(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kitchenoutput. Selamat pagi semua.. Ada yang breakfast dengan dessert ke pagi ni? 😋

Selamat pagi semua.. Ada yang breakfast dengan dessert ke pagi ni? 😋 . @kitchenoutput ada brownies yang mainly ingredients dia ialah DARK CHOCOLATE 🍫.. 😍 . Klik link biru kat profile @kitchenoutput untuk tempahan tau 😊 . #brownies #browniessedap #dessertsedap #puchong #kitchenoutput #browniespuchong #browniesdelivery

Share 0 0
mamasab.bakery_liz. Sedap ke sedap???
.
JOM!! sempat lagi ni nak selit order
.
Sesuai sang

Sedap ke sedap??? . JOM!! sempat lagi ni nak selit order . Sesuai sangat tau untuk birthday, potluck, makan sendiri dengan family, party pack, untuk bekal anak sekolah, minum petang...haa ape lagi 😆🤗 . Yang penting, halal dan semua testimoni customer kita puas hati....alhamdulillah . http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder . . . #kekmurahmalaysia #keksedapmalaysia #keksedapselangor #keksedap #kekmurah #biskutraya #mamasablovers #biskutrayacheese #mamasabbakery #sabrinabakery #kekviral #nutellacheesetart #redvelvet #resepikek #resepibonda #kekpandangulamelaka #kekredvelvet #nutellacheesecake #pandangulamelaka #makananviral #kekbirthdaymurah #kambingperap #mamasabwarrior #mamasabagent #sosperap #sosperapsedap #browniessedap #kekbuahkukus #kekhantaran #doorgiftkahwin

Share 0 0
mamasab.bakery_liz. Sedap ke sedap???
.
JOM!! sempat lagi ni nak selit order
.
Sesuai sang

Sedap ke sedap??? . JOM!! sempat lagi ni nak selit order . Sesuai sangat tau untuk birthday, potluck, makan sendiri dengan family, party pack, untuk bekal anak sekolah, minum petang...haa ape lagi 😆🤗 . Yang penting, halal dan semua testimoni customer kita puas hati....alhamdulillah . http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder . . . #kekmurahmalaysia #keksedapmalaysia #keksedapselangor #keksedap #kekmurah #biskutraya #mamasablovers #biskutrayacheese #mamasabbakery #sabrinabakery #kekviral #nutellacheesetart #redvelvet #resepikek #resepibonda #kekpandangulamelaka #kekredvelvet #nutellacheesecake #pandangulamelaka #makananviral #kekbirthdaymurah #kambingperap #mamasabwarrior #mamasabagent #sosperap #sosperapsedap #browniessedap #kekbuahkukus #kekhantaran #doorgiftkahwin

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Selamat pagi selasa! . Tengah kerja ke tu? Admin cuti harini 😎 . Kerja elok2! Jangan tengok instagram sangat ye 😝 . #adzrakimbakery

Share 1 1
mamasab.bakery_liz. Sedap ke sedap???
.
JOM!! sempat lagi ni nak selit order
.
Sesuai sang

Sedap ke sedap??? . JOM!! sempat lagi ni nak selit order . Sesuai sangat tau untuk birthday, potluck, makan sendiri dengan family, party pack, untuk bekal anak sekolah, minum petang...haa ape lagi 😆🤗 . Yang penting, halal dan semua testimoni customer kita puas hati....alhamdulillah . http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder . . . #kekmurahmalaysia #keksedapmalaysia #keksedapselangor #keksedap #kekmurah #biskutraya #mamasablovers #biskutrayacheese #mamasabbakery #sabrinabakery #kekviral #nutellacheesetart #redvelvet #resepikek #resepibonda #kekpandangulamelaka #kekredvelvet #nutellacheesecake #pandangulamelaka #makananviral #kekbirthdaymurah #kambingperap #mamasabwarrior #mamasabagent #sosperap #sosperapsedap #browniessedap #kekbuahkukus #kekhantaran #doorgiftkahwin

