tu sesuai ikut kemampuan hambaNya, syukur Allah lorongkan cari rezeki dari rumah sambil dapat menatap & menemani Mak yg makin tua 👵 meskipun tak seberapa,Syukur. #MemoryKehidupanWithMak. Sebagai hamba kita hanya mampu terus berdoa & berusaha, İnsyaAllah rezeki Allah sentiasa ada🥰🤲 Kesempatan ni Cik Ira nak ucapkan terima kasih sangat buat semua kenalan Cik Ira, para pelanggan esp yg follow up DEiraBrownies dari awal lagi, Terima kasih for supportive, selalu beli repeat order Brownies, nasihat, Semangat serta komen komen yang membina untuk Cik Ira perbaiki lagi business kecilan Cik Ira ni👩‍🍳🍫 Mohon halalkan semua kekurangan dari pihak Cik Ira sepanjang kita berurusan ya, Semoga Allah murahkan lagi rezeki kalian berganda & permudahkan urusan rezeki kalian Allahumaamin. Akhir kata, Doakan kesihatan Cik Ira serta Mak ea, biar dapat baking Brownies sedap2 untuk kalian hingga akhir hayat. InsyaAllah, Senyum 😍🥰 HeheSincerely,Cik Ira #DEiraBrowniesFounder #homebaker #baking #bakelover #cooking #sayajualBrownies #selfpickup #HutanMelintang #sgsumun #Selekoh #bagandatoh #Perak #birthdayBrownies #Brownieshantaran #BrowniesTower #WeddingBrownies #BrowniesDoorgift #BrowniesCandyBuffet #postagecourier #chocolate #igersmalaysia #dessert #flatlayfood #foodporn #foodphotography #vscocam #igdaily #instagood

Share 8 2

Pakej lengkap, topping 3 flavour ; nutella , white choc, beryls choc turut dihiasai dengan 3 gandingan mantap ; strawberry, kitkat & toblerone😍😍 . . Hot betul brownies tower this week!😀 Hadiah istimewa buat yg tersayang sempena ulangtahun kelahiran, siapa laa yg tak happy lau dapat set tower ni😀😀 . . Admin pon rasa lapar da ni pepagii. Korang yg lain nak order, please please please takmau urgent order okeyy. At least 3 days before is better😁 Apa2pun uolls, customer tersayang brownies bosskur, memang awesome & THE BEST!!🎊 . . Happy Saturday gais, be happy & positive always🌸 . . . #browniestower #brownieskangkarpulai #browniesforhim #browniesuntukkekasih #browniestrio #browniesstrawberry #towernutella

Share 8 2
thesweettreats.kb. Another cheese tart with fresh fruits for today. Thank you Ida (jirank

Another cheese tart with fresh fruits for today. Thank you Ida (jiranku) sudi order untuk delivery kat family di KB hehe. Harap puas hati ❤️😍 RM50 ONLY!! Boleh whtsapp 011 5633 6994 untuk tempahan. Order awal 2-3 hari awal tau! Thnk you! 😉 No dm or call please. #browniestower #browniesedap #brownieskelantan #brownieshantaran #nutellabrownies #nutella #nutellapods #creampuff #pastrycream #chouxpastry #cheesetart #fruittart #dessertkelantan #dessert #unicorn #unicornlover #unicornthemeparty #unicorntheme #puddingcake #pudding #kekpuding #pavlovapudding #pastrycake #fruitpastrycake #buttercake #birthdayparty #birthdaycakes #suprisedelivery #supriseplanner #suprisebirthday

Share 25 2
kitchenncraftzsg. 🔥EXTRAS ON 15 DEC!🔥 .
.

SIZE: 7INCH/16 BITE-SIZED SQUARES .
. ✔️6 X

🔥EXTRAS ON 15 DEC!🔥 . . SIZE: 7INCH/16 BITE-SIZED SQUARES . . ✔️6 X MARBLED CHEESECAKE BROWNIES ✔️4 X OF EITHER M&Ms or TELLA DRIZZLE . . ➡️$12/TRAY ➡️SELF COLLECT @ BUANGKOK CRESCENT 532979 ➡️DELIVERY @ $10/LOCATION . . How to place order?Either ➡️DM on IG ➡️PM on FB ➡️WA 90270679 #muslimowned #sgbakes #bakersofsgp #browniessg #browniestower #assortedbrownies

Share 5 0
socehaa. Morning! Sebab kan cuti sekolah, bulan 12 ni musim orang kahwin & tuna

Morning! Sebab kan cuti sekolah, bulan 12 ni musim orang kahwin & tunang 🥰 Congrats korang❣ . 🔸Brownies Classic & nutella drizzle 🔸8 inch 🔸RM33 . . 🔹Self pickup Dengkil or Shah Alam 🔹 Delivery with charges 🔹 Whatsapp to order, link in bio . . Thank you so much sis order dengan Ceha😊 . . #browniessocehaa #brownies #browniespromo #browniesminipack #browniesraya #promobrownies #browniespromo #browniesuitmdengkil #browniesbirthday #browniespotluck #brownieshantaran #browniestower #browniesnutella #browniesstrawberry #brownieschocolate #browniesshahalam #browniesputrajaya #brownieskotawarisan #browniescyberjaya #brownieskotadamansara #browniesdengkil #browniesbangi #browniesnilai #browniessepang #browniesbanting #browniesmalaysia #browniesmurah #browniessedap #browniesyummy #browniessocehaa #0193047857

Share 16 0
cakekies.kl. Promosi Brownies 🍫🍫🍫
Setelah menjual untuk beberapa bulan ni ada ya

Promosi Brownies 🍫🍫🍫 Setelah menjual untuk beberapa bulan ni ada yang kata npe Brownies tak renyah atas dia kenapa lembab sangat kenapa itu kenapa iniii. Oe Apa pelanggan sya untuk maklum balas semua saya ambil dan cuba ubah untuk anda semua en yaaa ini baru resepi dari @cakekies.kl setelah saya mencuba beberapa resepi dan untuk 10orang untuk memilih yang terbaik antara Brownies yang sya bgi tu n ya semua memilih Brownies ni Crunchy di atas lalu lembut di tengah😍😍🔥 JANGAN SALAHKAN KAMI KALAU ANDA REPEAT LAGI 🔥🔥 Soooo ada promosi 🔥🔥 menanti anda untuk ANDA nanti TUNGGUuuu ,❗️❗️ @cakekies.kl @cakekies.kl @cakekies.kl #browniesedap #browniespaduteruk #browniespuchong #brownieskl #browniestower

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
schokolade_empire. .
🎊BROWNIES IS BACK!!!!!🎊
10 INCH PLAIN BROWNIES ~RM45 ~ using Beryl

. 🎊BROWNIES IS BACK!!!!!🎊 10 INCH PLAIN BROWNIES ~RM45 ~ using Beryl’s chocolate, Anchor butter and Nutella ~ to order: whatsapp +60174696540 #browniesalorsetar #brownieskedah #browniesamancentral #browniescheese #cheesebrownies #browniessedap #schokoladebrownies #chocolatebrownies #brownies #nutellabrownies #browniesnutella #nutella #chocolate #foodporn #art #malaysia #browniesdecoration #browniestower #alorsetar

Share 2 0