(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
sweetbitebysyira. Thank you customer 
COD area : .
๐Ÿ“Bangi
๐Ÿ“ Nilai
๐Ÿ“ Kajang
๐Ÿ“ Serdang

Thank you customer COD area : . ๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“ Nilai ๐Ÿ“ Kajang ๐Ÿ“ Serdang ๐Ÿ“ Seri Kembangan ๐Ÿ“ Putrajaya ๐Ÿ“ Cyberjaya #browniesbysyiraย  #browniesnutellaย  #browniesbuahย  #browniesdipndip #browniessyira #brownieslelehย  #chocolatelelehย  #browniesnilai #browniesbangiย  #brownieskajangย  #browniesserdangย  #browniesbandarseriputra #browniesbangiavenue #browniesbukitmahkota #browniessaujanaimpianย  #browniesputrajayaย  #browniescyberjayaย  #deliveryputrajayaย  #deliveryserdangย  #deliverybangiย  #deliveryserikembanganย  #deliverysurprisemurah #popiacrunchcheese

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
pinky.oven. TQ Lexter for repeat order..this time he ordered direct with me.. #bro

TQ Lexter for repeat order..this time he ordered direct with me.. #brownies #browniesnutella #browniessedap

Share 3 0
brownies_106. Hahaha bermuamalah, sis jual brownies then sis beli dengan dia @chocoj

Hahaha bermuamalah, sis jual brownies then sis beli dengan dia @chocojerr_bycikmeera terus alang-alang di Plaza Tol Bukit Gambir je gais ๐Ÿ˜‚ thank you ustazah Azwa kite, kite jual okay, btw korang boleh follow @chocojerr_bycikmeera @chocojerr_bycikmeera @chocojerr_bycikmeera, pergi je link whatsapp dekat ig store dia gais. Sekiranya mahu menempah brownies, boleh tekan ljnk whatsapp di bio gais . . #brownieskedut #browniesedap #marblecheesebrownies #redvelvet #brownies #burntcheese #browniesmuar #browniestangkak #browniesbakrin #browniesmuo #brownieskeju #browniecantik #rumahbrownies #burntcheesecakemalaysia #burntcheesemuar #burntcheesetangkak #browniesalmond #burntcheesecake #burntcheesesedap #walnutbrownies #brownieslover #brownieslovers #kekpandangulamelaka #keksedap #browniestower #browniesnutella #browniescoklat #brownieskeju

Share 8 0
dessertbyiqah. Thank you kak nadia repeat order sokmo ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
.
#brownies#browniesseda

Thank you kak nadia repeat order sokmo ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ . . #dessertbyiqah

Share 5 1
thrie.kitchen. Sambil kerja sambil makan. Siapa macam ni? Hehe ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
.
Nak s

Sambil kerja sambil makan. Siapa macam ni? Hehe ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ . Nak selit order untuk Brownies Nutella & Choco Krunchiez? Boleh whatsapp Kekna! โ˜บ๏ธ . #brownies #brownieskedut #brownieslover #brownieskl #browniesnutella #browniesedap #browniesmalaysia #browniesmurah #nutella #kualalumpurfoodie #bakery

Share 20 0
dhiarosecakes. 07.12.2019 #sabtu #saturday

Terima kasih Kak Ila order #browniesnutel

07.12.2019 #sabtu #saturday Terima kasih Kak Ila order #browniesnutella homemade by #dhiarosecakes ๐ŸŒน . . ๐Ÿ“ฑ 0195303615 @ klik je ๐Ÿ‘‰ http://bit.ly/DhiaRoseCake utk tempahan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ . . #BakedWithLove ๐Ÿ’– #sentiasabersyukur #bandartasikkesuma #kajang #semenyih #bangi #cakeisart #bandarteknologikajang #kekbudget #kekhomemade #jjcm #food #cake๐Ÿฐ #yummy #nilai #bandarrinching #batangbenar #pajam #mantin