Share 2 0
nanalaudybakery. Thank you repeat order dengan @nanalaudybakery 😍😘❤️❤️❤️ 📢Buat maklu

Thank you repeat order dengan @nanalaudybakery 😍😘❤️❤️❤️ 📢Buat makluman pelanggan baru kami, bagi sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan brownies atau chocojar, payment haruslah dibuat sebelum tempahan di siapkan.. Cas penghantaran mengikut kawasan. Klik link di bio👆untuk membuat tempahan anda sekarang🤗💕 #quarterbrownies #brownies #chocolatebrownies #browniesalmond #walnutbrownie #browniesmix #browniesnutella #brownieskl #browniesampang #browniesselangor #browniespremium #browniessedap #browniesmurah #brownielovers #browniescake #brownieslover #browniesedap #browniesmalaysia #fudgebrownies #fudgybrownies #browniesbirthday #chocolatebrownie #browniesviral #brownieskgpandan #nanalaudybakery #brownie #beryls #berylschocolate

Share 1 0
mamasab.bakery_liz. PIN PIN....TUMPANG LALU KAT WALL!!!
Ada yang nak selit order brownies

PIN PIN....TUMPANG LALU KAT WALL!!! Ada yang nak selit order brownies lagi arini? . Macam biasa kakak online je....dm/msg/wasap je k . Dah bgtau ni...kalau awak call jugak, jangan marah kakak tak pick up 😆😆😆 . Kakak awak bz ni 😝😘 . http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder . . . #kekmurahmalaysia #keksedapmalaysia #kekmurahselangor #keksedapselangor #keksedap #kekmurah #biskutraya #biskutrayacheese #mamasabbakery #sabrinabakery #kekviral #nutellacheesetart #redvelvet #resepikek #resepibonda #kekpandangulamelaka #kekredvelvet #nutellacheesecake #pandangulamelaka #makananviral #kelasbakingonline #kambingperap #kambingperapsedap #kambingperapberapi #sosperap #sosperapsedap #browniessedap #kekbuahkukus #kekhantaran #doorgiftkahwin

Share 3 0
mamasab.bakery_liz. PIN PIN....TUMPANG LALU KAT WALL!!!
Ada yang nak selit order brownies

PIN PIN....TUMPANG LALU KAT WALL!!! Ada yang nak selit order brownies lagi arini? . Macam biasa kakak online je....dm/msg/wasap je k . Dah bgtau ni...kalau awak call jugak, jangan marah kakak tak pick up 😆😆😆 . Kakak awak bz ni 😝😘 . http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder . . . #kekmurahmalaysia #keksedapmalaysia #kekmurahselangor #keksedapselangor #keksedap #kekmurah #biskutraya #biskutrayacheese #mamasabbakery #sabrinabakery #kekviral #nutellacheesetart #redvelvet #resepikek #resepibonda #kekpandangulamelaka #kekredvelvet #nutellacheesecake #pandangulamelaka #makananviral #kelasbakingonline #kambingperap #kambingperapsedap #kambingperapberapi #sosperap #sosperapsedap #browniessedap #kekbuahkukus #kekhantaran #doorgiftkahwin

Share 1 0
mamasab.bakery_liz. PIN PIN....TUMPANG LALU KAT WALL!!!
Ada yang nak selit order brownies

PIN PIN....TUMPANG LALU KAT WALL!!! Ada yang nak selit order brownies lagi arini? . Macam biasa kakak online je....dm/msg/wasap je k . Dah bgtau ni...kalau awak call jugak, jangan marah kakak tak pick up 😆😆😆 . Kakak awak bz ni 😝😘 . http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder http://www.wasap.my/60126784858/SayaNakOrder . . . #kekmurahmalaysia #keksedapmalaysia #kekmurahselangor #keksedapselangor #keksedap #kekmurah #biskutraya #biskutrayacheese #mamasabbakery #sabrinabakery #kekviral #nutellacheesetart #redvelvet #resepikek #resepibonda #kekpandangulamelaka #kekredvelvet #nutellacheesecake #pandangulamelaka #makananviral #kelasbakingonline #kambingperap #kambingperapsedap #kambingperapberapi #sosperap #sosperapsedap #browniessedap #kekbuahkukus #kekhantaran #doorgiftkahwin