Share 3 0

First word yg @dak_adams cakap โ€œWOW!โ€ ๐Ÿ˜ Thankyousomuch for the honest review โ™ฅ๏ธ Serious dak adam mmg suka sangat dessert tau. Nanti sis post komen dia bgth yg dia suka semua dessert sis ye. So korang tak percaya lagi ke nak try? ๐Ÿคค Kalau nak try boleh terus whatsapp 011-12464270 or klik link dkt bio โ™ฅ๏ธ #sinfullydessert #dessertklang #dessertshahalam #dessertkl #cheesetartmurah #browniesmurah #creampuffmurah #nutellacheesetart #browniesnutella #fruitpastrycake #breadbutterpudding #donutella #bomboloniklang #bomboloniviral #dessertmurahklang #dessertmurahshahalam #dessertmurahkl #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartkl #dessertmurahputrajaya #dessertmurahdamansara #dessertmurahkajang #dessertmurahbangi #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffkl #creampuffpuchong #creampuffdamansara #buttercakemurah

Share 18 0

First word yg @dak_adams cakap โ€œWOW!โ€ ๐Ÿ˜ Thankyousomuch for the honest review โ™ฅ๏ธ Serious dak adam mmg suka sangat dessert tau. Nanti sis post komen dia bgth yg dia suka semua dessert sis ye. So korang tak percaya lagi ke nak try? ๐Ÿคค Kalau nak try boleh terus whatsapp 011-12464270 or klik link dkt bio โ™ฅ๏ธ #sinfullydessert #dessertklang #dessertshahalam #dessertkl #cheesetartmurah #browniesmurah #creampuffmurah #nutellacheesetart #browniesnutella #fruitpastrycake #breadbutterpudding #donutella #bomboloniklang #bomboloniviral #dessertmurahklang #dessertmurahshahalam #dessertmurahkl #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartkl #dessertmurahputrajaya #dessertmurahdamansara #dessertmurahkajang #dessertmurahbangi #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffkl #creampuffpuchong #creampuffdamansara #buttercakemurah

Share 62 0

First word yg @dak_adams cakap โ€œWOW!โ€ ๐Ÿ˜ Thankyousomuch for the honest review โ™ฅ๏ธ Serious dak adam mmg suka sangat dessert tau. Nanti sis post komen dia bgth yg dia suka semua dessert sis ye. So korang tak percaya lagi ke nak try? ๐Ÿคค Kalau nak try boleh terus whatsapp 011-12464270 or klik link dkt bio โ™ฅ๏ธ #sinfullydessert #dessertklang #dessertshahalam #dessertkl #cheesetartmurah #browniesmurah #creampuffmurah #nutellacheesetart #browniesnutella #fruitpastrycake #breadbutterpudding #donutella #bomboloniklang #bomboloniviral #dessertmurahklang #dessertmurahshahalam #dessertmurahkl #cheesetartklang #cheesetartshahalam #cheesetartkl #dessertmurahputrajaya #dessertmurahdamansara #dessertmurahkajang #dessertmurahbangi #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffkl #creampuffpuchong #creampuffdamansara #buttercakemurah

Share 31 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
dadis_oven. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ...
.
๐˜š๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜—๐˜ฐ

๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ... . ๐˜š๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ข ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Š๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ๐˜บ @dadis_oven๐Ÿฅฐ .. ๐˜’๐˜ฌ๐˜ฅ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฅ๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ฉ.. ๐˜›๐˜ข๐˜ฑ๐˜ช ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ฉ ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ข ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Š๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ๐˜บ @dadis_oven ๐Ÿ˜‰ . ๐˜Š๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ข, ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ณ๐˜ข.. . . . #dadisoven #brownies #brownieslover #browniesbangi #browniespuchong #browniescyberjaya #browniesputrajaya #browniesshahalam #browniesedap #brownieshantaran #browniesnutella #kekpisang #kekpisangnutella #doorgift #doorgiftbrownies #birthdayparty #kekpisangnutella #wargapuchong #wargaputraperdana #wargaputrajaya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #hospital #uitm #mmucyberjaya #putrajaya #cakedecorating #teatime #fdam #jjcmtv3