Share 1 0
browneeslicious. Cantik2 dan nampak sedap kan brownies and marble cake sis? Hehe alhamd

Cantik2 dan nampak sedap kan brownies and marble cake sis? Hehe alhamdulillah customer pun puas hati tau hehehe 🌸 Place your order now!🌸 Order sekarang! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie #browniestower #browniespenangrm10 #browniespalingmurah #browniesgoodies #browniesedap

Share 0 0
browneeslicious. Cantiknya brownies kitaaaaaa!! Jom place order dgn browneelicious untu

Cantiknya brownies kitaaaaaa!! Jom place order dgn browneelicious untuk 17/10 ni 😍😍😍😍 🌸 Place your order now! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie

Share 0 0
browneeslicious. Cantiknya tulis atas box! 😍 Nk request macamni? Pm sis jurrr 😊
🌸 Pl

Cantiknya tulis atas box! 😍 Nk request macamni? Pm sis jurrr 😊 🌸 Place your order now! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie

Share 0 0
browneeslicious. btw mana yg nk order.. sis open order okay! Jgn risau sbb sis open ord

btw mana yg nk order.. sis open order okay! Jgn risau sbb sis open order untuk brownies ni bila2 je hrhehe.. 😍❤️ so tunggu apa lg, pm sis jomm! 🌸 Place your order now!🌸 Order sekarang! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie #browniestower #browniespenangrm10 #browniespalingmurah #browniesgoodies #browniesedap

Share 0 0
browneeslicious. ramai yg x tahu sis jual small boxes rm10 je heheheheh murah sgt2 kan?

ramai yg x tahu sis jual small boxes rm10 je heheheheh murah sgt2 kan? Mana nak cari brownies 16pcs rm10? Cari satu penang pun belum tentu jumpa.. hehe 😚 tapi sis guna chocolate mahal and confirm sedap..! Moist teruk hehehe so apa lagi, order ngn sis jom! Untuk esokkk! 🌸 Place your order now! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie

Share 0 0
browneeslicious. Hari2 order full mcmni hahahaha ❤️
Alhamdulilahhh
🌸 Place your order

Hari2 order full mcmni hahahaha ❤️ Alhamdulilahhh 🌸 Place your order now! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie

Share 0 0
browneeslicious. Hi sayang2 sis smua! Apa khabar? Hrhehe rindu nak makam brownies?  for

Hi sayang2 sis smua! Apa khabar? Hrhehe rindu nak makam brownies? for our signature brownies! 🤩❤️ Rm53 je tau! Ada 49pcs brownies haih murahnye 😭😭😭😭😭 so tunggu apa lagi..... So jom order! ❤️ 🌸 Place your order now! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
browneeslicious. Cust nak mintak maaf kat awek bagi brownies okayy!! Korg pulak? Kan or

Cust nak mintak maaf kat awek bagi brownies okayy!! Korg pulak? Kan org ckap nak perempuan happy kena bagi chocolate!! So jom la order brownies! ❤️😍 Kejap je confirm dah baik dgn partner korg hehe sis tgh bagi tips cinta ni ❤️😍😝 So pakwe2 kat luar snaa tu, tunggu apa lg tu, order kek cepat kalau xmau gaduh lama2 heheh 😝😍 🌸 Place your order now! . 📳DM or Whatsapp ➡️ 0124517700 . . 🥧COD available in Penang area . . . . . . #browneelicious #browniessedap #browniesbudget #browniesmurah #browniespenang #browniesbalikpulau #browniesrm35 #brownieschocolate #dessertpenang #freecod #largebrowniespenang #largebrownies #browniesbajet #browniesmalaysiamurah #browniespenang #browniestunang #browniestower #sayajualmurah #foodporn #penangfoodie

Share 0 0
dessertsbyninar. Brownies Legend Mamasab
.
Brownies mama memang topseller dari dulu. Me

Brownies Legend Mamasab . Brownies mama memang topseller dari dulu. Memang legend!! Brownies yang lembut penuh dengan rasa coklat 😋 . Memang puas hati sangat bila makan! Lagi lagi time promo ni kan? . Size 7inch RM 30 . 📲Beminat untuk order boleh klik link di bawah 🤗 www.wasap.my/60172523848/brownies . #mamasab #mamasablovers #brownieslegend #dessertdeliveryusj

Share 0 0
mamasab_by_gda. Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang pen

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja . gandingan 4diva nie:🍫🍩🍪🍯 . 🖍️Brownies Legend 🖍️Brownies Mixnut 🖍️Nutella Gunung Berapi 🖍️Conga Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . . RM40 RM40 RM40 . . Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜 . #brownieskedutsetiaalam #brownieslegend #brownieskedutsedap #browniespuncakalam #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesalmond #brownieskedutkajang #premiumbrownies #congobar #congobarsedap #congobarshahalam #congobarklang #congorbarkajang #browniesalmondsetiawangsa #setiawangsa #mamasabgensetiawangsa

Share 0 0
snackravers.my. Sebelum disaluti coklat pon dah nmpak sodapp kan awakkk~😋😋😋
.
.
Sia

Sebelum disaluti coklat pon dah nmpak sodapp kan awakkk~😋😋😋 . . Siapa yg tengah CRAVING tu jom WS sis "sayanakorderthekookiesmonster" segera di talian berikut ok❗😘😘😘 . . ORDER/INFO: 📲 019-498 4460/klik link di bio (kak erah) 📲 019-498 4460/klik link di bio (kak erah) 📲 019-498 4460/klik link di bio (kak erah)

Share 3 1
mamasab_by_gda. Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang pen

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja . Brownies Legend Brownies Mixnut  Nutella Gunung Berapi Conga Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . . RM40 RM40 RM40 . . Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜 . #brownieskedutsetiaalam #brownieslegend #brownieskedutsedap #browniespuncakalam #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesalmond #brownieskedutkajang #premiumbrownies #congobar #congobarsedap #congobarshahalam #congobarklang #congorbarkajang #browniesalmondsetiawangsa #setiawangsa #mamasabgensetiawangsa

Share 0 0
mamasab_by_gda. Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang pen

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱🌹 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja . Brownies Legend Brownies Mixnut  Nutella Gunung Berapi Conga Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . . RM40 RM40 RM40 . . Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜 . #brownieskedutsetiaalam #brownieslegend #brownieskedutsedap #browniespuncakalam #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesalmond #brownieskedutkajang #premiumbrownies #congobar #congobarsedap #congobarshahalam #congobarklang #congorbarkajang #browniesalmondsetiawangsa #setiawangsa #mamasabgensetiawangsa

Share 0 0

Brownie Jar (PROMO RM13 per jar) . Bite-sized brownie chunks in a jar loaded with milk and dark chocolate sauce, topped with chocolate sprinkles and crisp pearls. Get yours today at only RM13 (PROMO PRICE) . Click here to order: wasap.my/60102397477 . #brownie #chocolatebrownie #hazelnutbrownie #browniesenak #browniessedap #chocolateporn #cakesedap #keksedap #kekputrajaya #putrajayacake #putrajaya #putrajayafood #putrajayabakers #putrajayavendor #bangibaker #bangifood #bangivendor #cyberjayacakes #chocolateporn #hazelnut #kekcoklat #browniescoklat #minumpetang #bandarbarubangi #bangi #bangicake #cyberjaya #malaysianbakers #kualalumpur #shahalam

Share 11 0
snackravers.my. 🍭🍭🍭

🍭🍭🍭

Share 5 1