Share 1 0

๐˜ˆ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ถ.... ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข ๐˜ต๐˜จ๐˜ฌ ๐˜’๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜—๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜•๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข @dadis_oven ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ..๐Ÿคค . ๐˜’๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ต ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ต๐˜ข๐˜ถ.. ๐˜’๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช.. ๐˜‰๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ด ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ข๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ.. ๐˜’๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ.. . ๐˜—๐˜ข๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ถ...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . #dadisoven #brownies #brownieslover #browniesbangi #browniespuchong #browniescyberjaya #browniesputrajaya #browniesshahalam #browniesedap #brownieshantaran #browniesnutella #kekpisang #kekpisangnutella #doorgift #doorgiftbrownies #birthdayparty #kekpisangnutella #wargapuchong #wargaputraperdana #wargaputrajaya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #hospital #uitm #mmucyberjaya #putrajaya #cakedecorating #teatime #fdam #jjcmtv3

Share 4 0
delicitabyrita. These Chocolate Moist Fudgey Chewy Brownies are to die for ๐Ÿ˜.
This re

These Chocolate Moist Fudgey Chewy Brownies are to die for ๐Ÿ˜. This recipe makes 12 servings. Well, I know these brownies are maybe too caloric๐Ÿ˜‚ I usually make them when I have some guests. You can enjoy them every once in a while because I promise you, youโ€™ll be so satisfied ๐Ÿ˜. .โœจ Check the details in my highlights โœจ. . ๐Ÿ”ฒINGREDIENTS: โ–ช๏ธ200 grams 70% dark cooking chocolate โ–ช๏ธ250 grams unsalted butter โ–ช๏ธ80 grams cocoa powder โ–ช๏ธ75 grams all-purpose-flour โ–ช๏ธ1 tsp baking powder โ–ช๏ธ250 to 300 grams white sugar, depending on how sweet you like them, i used 250 โ–ช๏ธ4 eggs โ–ช๏ธPinch of salt. . ๐Ÿ”ฒMETHOD: 1๏ธโƒฃ Preheat the oven to 180ยฐC/350ยฐF. Line a square baking pan with parchment paper. 2๏ธโƒฃ Put the chocolate ( chopped ) in a large glass bowl, add the butter and place over a pan of boiling water, until melted, stirring regularly. This is the safest way of melting the chocolate. I donโ€™t like using the microwave. โ—๏ธThe bowl should not touch the boiling waterโ—๏ธ 3๏ธโƒฃ When chocolate and butter are all melted, add a pinch of salt and mix. 4๏ธโƒฃ Put the cocoa powder and flour in a separate bowl, add the baking powder and sugar, then mix together. 5๏ธโƒฃ Add the chocolate mixture to the dry ingredients and stir well. 6๏ธโƒฃ Beat the eggs in a separate bowl, then mix in with 5๏ธโƒฃ until you have a silky consistency. 7๏ธโƒฃ Pour the brownie mix into the baking pan lined with parchment paper, and place in the oven for around 25 to 30 minutes. You donโ€™t want to overcook them, so you donโ€™t want the toothpick to come out clean โ€“ they should be slightly springy on the outside but still gooey in the middle. Thatโ€™s what makes them the perfect yummy brownies ๐Ÿคฉ. 8๏ธโƒฃ Allow to cool for 20 to 30 mins before serving. Deliciously served with vanilla icecream๐Ÿ˜‹. #brownies #cake #chocolate #dessert #browniesmurah #homemade #browniessedap #brownieskedut #instafood #baking #food #foodporn #desserts #brownie #browniesnutella #cakes #bakery #foodie #birthdaycake #yummy #browniespanggang #foodphotography #delicious #browniescoklat #fudgey #moisty #juicy #gooey #chewy

Share 62 9
mentega_gula. Brownies Nutella 
Klik link whatsapp di bio tanpa perlu save nombor at

Brownies Nutella Klik link whatsapp di bio tanpa perlu save nombor atau whatsapp 0109186344 untuk tempahan #brownies #browniesnutella #browniesnutellajengka #uitmjengka #pahang #jengka #mentegagula #dessertjengka

Share 10 3
dapurmamahanis. tb order Nov hari tu..terima kasih membeli

#brownies #browniesnutella

tb order Nov hari tu..terima kasih membeli #brownies #browniesnutella #brownieskedut #dapurmamahanis

Share 2 0